EDIT: Vek hádám cca 28-33
Tak ja vás zdravím,
Po delší dobe jsem se dostal do Jihlavy a nedalo mi to, tak jsem si rekl, že si nekam zajdu a probrouzdam vody co tu zdejsi kraj nabízí.
Do oka mi padla Alisa(29 let) tel. 777209985
Podle fotek jsem si rikal, že to je jasná otocka a nic jsem si od toho nesliboval. Ceny mi rekla 1500/2000Kc,- tak proč ne.
Domluva pres telefon. Prijemna holcina, už po hlase jasná UK, což mi nevadilo. Domluvili jsme si po telefonu pul hodinu.
Tak, po prichodu k baráku, který je mimochodem moc hezky jsem ji zavolal, že jsem na miste. Zazvonila mi, navedla k bytu a já očekával neocekavatelny. Však to znáte
Stojím u dveri a když se otevreli, tak musím rict, že to co jsem videl, jsem fskt nečekal. Jasné. Fotky jsou fake. ale když to tak vezmu, není to dáleko od pravdy. Zadek je jak na fotkách. Prsa má úžasný. Jenom jde videt, že by mohla trochu zamakat na brichu. Oblicej je prumer. Určite meurazi.
No a ted.. Koukala tam na me krásná blondynka, v dokonalým oblečení. Černý spodní prádlo, černé podvazky, perfektne opravnena od hlavy k pate. Usmev na tvari a pusa na privitanou. No nebudu lhát, už v ten moment jsem si rikal, že nekde musí být to "ALE"..
Domluvili jsme se co a jak, rekl jsem si o klasiku trojboj s čím nemela problém. Musím rict, že se ke mne celou dobu stavila jak k milenci. Odvedla me do sprchy, dala rucnik a rekla, at se za ní pak stavím v loznici. No jeje, to víte, že jsem tam naklusal jak smyslu zbavenej, když jsem vlastne videl co tam na me čeká.
Rekla mi, at se uvolnim, lehnu si na postel a začala si me hezky hladit. Pak pusou nasadila gumu a dala tak extrémne prijemnej kour. Moc na to nejsem, ale tady to bylo proste fajn.
Nasledne si na me nasedla a začala prijemne dovadet. Vzdychala prirozene a fakt to bylo uchu lahodici. Chytla mi hlavu a zoborila si ji mezi prsa, no to proste byl hezkéj detail
Pak mi rekla co dal, tsk jsem si ji vzal zezadu. Ma tam úžasný zrcadlo, takže uvidíte vlastne všechno co chcete. Je úžasne pevna a držet ji za boky nebo zadek. To bych pral všem

nebudu lhát, po 15 minutach jsem to pri tom pohledu co jsem videl kropil do plastenky a takhle spokojenej jsem dlouho nebyl.
Na konec mi nabídla sprchu, pití, lehký mazleni a šlo se domu. Čas neojebavala.
Takže za me panove to je holka, která za to fakt stojí.
Za me jako celek 9/10
Opacko sto pro.
Prikladam fotku na který mi prijde, že to tak odpovida 🫡
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.