Tak me osobne by dost vadilo, ze ma vic kilo nez centrimetru (-1m) :)Bauch710 píše: ↑28 pro 2024 17:48Zdravím gentlmeny...
nemáte nějáke info o tady této amatérce?
https://www.amateri.com/sk/ludia/3046165/MarieHulovaa
Byl tam někdo? No, když jsem čuměl na alba tak ty cecky nevypadají zle, ale mám takový blbý pocit, že si bude říkat moc.

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.
Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.
Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.
Děkujeme!
Tým Světáci
Zlín, Otrokovice, Kroměříž a okolí
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 6x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Zlín, Otrokovice, Kroměříž a okolí
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 9x
zdar byl jsem u ní taky na zkoušku, tehdy zmizela nikola z kroměříže(pak jsem zjistil že začla střídat přerov a zlín :) )Bauch710 píše: ↑28 pro 2024 17:48Zdravím gentlmeny...
nemáte nějáke info o tady této amatérce?
https://www.amateri.com/sk/ludia/3046165/MarieHulovaa
Byl tam někdo? No, když jsem čuměl na alba tak ty cecky nevypadají zle, ale mám takový blbý pocit, že si bude říkat moc.
za mě osobně normální ženská, postava vpohodě, má u sebe malého psa ideál jako jednohubka k večeři s knedlíkem ale byl vklidu a nebyl rušivý element ... apartmánek je malý jendopokojáč uplně nahoře budovi, sídlí u náměstí v hotelu nebo co to je ale musíte chodit ,,tajně" kolem recepce :D(přijde vám marie otevřít, nebo aspoň mě)
co se týká akce, já osobně jsem ten typ co je nervoznější a není moc akční jak rosenberg, nicméně dlouho si hrála s pérem a kozama..nakonec jsem se i tak udělal :D do akce moc hrr nebyla, upovídaná moc taky ne, to až na konci.... prostě mi nepřišlo že je tam ta akčnost jakože ve smyslu ,,postarat" se o chlapa...nebo jsem už moc zvyklej od Stelly za ty léta co k níc hodím :D ..prostě čekal bych že si začne víc hrát, sahat,být taková ťuťuňuňu na chlapa...ale prostě u ní mi topřišlo takové spíš ledové království :D
možná by se to zlepšilo na podruhé kdybych tam šel a už bychom se ,,znali"
-
- Začátečník
chlapy, byl jsem před vánoci v březůvkách (hotel březůvky nebo jak se to jmenuje)
byly tam dvě černošky, bohužel nemám uložené odkazy ani screeny z inzerátu, (ale odpovídalo to, postava pěkná, chování supr, pokecali jsme,) ačkoliv ty cizinky samozřejmě mluví anglicky a česky nic...avšal nemusí být pravidlem že jo, chtěl jsem před pár měsíci tam zajít za asiatkama ale nestihl jsem to - recenze je tu o pár stránek zpět od někoho jiného) nicméně chci i pro ostatní osvětlit jak to tam vlastně funguje (nejspíš) protože já byl v rozpacích a bloudil jsem :D jo a cena byla 2200/hod což ve výsledku nebylo až tak špatné..nicméně ano na česko a hlavně na chudej zlín je to dahé...můj názor je že holky by měly brát max 1200-1500/hod....k řemeslu potřebují jen pipinu a nohy od sebe :D
takže, já osobně nemámrád když jdu za prcacím účelem a jdu kolem lidí kteří postávají v okolí vstupu kamkoliv...no nenápadně jsem teda šel hlavním vchodem kde byly dva borci a barman...po nějaké době mi došlo že ti dva tam byly asi přes noc za prcáním nebo nevím :D a jinak má podnik zavřeno, itak jsem dostal kafe :D takže jsem kontaktoval opět přes sms číslo že tam jsem a kde jsou holky, díky nenápadné komunikaci s armanem mi přišlo že to tají že tam mají holky nebo ,,neví" oničem :D a na plnou hubu se zeptat..to nemám koule :D jsem stydlivej no :D
takže po sms jsem vykomunikoval že za holkama sejde venkem z levé strany (takový malýchodníček podél zdi) a zezadu mají ubytovací jednotky, uprostřed nějaký malý minirybníček co zažil lepší chvíle tak jako celé to mini nádvoříčko.... vstup po pravé straně, jsou tam dveře...holka mi přišla otevřít, uvnitř je velká místnost asi původně společenská pro obyvatele pokojů nebo tak něco a my šli spolu po schodech nahoru do pokojíčku
POZOR!!!
