Lera - 775 256 690
https://www.annonce.cz/inzerat/lera-589 ... 43m3h.html
Inzerát na Annonci, bývá na sex.cz.
Cena
1200/ hod., základ, nabízí celou řadu extras, u Lery na domluvě. (Pro představu - za líbaní či OB chtěla +500)
Lokalita
Vinohrady, kousek od I.P. Pavlova. Dá se pěšky, autem je to vopruz.
Služby a prostředí
Setkání bylo docela zajímavé, musím říct. Docela jsem si to užil. Paní Lera má v občance, dle mě, asi víc než avizovaných 30 let. Na akci se to nijak negativně nepodepsalo, řada třicátnic vypadá výrazně hůř, Lera se o sebe stará a je to znát. (při psaní recenze jsem inzerát kontroloval a nyní již uvádí 32)
Vždy docela těžké se k ní dostat, údajně je "furt plná", hlavně díky ukrajincům, kteří si našetří a pak si jdou peníze náležitě užít.
Pěkný byt, rozdělený na více velkých pokojů, 1 koupelna.
Na bytě je holek víc. Zdá se že všechny mluví pouze rusky, česky jsem se sice domluvil, ale hůře. Ještě, že ovládám tolik jazyků.
Ceny jsou různé, zde hodně záleží na tom, jak se domluvíte v předstihu a s jakou konkrétní dívkou.
Se 2 z nich jsem měl čest setkat se. S jednou přímo v koupelně, kdy po tmě dokončovala svou hygienu a s druhou na chodbě. Obě moc pěkné, hlavně tělo, ale byly to rychlo momenty, že jsem ani neviděl pořádně do tváře.
Jedna koupelna na x pokojů je v případě takového bytu opravdu zásadní a tady se na ni čekalo dlooouho.
Co bych vytknul, že se čas počítal od příchodu, ale to, že v koupelně se kolega cachtal cca 20 minut, to už nikoho nezajímalo. Co si pamatuji, při poslední návštěvě jsem zde sice byl cca 70 minut, odhadem ale 20 bylo prokecáno při čekání na koupelnu.
Líbání a lízaní prý dle sympatií, já tuto zásadu splnil, tak jsem využil...
Vzhledem k tomu, co jsme všechno stihli, tak mi to ani tolik nevadilo a brzy se po centru zase projdu...
Klasicky 2 kola, OB, CIM. Jedna z nejlepších akcí tohoto roku - alespoň za mě (i když byl OB průměr)
Nechala se vést, ale působí dojmem, že se umí ozvat, a to asi i dost tvrdě.
Opakování
Za mě ano. Pokud ovládáte ruštinu, bude to o to lepší. Česky to taky šlo, ale s velkými omezeními.
Bylo by zajímavé "vozkoušet" zbytek osazenstva v tomto bytě. Myslím, že ještě skrývá řadu neprobádaných tajemství

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.