https://www.lecabaret.cz/
Už si nepamatuji jméno ťapiny ale byli tam jen dvě kolega vzal blond a já malou černovlasou údajně 26 let myslím že kecala a realně bych to viděl tak na 32 a spousta umělotin na hubě od řas po rty … ve dveřích nám bylo řečeno ať počkáme 15 minut … pak jsme tedy přišli znovu a mezi dveřma se ptali na cenu za masáž prý za 3000/h to jsem si řekl že je trochu moc a ve srovnaní 2000/h např. v showparku si zapíchám s uplně jinou ligou … ale ok potřebuju si vysypat pytel … jdeme do vnitř holky se ptaj jakou kterej chceme kolega bere blond na masáž ja beru černovlásku na masáž po sprše a příchodu na pokoj jsem zavelel že za tu trojku na masáž s prominutim seru a za ty tři litry chci tu předraženou svini vymrdat … prý okej takže svlíkačka kozy malinký nic moc v ksichtě bída , píču měla obstojnou …
Začala mi žmoulat předkožku to se mi ani nepostavil řikám vezmi gel a pořádně mi promaž ptáka ať ztvrdne, jak sem řekl udělala … péro ztvrdlo namazala si buchtu a sla nahoru stalo to za hovno takze jsem do ni zacal bušit já to mi nestačilo šel jsem ji mrdat ze zadu to si začla stěžovat jak jí to bolí atd. Za 3000 tohle slyšet nechceš po chvili mrdání zezadu což byl nejlepší pohled jsem ji prcal na misionáře s tim že jsem chtěl vidět jak jí mrdám mušličku … už to na mě šlo říkám jí že jí pocákám břicho a kozy a ona že to je za příplatek 500 ani náhodou
Fotky nemám ale místní určitě budou vědět o co jde …
Čau a mrdu zdar