Erika - České Budějovice
https://dobryprivat.cz/divka/eva-29/
Tel 770 637 816
Cena: 2000/30min a 3000/60min
Lokalita: Husova 5 (Penzion u Zelené Ratolesti - vchod naštěstí ze zadu od potoka ne z hlavní)
Věk: udává 22 (v textu dokonce píše 20) a myslím že to celkem sedí, rozhodně ne víc než 25
Tak po nějaký době co tu spíš sonduju jsem se rozhodl se s váma taky o nějakej ten zážitek podělit...
Takže začnu tím, že to není češka jak je psáno v profilu. Do telefonu se ozvala na první pohled s ruským přízvukem. Tvrdila, že je z Lotyšska, ale tipoval bych to spíš na Ukrajinku. Což mě ze začátku trochu odradilo (1x vyzkoušeno předtím a bylo to otřesný), nicméně říkám si, zkusim to v nejhorším bude otočka...Jinak umí trochu česky, ale spíš jsme se bavili anglicky.
Po příchodu otevřela sympatická blondýna, jak už jsem psal nahoře, věk víceméně sedí, fotky se zdají, že jsou také pravé - tetování má a piercing v bradavkách také. Možná jsou třeba 1-2 roky staré, ale sedí. Nikde nic nevisí, žádný břicho, prostě hezká postava mladý holky. Nabídla mi sprchu, podává ručník a šel jsem.
Hned co jsem vylezl ze sprchy, přišla a začala mě líbat na krku a hrudníku a dala se do kuřby. A pánové musím říct, že mi naprosto vyrazila dech. Tohle jsem fakt nečekal, ale byl to asi nejlepší kouř co jsem od ťapky zažil. Šla až na doraz, vůbec se toho nebála, když jsem to viděl, tak jsem jí zkusil přidržet za vlasy když byla až na doraz a vydržela to dobrých 20 vteřin! Většinou holky orál odbydou tak minutu dvě a už chtěj jít na sex, tahle ale ani náznak a navíc bylo vidět, že jí to i baví.
Po nějaký době velim, že jdeme na postel, čekal jsem, že už bude chtít na klasickej sex, ale ne, zase začala kouřit, no a protože já mám orál tuze rád, tak jsem se vůbec nebránil. Nechala mě i lehce přirážet a zase podržela dobrých 20 vteřin až nadoraz. Jako paráda pánové.
Když už jsem se orálu nabažil, přešli jsme na sex, ona na mě. Mám rád tvrdý sex a jelikož do teď nedala ani náznak, že by jí něco takovýho vadilo (ba naopak), tak jsem se do toho opřel. Chytil jsem jí pod krkem a začal tvrdět přírážet, začala sténat a bylo vidět, že jí to fakt baví.
Po nějaký době jsem se udělal, ještě si ke mě lehla a chvíli jsme si povídali, líbala mě mezitím na hrudníku a krku. Pochválila mi postavu, vousy a tetování a byla fakt milá, žádný chvátání, žádnej nátlak abych vypadnul.
Na závěr řeknu, že to byly nejlíp utracený dva litry co jsem kdy za ťapku dal a že tohle potkám zrovna v ČB, to jsem fakt nečekal (je to tady dost bída). Říkala, že tu bude cca dva týdny, takže rozhodně doporučuju zkusit než odjede (sám přemýšlím o repete

)