ovšem velké mínus bylo to, že pokoje bylydocela chladné a voda na sprchování taky
postel jinak vpohodě, velká, ale daná v rohu pod šikmou střechu takže holka na mě se docela nakřivo musela kroutit jinak by si jebala hlavou o strom když na mě skákala :D
snadtímto někomu pomůžu aby tam nebloudil jako já :D
byly tam dvě černošky, bohužel nemám uložené odkazy ani screeny z inzerátu, (ale odpovídalo to, postava pěkná, chování supr, pokecali jsme,) ačkoliv ty cizinky samozřejmě mluví anglicky a česky nic...avšal nemusí být pravidlem že jo, chtěl jsem před pár měsíci tam zajít za asiatkama ale nestihl jsem to - recenze je tu o pár stránek zpět od někoho jiného) nicméně chci i pro ostatní osvětlit jak to tam vlastně funguje (nejspíš) protože já byl v rozpacích a bloudil jsem :D jo a cena byla 2200/hod což ve výsledku nebylo až tak špatné..nicméně ano na česko a hlavně na chudej zlín je to dahé...můj názor je že holky by měly brát max 1200-1500/hod....k řemeslu potřebují jen pipinu a nohy od sebe :D
takže, já osobně nemámrád když jdu za prcacím účelem a jdu kolem lidí kteří postávají v okolí vstupu kamkoliv...no nenápadně jsem teda šel hlavním vchodem kde byly dva borci a barman...po nějaké době mi došlo že ti dva tam byly asi přes noc za prcáním nebo nevím :D a jinak má podnik zavřeno, itak jsem dostal kafe :D takže jsem kontaktoval opět přes sms číslo že tam jsem a kde jsou holky, díky nenápadné komunikaci s armanem mi přišlo že to tají že tam mají holky nebo ,,neví" oničem :D a na plnou hubu se zeptat..to nemám koule :D jsem stydlivej no :D
takže po sms jsem vykomunikoval že za holkama sejde venkem z levé strany (takový malýchodníček podél zdi) a zezadu mají ubytovací jednotky, uprostřed nějaký malý minirybníček co zažil lepší chvíle tak jako celé to mini nádvoříčko.... vstup po pravé straně, jsou tam dveře...holka mi přišla otevřít, uvnitř je velká místnost asi původně společenská pro obyvatele pokojů nebo tak něco a my šli spolu po schodech nahoru do pokojíčku
POZOR!!!
ovšem velké mínus bylo to, že pokoje bylydocela chladné a voda na sprchování taky

snadtímto někomu pomůžu aby tam nebloudil jako já :D
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 3x
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/nikol-5522/
Po telefonické domluvě na určitý čas, nezvedala telefon a nechala mě stát venku. To jsem za dvanáct let nezažil. Takže silně nedoporučuji. Cenu chtěla 2000/h. Mám spolehlivější sexy holky, chtěl jsem vyzkoušet, ušetřil jsem 2litry. Zlín zase potvrdil, že je to žumpa.
Po telefonické domluvě na určitý čas, nezvedala telefon a nechala mě stát venku. To jsem za dvanáct let nezažil. Takže silně nedoporučuji. Cenu chtěla 2000/h. Mám spolehlivější sexy holky, chtěl jsem vyzkoušet, ušetřil jsem 2litry. Zlín zase potvrdil, že je to žumpa.
