Recenze (a podstatné info) z Ostravy a okolí

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
Ooooo11
Začátečník
Celkem hodnocení: 129x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x

Re: Recenze (a podstatné info) z Ostravy a okolí

Příspěvek od Ooooo11 » 25 led 2025 09:46

Dobré ráno nornici nebo svetaci.

Bude to off topic, klidně ať to admin presune ale přijde mi to dost důležité a tam by to mohlo zapadnout.
To že amatéři jdou do kopru už je jasné, podvody, virtuální curakoviny, zasrane honirny alias masáže čili vyhonit za 3500kc, hodnocení penisu za prachy (to zaplatí úplný ubozak), za vše si platit vip za to že můžete zhlednout video před 10 lety zhruba "jen za vip" + pak vip abyste mohli vůbec napsat, pak kredity abyste mohli zhlednout video a alba, zaplatit kredity a mít kredity že můžete napsat ženě a teď už být i ověření a poslat kredity abyste mohli napsat a kredity abyste mohli kouknout i oné ženě na video.( podotýkám já krom vip nikdy neměl kredity a nebudu a ani psát za kredity natož podporovat kurvy prachami za 1minutove video točené kamenem)

S těmito "vymoženostmi" čili spíše už prasarnami z čeho tahají majitele amatérů peníze.

Opět krásná novinka.

Kunda si nechá ověřit profil. Plnohodnotně, má tam fajfku plnou modrou (vzbuzuje to důvěru, což nepochybuji že je ona a fotky jsou prave), alba s jejím obličejem a ne jedno nebo dva ale asi 15alb, do toho asi deset videí. (žádné s chlapem jak divné)

Udělá si inzerát v Praze, že hledá chlapa na natáčení videí a focení bez finančního nároku, sex zadarmo jen si udělá videa a fotky. Já vím zní to lákavě borka je fakt krásná a koho neláká si zamrdat zadarmo že si to natočí bez ksichtu vašeho. Bomba že?

Udělá krásný inzerát, že je to bez FINANČNÍHO NAROKU na co slyší 9 z 10 norniku, nechce fotky penisu (to přidá na duverihodnosti ze jako není ta co chce fotky ptaku ale real), nechce kredity (prachy) za zprávu, ale aby mohla věřit že to myslíte vážně chce poslat civilní fotku (což je svinstvo ale k tomu se vratim) no nicméně, borka inzeruje že aby nabyla důvěru že to myslíte vážně chce zakoupení jejich alb za kredity ( ČILI OPĚT A ZNOVA ALE TEĎ UŽ VÁŽNĚ ZA PRACHY) pak si někoho vybere.

Takže ne, borka inzerovala dva měsíce zpátky v Praze, měsíc zpátky v Brně, a teď v Ostravě akorát že opravdu ne pánové.
Zajímavé je že má přes 300 odpovedi za den a nema z 15 galerii ani jedno s mužem, ani jedno video s mužem ze zhruba 10 za celé tři měsíce, je fakt kunda, a mění destinace stejně jako vtipný inzerát, jako když můj muž je na služební cestě a mě nemá kdo uspokojit, muž je v cizině a jsem VŠ a je mi 29 let a chci si užít.

Ne pánové nehledá nikoho na točení ničeho (jasně může to zkusit argumentem že prida jedno video nebo přidá nějakou galerii s mužem) hledá jen z těch cca 300 čuráku co ji napíše a 200ji zaplatí album, alba nebo videa za den a ji tečou peníze, nic nikdy točit nechce ani fotit, jen z vás idiotů tahá peníze.

Nebuďte chuji a poslední taková krásná novinka, chce CIVILNÍ FOTKU (ano někomu to nevadí ale to procento je mizerne) nebuďte chuji a neposílejte fotky civilní když nechcete aby vás někdo viděl, nebo vase stara nebo manželka nebo kolegyně v práci, protože se rozmohl nešvar a mile kurvy jako tahle z vás vytáhnou za A prachy za nic, lžou vám a udělají z vás curaka, za B mile štětky začínají za kredity i kupčit s fotkami za kredity i zadarmo s jinyma ženami.

