Ahoj všem členům a čtenářům fóra,

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.

Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.

Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.

Děkujeme!

Tým Světáci

Recenze na MILF 35+

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
RomČa
Začátečník
Celkem hodnocení: 13x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x

Re: Recenze na MILF 35+

Příspěvek od RomČa » 19 led 2025 17:57

617373331_617373335.jpg
Coura z Proseka
https://www.annonce.cz/inzerat/coura-z- ... gj2da.html
Věk celkem sedí
Fotky jsou její
Cena: 1500/2000

Návštěva loni na podzim, soukromý byt v novostavbě na Proseku, všude čisto.
Nejdříve proběhla hygiena, celkem malý ručník jinak OK. Potom pokec a hup na postel. Nejdříve kouř s gumou (šlo by i bez) a pak klasika s gumou, pár poloh a výstřik na kozy. Pak pokec a konečná, čas vůbec neřeší, byl jsem tam určitě dýl než půl hodiny, spíše hoďku. Je docela ukecaná, takže se snadno zakecáte. Trošku mi přišlo, že by radši kecala než šukala. Kdo chce tvrdě nakládat delší dobu, ten ať jde jinam.... Jinak postava na ty léta celkem super.
Takže návštěvu hodnotím pozitivně, kdo si chce vobtáhnout milfku menší postavy, tak proč ne. Mimochodem je to spiš Gilfka, má vnučku XXX36 .
1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sportivo63
Začátečník
Celkem hodnocení: 94x

Příspěvek od sportivo63 » 19 led 2025 21:00

RomČa píše:
19 led 2025 17:57
617373331_617373335.jpgCoura z Proseka
https://www.annonce.cz/inzerat/coura-z- ... gj2da.html
Věk celkem sedí
Fotky jsou její
Cena: 1500/2000

Návštěva loni na podzim, soukromý byt v novostavbě na Proseku, všude čisto.
Nejdříve proběhla hygiena, celkem malý ručník jinak OK. Potom pokec a hup na postel. Nejdříve kouř s gumou (šlo by i bez) a pak klasika s gumou, pár poloh a výstřik na kozy. Pak pokec a konečná, čas vůbec neřeší, byl jsem tam určitě dýl než půl hodiny, spíše hoďku. Je docela ukecaná, takže se snadno zakecáte. Trošku mi přišlo, že by radši kecala než šukala. Kdo chce tvrdě nakládat delší dobu, ten ať jde jinam.... Jinak postava na ty léta celkem super.
Takže návštěvu hodnotím pozitivně, kdo si chce vobtáhnout milfku menší postavy, tak proč ne. Mimochodem je to spiš Gilfka, má vnučku XXX36 .

Tak to jsi měl asi štěstí na lepší konstalaci u Coury...... Byl jsem u ní někdy loni v červnu a za mě špatný..... Ne jen, že nebyla k dispozici v domluvený čas. Nečekal jsem modelku ale vizáží patří mezi ty horší. A i v bytě byl čurbes, jak kdyby se tam minimálně dva měsíce neuklízelo xxx13 S tím, že je děsně ukecaná ale souhlasím. Nicméně pro mě byla celková atmosféra i díky tomu žvanění, tak antisexi. Že se mi z toho skoro ani nepostavil. Tak mě pokuřovala a honila až nakonec jsem "došel" do konce...... Opáčko za mě rozhodně nikdy ... ! .... xxx57
1 Obrázek

sportivo63
Začátečník

Příspěvek od sportivo63 » 21 led 2025 21:29

Nová Radka
47/165/59/2
Tel: 728 582 042
800/30min 1200/H ... OB+600
Věk spíš tak + 3-5 , klidně ale může být Ok