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5624x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
O té Nikol 704 410 029 se psalo cca 5x, že je nespolehlivá, že se domluví na čas a pak nebere tel.Tommygun1 píše: ↑07 led 2025 16:43https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/nikol-5522/
Po telefonické domluvě na určitý čas, nezvedala telefon a nechala mě stát venku. To jsem za dvanáct let nezažil. Takže silně nedoporučuji. Cenu chtěla 2000/h. ... chtěl jsem vyzkoušet, ušetřil jsem 2litry. Zlín zase potvrdil, že je to žumpa.
Stejné to bylo v Brně na Bratislavské, kde byla. Opakovaně psáno, že je smažka a ty nespolehlivé bývají.

A stále to někdo chce zkoušet dál a dál.
-
- Začátečník
čau kluci, ikdyž se mi moc nechce tím směrem jezdit :D tak nějaké info o magda / magdalena z kunovic? díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 0x
Zkoušel jsem párkrát volat ale pokaždé vypnutý telefon.johnyboy90 píše: ↑08 led 2025 18:30čau kluci, ikdyž se mi moc nechce tím směrem jezdit :D tak nějaké info o magda / magdalena z kunovic? díky
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 17x
Já to samé minulý týden. Zkoušel jsem několikrát v různé hodiny a dny.lemur123 píše: ↑10 led 2025 12:52Zkoušel jsem párkrát volat ale pokaždé vypnutý telefon.johnyboy90 píše: ↑08 led 2025 18:30čau kluci, ikdyž se mi moc nechce tím směrem jezdit :D tak nějaké info o magda / magdalena z kunovic? díky
-
- Začátečník
tak jsem se včera dovolal, podle řeči je to ukrajinka a sídlí v UH na zelném trhu ceny mě řekla 30/1500 60/2500johnyboy90 píše: ↑08 led 2025 18:30čau kluci, ikdyž se mi moc nechce tím směrem jezdit :D tak nějaké info o magda / magdalena z kunovic? díky
na stejné adrese a taky ukrajinka a stejné ceny vladimíra
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 17x
Nazdar borci, navštívil někdo tuto slečnu? Nedávno jsem ji psal jak byla v olomouci dostal jsem odpověd adresa, 1500,- půl h, 2000,- 45 min., 2500,- hodina. OB + 500,-. V ceně je 69, lízání, líbání,masáže...... Bohužel už nemá dnes čas třeba zítra. Bohužel potom inzerát už nebyl.
Ty ceny jsou jak kdyby si to měl rozdat s anglickou královnou
Jestli někdo vyzkoušel a stojí za to? Fotky vypadají lákavě. Jinak je to bída a ceny šílené.
https://dobryprivat.cz/divka/sara-35/
Ty ceny jsou jak kdyby si to měl rozdat s anglickou královnou

Jestli někdo vyzkoušel a stojí za to? Fotky vypadají lákavě. Jinak je to bída a ceny šílené.
https://dobryprivat.cz/divka/sara-35/
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 12x
Lera (22 let)
770 665 912 / 770665912
ul. Štefanikova
Ceny 3000 - 1h / 2000 - 30min
Holka cca 25+, která se holce na fotkách moc nepodobá. Možná to bylo tím, že nebyla vůbec namalovaná, ale řekl bych, že oproti fotkám má pár kilo navíc. Každopádně postava celkově pevná. Česky nemluví. Kuřba fajn, při samotné akci hezky sténá a snaží se.
Opáčko ne, chtěl jsem slečnu z fotek.
770 665 912 / 770665912
ul. Štefanikova
Holka cca 25+, která se holce na fotkách moc nepodobá. Možná to bylo tím, že nebyla vůbec namalovaná, ale řekl bych, že oproti fotkám má pár kilo navíc. Každopádně postava celkově pevná. Česky nemluví. Kuřba fajn, při samotné akci hezky sténá a snaží se.
Opáčko ne, chtěl jsem slečnu z fotek.

