IMG_2374.jpeg
Už je to dlouho co jsem nad tímto koníčkem zlomil hůl, i když pár holek v seznamu, který bych rád navštívil mám.
Nakonec mi to tedy nedalo a zašel jsem za análnicí Niky.
https://www.annonce.cz/inzerat/niky--su ... e88vz.html
+420722017651
2000/hod
Byt na barandově kousek od aquaparku.
Parking na pohodu.
Domluva jen po telefonu, pak potvrzení sms cca hodinu předem. Do telefonu příjemný hlas.
Po příjezdu není problém byt najít, pak telefon a Niky si pro mě přišla.
Příchod na pokoj, beru hodinu za 2k, pak sprcha a zpět na pokoj.
Budu stejně jen opakovat co psali ostatní, Niky je hodně bezprostřední, hned se svléká, ptá se co mám rád, jestli si může hrát s mym análem atd. Vzhled hodnotit nebudu, mě se líbila tím, že z ní bylo cítit už od pohledu, že ten sex fakt chce což se později potvrdilo, věk hodnotit nebudu a i když jí asi bude víc, 35 bych jí věřil. A i když mi řikala, ať jsem na ní hodnej, že už je ten týden docela rozmrdaná, tak jsem jí to zpětně moc nevěřil jak to rozjela.
Hned ze začátku se na mě vrhla až mě to zaskočilo. Začala mě líbat všude po těle, jezdila po mě prsma, který má menší, ale pevný. Orál bez nenabízí, tak vzhledem k tomu, že jsem ještě oblečenej nebyl lízala jen koule a okolí. Mě to stačilo, orál s gumou mě stejně moc nebaví.
Přišla mi docela rozjetá a já byl zvědavej co bude dál, tak jsem program nechal na ní a na konci jsem si přišel až trochu znásilněnej

v dobrym slova smyslu. Nejdřiv mě honila nějakym olejíčkem, pak mi dala do ruky vibrátor ať to dělám já jí, že mě chce postříkat. Nechala si lízat obě díry, prostě žádný zákazy, mohl jsem si dělat cokoliv. Jí se to líbilo a najednou jsem byl na zádech, ona nade mnou klečela a stříkala na mě (opravdu squirt a né moč! )
No a pak se začlo šukat. Klasiku moc nemusí a už vím proč, kundu má fakt malou, těsnou a přišlo mi že i narážím na něco. Každopádně stejně se šlo hned na anál do kterýho si nechá naložit fakt hodně, rimming od ní je taky super za mě, hezky roztahuje půlky a užívá si to a s análem si fakt umí dobře pohrát! Pokaždý jsem stříkal do gumy, pak následoval malej pokec, takovej jednoduší ale je v pohodě holka :)
Vystřídali jsme toho fakt hodně, chvili jsem ji musel mrdat připínákem já, než se ten můj vzpamatuje a bude ready na další kolo. Nakonec jsem se musel já připomenout jestli už nemáme končit

no jasně, že už jsem tam byl přes hodinu a půl, naštěstí klient co měl být po mě asi schůzku zazdil, tak jsme dodělali co jsme měli rozdělaný, pak sprcha a domů
Celkově to hodnotim hodně pozitivně a rád někdy zopakuju až budu mít náladu na něco fakt divokýho. Ten den mi to nesedlo až tolik jak mohlo a jak jsem psal, přišel jsem si trochu znásilněnej, ale domu jsem jel spokojenej. Na bytě má nějakou další holku, se kterou nabízí trojku (vzhled nevím neviděl jsem a nevim ani jestli někde inzeruje).
Upřímě můžu doporučit a i já si radši půjdu zamrdat s takovou kterou to baví, než s vykozenou ruskou, která si lehne a tim to končí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.