Napsal jsem téhle čubce ať nelze že už má stejný inzerát ve třech městech, chce civilní fotku, a nemá žádné galerie s chlapem za čtvrt roku, a chce jen zaplatit fotky za alba, napsal jsem ok jsi z Ostravy tak udleje selfie z nějakého místa v Ostravě během celého dne a že ji podpořím (což bych neudělal) a koupím alba a můžeme se sejít.

Jak nečekané? Blokace.

Kurevsky fikané a svinsky podlé tahání peněz skrze kredity a na úkor tupych norniku. Ne ne ne pořád platí kurva chlapi neplatte do pice za posrané alba nebo videa, videa co mají 2 nebo 3 minuty a jsou směšné a hlavně ta borka vás tímto vyjebala. Nikdy nic s vami nenatoči a jen z vás udělá kokoty (samozřejmě počítám že k borce se to dostane a po čtvrt roce tam přibude nějaké to video nebo galerie s chlapem)

Jo a opravdu s těmi fotkami začínají kupcit

Bože doba jde úplně do píči (pokud to bude ohromně vadit prosím o přesun, už ani nemusí honit za 3500kc na hodku a bez sexu ale už rovnou jen skrze pěkně propracovaný inzerát a mění lokaci, jo ja vim je určitě velká cestovatelka a upřímná) fotky jsou veřejne a má ověření, prosím ignorujte takové podvody

Poslední dovětek, je docela možné, že když je asi Pražačka, že jeden chuj se najde, kterého si vybere a něco natočí s prazakem (pochybuji) spíše borka mění lokace v inzerátu a silně to vzbuzuje (ne)důvěru toho že to je docela fikaný podvod skrze jen kupování alb a videí přičemž napíše že si zrovna tebe nebo tebe nevybrala nebo neodpoví a tečou ji krásné love za nic.

Prostě PODVOD
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Ooooo11 dne 26 led 2025 08:58, celkem upraveno 1 x.

23mustang32
Začátečník
Celkem hodnocení: 15x

Příspěvek od 23mustang32 » 25 led 2025 13:36

Slečna s tímto nickem na Amatérech Mazimazinka. Další klasický ojeb kdy si slečna žádá zálohu tak sem ji poslal k šípku.Pozor na ni.

23mustang32
Začátečník
Celkem hodnocení: 15x

Příspěvek od 23mustang32 » 25 led 2025 13:45

Ooooo11 píše:
25 led 2025 09:46
Dobré ráno nornici nebo svetaci.

Bude to off topic, klidně ať to admin presune ale přijde mi to dost důležité a tam by to mohlo zapadnout.
To že amatéři jdou do kopru už je jasné, podvody, virtuální curakoviny, zasrane honirny alias masáže čili vyhonit za 3500kc, hodnocení penisu za prachy (to zaplatí úplný ubozak), za vše si platit vip za to že můžete zhlednout video před 10 lety zhruba "jen za vip" + pak vip abyste mohli vůbec napsat, pak kredity abyste mohli zhlednout video a alba, zaplatit kredity a mít kredity že můžete napsat ženě a teď už být i ověření a poslat kredity abyste mohli napsat a kredity abyste mohli kouknout i oné ženě na video.( podotýkám já krom vip nikdy neměl kredity a nebudu a ani psát za kredity natož podporovat kurvy prachami za 1minutove video točené kamenem)

S těmito "vymoženostmi" čili spíše už prasarnami z čeho tahají majitele amatérů peníze.

Opět krásná novinka.

