Místo toho tvého neustálého somrování zvedni pr.l od počítače a běž si ji zkusit in natura.
Mladá Boleslav a okolí priváty, amatérky
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 205x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Mladá Boleslav a okolí priváty, amatérky
Dobří holubi se vracejí.:-)
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 20x
Dnes jsem navštívil tuto tapku,
https://dobryprivat.cz/divka/eva-28/
Je to menší asiatka, Hodinu 3000, Půl hodin 2000, v ceně: sex, oral bez, libáni, lizání, 69, pissing, spolu sprcha a erotické masaž.
Vystřik do pusy 500
Rimming 500.
Tel. 724377564
Sídlo 17. Listopadu 1161, Mladá Boleslav
No po dnešní zkušenosti s Asiatkou totálně zavrhuji, fotky fake jako blázen, ukecal jsem ji na 1500 za půl hodiny, kouř docela ušel, ale potom nasedla na koníčka,po chvíli slezla,no neumí česky vůbec takže domluva pomalu znakovou řeči, no otočil jsem si ji zezadu chvíli do ní bušil potom už mě to přestalo bavit, byla pomalu jak prkno no nic vyložil jsem to do pláštěnky a fi pryč, takže vřele nedoporučuji
Noru zdar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 93x
Po otevření dveří a zjištění fake fotek by měla automaticky následovat otočka. Možná jediný způsob, jak proti tomuto podvodu bojovat.
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 69x
zdravím nornictvo,
včerejší svátek jsem se rozhodl oslavit jinak
navštěva u jedné asiatky
EMA
https://dobryprivat.cz/divka/meimei-2/
tel: 724 267 850, adresa panelák na U stadionu vedle Kauflandu,
toto z inzerce: foto originál: kupodivu in door to sedělo....
standartně se otevírají dveře tak nevíš kdo je za nimi, s obavou jsem vešel...
ukecal jsem ji na 1500, protože 2000 s OB to se mi nechce, kdoví kolik čuráků měla předemnou, sice si vyplachuje ústním Listerinem.
musím přiznat, že tahle je opravdu po dlouhé době hezká, typuji 30let, hezký dvojky, a oholená !!!!! žádný bobr. Nechala si líbit docela vše, když byla na koni hopsala a kozy jí moc pěkně poletovaly.
cenovka je standart 2tis/ za půlčíka .... 3tis za hodinu.
konec hlášení
včerejší svátek jsem se rozhodl oslavit jinak
navštěva u jedné asiatky
EMA
https://dobryprivat.cz/divka/meimei-2/
tel: 724 267 850, adresa panelák na U stadionu vedle Kauflandu,
toto z inzerce: foto originál: kupodivu in door to sedělo....
standartně se otevírají dveře tak nevíš kdo je za nimi, s obavou jsem vešel...
ukecal jsem ji na 1500, protože 2000 s OB to se mi nechce, kdoví kolik čuráků měla předemnou, sice si vyplachuje ústním Listerinem.
musím přiznat, že tahle je opravdu po dlouhé době hezká, typuji 30let, hezký dvojky, a oholená !!!!! žádný bobr. Nechala si líbit docela vše, když byla na koni hopsala a kozy jí moc pěkně poletovaly.
cenovka je standart 2tis/ za půlčíka .... 3tis za hodinu.
konec hlášení
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 69x
dávám sem jednu na otočku, sice profil.foto na portále moc hezké skutečnost byla jinde...
SOFI
26let
tel.605 374 775, sídlí v šukbytě na Tesařské ul, v Kosmonosích, rohový barák.
ty míry co má napsány nesedí vůbec, klasika ojebávka s věkem, a proporcema...
foto ceny 2000/3000 + příplatky, a pozor pokud jsi opálený běloch, nevezme tě taky...
když otevřela, hodil jsem otočku, naštěstí tady to jde, je to jen pár schodů, ne 6 pater.
SOFI
26let
tel.605 374 775, sídlí v šukbytě na Tesařské ul, v Kosmonosích, rohový barák.
ty míry co má napsány nesedí vůbec, klasika ojebávka s věkem, a proporcema...
foto ceny 2000/3000 + příplatky, a pozor pokud jsi opálený běloch, nevezme tě taky...
když otevřela, hodil jsem otočku, naštěstí tady to jde, je to jen pár schodů, ne 6 pater.
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
https://dobryprivat.cz/divka/romca/
Dalsi ojeb na fotkach pekna holka realita spatna.
Do telefonu
30 min 1500
Na miste uz tvrdi ze 30min 2000
Proste to zkousi za me urcite ne
Dalsi ojeb na fotkach pekna holka realita spatna.