Protože jsem měl chvíli čas, chuť na šuk a zrovna se v Pražském rajonu objevila se "nová" Ťapka, rozhodl jsem se ji prozkoumat.
Objednání přes telefon naprosto v pohodě vč potvrzení, že fotky jsou skutečně její a sděleny i ceny. Ve smluvený čas stojím před dveřmi do domu,
ulice Vršovická u Kubánského nám.. Jistě to místo mnozí z vás znají..... teda aspoň ty co mají v oblibě Milfky..... XXX36
Otevřela mi milá usměvavá Milfka v šatech jak na ples XXX36 ... postava odpovídala fotkám. Takže hurá, asi to nebude průser.....
Vstupní rozhovor obsahoval i úvodní otlapkávání a líbání - prostě GFE.... Přitom dohoda na času a ceně, vzal jsem zkušebních 30min s extras...
Po sprše a návratu na pokoj probíhalo mazlení ve stoje při kterém jsem si ji hezky rozbaloval a přitom zjistil že už hezky vlhne xxx50
Následovalo ulehnutí na matraci umístěnou na zemi (což je děs, kazí to dojem privátu) . Následovalo milování jak s milenkou, líbání, lízání (nechá se i hezky prstit ) a přitom měla klidný orgasmus.... Pak převzala vedení a začala mě kouřit, to byl bohužel fakt průměr. Problém, teda aspoň pro mne přišel následně. Zavelel jsem k šuku a s tím vyndal i svoji šprcku. Né že bych měl chloubu tak velkou, ale zrovna podprůměr nejsem a k tomu mám i kvůli "citlivosti" svou oblíbenou značku a typ šprcky xx06 ...... A tady nastal malý problém, byl jsem razantně odmítnut s tím že musí používat ty jejich.... xxx43 .... No nic, nechal jsem si nandat tu jejich. I když mne dost škrtila šlo se na věc. Žádný gel nebyl potřeba protože fakt hezky maže. Dokud mi stál bušil jsem do ní se snahou dojít konce. Což se mi samozřejmě s napůl uškrceným ptákem nepovedlo..... Takže mne následně dohonila a dokouřila..... Škoda té šprcky, jinak to mohlo být hezké šukání.....
Radka je jinak chytrá normální ženská, je z Plzně.......

I když fotky odpovídají, ceny jsou velmi dobré na dnešní dobu a má GFE přístup, já nejspíš opakovat nebudu. To s tou šprckou mi fakt vadí...... xx10
5 Obrázek 1 Obrázek

amatér
Začátečník
Celkem hodnocení: 24x
Recenze 2019: 1x

Příspěvek od amatér » 23 led 2025 14:53

sportivo63 píše:
21 led 2025 21:29
Nová Radka
47/165/59/2

Protože jsem měl chvíli čas, chuť na šuk a zrovna se v Pražském rajonu objevila se "nová" Ťapka, rozhodl jsem se ji prozkoumat.
Objednání přes telefon naprosto v pohodě vč potvrzení, že fotky jsou skutečně její a sděleny i ceny. Ve smluvený čas stojím před dveřmi do domu,
ulice Vršovická u Kubánského nám.. Jistě to místo mnozí z vás znají..... teda aspoň ty co mají v oblibě Milfky..... XXX36
Otevřela mi milá usměvavá Milfka v šatech jak na ples XXX36 ... postava odpovídala fotkám. Takže hurá, asi to nebude průser.....
Vstupní rozhovor obsahoval i úvodní otlapkávání a líbání - prostě GFE.... Přitom dohoda na času a ceně, vzal jsem zkušebních 30min s extras...
Po sprše a návratu na pokoj probíhalo mazlení ve stoje při kterém jsem si ji hezky rozbaloval a přitom zjistil že už hezky vlhne xxx50
Následovalo ulehnutí na matraci umístěnou na zemi (což je děs, kazí to dojem privátu) . Následovalo milování jak s milenkou, líbání, lízání (nechá se i hezky prstit ) a přitom měla klidný orgasmus.... Pak převzala vedení a začala mě kouřit, to byl bohužel fakt průměr. Problém, teda aspoň pro mne přišel následně. Zavelel jsem k šuku a s tím vyndal i svoji šprcku. Né že bych měl chloubu tak velkou, ale zrovna podprůměr nejsem a k tomu mám i kvůli "citlivosti" svou oblíbenou značku a typ šprcky xx06 ...... A tady nastal malý problém, byl jsem razantně odmítnut s tím že musí používat ty jejich.... xxx43 .... No nic, nechal jsem si nandat tu jejich. I když mne dost škrtila šlo se na věc. Žádný gel nebyl potřeba protože fakt hezky maže. Dokud mi stál bušil jsem do ní se snahou dojít konce. Což se mi samozřejmě s napůl uškrceným ptákem nepovedlo..... Takže mne následně dohonila a dokouřila..... Škoda té šprcky, jinak to mohlo být hezké šukání.....