Kunda si nechá ověřit profil. Plnohodnotně, má tam fajfku plnou modrou (vzbuzuje to důvěru, což nepochybuji že je ona a fotky jsou prave), alba s jejím obličejem a ne jedno nebo dva ale asi 15alb, do toho asi deset videí. (žádné s chlapem jak divné)

Udělá si inzerát v Praze, že hledá chlapa na natáčení videí a focení bez finančního nároku, sex zadarmo jen si udělá videa a fotky. Já vím zní to lákavě borka je fakt krásná a koho neláká si zamrdat zadarmo že si to natočí bez ksichtu vašeho. Bomba že?

Udělá krásný inzerát, že je to bez FINANČNÍHO NAROKU na co slyší 9 z 10 norniku, nechce fotky penisu (to přidá na duverihodnosti ze jako není ta co chce fotky ptaku ale real), nechce kredity (prachy) za zprávu, ale aby mohla věřit že to myslíte vážně chce poslat civilní fotku (což je svinstvo ale k tomu se vratim) no nicméně, borka inzeruje že aby nabyla důvěru že to myslíte vážně chce zakoupení jejich alb za kredity ( ČILI OPĚT A ZNOVA ALE TEĎ UŽ VÁŽNĚ ZA PRACHY) pak si někoho vybere.

Takže ne, borka inzerovala dva měsíce zpátky v Praze, měsíc zpátky v Brně, a teď v Ostravě akorát že vůbec pánové.
Zajímavé je že má přes 300 odpovedi za den a nema z 15 galerii ani jedno s mužem, ani jedno video s mužem ze zhruba 10 za celé tři měsíce, je fakt kunda, a mění destinace stejně jako vtipný inzerát, jako když můj muž je na služební cestě a mě nemá kdo uspokojit, muž je v cizině a jsem VŠ a je mi 29 let a chci si užít.

Ne pánové nehledá nikoho na točení ničeho (jasně může to zkusit argumentem že prida jedno video nebo přidá nějakou galerii s mužem) hledá jen z těch cca 300 čuráku co ji napíše a 200ji zaplatí album, alba nebo videa za den a ji tečou peníze, nic nikdy točit nechce ani fotit, jen z vás idiotů tahá peníze.

Nebuďte chuji a poslední taková krásná novinka, chce CIVILNÍ FOTKU (ano někomu to nevadí ale to procento je mizerne) nebuďte chuji a neposílejte fotky civilní když nechcete aby vás někdo viděl, nebo vase stara nebo manželka nebo kolegyně v práci, protože se rozmohl nešvar a mile kurvy jako tahle z vás vytáhnou za A prachy za nic, lžou vám a udělají z vás curaka, za B mile štětky začínají za kredity i kupčit s fotkami za kredity i zadarmo s jinyma ženami.

Napsal jsem téhle čubce ať nelze že už má stejný inzerát ve třech městech, chce civilní fotku, a nemá žádné galerie s chlapem za čtvrt roku, a chce jen zaplatit fotky za alba, napsal jsem ok jsi z Ostravy tak udleje selfie z nějakého místa v Ostravě během celého dne a že ji podpořím (což bych neudělal) a koupím alba a můžeme se sejít.

Jak nečekané? Blokace.

Kurevsky fikané a svinsky podlé tahání peněz skrze kredity a na úkor tupych norniku. Ne ne ne pořád platí kurva chlapi neplatte do pice za posrané alba nebo videa, videa co mají 2 nebo 3 minuty a jsou směšné a hlavně ta borka vás tímto vyjebala. Nikdy nic s vami nenatoči a jen z vás udělá kokoty (samozřejmě počítám že k borce se to dostane a po čtvrt roce tam přibude nějaké to video nebo galerie s chlapem)

Jo a opravdu s těmi fotkami začínají kupcit

Bože doba jde úplně do píči (pokud to bude ohromně vadit prosím o přesun, už ani nemusí honit za 3500kc na hodku a bez sexu ale už rovnou jen skrze pěkně propracovaný inzerát a mění lokaci, jo ja vim je určitě velká cestovatelka a upřímná) fotky jsou veřejne a má ověření, prosím ignorujte takové podvody

Poslední dovětek, je docela možné, že když je asi Pražačka, že jeden chuj se najde, kterého si vybere a něco natočí s prazakem (pochybuji) spíše borka mění lokace v inzerátu a silně to vzbuzuje (ne)důvěru toho že to je docela fikaný podvod skrze jen kupování alb a videí přičemž napíše že si zrovna tebe nebo tebe nevybrala nebo neodpoví a tečou ji krásné love za nic.