-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5624x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
vpetr ,vpetr píše: ↑25 led 2025 11:03Lera (22 let) 770 665 912
ul. Štefanikova
Holka cca 25+, která se holce na fotkách moc nepodobá. Možná to bylo tím, že nebyla vůbec namalovaná, ale řekl bych, že oproti fotkám má pár kilo navíc. Každopádně postava celkově pevná. Česky nemluví.
je jasné, že se jedná o členku ruskojazyčného týmu, jednu z oveček.
U nich obvykle fotky lžou a neodpovídají realitě.
Měl bys upřesnit, kde jsi za ní byl, kde na Štefánikové ? Klidně i přesně lokaci.
A dávat odkaz:
https://dobryprivat.cz/divka/kira-19/
Ony mění lokaci, obvykle bývaly v Brně na Veveří 37 v poslední době, dříve Rumiště, Bratislavská, Lidická .
Tato dívka Lera, resp. jejich fotka byla nedávno v Brně na Křenové s telefonem 774 649 385, a s nároky ještě vyššími 2200 / 3300. Zřejmě na ni bylo dost

Tady u těchto ruských týmů nemusíme skrývat opravdovou adresu, oni/ony si hlavu nedělají dávat křivé, lživé info ohledně věku, fotek atd.

PS. obávám se, že holku z fotek hned tak nenajdeš. To jsou jen a pouze vějičky.

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 12x
Nicol https://dobryprivat.cz/divka/nicol-6/
Zlín, Fryštácká, u benzínky Shell
Ceny: 1500,- / 2000,-
Tel: 723 127 761
35 let, 162 cm, 63 kg, čtverky
Návštěva někdy koncem srpna 2024. Po zavolání mi řekla, že čeká na borce, který tam už ale měl být, tak že se případně ozve zpátky. Do 2 minut volala, že borec někde zabloudil, tak že mám dojet. Měl jsem zájem o půl hoďky klasiky. V telefonu příjemná, nadiktovala mi adresu. Auto je fajn nechat u benzínky Shell.
Volám, že jsem na místě, naviguje mě ke vchodu, jde mi dolů otevřít. Na první pohled jsem trošičku zklamaný, protože ve tváři není úplně můj typ, ale lákaly mě ty její konve. Věk bych tipl spíš kolem 40, 35 určitě ne, váha tak k 70, výška a kozy sedí. Jinak ani hezká, ani škaredá, ale každý to můžeme vidět jinak, já bych se za ní na ulici asi neotočil. Fotky samozřejmě dokrášlené, skoro bych i řekl, že některé nejsou její.
Od začátku příjemné vystupování, taková kamarádská, je docela ukecaná. Prý dělá sem tam barmanku, což si ji i dokážu představit, je takový typ, ale myslím, že při tom svém cestování na nic jiného nemá čas. Zkasíruje mě, nabídne mi vodu, pošle mě do sprchy. Bylo docela vedro, v pokoji měla větrák, což bylo docela fajn. Prostor čistý, pronajímá si ho tam v rámci penzionu, či co to je.
Trochu mě zamrzelo, že čekala už nahá, ale v tom vedru se to dalo i pochopit. Položí mě na postel, začne mi mnout červa, když trochu přituhne, začne pohoňovat, nasadí gumu a začne kouřit. Kouř průměrný, přes gumu těžko hodnotit. Nechá si u toho mačkat a hladit své volné čtyřky. Když zmáčknu víc, slušně mě poprosí, ať jsem opatrnější, že jí to bolí. Plácne gel na ptáka a nasedá. Má trochu volnější břicho, ale žádná hrůza. Snaží se být trochu rychlejší, než chci, protože si chci chvilku užívat ty její kozy. Po chvilce řekne, že cítí, že si to chci korigovat sám, tak ať se nebojím udat si tempo. Lehá na záda a dává nohy do praku, ptám se, jestli jí můžu dráždit rukou, svolí a nechá si lehce dráždit kliťák. Po asi 5 minutách sypu do pláštěnky, utře mě, pohladí a posílá do sprchy, po cca 35 minutách celkového času mizím. Jak přecházím k benzínce, míjím se s dalším kunčaftem, asi tam má celkem živo.
