Sylva, 40 let
Tel.: 731 387 230
Praha 3
Odkaz:
https://www.bezpasaka.cz/sylvie-1
Co taková Sylva vůbec dělá?
- erotické masáže

- líbání

Pokračuju v duchu letošního léta a trávím čas věnovaný ťapinkám s kategoriema 40 a víc. Sylva odpovídá věku, co má v inzerátu, fotky sedí a domluva přes telefon byla úplně v pohodě. Zřejmě na to mám docela kliku a domluva opět byla cajk. Nebo jsou tyhle starý agamy prostě zodpovědný a píšou tak, jak se sluší a patří.
Cena nebyla v inzerátu uvedena, domluvili jsme se přes telefon na 1300/hod. Líbání bez příplatku, měla ho ve službách.
Na domluvený čas jsem se dostavil na Prahu 3, jel jsem tramvají, protože parkování na Žižkově je prostě marast, co si budeme..Sylva byla na čas ready, zavolal jsem, že stepuju před vchodem a do 2 minut přišla dolů. Ideální start!
Ledy ani prolamovat nebylo třeba, se Sylvou se povídalo úplně napohodu, bez stresu, cítil jsem (a myslím, že i ona), že nelámeme nic přes koleno a mohlo by to být fajn strávené odpoledne. Zanadávali jsme si na roušky a na to, jak se tady každou minutou a hodinou mění snad úplně všechno
Hezký, moderně vybavený byt. Hned na úvod jsem zaplul do sprchy, abych ze sebe smyl ty kovidí splašky, co jsem nachytal v tramvaji. Ručník a mýdlo bylo připravené a po mně se šla osprchnout Sylva. Ze sprchy přišel někdo úplně vyměněnej, než jsem se nadál, už jsem ležel na zádech na posteli a užíval si honění, po chvíli nasadila kondom a kouřila. Škoda tý ochrany, ale koneckonců, má to napsaný na profilu.
Samotnej akt bůhvíjak enormně skvělej nebyl. Takový to něco, co tě neurazí, ale ani nějak z toho nejdeš do kolen. Několikrát jsme měnili polohy, chvilku klasickej misionář, potom jsem ji nechal na sobě jezdit a koukal na tu šelmu, co díky pokožce snad musela 2x nebo 3x usnout v solárku

Upřímně, po tom, jak mě naladila na začátku, jsem čekal větší iniciativu, ale vem to čert...
Škoda, že nechtěla anál, bylo by to takový fajn zpestření. Bušil jsem do ní zhruba 30-40 minut, ani nevím, jestli se udělala, nebo ne. Ale zvukový projev má moc hezký. Dobře se to poslouchá a takový audio snad nemůže vadit nikomu. Já se každopádně vysypal na ty její kozy ze solárka. Taková sluneční skvrna, akorát bílá. Ještě jsem ji pak 5 minut dělal rukou, mačkal kozy, celkem se i hezky přitulila a obecně tohle GFE bylo z těch lepších.
Jak jsem psal nahoře, neurazilo to, ale špatný to taky nebylo. Po sexu jsem se osprchoval, ona také a 10 minut jsme ještě ze slušnosti pokecali.
Předkoitální péče - 4/5
Postkoitální péče - 4/5
Audio při sexu - 5/5
Domluva - 5/5
Atmosféra - 4/5
Orál s gumou - 4/5
GFE - 4/5
Opakování - jako asi jooo, ale..
Hlavně zdraví, světáci!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vždyť bych si i kurvu vzal, kdybych věděl, že mě má ráda.