Ojeby, vychcanosti ťapek a jak na ně reagovat

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
Uživatelský avatar
kolop12
Světák mentor
Celkem hodnocení: 10731x
Recenze 2017: 43x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 19x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 3347
Registrován: 05 dub 2017 12:12

Ojeby, vychcanosti ťapek a jak na ně reagovat

Příspěvek od kolop12 » 04 lis 2018 12:53

Jelikož není situace kolem různých ojebů stále dosti jasná a spousta norníků ani nedokáže různé podrazy a vychcanosti rozpoznat, rozhodl jsem se to trochu sepsat. Inspiroval mě k tomu i Tribuon v této recenzi. Sepsal jsem ty nejčastěji používané, seznam budu v průběhu doplňovat. Vlákno je uzamčené aby se udržela určitá přehlednost, diskuzi k němu prosím směrujte třeba do vlákna offtopicu, případně do SZ.

Ojeb 1: Nepřiznané fejk fotky
Jedná se o celkem dost rozšířený a jeden z nejčastějších druhů (využívány jsou zejména v Anonci, SexNo1). Norník vyrazí pln nadšení za slečnou na privát s vidinou pěkné štíhlé holky, jenže dveře mu otevře úplně někdo jiný.

Proč to dělají: motivace je jasná - přitáhnout k sobě co největší množství norníků a postavit svůj business na fyzikálních zákonech, kdy gravitační síla zabrání nahrnout dostatečné množství krve zpět do mozku norníka a ten se i přes zjevný ojeb smíří s nastálou situací a zůstane.

Jak reagovat: ano, může se stát, že slečna na místě je i přes to hezká, štíhlá, usměvavá. V takovém případě je setrvání na místě na norníkovi, i tak je ale dobré ťapku upozornit na nepřiznané fejk fotky. Mnohem častěji se ovšem stane to druhé - ťapka je nesympatická, o 10-20 kg těžší, 10-15 let starší než vysněná slečna na fotkách a pomocí tohoto ojebu pouze nahání nic netušící norníky do pasti. V takovém případě musí přijít nekompromisní otočka, žádné "byl jsem nadržený a nechtělo se mi již nic shánět". Ne! Odhalený fejk je pak nutné ihned zdokumentovat zde na webu ve vlákně fake fotky.

Ojeb 2: Půlhodina
Opět hodně rozšířený a velmi často používaný faul. Pokud jste četli můj návod pro začátečníky tak jsem jasně zmiňoval, že pokud chcete vyrazit na hodinu (nebo delší úsek) tak je potřeba to zmínit už při objednávání a nejlépe i při následném potvrzování. Pokud hodinu nenahlásíte dopředu tak se nejedná o ojeb, ale o konstatování aktuálního stavu časových možností ťapky. Pokud jste ale s operátorkou a nebo přímo ťapkou domluvili hodinu a na místě vám bylo sděleno "mohu jen na půl hodiny" tak už se jedná o jasný ojeb. Ťapky se často vymlouvají na různé věci, "za půl hodiny mám dalšího chlapa", "potřebuju končit dřív" atd ... . Je úplně jedno na co se ťapka vymluví, jsou to jen prázdná slova.

Proč to dělají: jsou v zásadě dva důvody - buď nejste ťapce sympatičtí a snaží se vám tímto nahrát na smeč v podobě otočky (případně se pokouší snížit čas strávený ve vaší společnosti na minimum). Druhý důvod je optimalizace zisků. Pokud si spočítáte cenu za půlhodinu a hodinu tak na první pohled uvidíte jasný nepoměr stráveného času vůči vynaloženým penězům. Pokud navíc ťapka dokáže zobchodovat nějaký příplatek tak je to pro ni vyloženě zlatý důl.

Jak reagovat: jediné správné rozhodnutí je zahlásit otočku a jít pryč. Ještě si dejte pozor na jednu věc - ťapky se dost často jako půjdou podívat, zda by náhodou nešel třeba ten další v řadě posunout a nebo ten poslední vlak domů opozdit. Ne! Buďte tvrdí, využijte čas po který je ťapka pryč k zavázání tkaniček a až se bude vracet s tou dobrou zprávou tak ji už jen zamávejte na rozloučenou. Setrvání by přineslo jen celou řadu problémů. Pokud to ťapina zachraňovala z toho prvního důvodu (nejste jí sympatický a jen zpanikařila, když se jí zaplacená složenka začala vzdalovat) tak dobrý zážitek stejně nečekejte. Toho se ostatně nedočkáte ani u důvodu číslo 2.