Prostě PODVOD

Bohužel to tak je a ve všem máš pravdu.Amatéři už hold nejsou amatéři,vše si tam musíš zaplatit a je to jeden falešný profil vedle druhého.Měli by to zrušit tak jako kdysi zrušili lidé,cz protože se tam děli různé nekalé věci.
1 Obrázek

Svetak1
Začátečník
Celkem hodnocení: 0x

Příspěvek od Svetak1 » 25 led 2025 15:08

Před časem jsem byl s Izzi-EN
https://www.amateri.com/cs/lide/2893694/Izzi-EN
Bral jsem orál S dělá ho za 500. Kompletní ceník má na profilu.
Vyzvednu jsem ji v bohumíně přesnou adresu už nevím asi to byla ulice Osvoboditelů
K akci vyjeli jsme autem mimo město, má své místa. Byla celkem snaživá dost přihoňovala ale když jsem řekl ať nehoní ale kouří přestala a jen kouřila. Věk sedí jako rychlá akce na vytříkání dobrý ale jinak asi ne.
Obrázek

vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5527x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x

Příspěvek od vulcan » 25 led 2025 19:55

Svetak1 píše:
25 led 2025 15:08
Vyzvednu jsem ji v bohumíně přesnou adresu už nevím asi to byla ulice Osvoboditelů
K akci vyjeli jsme autem mimo město, má své místa. Věk sedí jako rychlá akce na vytříkání dobrý ale jinak asi ne.
To je z Bohumína mulatka, která pořád mění profily ENNlee , EnnDee atd.
1 Obrázek

JanEmos
Začátečník
Celkem hodnocení: 3x

Příspěvek od JanEmos » 27 led 2025 21:45

Svetak1 píše:
25 led 2025 15:08
K akci vyjeli jsme autem mimo město, má své místa. Byla celkem snaživá dost přihoňovala ale když jsem řekl ať nehoní ale kouří přestala a jen kouřila. Věk sedí jako rychlá akce na vytříkání dobrý ale jinak asi ne.
Obrázek
Ta, co má chlupaté záda a kecy blbé… to nedělám… nedoporučuji.

Pikolik33
Začátečník
Celkem hodnocení: 1x

Příspěvek od Pikolik33 » 28 led 2025 09:06

Evn píše:
10 led 2025 19:22
https://www.amateri.com/cs/lide/3257407/holkazovy

Nedoporučuju tuhle ludru. Včera jedna cesta do Ostravy kdy mě po pul hodině cesty napíše: Tak nic. Napřed posunovala čas kdy sem řekl že ne. Ale nakonec sem svolil a stejně nic.
Nakonec sem stejně do Ovy dojel a vynahradil si to jinde.
Nicméně dnes znovu domluva. Vypadalo to nadějně. Domluven orál do auta. Vše vypadalo že přoběhne jak má. Dojedu na adresu Jičínská 13. Chvíli dohady kde vlastně parkuju. Samozřejmě že na obrovském parkovišti před panelákem stojící se zapnutými světly aby to našel i blbej. A během konverzace z ničeho nic: Už nemám zájem. A blokace chatu. Takže na druhé straně nějaký nereálný ojebávač který natáhne až na místo a pak blok. Někomu to asi dělá dobře hold. Tak bacha. Jinak komenty v albu hovoří za vše.
chtěla 2500,- za sex v autě a 1500,- za kouř. Myslel jsem že se na místě domluvím, byl jsem kousek. Ale trvala na svém, tak jsem odjel.
Adresa Zelená 77 Ostrava
1 Obrázek

Pulina
Začátečník

Příspěvek od Pulina » 30 led 2025 10:44

JLOJLO:
Adresa:Havanska 1
Vstup do bytu kde bydli s nekym docela uklizeno:
Holka hned naha nenamalovana a postava jak kluk na zadech ma dlouhou kerku okamzite otocka a sup pryc.Po tomto tyden voraz.