Do telefonu
30 min 1500
Na miste uz tvrdi ze 30min 2000
Proste to zkousi za me urcite ne
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
Tak sem ji rekl at si to strci nekam ze akorat ojebava lidi a hlavne ze si hraje na to jal je krasna a pritom nesedi ani jedna fotka
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 6x
Zdravím! Jsem tu nový takže začnu mou první recenzí.
Vybíral jsem na dobryprivat a nabídka tento víkend nebyla zas tak velká. Vybral jsem si tedy tuto dívku:
Kamila
https://dobryprivat.cz/divka/kamila/
Tel: 703342992
Sídlo: Tesařská, Kosmonosy
Cena: 2500/hod
Věk: 35 (+- sedí)
Fotky: má bříško, které na fotkách není vidět, ale mně se líbila
Po telefonu dívka milá, sdělila mi, že má čas, jakou má cenu na hodinu (na půl hodiny nechodím, protože se zvládnu udělat víckrát), sídlo. Adresa ulici Tesařská, která je jistě místnímu nornictvu známá. S parkováním jsem neměl problém. Po příchodu na adresu prozvoním, holčina vykoukne z okna, že prý na dálku otevře dveře, po chvíli jsem vpuštěn dovnitř. Kdo adresu zná, tak ví, v jakém stavu budova je (hodila by se rekonstrukce).
Po otevření dveří dveří uvnitř budovy na mě kouká holčina s velkým výstřihem v červeném oblečku a úsměvem. Slečna je minimálně z části romka, ale to mi v danou chvíli nevadilo. Odcházíme na pokoj, kde probíhá rekapitulace na jak dlouho se zdržím, jaký si představuji průběh a jestli si dám sprchu. Sprchu si dávám vždy, avšak byl tam již jiný norník, takže jsem musel počkat, s Kamilou mezitím probíhá menší objímání a hlazení.
Po chvíli jsem vpuštěn do sprch. Tady by se hodila opravdu velká rekonstrukce, vypadají celkem děsivě, ale teče teplá voda, takže alespoň to. Ručník by mohl být větší. Po příchodu zpátky na pokoj na mě již Kamila čeká na posteli stále v oblečku (bude rozbalování ).
Na začátku akce ji očividně volal jiný norník, ale Kamila vyzvánění vypla (body +). Vzhledem k tomu, že jsem bral hodinku, tak jsme začali pomalu mazlením, kde si postupně rozepla korzet, aby vyndala holky a já byl velmi spokojen s krásnýma kozičkama. Po chvíli přechází na kouř s gumou. Kdyby byl bez, tak by byl lepší, s gumou mi moc neříká. Po chvilce Kamila nasedá na koníka a sundává rozeplý korzet. Tuhle chvilku bych popsal jako nejlepší výhled na její tělo. Velký kozičky, trochu bříško (to já ale rád, nemám rád vychrtliny). Na koníčka nezajížděla moc hluboko a po chvíli chtěla změnu polohy, takže jsme šli na misionáře, kde si mě chytla nohama a po chvíli jsem zakončoval do gumy.
Po utření jsem šel na rychlou sprchu a vrátil jsem se zpět na pokoj. Zde ale pozitiva končí. I když byla holčina usměvavá a milá, tak mi po následném otlapkávání a "masáži" (rozuměj roztírání olejíčku velmi jemnými doteky) řekla, že můj kamarád dole sice může, ale že v hodince je jen jeden výstřik . Měl jsem se zeptat na začátku, kolikrát můžu stříkat - holt poučení do budoucna. Poté se šla osprchovat (holky tam očividně měly problém s pojistkama, protože mezitím jim vypadl proud a snažili se ho nahodit). Když přišla zpět, proběhlo ještě jedno otlapkávání (měl jsem mazlivou, ale byl jsem zklamán, że nebude druhý pich - zkušený norník by k tomuhle asi nepřistoupil a pakoval by se - já jsem ale ještě mladej a blbej) a po chvíli jsem byl vypuštěn ven (proběhla pusa na rozloučení). Venku již čekal další zákazník. Po nasednutí do auta a kouknutí na hodiny jsem zjistil, že jsem tam mohl ještě 15 minut být, očividně však do schůzky započítávala i sprchy a čekání na sprchu.
Když to zpětně shrnu, tak holčina kozama, zadkem a nohama odpovídá fotkám, má však bříško, které na nich není vidět, což nemusí každému vyhovovat, názor na tvář je subjektivní, mně se líbila.
Po celou dobu milá a usměvavá, sama vše iniciovala.
Problémy byly v druhém poločase - jen jeden střik v hodině, ne tolik výrazná masáž a časový ojeb. Za tuhle cenu jsem čekal víc a čekám čočku i s párkama za přeplacení.