Ojeb 3: Krácení času
Hodina nebo půlhodina jsou občas na privátech trochu jinak dlouhé než jak vás učili ve škole. Hodina na privátech má občas 50 minut, občas 40, někdy se ale umí tento pevný časový úsek smrsknout dokonce i na polovinu a nebo méně. Ťapky často používají různé fígle a finty jak vás ojebat:
  • zdržují před příchodem - znáte to, ležíte na posteli s ručníkem kolem pasu a čekáte ... a čekáte ... a čekáte. Pokud se vám zdá čas hodně natažený tak na to ťapku upozorněte, oznamte čas jejího příchodu (třeba i jen tak mimo řeč, ale dosti důrazně).
  • zdržují na pokoji - rétoricky nadanější ťapiny dokáží ukrátit slušnou část času i tzv. výplachem mozku. Norník je ihned od začátku zahlcen hromadou informací o všech možných věcech z ťapky života, práce na privátu, ostatních klientech atd ... . Pozor - neplést s úvodním oťukáváním a úvodním poznáváním, které iniciuje norník sám za účelem navodit atmosféru.
  • započítávají sprchu - velice častá věc, mějte ale na paměti, že sprcha se nikdy nezapočítává do času.
  • přeřízené hodiny - pokud mají na pokoji na zdi hodiny (případně třeba budík na stolku) tak je při příchodu zkontrolujte. Dost často zjistíte, že privátový pokoj je asi umístěn v jiném časovém pásmu než jeho okolí. Ťapku je na to dobré opět upozornit, ať už přímo a nebo to opět šikovně zapracovat do úvodní komunikace. A pokud patříte mezi techničtější typy tak můžete čas, po který čekáte na pokoji, využít třeba k jejich přeřízení na správný středoevropský čas.
Proč to dělají: to je asi jasné a netřeba to více popisovat

Jak reagovat: jelikož se jedná o ojeb, který přišel až v době po předání peněz, tak ten největší trumf už ruce bohužel nedržíte, ten už je napevno uložen v obálce o jednu až dvě místnosti vedle. Doporučuji zvolit strategii jemného upozornění, občas se ťapky opravdu spletou, chybu uznají a mrdá se dál. Až teprve pokud začne být podrážděná a zpozorujete jistou změnu nálady směrem k horšímu tak je načase vytasit drápky. Pokud patříte mezi tu šťastnější část mrdáků a umíte se na holku naladit i po té, co se vás vědomě snaží ojebat, tak se můžete pokusit své setrvání v její přívětivé náruči uhádat. Pokud tam ale nepatříte tak si buďte jisti, že tímto vaše účinkování na privátu končí a je už jen na vás, zda odejdete pryč s patřičným ohňostrojem a nebo nasadíte poker face, nandáte kalhoty a vypadnete pryč. Můžete zkusit dostat nějakou část obnosu zpět, množství norníků, kterým se to podařilo, ale spočítáte na prstech jedné ruky. Nemusím připomínat, že takový ojeb je dobré patřičně zdokumentovat v následné recenzi zde na Světácích.

Ojeb 4: Leklá ryba
Toto je z mého pohledu jeden z nejhorších faulů, který můžete na privátu schytat. Jedná se o ojeb, kdy neskrývané nadšení a energie z vašeho příchodu z ťapky vyprchá přesně v momentě, kdy předáte peníze. Holka je pěkná, na začátku i pozitivní a komunikativní, prostě není důvod k otočce. Jenže po návratu zpět na pokoj se karta výrazně obrátí, začne být jako leklá ryba, k ničemu se nemá a dává všelijak najevo, že ji vaše přítomnost rozhodně není příjemná. Norník pak nemá možnost navodit žádnou atmosféru a pokud není zrovna typ, který jde "i přes mrtvoly" a nevadí mu prosté vyhonění do vagíny tak návštěva vetšinou končí s plným pytlem v poloze "půl šestý" a peněženkou o nějakou tu tisícovku chudší.