JessicaDeluxe:
Tel:
+420792340662
Postava zeny v sexu je dost dobra udela cokoli jen pozor na necem fici.Oral az do krku pekne se pridusi a spolika.Za me opacko ano.Ale nebere tel.Kdyby mel nekdo nejake info budu rad do SZ.

Lucie:
Tel:732407366
Adresu uz nevim.
Starsi pani dost velke kozy ale nenecha si je porsdne prohmatat byl jsem jen na masaz.Dole moc nevonela opacko urco ne.
3 Obrázek

zovpetr
Začátečník
Celkem hodnocení: 7x

Příspěvek od zovpetr » 31 led 2025 08:07

Pulina píše:
30 led 2025 10:44
JLOJLO:
Adresa:Havanska 1
Vstup do bytu kde bydli s nekym docela uklizeno:
Holka hned naha nenamalovana a postava jak kluk na zadech ma dlouhou kerku okamzite otocka a sup pryc.Po tomto tyden voraz.
JLOJLO alias Iva
Všichni známe(Vulcan dosvěčí :-)).
Jedna z mála co za ty roky nezměnila nick. To co popisuješ bude asi někdo nový kdo po ni zdědil učet na amaterech.
Nebo zkouší někoho zaučit at převezme řemeslo. Jinak Iva je klasika postavou jak ze starého Řecka Antiky. +-170-180 cm spíš štíhlá kozy jak vozy 3-4 trochu orlí nos. A hodně dlouhé vlasy.

MilasekM
Začátečník
Celkem hodnocení: 13x

Příspěvek od MilasekM » 31 led 2025 11:25

Tak jsem nabral odvahu a šel se podívat na tu Hrůzu co inzeruje v Hrabůvce.
https://www.amateri.com/cs/lide/3233324 ... ahanselova
Samozřejmě v tomhle baráku už jsem zkušenosti měl tak jsem byl velmi obezřetný. 9 patro a čekala mě. Fotka tváře co inzeruje tak ta je řádně upravená . Je hnusná jak prdel byla zfetovaná a furt kývala hlavou dopředu a dozadu. Mrtvolný pohled feťačky. Okamžitá otočka a ještě mě prosila st zůstanu třeba i za 800. Kdo si s ní zašuká ať jde hned k doktorovi . Tam chytneš od žloutenky ,po kapavku asi vše. xxx28
5 Obrázek
Naposledy upravil(a) MilasekM dne 31 led 2025 13:30, celkem upraveno 2 x.

MilasekM
Začátečník

Příspěvek od MilasekM » 31 led 2025 13:15

https://www.amateri.com/cs/lide/3197234/Melanie87
Tak jsem si domluvil schůzku s touhle slečnou. Je velmi malá ,a drobná, 155 cm /45 kg.
Šuká slušně je ochotná , na koníčka , ze zadu opravdu snaživá . Jen má malý problém nemá kozy a má z toho depku a nechce je ani ukazovat.
Takže kdo je na drobné holky bez koz krom análu udělá vše.
Cena se dá dohodnout 1200- 1500
1 Obrázek

Mr. Middlefinger
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 2221x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 14x

Příspěvek od Mr. Middlefinger » 01 úno 2025 04:45

MilasekM píše:
31 led 2025 11:25
Samozřejmě v tomhle baráku už jsem zkušenosti měl tak jsem byl velmi obezřetný. 9 patro a čekala mě. Fotka tváře co inzeruje tak ta je řádně upravená . Je hnusná jak prdel byla zfetovaná .....
Piš do reportů, i na takovou hrůzu, tel. č. - 605287833, když ho má veřejně... xxx51
1 Obrázek
Do prdele, nepište mi do "SZ"...
„Všechna zvířata jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější.“ - George Orwell, Farma zvířat