Celkový dojem nebyl špatný, příjemné jednání, bylo vidět, že si to i trochu užívá, což dává návštěvě hned jiný průběh, ale možná jsem si to jen namlouval. Opáčko bych ale nedával, jen kdyby byla hodně nouze.
Zlín, Fryštácká, u benzínky Shell
Ceny: 1500,- / 2000,-
Tel: 723 127 761
35 let, 162 cm, 63 kg, čtverky
Návštěva někdy koncem srpna 2024. Po zavolání mi řekla, že čeká na borce, který tam už ale měl být, tak že se případně ozve zpátky. Do 2 minut volala, že borec někde zabloudil, tak že mám dojet. Měl jsem zájem o půl hoďky klasiky. V telefonu příjemná, nadiktovala mi adresu. Auto je fajn nechat u benzínky Shell.
Volám, že jsem na místě, naviguje mě ke vchodu, jde mi dolů otevřít. Na první pohled jsem trošičku zklamaný, protože ve tváři není úplně můj typ, ale lákaly mě ty její konve. Věk bych tipl spíš kolem 40, 35 určitě ne, váha tak k 70, výška a kozy sedí. Jinak ani hezká, ani škaredá, ale každý to můžeme vidět jinak, já bych se za ní na ulici asi neotočil. Fotky samozřejmě dokrášlené, skoro bych i řekl, že některé nejsou její.
Od začátku příjemné vystupování, taková kamarádská, je docela ukecaná. Prý dělá sem tam barmanku, což si ji i dokážu představit, je takový typ, ale myslím, že při tom svém cestování na nic jiného nemá čas. Zkasíruje mě, nabídne mi vodu, pošle mě do sprchy. Bylo docela vedro, v pokoji měla větrák, což bylo docela fajn. Prostor čistý, pronajímá si ho tam v rámci penzionu, či co to je.
Trochu mě zamrzelo, že čekala už nahá, ale v tom vedru se to dalo i pochopit. Položí mě na postel, začne mi mnout červa, když trochu přituhne, začne pohoňovat, nasadí gumu a začne kouřit. Kouř průměrný, přes gumu těžko hodnotit. Nechá si u toho mačkat a hladit své volné čtyřky. Když zmáčknu víc, slušně mě poprosí, ať jsem opatrnější, že jí to bolí. Plácne gel na ptáka a nasedá. Má trochu volnější břicho, ale žádná hrůza. Snaží se být trochu rychlejší, než chci, protože si chci chvilku užívat ty její kozy. Po chvilce řekne, že cítí, že si to chci korigovat sám, tak ať se nebojím udat si tempo. Lehá na záda a dává nohy do praku, ptám se, jestli jí můžu dráždit rukou, svolí a nechá si lehce dráždit kliťák. Po asi 5 minutách sypu do pláštěnky, utře mě, pohladí a posílá do sprchy, po cca 35 minutách celkového času mizím. Jak přecházím k benzínce, míjím se s dalším kunčaftem, asi tam má celkem živo.
Celkový dojem nebyl špatný, příjemné jednání, bylo vidět, že si to i trochu užívá, což dává návštěvě hned jiný průběh, ale možná jsem si to jen namlouval. Opáčko bych ale nedával, jen kdyby byla hodně nouze.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 2x
Zdarec borci nebyl teď někdo za Stelou nemohu se nějak dovolat
-
- Začátečník
Stella stále ordinuje,aktuální ceny 1/2 hod. 1200, 1hod. 1800
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 6x
Tady ji máš STELU
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/stela-2649/
Ale v inzerátu má už nejmin 10 let 43 roků. odhad 55
A ještě jedna penzistka :
https://www.sex-czech.cz/privaty/holky/ ... e/zuzi-517 tak blafuje v inzerátu s 41 let. odhad 55 a víc
prý masaže...točí "P" babičky v akci. Tak ať jde do prdele s honěním čuráků.