Proč to dělají: k této praktice se uchylují zkušenější ťapky a tzv. koloťapky (střídají jeden privát za druhým). Cíl jejich snažení je opět jasný a křišťálově čistý, tedy s minimem námahy maximalizovat krátkodobý výdělek. Žádná z ťapek totiž nedokáže v době internetu s tímto přístupem dlouhodobě fungovat, takže vystřídají pár privátů a ze scény dost často zmizí (třeba do klubů a nebo do zahraničí).

Jak reagovat: zde je potřeba být nekompromisní a žádat peníze zpět, tohle totiž není jen ojeb, ale krádež. S takovou holkou se nemá cenu vůbec mazat, nechte si přinést peníze zpět, zavolat šéfovou, přivažte se ponožkami k židli a nehněte se z místa dokud nepůjdete s plným pytlem peněz opět pryč. Takový scénář většinou nenastane, ale i tak se dost často podaří alespoň část ztráty utlumit. Dost také záleží na době, po kterou jste se nechali vodit na pokoji za nos. Každopádně je potřeba o této skutečnosti ihned informovat.

Ojeb 5: záměna
Jedná se o hodně podobný ojeb jako u fejk fotek, cíl je totiž dost podobný - snaha nalákat norníka na privát na vidinu hezky strávené chvíle se slečnou, která ale "nemá nyní čas", "může jen na půl hodiny", "musela náhle odjet", "nedorazila" atd ... . Privát se následně bude snažit zobchodovat jiné slečny, případně vám jinou holku podstrčí hned u dveří a jen počkají, zda na to přijdete.

Proč to dělají: stejně jako u fejk fotek je hlavní motivací dostat norníka na místo a tam využít jeho slabší chvilky a dočasně snížené schopnosti racionálního rozhodování.

Jak reagovat: jít pryč :-)

Ojeb 6: ždímání norníků
V poslední době se rozšířila praktika kdy si každý privát vykládá po svém, co ještě patří a co již nepatří do tzv. "klasiky". Pokud se norník na začátku neinformuje a nechává věcem volný průběh tak může být následně na posteli celkem překvapen tím co v základní sazbě může a co nemůže. Nejčastěji ťapky obchodují lízání a výstřiky do jiných míst než do nitra pláštěnky, ale už jsem zaslechl i +500 třeba za kouření přes gumu.

Proč to dělají: jedná se o jednoduché praktiky za účelem krátkodobého zvýšení zisků

Jak reagovat: za lízání nebo výstřiky na tělo by se rozhodně nemělo připlácet. Jedinou výjimkou je případ, kdy slečna vše avizuje dostatečně dopředu (= před předáním peněz), případně to má napsané třeba na webu a norník má možnost být o této skutečnosti včas informován a může své setrvání na privátu ukončit, případně vůbec nevyrazit.

Ojeb 7: odfláknutí příplatkové služby
Když už se norník rozhodne plácnout se přes kapsu a zaplatí si něco z balíčku příplatkových služeb, měla by to ťapka i dodržet a vykonat nejlepším možným způsobem, jakého je schopna. Bohužel, očekávání norníka a následná realita se celkem dost často rozcházejí a ťapky začnou zaplacenou službu vědomě flákat. Nelíbají se, OB je pro ně ožužlávání žaludu na prvních třech centimetrech, domluvený anál nezvládnou, protože je to bolí atd ... .

Proč to dělají: opět, jak jinak - snaha vyždímat z vás co nejvíce

Jak reagovat: zde si dovolím spíš doporučení. Jelikož nejsou nikde v žádné listině jasně popsány a deklarovány minimální požadavky na jakoukoliv příplatkovou službu a většina si to vykládá po svém tak rozhodné není dobré příplatky sypat a platit ihned na začátku, ale domluvit se na možnosti rozšíření služeb v průběhu akce. Speciální pozor si dejte na holky "áčkařky", tahle služba je totiž nejdražší a nejlépe se ojebává, takže doporučuji dohodu ve smyslu "položím tu XXX Kč na stolek a pokud nám to půjde, peníze jsou tvé, pokud ne tak toho necháme, ale peníze si ponechám".