Johnbaron
Začátečník

Příspěvek od Johnbaron » 02 úno 2025 15:05

Frenkiefrederiks píše:
17 led 2025 10:34
https://www.avizo.cz/erotika/studentka- ... 13678.html
Ale ale někdo tu dostal hlad po pár měsících 😄😄každopádně Ave
ted je na Gen.piky 16.
30min 2500
60 min 3500

Vse s gumou

Dost drza uz v tel a tak jsem necekal zazrak ale plny pytel rekl ze se aspon mknu

Otevrela v teplacich a tricku....velmi anti sexy vec
Byt tuctovy
Holka tuctovy vzhled nic extra

Sakra za co davate ty prachy...ok dal.jsem i 5000 ale za celou noc se sexy kockou co prisla v sex satech podpatky krasne namalovaba a vonsva a sex super

Ale tohle tuctove zbozi fakt nepreplacejme

Kimi0001
Začátečník
Celkem hodnocení: 16x

Příspěvek od Kimi0001 » 02 úno 2025 19:35

MilasekM píše:
31 led 2025 11:25
Samozřejmě v tomhle baráku už jsem zkušenosti měl tak jsem byl velmi obezřetný. 9 patro a čekala mě. Fotka tváře co inzeruje tak ta je řádně upravená . Je hnusná jak prdel byla zfetovaná a furt kývala hlavou dopředu a dozadu. Mrtvolný pohled feťačky. Okamžitá otočka a ještě mě prosila st zůstanu třeba i za 800. Kdo si s ní zašuká ať jde hned k doktorovi . Tam chytneš od žloutenky ,po kapavku asi vše. xxx28

To určitě není její první profil. A taky si myslím,že se tu oni už psalo. Že to je ojeb a hnus.

cestovatelZ
Začátečník

Příspěvek od cestovatelZ » 04 úno 2025 00:44

MilasekM píše:
31 led 2025 13:15
https://www.amateri.com/cs/lide/3197234/Melanie87
Tak jsem si domluvil schůzku s touhle slečnou. Je velmi malá ,a drobná, 155 cm /45 kg.
Šuká slušně je ochotná , na koníčka , ze zadu opravdu snaživá . Jen má malý problém nemá kozy a má z toho depku a nechce je ani ukazovat.
Takže kdo je na drobné holky bez koz krom análu udělá vše.
Cena se dá dohodnout 1200- 1500
Mě vždycky zajímalo to, co je to "dělá vše krom análu". Nechá si nakadit do pusy nebo se nechat ojet psem? Mě anál nepřijde tak jediná extrémní praktika abych to psal takto a četl jsem to několikrát v podobném duchu.

hmtwe
Začátečník
Celkem hodnocení: 5x

Příspěvek od hmtwe » 05 úno 2025 16:26

LaskaNaDosah (Sylva) - 606 749 405
Pernerova / OvKunčičky
"
Osobní popisek
19tiletá ověřená holka Ostrava
jsem tu jen protože proč ne, hoď cenovou nabídku nebo minimum:
2 tisíce ... vzájemný orál, 69, mazlení, líbání
1h 30m - 1h na seznámení, 30 minut v posteli

5 tisíc ... sex s ochranou, volitelné zda submisivní nebo dominantní či vanilkový sex + předešlé věci
2h - 1h na seznámení, 1h v posteli
"
Nuda, stále odbíhala se napít, napsat zprávu, přepnout song... říct pasákovi, že je tam:D
V obličeji nicmoc, postava průměř (křivky nemá). Přístup hrozný -z ničeho nic se zvedne, že jí to nebaví, že to trvá dlouho a že se nesnaží (dá to zabrat udržet vzrušení s takovým přístupem). Holka bez snahy s vidinou rychlých peněz - za odpovídající sumu by šla i se "slizákem". Pořád se omlouvá a na něco ptá :D Za 2000Kč na půl hodiny bez sexu (+půl hodky pokec) ani náhodou - věřím, že tam budou schopnější a né tak mentálně nevyzrále za mě 2/10
3 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5527x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x