I když fotky odpovídají, ceny jsou velmi dobré na dnešní dobu a má GFE přístup, já nejspíš opakovat nebudu. To s tou šprckou mi fakt vadí...... xx10
Tak s těma fotkama nějak nevím, jelikož si je stačí dát do google a vyjede mi, že je to britská "Short haired European mom Sandy Saxx" i se stejnou sedačkou. A i když jsem googlil, tak ten inzerát jsem nikde nenašel... (nekamenujte mě :-()
Takže věk bude cca kolik?
Díky za upřesnění.
"Věčný" amatér
jo profík v tomhle oboru ze mě nebude :-(

sportivo63
Začátečník

Příspěvek od sportivo63 » 23 led 2025 22:13

amatér píše:
23 led 2025 14:53
sportivo63 píše:
21 led 2025 21:29
Nová Radka
47/165/59/2

Tak s těma fotkama nějak nevím, jelikož si je stačí dát do google a vyjede mi, že je to britská "Short haired European mom Sandy Saxx" i se stejnou sedačkou. A i když jsem googlil, tak ten inzerát jsem nikde nenašel... (nekamenujte mě :-()
Takže věk bude cca kolik?
Díky za upřesnění.

Fotky jsem negooglil, to je fakt..... nicméně ta postava jako celek odpovídá , i když si řeknu že dnes je oproti nim starší o 10 let.... skutečný věk dnes odhaduji na 50- 52 let........ takže za mě asi tak..... Jak jsem psal, osobně vidím dvě slabiny - velice průměrný kouř a sprcha jak pancíř...... Jinak komunikace, přístup, GFE, mazání a šuk Super...... Samo, je to pro někoho kdo rád takhle zralé. Mě to vyhovuje i proto že je mi o dost víc než jí .... XXX36 xx10
1 Obrázek

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1565x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2021: 12x

Příspěvek od holanďan123 » 24 led 2025 06:11

Podle popisu je to Vršovická 88. Koukam, ze se tam nic nezmenilo, matrace na zemi. Ja tam byl LP 2018. No mozna jeste 19. Ale nejvetsi leta slávy tam byli tak 2016. - a uz tehdy to tam tak vypadalo. Ale jako plus je, ze i cena zustala na tehdejší úrovni.

sportivo63
Začátečník

Příspěvek od sportivo63 » 24 led 2025 17:03

holanďan123 píše:
24 led 2025 06:11
Podle popisu je to Vršovická 88. Koukam, ze se tam nic nezmenilo, matrace na zemi. Ja tam byl LP 2018. No mozna jeste 19. Ale nejvetsi leta slávy tam byli tak 2016. - a uz tehdy to tam tak vypadalo. Ale jako plus je, ze i cena zustala na tehdejší úrovni.
Jojo, je to přesně tak..... taky to byl pro mne návrat na to místo cca 4 letech.... Bohužel pokud jde o vybavení se nic nezměnilo .... XXT01

jan_malek
asociální debil :-)
Celkem hodnocení: 3072x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 7x

Příspěvek od jan_malek » 24 led 2025 23:31

Marika
Club Holy
https://www.clubholy.cz/marika/
TTD privatu
169cm/55kg/33let
prsa č.4

1300/30 min

Epizoda VI: Navrat prasete

Uz jsem fakt dlouho nikde nebyl, nema to dnes cenu.
Ale byl jsem pracovne u Brumlovky, napadlo me kouknout na Holy, co neni v Holyni, co tam vlastne ted maji.
Nejak mladsi sem tam a nejak koukam, na Mariku, 33 let, leda hovno vole, kolik to muze byt realne? 40? 45? Tyvole myslis, ze ma visaky az do teplaku? Stara stodola dobre hori nebo ne?
No hele vole, mas to 5 minut, dej si kafe, zavolej, kdyz tam bude, kouknes ve dverich a uteces, uz jsi velkej kluk ne?
Tak jo, ma volno (to je prekvapeni!) za 10 minut? Cajk

U dveri pripravuju rychly "aha predstavoval jsem si te jinak" a Usain Bolt zmizeni.