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/stela-2649/
Ale v inzerátu má už nejmin 10 let 43 roků. odhad 55
A ještě jedna penzistka :
https://www.sex-czech.cz/privaty/holky/ ... e/zuzi-517 tak blafuje v inzerátu s 41 let. odhad 55 a víc
prý masaže...točí "P" babičky v akci. Tak ať jde do prdele s honěním čuráků.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Cauko, dnes jsem navštívil Tynu. Je to česka což jsem byl rád. Fotky jsou prave, ma docela pevné Tělo a jelikož jsem horňák tak … bože ty kozenky. Opravdu 4rky a na to ze jsou přírodní jsou i pevné. Ceny 1800 pul/ 2800hodina. Dobrá domluva, sídlí u zimního stadionu. Podle toho co říkala tak je to cestovatelka. Příjemná, milá. Servis taky dobrý, kouří dost dobře. Určitě doporučuji.
https://dobryprivat.cz/divka/cintye/
https://dobryprivat.cz/divka/cintye/
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 15x
Nikolka: 21 let
https://dobryprivat.cz/divka/xxsabcaxx/
tehdy ještě JS, Slezská 4769 tuším, Tam kde sídlila i nějakou dobu Bára (sexy ostravačka, namakáná, pevná prdel, malé kozy)
Nenabízela tehdy svoje služby jen na amatérech? https://www.amateri.com/cs/lide/2325410/Miaxxxx
Protože ty fotky fakt sedí, tvarem, vlasy, kozama, tu holku mám v hlavě dodnes a to jsem u ní byl 23. Tehdy perfektní, nabízela sice jen hodku za 3k, ale nelituji. Kuřkára bomba, mrd taky, akorát tlačila na čas.
Pamatuje si jí někdo a byl u ní někdo tehdy taky jen přes amatéry nebo si to pletu? Tehdy jsem i psal borcovi z jejího profilu z přátel, jestli to není fake, a borec, že ne že byla parádní tak napoput toho jsem zkusil. Jen mě to zajímá jestli se mílím nebo ne. Díky
https://dobryprivat.cz/divka/xxsabcaxx/
tehdy ještě JS, Slezská 4769 tuším, Tam kde sídlila i nějakou dobu Bára (sexy ostravačka, namakáná, pevná prdel, malé kozy)
Nenabízela tehdy svoje služby jen na amatérech? https://www.amateri.com/cs/lide/2325410/Miaxxxx
Protože ty fotky fakt sedí, tvarem, vlasy, kozama, tu holku mám v hlavě dodnes a to jsem u ní byl 23. Tehdy perfektní, nabízela sice jen hodku za 3k, ale nelituji. Kuřkára bomba, mrd taky, akorát tlačila na čas.
Pamatuje si jí někdo a byl u ní někdo tehdy taky jen přes amatéry nebo si to pletu? Tehdy jsem i psal borcovi z jejího profilu z přátel, jestli to není fake, a borec, že ne že byla parádní tak napoput toho jsem zkusil. Jen mě to zajímá jestli se mílím nebo ne. Díky
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 55x
Není tohle už trochu drzost? Cestovatelka Sára 735 311 117
https://dobryprivat.cz/divka/sara-45/ 30 minut za 3000 a orál 15 minut za 2500
chtělo by to domluvit se, hromadně tam zavolat a vysvětlit zdejší poměry že tohle NE 
https://dobryprivat.cz/divka/sara-45/ 30 minut za 3000 a orál 15 minut za 2500

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
Jediná obrana ...za takovou cenu NECHODIT!!!...IGNOROVAT!!!
A taky objednavat a posléze se na ni vysr...ať čeká na Zlaté vejde.
A taky objednavat a posléze se na ni vysr...ať čeká na Zlaté vejde.