Příspěvek od vulcan » 05 úno 2025 16:55

hmtwe píše:
05 úno 2025 16:26
LaskaNaDosah (Sylva) - 606 749 405 Pernerova

19tiletá ověřená holka Ostrava jsem tu jen protože proč ne, hoď cenovou nabídku nebo minimum:

5 tisíc ... sex s ochranou, volitelné zda submisivní nebo dominantní či vanilkový sex + předešlé věci

Nuda, stále odbíhala se napít, napsat zprávu, přepnout song... říct pasákovi, že je tam
V obličeji nicmoc, postava průměř (křivky nemá). Přístup hrozný -z ničeho nic se zvedne, že jí to nebaví, že to trvá dlouho a že se nesnaží Holka bez snahy s vidinou rychlých peněz - za odpovídající sumu by šla i se "slizákem". Pořád se omlouvá a na něco ptá

Za 2000Kč na půl hodiny bez sexu (+půl hodky pokec) ani náhodou -
Díky za zajímavou informaci . xxx10

Celkem logicky se ptám: Když jsi četl její "osobní popisek", proč jsi tam, propánajána, chodil ?

Ukázka naprostého dna v této branži, nabídce... opakovaně u Pernerové.
Divíte se pak, že takové pořád přežívají ? xxx28

Podle mého názoru: Nasr..t a rozmazat. xxx56
(omlouvám se za vulgaritu, ale jinak to nejde komentovat)

Dávejte tam i fotodokumentaci, z dostupných zdrojů.
LaskaNaDosah.jpg
OV Pernerova Sylva 606 749 405.jpg
1 Obrázek

jiri357
Přidavač
Celkem hodnocení: 244x

Příspěvek od jiri357 » 05 úno 2025 18:47

vulcan píše:
05 úno 2025 16:55
hmtwe píše:
05 úno 2025 16:26
LaskaNaDosah (Sylva) - 606 749 405 Pernerova

19tiletá ověřená holka Ostrava jsem tu jen protože proč ne, hoď cenovou nabídku nebo minimum:

Nuda, stále odbíhala se napít, napsat zprávu, přepnout song... říct pasákovi, že je tam
V obličeji nicmoc, postava průměř (křivky nemá). Přístup hrozný -z ničeho nic se zvedne, že jí to nebaví, že to trvá dlouho a že se nesnaží Holka bez snahy s vidinou rychlých peněz - za odpovídající sumu by šla i se "slizákem". Pořád se omlouvá a na něco ptá

Za 2000Kč na půl hodiny bez sexu (+půl hodky pokec) ani náhodou -
Díky za zajímavou informaci . xxx10

Celkem logicky se ptám: Když jsi četl její "osobní popisek", proč jsi tam, propánajána, chodil ?

Ukázka naprostého dna v této branži, nabídce... opakovaně u Pernerové.
Divíte se pak, že takové pořád přežívají ? xxx28

Podle mého názoru: Nasr..t a rozmazat. xxx56
(omlouvám se za vulgaritu, ale jinak to nejde komentovat)

Dávejte tam i fotodokumentaci, z dostupných zdrojů.
LaskaNaDosah.jpg
OV Pernerova Sylva 606 749 405.jpg
To je tak, když si někdo myslí, že ho ťapiny určitě ale určitě neojebají. Stejně jako vymrdali s jinými. xxx53
Svatá ty prostoto. xxx03

Kolegové, právě kvůli těmto věcem se zakládají recenzní fóra. xxx51
Dobří holubi se vracejí.:-)