Otevira dama tak tech 45-50, hele mluvi prijemne, vypada celkem ok a prase ze by stary rosti prerizlo. Prase prebira veleni, jdeme dovnitr, nejakej pokoj dole, sprcha blabla.

Na pokoj prijde vicemene hned, pekny pradlo, kozy v podprde vypadaj lakave, takovy 3-4.
Uvodni konverzace standardni na mazleni reaguje vylozene priznive, tak to postupne sundam, po vybaleni se kozy podivaji o dost niz, ale ja mam prirozeny veminka stejne rad. Postava stihla, poznamenana vekem a ditetem.
Reaguje prirozene a dobre, vypada ze ji to dost bavi a snazi se si to taky uzit, prirozeny dabing, sem tam dobry napad, kour docela ok, sukani na 3 polohy taky super, mlaceni kozama do ksichtu na konicka me privedlo do pekneho finale.
Potom sprcha, opet nenucena konverzace a tak, pacek shledacek, ahojky a cusik.

A nakonec kvizova otazka, proc??? No prase.

TLDR: stary rosti, realne tak 45-50, stihla, udrzovana, mrda docela dobre, pokud stary rosti je ok, doporucit jde, jinak nebyt prase jako Honzik a ignorovat ju?
marika.png
9 Obrázek 1 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Na internetu muze bejt kazdej Honza...

Jeremy
Začátečník
Celkem hodnocení: 48x
Recenze 2018: 2x

Příspěvek od Jeremy » 28 led 2025 12:13

IMG_2374.jpeg
Už je to dlouho co jsem nad tímto koníčkem zlomil hůl, i když pár holek v seznamu, který bych rád navštívil mám.

Nakonec mi to tedy nedalo a zašel jsem za análnicí Niky.
https://www.annonce.cz/inzerat/niky--su ... e88vz.html
+420722017651
2000/hod
Byt na barandově kousek od aquaparku.
Parking na pohodu.

Domluva jen po telefonu, pak potvrzení sms cca hodinu předem. Do telefonu příjemný hlas.

Po příjezdu není problém byt najít, pak telefon a Niky si pro mě přišla.
Příchod na pokoj, beru hodinu za 2k, pak sprcha a zpět na pokoj.
Budu stejně jen opakovat co psali ostatní, Niky je hodně bezprostřední, hned se svléká, ptá se co mám rád, jestli si může hrát s mym análem atd. Vzhled hodnotit nebudu, mě se líbila tím, že z ní bylo cítit už od pohledu, že ten sex fakt chce což se později potvrdilo, věk hodnotit nebudu a i když jí asi bude víc, 35 bych jí věřil. A i když mi řikala, ať jsem na ní hodnej, že už je ten týden docela rozmrdaná, tak jsem jí to zpětně moc nevěřil jak to rozjela.

Hned ze začátku se na mě vrhla až mě to zaskočilo. Začala mě líbat všude po těle, jezdila po mě prsma, který má menší, ale pevný. Orál bez nenabízí, tak vzhledem k tomu, že jsem ještě oblečenej nebyl lízala jen koule a okolí. Mě to stačilo, orál s gumou mě stejně moc nebaví.
Přišla mi docela rozjetá a já byl zvědavej co bude dál, tak jsem program nechal na ní a na konci jsem si přišel až trochu znásilněnej XXX36 v dobrym slova smyslu. Nejdřiv mě honila nějakym olejíčkem, pak mi dala do ruky vibrátor ať to dělám já jí, že mě chce postříkat. Nechala si lízat obě díry, prostě žádný zákazy, mohl jsem si dělat cokoliv. Jí se to líbilo a najednou jsem byl na zádech, ona nade mnou klečela a stříkala na mě (opravdu squirt a né moč! )
No a pak se začlo šukat. Klasiku moc nemusí a už vím proč, kundu má fakt malou, těsnou a přišlo mi že i narážím na něco. Každopádně stejně se šlo hned na anál do kterýho si nechá naložit fakt hodně, rimming od ní je taky super za mě, hezky roztahuje půlky a užívá si to a s análem si fakt umí dobře pohrát! Pokaždý jsem stříkal do gumy, pak následoval malej pokec, takovej jednoduší ale je v pohodě holka :)