Na opáčko to nevidím kvůli výše uvedeným problémům.
Vybíral jsem na dobryprivat a nabídka tento víkend nebyla zas tak velká. Vybral jsem si tedy tuto dívku:
Kamila
https://dobryprivat.cz/divka/kamila/
Tel: 703342992
Sídlo: Tesařská, Kosmonosy
Cena: 2500/hod
Věk: 35 (+- sedí)
Fotky: má bříško, které na fotkách není vidět, ale mně se líbila
Po telefonu dívka milá, sdělila mi, že má čas, jakou má cenu na hodinu (na půl hodiny nechodím, protože se zvládnu udělat víckrát), sídlo. Adresa ulici Tesařská, která je jistě místnímu nornictvu známá. S parkováním jsem neměl problém. Po příchodu na adresu prozvoním, holčina vykoukne z okna, že prý na dálku otevře dveře, po chvíli jsem vpuštěn dovnitř. Kdo adresu zná, tak ví, v jakém stavu budova je (hodila by se rekonstrukce).
Po otevření dveří dveří uvnitř budovy na mě kouká holčina s velkým výstřihem v červeném oblečku a úsměvem. Slečna je minimálně z části romka, ale to mi v danou chvíli nevadilo. Odcházíme na pokoj, kde probíhá rekapitulace na jak dlouho se zdržím, jaký si představuji průběh a jestli si dám sprchu. Sprchu si dávám vždy, avšak byl tam již jiný norník, takže jsem musel počkat, s Kamilou mezitím probíhá menší objímání a hlazení.
Po chvíli jsem vpuštěn do sprch. Tady by se hodila opravdu velká rekonstrukce, vypadají celkem děsivě, ale teče teplá voda, takže alespoň to. Ručník by mohl být větší. Po příchodu zpátky na pokoj na mě již Kamila čeká na posteli stále v oblečku (bude rozbalování ).
Na začátku akce ji očividně volal jiný norník, ale Kamila vyzvánění vypla (body +). Vzhledem k tomu, že jsem bral hodinku, tak jsme začali pomalu mazlením, kde si postupně rozepla korzet, aby vyndala holky a já byl velmi spokojen s krásnýma kozičkama. Po chvíli přechází na kouř s gumou. Kdyby byl bez, tak by byl lepší, s gumou mi moc neříká. Po chvilce Kamila nasedá na koníka a sundává rozeplý korzet. Tuhle chvilku bych popsal jako nejlepší výhled na její tělo. Velký kozičky, trochu bříško (to já ale rád, nemám rád vychrtliny). Na koníčka nezajížděla moc hluboko a po chvíli chtěla změnu polohy, takže jsme šli na misionáře, kde si mě chytla nohama a po chvíli jsem zakončoval do gumy.
Po utření jsem šel na rychlou sprchu a vrátil jsem se zpět na pokoj. Zde ale pozitiva končí. I když byla holčina usměvavá a milá, tak mi po následném otlapkávání a "masáži" (rozuměj roztírání olejíčku velmi jemnými doteky) řekla, že můj kamarád dole sice může, ale že v hodince je jen jeden výstřik . Měl jsem se zeptat na začátku, kolikrát můžu stříkat - holt poučení do budoucna. Poté se šla osprchovat (holky tam očividně měly problém s pojistkama, protože mezitím jim vypadl proud a snažili se ho nahodit). Když přišla zpět, proběhlo ještě jedno otlapkávání (měl jsem mazlivou, ale byl jsem zklamán, że nebude druhý pich - zkušený norník by k tomuhle asi nepřistoupil a pakoval by se - já jsem ale ještě mladej a blbej) a po chvíli jsem byl vypuštěn ven (proběhla pusa na rozloučení). Venku již čekal další zákazník. Po nasednutí do auta a kouknutí na hodiny jsem zjistil, že jsem tam mohl ještě 15 minut být, očividně však do schůzky započítávala i sprchy a čekání na sprchu.
Když to zpětně shrnu, tak holčina kozama, zadkem a nohama odpovídá fotkám, má však bříško, které na nich není vidět, což nemusí každému vyhovovat, názor na tvář je subjektivní, mně se líbila.
Po celou dobu milá a usměvavá, sama vše iniciovala.
Problémy byly v druhém poločase - jen jeden střik v hodině, ne tolik výrazná masáž a časový ojeb. Za tuhle cenu jsem čekal víc a čekám čočku i s párkama za přeplacení.
Na opáčko to nevidím kvůli výše uvedeným problémům.
- hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 16255x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Věk 35+, tlustá prdel a vana.
cena 2500/hod.
Jste se fakt posrali pánové.
cena 2500/hod.
Jste se fakt posrali pánové.
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."