Vivienka
Přidavač
Celkem hodnocení: 214x

Příspěvek od Vivienka » 05 úno 2025 20:59

Eva Tel. 733 423 747 Pernerova 28. Nevím jestli je úplně nová, ale na téhle adrese ano. Fotky jsou její. Věk 29 cca souhlasí. Vysoká a štíhlá. Rychlá domluva přes whatsapp. Otevřela dveře v černých sexy šatech.Na první dojem lepší než na fotkách. Při vstupu klasický moment kdy se čeká až se ostatní holky schovají. Asi nic pro slabší povahy. Zavede si vás na pokoj. Nabídla mi společnou sprchu ale odmítl sem. Mám radši až po sexu. A zrovna zde moc extra velká sprcha není na společné sprchování. Než sem se odebral do sprchy tak už slečna ležela nahá na posteli. Mám radši když počká na mě až si ji vysleču sám. Nato že je nová a začíná tohle řemeslo, tak není nervózní ani ve stresu. Nepřišla mi ani namyšlená a arogantní. Než přijde čas kdy uspokojím svoje potřeby, rád uspokojím ty její. Nechá se ráda pomazlit. Nechá se lízat i prstit a nemá problem dojít k orgasmu. Mám rád když holka si to stejně užívá tak jako já. Pokud teda nebyla tak dobrá herečka. Takže GFE tam trochu bylo. Ale nevím jestli to dokáže dát každému. Orál nedokážu posoudit, nevyžaduji. Má delší vlasy takže sem tam v sexu překáží. Cena 30 min 2000.- Z mé strany opakování určitě.Eva 29let , i tvrdší sex, hluboký oral, piss 💞 středa 16-24h https://www.avizo.cz/erotika/eva-29let- ... 08906.html
4 Obrázek 3 Obrázek
Ananas na pizze je jako péro v prdeli.... prostě tam nepatří, ale jsou prasata, který to dělaj.😏

Kimi0001
Začátečník
Celkem hodnocení: 16x

Příspěvek od Kimi0001 » 05 úno 2025 22:00

Vivienka píše:
05 úno 2025 20:59
Eva Tel. 733 423 747 Pernerova 28. Nevím jestli je úplně nová, ale na téhle adrese ano. Fotky jsou její. Věk 29 cca souhlasí. Vysoká a štíhlá. Rychlá domluva přes whatsapp. Otevřela dveře v černých sexy šatech.Na první dojem lepší než na fotkách. Při vstupu klasický moment kdy se čeká až se ostatní holky schovají. Asi nic pro slabší povahy. Zavede si vás na pokoj. Nabídla mi společnou sprchu ale odmítl sem. Mám radši až po sexu. A zrovna zde moc extra velká sprcha není na společné sprchování. Než sem se odebral do sprchy tak už slečna ležela nahá na posteli. Mám radši když počká na mě až si ji vysleču sám. Nato že je nová a začíná tohle řemeslo, tak není nervózní ani ve stresu. Nepřišla mi ani namyšlená a arogantní. Než přijde čas kdy uspokojím svoje potřeby, rád uspokojím ty její. Nechá se ráda pomazlit. Nechá se lízat i prstit a nemá problem dojít k orgasmu. Mám rád když holka si to stejně užívá tak jako já. Pokud teda nebyla tak dobrá herečka. Takže GFE tam trochu bylo. Ale nevím jestli to dokáže dát každému. Orál nedokážu posoudit, nevyžaduji. Má delší vlasy takže sem tam v sexu překáží. Cena 30 min 2000.- Z mé strany opakování určitě.Eva 29let , i tvrdší sex, hluboký oral, piss 💞 středa 16-24h https://www.avizo.cz/erotika/eva-29let- ... 08906.html
Tvl 2000 za půl hodiny,to by mi musela ještě uvařit večeři min 3chodovou....a ještě zabalit další s sebou....
3 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Moravskoslezský kraj“