Vystřídali jsme toho fakt hodně, chvili jsem ji musel mrdat připínákem já, než se ten můj vzpamatuje a bude ready na další kolo. Nakonec jsem se musel já připomenout jestli už nemáme končit XXX36 no jasně, že už jsem tam byl přes hodinu a půl, naštěstí klient co měl být po mě asi schůzku zazdil, tak jsme dodělali co jsme měli rozdělaný, pak sprcha a domů

Celkově to hodnotim hodně pozitivně a rád někdy zopakuju až budu mít náladu na něco fakt divokýho. Ten den mi to nesedlo až tolik jak mohlo a jak jsem psal, přišel jsem si trochu znásilněnej, ale domu jsem jel spokojenej. Na bytě má nějakou další holku, se kterou nabízí trojku (vzhled nevím neviděl jsem a nevim ani jestli někde inzeruje).

Upřímě můžu doporučit a i já si radši půjdu zamrdat s takovou kterou to baví, než s vykozenou ruskou, která si lehne a tim to končí.
14 Obrázek

cvokhaus
Začátečník
Celkem hodnocení: 66x

Příspěvek od cvokhaus » 28 led 2025 23:55

Klára
https://www.annonce.cz/inzerat/klara-78 ... d172a.html
Věk: 39 (určitě ne, spíš 45+)
Výška: 170
Váha: 68
tel. 792 946 312
Placeno 2000/h

Nalákán nedávnou kladnou recenzí jsem se vydal za Klárou a v zásadě můžu potvrdit pozitivní dojmy kolegy. Za mě teda jen pár doplňujících poznámek.

Věk 39 je mimo, nemám moc dobrý odhad, ale tady bych klidně věřil +10. První dojem teda trošku negativní překvápko. Nicméně fotky jsou určitě její.
Prostory jsou ok, ale sprcha přes chodbu u nějakých praček, takže jsem se trochu bál, koho dalšího tam nepotkám. Hlavně je teda ta sprcha nějak v háji, buďto teče ledová voda a nebo vařící, takže i rychlý opláchnutí je vcelku náročný.
Já si s Klárou moc nepokecal, pravděpodobně hrál roli věkový rozdíl, kdy jsem chvíli myslel, že po mě snad bude chtít občanku. Vlastně až při oblékání před odchodem jsme se trochu víc pobavili. Ale i tak, z toho mála působila jako normální ženská.
Masáže nemám rád, takže když už mi to nějaká vnutí, tak to patlání oleje, co kolikrát nejde smýt, jen přetrpím. Ale tady palec nahoru, že po chvíli 'masírování' rukama se k vám Klára začne tisknout prsama, tělem a líbat vás od zad po krk. V zásadě to tak přejde z masáže do takového mazlení. A v tomhle mazlivém duchu se pak pokračuje i při zábavnějších činnostech. xxx50
Čas dodržen, poznámky typu "už budeš?" neproběhly. Odezva uvěřitelná, žádné divadlo, které by kazilo milou atmosféru. Celkově tedy příjemný zážitek.

Jelikož mám něžný mazlivý mrd i kategorii MILF rád, tak já si návštěvu určitě zopakuju. Kdo má preference podobné, tak můžu doporučit. xxx63
8 Obrázek

Jeremy
Začátečník
Celkem hodnocení: 48x
Recenze 2018: 2x

Příspěvek od Jeremy » 30 led 2025 13:04

Katy - Top privat

https://www.topprivat.cz/node/1643

Hodina 2k + 500ob
IMG_2380.jpeg
Původně jsem tedy chtěl do balbínovky za Nyx, když ale napsala, že chce 4k za hodinu a že nenabízí ani líbání ani oral bez, tak jsem si v duchu řekl, že za to fakt nestojí a hned jsem jí z listu smazal.

