Její vrchol kariéry byl v Public agentovi. Teď už po ní žádná lepší produkce ani neštěkne. Proto je zpátky v bordelu.

Moderátor: Moderátoři vše
Technická: Z řady důvodů není vhodné dělat operace prsů v létě. K chirurgovi, který ti dal takový termín, bych neměl mnoho důvěry.zastavka píše: ↑14 dub 2025 17:21směju se ti, chtěla bych vidět tebe jak vypadáš, když jsi takový hrdina co si založil profil aby mohl na me napsat recenzi kdyz si u me nikdy nebyla čumíš na videa staré rok, ale neboj se v lete ti pošlu fotku svých nových prsou a pak se vyhoň třeba nad tím zoufalče
Řím je v Itálii, ale jinak dobrý
Já bych tuto sentenci naopak umístil na nějaké dobře viditelné místo. Jako studijní materiál pro muže, kteří by si třeba chtěli erotické společnice (potažmo jakékoliv ženy) vážit a slušně se k ní chovat. Nemá to cenu, je to kontraproduktivní, škodí sám sobě. Čím bude slušnější, tím víc jím bude pohrdat.
No děvče mně absolutně nevadí , že jsi se ozvala, ale sama si nabíháš na vlastní vidle. Ty nepřímo říkáš , že šukání v clubu holy je pomyslná meta úspěšnosti, které normální zde píšící chlap nedosáhne. Za mě se jedná spíše o totální dnozastavka píše: ↑16 dub 2025 16:18a to vás bohužel sere že jsem se odvážila vám napsat něco a jen neplakat doma v postýlce, jak jsem psala já jsem ta co by vám klidně plivla do huby, za to vy jen budete psát v anonymitě, nenechám se tu ponižovat od někoho co v životě nic nedokázal. Končím s vámi tuhle debatu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 32 hostů