Ojeb 8: omezený počet výstřiků
Pokud patříte mezi ty šťastnější, pták vám stříká jako požární hydrant prakticky na lusknutí prstů a erekci dovedete udržet hodinu v kuse, mělo by vás toto rozhodně zajímat. Norníci totiž na privátech vyznávají dva přístupy - buď si svůj jediný možný střik střeží jako oko v hlavě (= vícekrát se neudělají) a nebo se naopak přišli udělat vícekrát. Pokud jste z první skupiny tak jste se s tímto asi nikdy nesetkali, naopak norníci z druhé skupiny to řeší velice často. Vždy je dobré a důležité se předem (= kdykoliv před předáním peněz) informovat o možném počtu vyvrcholení. Standardně by počet střiků omezen být neměl, jenže někdy si to ťapky vyloží po svém a odmítnou vám další číslo poskytnout.

Proč to dělají: snaha ušetřit si práci

Jak reagovat: reakce je dost podobná jako v případě ojebu 6. Pokud to nemá privát napsané na webovkách tak je dobré se informovat předem. Přímo na pokoji to většinou končí hádkou a rozladěním norníka. Pokud jste se na tuto skutečnost ptali (třeba operátorky) předem a ťapina se i přes to kousla tak jednoznačně vyžadujte vrácení peněz.


Ojeb 9: nemám nazpět
Celkem jednoduchá taktika šlapek skoro všude po Praze. Přijdete vesele na privát, dvoulitr v kapse, slečna se vám líbí, při předání peněz ale narazíte na problém - ťapka nemá na vrácení xxx53 Většinou se ještě tváří tak jako ublíženě a snaží se mrkáním a veselým úsměvem naznačit, že to není její problém, ale váš. Jako skvělé východisko z prekérní situace se pokusí prodat jednu ze svých příplatkových služeb, o kterou sice nemáte zájem, ale když už je to vaše chyba ... počkat. Není!

Proč to dělají: to snad není potřeba více popisovat

Jak reagovat: celkem prekérní situace, jste tlačení ke zdi, každopádně je potřeba zachovat chladnou hlavu a odejít, nenechat ze sebe udělat jujína. Ťapka (nebo podnik) přeci vydělávají statisíce, víceméně se celý jejich život točí kolem hotovosti a najednou že nemají u sebe 500 nazpět? Tak to ani náhodou ... . Nasrat!

Jak tomu předejít: noste přesně.
48 Obrázek 4 Obrázek 1 Obrázek
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...

Uživatelský avatar
kolop12
Světák mentor
Celkem hodnocení: 10731x
Recenze 2017: 43x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 19x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 3347
Registrován: 05 dub 2017 12:12

Příspěvek od kolop12 » 04 lis 2018 23:05

Přidán ojeb 8 xxx51
5 Obrázek
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...

Uživatelský avatar
slif
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 2109x
Recenze 2017: 7x
Recenze 2018: 14x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 6x
 
Příspěvky: 890
Registrován: 11 dub 2017 09:25

Příspěvek od slif » 05 dub 2019 19:18

ko_cour píše:
05 dub 2019 14:37
Ahoj, hledáš slečnu na úrovni s kterou strávíš krásné chvíle? Jsi solventní gentleman, který umí ocenit krásnou, inteligentní a smyslnou dívku? Pokud ano zavolej mi a určitě se domluvíme. Těším se na milé pány. = typickej inzerát zlatokopky, která zpravidla jezdí jen escort, a kterej jinými slovy v těch vyznačených pasážích říká "jsem namyšlená píča, která za pár kaček šukat nebude, takže očekávám pořádnýho topiče a určitě tě zmáknu podojit, jen co mi aspoň dva prstíčky podáš" xxx17 xxx17
OK, jen si dovolím podotknout, že tento příspěvek není definicí či vysvětlením nějakého pojmu a jako takový by patřil spíše do rubriky "Ojeby a vychcanosti ťapek".
1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.

Uživatelský avatar
kolop12
Světák mentor
Celkem hodnocení: 10731x
Recenze 2017: 43x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 19x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 3347
Registrován: 05 dub 2017 12:12

Příspěvek od kolop12 » 10 zář 2020 22:35

Přidán Ojeb 9: nemám nazpět xxx51
7 Obrázek
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 99 hostů