Nevadí, protože hned kousek je top privat, kde se mi podle fotek líbila Katy. Objednání přes wa úplně na pohodu, Katy měla volno tak hned vyrážim.
Parkování všude okolo na modrý, ale místo se najít dá vždycky, jen to chce si dát čas navíc na hledání.

Privat nebudu popisovat, každej zná a já ten den poznal poprvé. Za mě úplně v pohodě, jen teda v koupelně děsně bordel a mokro jak kdyby tam někdo naschvál sprchou vzal celou místnost.

Katy hned mezi dveřma milá, jen teda podle fotek jsem čekal někoho úplně jiného. Na fotkách bude asi ona, alespoň podle prsou který má v reálu víc upuštěný, ale nevím. Měla ale takovej mrdavej kukuč, tak jsem šel na hodinu.
Sprcha já, pak ona šla někam. Vrátila se v prádle a figuru má hezkou hunenou i když sportem to není.
V prádle jí to slušelo a sama se hned vrhla na oral, ten jí evidentně hodně baví a ten bych i vypíchnul jako jeden s těch lepších.
Nechá se lízat, a celkově jsme si asi fakt sedli, protože to bylo docela gfe a i když jsem se těšil, jak se ji udělám na prsa, tak jsme se tak rozjeli a v takovém objetí, kdy mě omotala nohama jsem to pustil do gumy a nevím jestli to hrála tak dobře, ale buď je tak dobrá herečka nebo jsme se udělali oba ve stejnou chvíli.

Pokec hodně na pohodu, vyprávěla o zákazníkách(nic konkrétního jen zážitky) a dozvídám se, že jednou měsíčně je s Katy bukake akce, což se nedivim protože jí to fakt baví a po výstřiku mě ani nijak neutírá jak jiný holky a hned se zas vrhá a kouří znovu bez gumy. Mě už se na druhy kolo úplně nechtělo ale nějak se jí povedlo, že jsme to celé dali ještě jednou.

Za mě fajn návštěva, kde jsem nelitoval peněz. Jediné minus pro někoho můžou být prsa, ale já s nima byl v pohodě a vlastně mi k ní sedí a pokud by to někomu fakt hodně vadilo, stačí ji nechat prádlo. Opakovat asi nebudu, leda že bych zašel na tu hromadnou kuřbu XXX36 zkusil bych i tu jejich flory hole, ale takovou důvěru, že tam nesedí majitel, fakt asi nemám XXX36
3 Obrázek 1 Obrázek

Matepe
Začátečník
Celkem hodnocení: 9x

Příspěvek od Matepe » 04 úno 2025 10:57

Ester https://www.annonce.cz/inzerat/smyslna- ... u17q6.html
Hlubočepy – asi minutu chůze od vlakové zastávky
Ceny: 1500,- / 2000,-
Tel: 775 479 213

Teď vidím, že Ester dělá už jen masáže, tak nevím, zda recenzi admini ponechají, kdyžtak ji smázněte.
K Ester jsem zavítal kvůli tomu, že byla v daný čas jako jedna z vybraných volná a měl jsem chuť na GFE přístup.
Byt ve sklepě starého baráku, ale žádná hrůza. Otvírá mi Ester, představí se, podá ruku, políbí mě. Fotky z inzerátu jsou její, ve tváři jde vidět, že 40 už má za sebou, nějak zvlášť přitažlivá (na ulici se za ní pravděpodobně neotočíte), prsa skoro žádné, člověk by dal skoro otočku. Vše ale vynahrazoval její přístup. Prostor čistý, vstupujete chodbou s kamennou dlažbou, následuje bar a prostor pro posezení, pokračujeme do pokoje. Domlouváme se na délce návštěvy, platím, jsem odeslán vedle do koupelny (také s upozorněním, jak jste psali dříve, abych nechcal do sprchy). Ester je nachystaná v síťovaném čemsi. Začíná se mazlit, hladit, škrabkat…super, to jsem ten den potřeboval. Začíná pohoňovat a kouřit, takový lepší průměr, doplněný o příjemné doteky. Nasazuje gumu a dáváme postupně trojboj. Šuká pěkně, jen škoda toho plochého hrudníku. Po prvním výstřiku dáváme pauzu, hladí mě, masíruje, mazlí se, hraje si se mnou, povídáme o životě a zálibách. Dáváme druhé kolo, už jen spíš takovou rychlovku. Posílá mě do sprchy. Loučíme se oba s úsměvem. Celou dobu opravdu příjemná a GFE přístup 100 %.
Opáčko bych ale nedával, vzhledem k tomu, že jsem z Moravy a Praha je pro mě pole neorané. Ale jak jsem psal, kdo ví, jestli už z ní není jen ochmatávačka.
2 Obrázek

vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5531x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x

Příspěvek od vulcan » 04 úno 2025 17:55

Matepe píše:
04 úno 2025 10:57
Ester https://www.annonce.cz/inzerat/smyslna- ... u17q6.html
Hlubočepy – asi minutu chůze od vlakové zastávky
Ceny: 1500,- / 2000,-
Tel: 775 479 213

Teď vidím, že Ester dělá už jen masáže, tak nevím, zda recenzi admini ponechají, kdyžtak ji smázněte.
.... měl jsem chuť na GFE přístup.
Ester, představí se, podá ruku, políbí mě. Fotky z inzerátu jsou její, ve tváři jde vidět, že 40 už má za sebou, nějak zvlášť přitažlivá (na ulici se za ní pravděpodobně neotočíte), prsa skoro žádné, člověk by dal skoro otočku. Vše ale vynahrazoval její přístup. GFE přístup 100 %.
Pěkná recenze xxx63 ,
doufejme, že bude opět sexovat. xxx51

RomČa
Začátečník
Celkem hodnocení: 13x

Příspěvek od RomČa » 05 úno 2025 20:09

Něžná Julia - GFE
621974861_621974865.jpg
621974867_621974871.jpg
https://www.annonce.cz/inzerat/nezna-ju ... y7uq9.html
Cena 1500 / 2000
Návštěva před pár týdny.
Domluva přes telefon a whatsup v pohodě, je to Ukrajinka, ale rozumí v poho. Byt v novostavbě, všude čisto, koupelna OK.
Přivítala mě v šatech s výstřihem, celkem super. Věk asi tak ke 4O, postava jako na fotkách. Pak sprcha, vše OK, ručník velký. Po příchodu shodila šaty a řekla vesele jdeme na to. Krátký kouř v gumě, pak přestala lehla na postel, roztáhla nohy a řekla ošukej mě. Přišlo mi, že to fakt chtěla. Já jsem se nebránil a vlítnul na ní, klasika se střídáním poloh, nějaké ty zvukové projevy, OK a pak výstřik do gumy. Celkem sem si to užil. Za cca 26 minut od příchodu odcházím spokojen. No, možná se ještě někdy stavím....
3 Obrázek 4 Obrázek

MPTM
Začátečník
Celkem hodnocení: 28x

Příspěvek od MPTM » 06 úno 2025 22:00

Romčo, zapomněl jsi napsat, že Julča chce 2500 za 40 min, což psala mě.....
1 Obrázek

cvokhaus
Začátečník
Celkem hodnocení: 66x

Příspěvek od cvokhaus » 07 úno 2025 17:56

MPTM píše:
06 úno 2025 22:00
Romčo, zapomněl jsi napsat, že Julča chce 2500 za 40 min, což psala mě.....
Mně měsíc zpátky psala 2500 za 60min, 1500 za 30min. A debil bych jí to snad ten den i dal, ale pak z ní vylezlo, že lízání a orál bez (o OB jsem zájem vůbec neměl, ale zjevně to nabízí jen takhle společně) příplatek +1000.

Plus pak teda ještě ceny 3 hodiny - 5500, 12 hodin (noc) - 10000. xxx03

hrcprc
Začátečník
Celkem hodnocení: 111x

Příspěvek od hrcprc » 09 úno 2025 20:23

Tak se pobavíte...

MILF s velkejma vyhledávam.

