https://www.topprivat.cz/node/2519
Věk: 21 let
Výška: 161 cm
Váha: 52 kg
Prsa: 1
Vlasy hnědé
Oči modré
Tel.: +420 774173618
Cena: 2.000 hod, + 500 povinný příplatek za líbání nebo OB
Minulou sobotu jsem navštívil slečnu Isabellu v Top Privátu na Slezské. Objednání den předem přes WhatsApp bez problémů. Přišla mi otevřít mladá sympatická dívka, věk možná sedí, možná o pár let starší, ale přes 25 bych ji netipoval. Fotky jsou pravé, postavu má pěknou, tělo opálené a pevné. Říkala, že hodně sportuje a to je na ní vidět. Rychlá domluva na OB, sprcha a už čekám na slečnu v pokoji s egyptskými motivy. Čekání se trochu protáhlo, prý nebyla volná sprcha..

Tak jsem slečnu nasměroval na kuřbu, zvládala velmi solidně. Na dotaz, zda dáme 69 vstřícně odpověděla proč ne, a to se teprve děly věci. Já se jazýčkem pomalu, ale s jistotou přibližoval ke konečníku, v očekávání, kdy budu zastaven. Úd byl jako z titanu, tuhle polohu si evidentně užívala a do kouření dávala všechen svůj um a talent. Stopka z její strany nepřišla, zastavit jsem to musel já, jelikož jsem cítil, že vytrysknu do její tlamy. A to by byl průser. Za prvé to nebylo dohodnuto, a za druhé bych vlastně přišel o prachy, protože jsem jednokolovej. Takže pokračování už s pláštěnkou na misio, potom koníček a zezadu. Poslední poloha se jí líbila dle její reakce i slov nejvíc, Nicméně zadal jsem příkaz znovu na misionáře a když jsem cítil, že to na mě jde, pláštěnka odhozena a výstřik na bříško a prsa (mimochodem, řekl bych že spíše dvojky, jsou ale opravdu malá). Slečna je milá, submisivní, spíše se nechá vést, což mi vlastně vyhovuje. Dominy a manažerské mrchy nemusím. Zbyl samozřejmě i čas na pokec, takovej borec, abych píchal 50 minut, fakt nejsem.