Liquid ,Liquid píše: ↑09 lis 2024 09:30milf8 z Amatérů https://www.amateri.com/cs/lide/1879218/milf8
Královo pole, Palackého třída 2508/145
Páté patro v paneláku, byt v levo
Cena 1500,- /“hodina”
41 let by mohlo odpovídat
Domluva jen přes zprávy (jiný kontakt nedala) byla docela v pohodě..... Aniž bych si řekl, tak poslala dvě fotky. Na místě jsem zjistil, že asi nebudou její, ale úplně taková tragedie to nebyla. ..
........ Říkám kam spěchá, že jsem přece zaplatil za hodinu a ona že 1500 je půl hodina a ať moc nemluvím, že mi to nepůjde. ..... Naslinit nemůžu, gel nemá, jinou šprcku nemá, pořád se ptá, jestli už budu. No šílený. Bylo mi jasný, že peníze nevrátí,
Závěr - vyhnout se obloukem, je to podvodnice typu naval prachy, rychle se udělej a vypadni. Ojeb s časem totální, ale co sem měl dělat, chytnout jí pod krkem?
Recenzi na ní jsem nenašel a to má profil z roku 2018,
o té podvodnici je psáno docela dost, ale hlavně na S4Y.
U ní zásadně NO GO, a je třeba u amatérek nedávat peníze dopředu. Na tom jsi měl trvat anebo odejít, udělat otočku.
Ta milf8 měla nicky janička, janča, 35kocicka , 37MILF a celou řadu podobných. je to na
jiné recenze:
od uzivatel161 » pát 25. srp 2023
U této příšery jsem byl před lety (5+). Byt byl krásný, navigace taky ok, asi si tehdy ještě nestihla vypěstovat manýry.
Akce ale děs běs. Neustále nějaký problém. Když jsem byl konečně v ní, tak si dala obě ruky na kundu tak, aby mi znemožnila vniknout hlouběji jak 5cm. Jedna z nejhorších zkušeností. Nikdy nebudu opakovat
od Hampejznik » úte 21. lis 2023
35kocicka - Janička, AM Domluvena cena 1500 na hodinu, po prichodu zvednuto na 2000. Otocka, az pak jsem si ji nasel tady a jsem rad, ze jsem to udelal. Jinak domluva OK, posle vas k jinemu baraku, po prohlidce sdeli pravou adresu Palackeho. Inzerovala jako 1MILF.
od metalator » ned 13. bře 2022
po první schůzce která se konala víc jak před rokem a byla v tom stylu rychle se udělej a běž ikdyž jsem měl zaplacenou hodinu jsem zkusil ji navštívit znovu (do ted si klepu na čelo ) a když jsem ve smluvený čas dorazil na místo a napsal jí že jsem před domem mi po skoro 5 minutách odepsala že ji to moc mrzí ale nakonec nemůže , že musela vzít stálého klienta který jí prý dává 3000 za schůzku , moc jsem tomu samozřejmě nevěřil .
Takže tuto kurvu absolutně ignorovat. na nicku má tuto "fotografii" zjevně neodpovídající realitě