Ale tohle byl omyl. Ale jen muj. S Androidem mi to nejde. Blbě jsem to uložil a možná dobře že tak.

https://www.annonce.cz/inzerat/velke-py ... bcbgt.html

702 684 637 věk sedí.

Někdy červen loni. Pani viděla jak jsem vykulenej když jí vidim. Fotky jsou pravý, ale fakt jsem šel jinam.

Ale ukecala mě. O tom později. Prostor je sklepení a dřív to mohl bejt rockovej klub. Teď je to vlastně mučírna s matrací uprostřed. Všude fetiš výzdoba. Ví moc dobře co dělá.

Ukecala... Hele asi jsi tohle nečekal, ale mam čas. Můžu tě vykouřit a mam velký kozy. Můžeš je postříkat. Koukej. A vyndala je ven. Tak jsem jí ze sportu šáhnul mezi nohy. Byla dole bez a říkam, jsi mokrá. Jo, já jsem se teď byla vychcat(její slova) Ale půjdu se opláchnout. Chceš se dívat? Tak jako jo. Pani neni muj typ ani náhodou, ale byl jsem zvedavej.
No a co chceš se ptá. Vlastně jen kouř a prsa.
A co vlastně děláš? Ptal jsem se když jsem si prohlížel sklepení. Furt měla kozy venku.. Sem choděj různý divný kravaty co dělaj tady kolem(Anděl)a mrdam je do prdele dildem, chčiju po nich, olizujou mi nohy atd. ale sraní fakt neumim, je to ujetý(její slova)

A co s tebou? Nevim, čekal jsem něco jinýho. Dej ho sem, já něco vymyslim. Vymyslela. Hele klidně se mi udělej do pusy(řekla to jinak)ale jestli stříkáš hodně mrdky, tak na kozy(její slova)

Doporučit? Klidně, akorát bych dopředu zjistil kam přesně jdete ať se nestane co mně.

Cenu říkat nebudu, hodila mě někam mimo ceník a ocenila, že se udělala, když se mi projela kundou po držce(zas její slova)

A to je asi tak všechno.
1 Obrázek 4 Obrázek
Kdo mrdá rusandy podporuje putina. Jo putin s "p" Ty modelíny co chtěj šestku za hodinu tady myslíte, že jsou z vlastní vůle? 🤣

hrcprc
Začátečník
Celkem hodnocení: 111x

Příspěvek od hrcprc » 12 úno 2025 18:53

Tereza leklá ryba.

https://www.annonce.cz/inzerat/tereza-4 ... kkb28.html
1500 hod

tel. 733 204 517

Byt u Rajský zahrady cistej asi po rekonstrukci. Koupelna i ručník ok.
Paní má velký kozy. A tim to tak hasne.
Ona má velký všechno. Břicho, zadek jako nerad to říkám, je prostě tlustá. Navic i na vejsku není malá, takze tipuju váhu 90+
Když leží a pres břicho ji neni vidět frnda, je prostě víc než je v kraji zvykem.
Což pro mě neni, ale to je věc vkusu. A byla oblečená , ze jsem to nepoznal. Moje chyba.
Někdo psal, že je pevná. Možná tak v kramflecích.
Viděli jste někdy velký pevný prsa? Tak tyhle to nejsou. Jako měl jsem možná zůstat a zjistit jestli je hodi přes rameno(svoje)
Tady je atmosféra 0. Na něco se zeptáte odpoví jednim slovem a ticho. Pokus o vtip, bez reakce. Poprvý co jsem to vzdal. Vrátila mi kus peněz, přeci jen jsem si dal sprchu a chvíli hrál s kozama, taky bez odezvy.
Fotka asi je její. Ale před deseti lety a dvaceti kily.

Nebrat.

Ale teď zpětně když o tom premejslim, jsem ji měl říct at si honí kundu a já ji aspon pocakam kozy. A pritom ji ze srandy pochcat.
Po bitvě je...
Mozna to priste zkusim na jinou leklou rybu.
3 Obrázek 2 Obrázek
Kdo mrdá rusandy podporuje putina. Jo putin s "p" Ty modelíny co chtěj šestku za hodinu tady myslíte, že jsou z vlastní vůle? 🤣

Odpovědět

Zpět na „Pražské priváty“