Reakce či poznámky na recenze 2024
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 251x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Reakce či poznámky na recenze 2024
Je dobré že pravda vyšla najevo, na druhou stranu nechápu , proč se tento člověk sám takto odmaskoval- Chlast, psychické problémy, arogance moci??? Asi se tak ulohou moderátora opojil, až nabyl dojmu že může vše....Pripomíná mi lapku co vykradl banku a nechal tam občanku. Samozřejmě brněnské forum už tak topící se v lejnech, je uplně zdiskreditované. Jako městečko , kde chrání zákon největší zloděj. Hodím asi na moravu podrobnou recenzi brněnských tapin, toho co zbylo. Na forum se mi moc psát nechce. Soukromé komerční aktivity suportovat nehodlám.....
- hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 16255x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Jose123,
uz jsem to tady psal jinde, svetaci jsou v soucasnosti jedine skutecne nezavisle nornicke forum v CR, ktere stoji plne na strane nornictva, a jehoz vlastnik a moderatori na 100% a konzistentne prosazuji to, na cem forum od sveho pocatku stoji. Nemame z jeho provozu naprosto zadny prijem ani vyhody, a ani o to nestojime. Proto si muzeme dovolit vystupovat tak, jak vystupujeme.
Nema tady misto ani simpovani, ani podpora vytapeni tapek, ci protezovani urcitych podniku ci holek.
Nejsme nijak zkorumpovani, a doufam ze ani nikdy nebudeme.
uz jsem to tady psal jinde, svetaci jsou v soucasnosti jedine skutecne nezavisle nornicke forum v CR, ktere stoji plne na strane nornictva, a jehoz vlastnik a moderatori na 100% a konzistentne prosazuji to, na cem forum od sveho pocatku stoji. Nemame z jeho provozu naprosto zadny prijem ani vyhody, a ani o to nestojime. Proto si muzeme dovolit vystupovat tak, jak vystupujeme.
Nema tady misto ani simpovani, ani podpora vytapeni tapek, ci protezovani urcitych podniku ci holek.
Nejsme nijak zkorumpovani, a doufam ze ani nikdy nebudeme.
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 157x
- Recenze 2020: 1x
- Recenze 2021: 1x
Pochopíte, že to nešlo zrušit předem, protože schválně volal na jiné číslo a my si to tam zvedáme samy. Točí se tam 5 holek na směně... A až jedna z nás to číslo poznala, Nikola v 9:55, když přijela to potvrdila a už to nešlo zrušit. A že ten pán, který chce řezat přes prdel páskem, čehož se opravdu přejíte, když nejste vyloženě domina... Byl neodbytny a stal tam půl hodiny za téma dverma dobrovolně.
A pokud se máme ještě vyjádřit, že nějaká holka, zareagovala jinému klientovi na zprávu, že "se nedivi, že s ním doma manželka neprca a proto musí chodit do bordelu" tak to bohužel nemůžeme zpětně zjistit kdo byl, protože je nás na směně třeba 5. Kdyby pan na toto poukázal hned třeba na mail, dalo se to zpetne dohledat. Takže selhal jeden lidský faktor. A my samy bychom chtěly vědět, která že slečen to byla... Protože i když jsme jen vypatlany kurvy, bachyně atd. Tak umime počítat a víme, že k nám klienti nosí peníze...
Tím bych toto uzavřela... Pokud kvůli jedny kunde, která nešťastně odepsala.. A jednomu zhrzenymu subíkovi, chcete uškodit tolika holkám... Tak prosím. Pokud se vážně cítíte, tak ukrivdeny... Akorát se tady chytate hovna, který rozmazavate. Ale určitě jste u nás každý jeden z vás nebyl, a určitě s každým nebylo takhle zacházeno....
Má úcta
A pokud se máme ještě vyjádřit, že nějaká holka, zareagovala jinému klientovi na zprávu, že "se nedivi, že s ním doma manželka neprca a proto musí chodit do bordelu" tak to bohužel nemůžeme zpětně zjistit kdo byl, protože je nás na směně třeba 5. Kdyby pan na toto poukázal hned třeba na mail, dalo se to zpetne dohledat. Takže selhal jeden lidský faktor. A my samy bychom chtěly vědět, která že slečen to byla... Protože i když jsme jen vypatlany kurvy, bachyně atd. Tak umime počítat a víme, že k nám klienti nosí peníze...
Tím bych toto uzavřela... Pokud kvůli jedny kunde, která nešťastně odepsala.. A jednomu zhrzenymu subíkovi, chcete uškodit tolika holkám... Tak prosím. Pokud se vážně cítíte, tak ukrivdeny... Akorát se tady chytate hovna, který rozmazavate. Ale určitě jste u nás každý jeden z vás nebyl, a určitě s každým nebylo takhle zacházeno....
Má úcta
- Praguer
- Učeň štukatér
- Celkem hodnocení: 709x
Jinými slovy a stručně řečeno: Máte v tom bordel!!!
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
- LarryBird
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 589x
- Recenze 2018: 1x
- Recenze 2019: 2x
- Recenze 2020: 3x
- Recenze 2021: 2x
Nepíšící kolega se mi svěřil, že ho v Holy taky vypekli. Šel za Editou, nadvakrát, poprvý mu totiž napsali 15 minut předem, že slečna nedorazila (věděli to nejmíň dvě hodiny, ale dali mu vědět až když už byl na cestě). Zatnul zuby a vyrazil jinej den znovu, vůl jeden. Holka prej cajk, jen kozičky trochu slabší, akorát na něj při akci vybalila příplatek za lízání. Na webu to napsaný neměla, přesněji řečeno měla tam jen navíc příplatek za líbání a za orál bez gumy. Prý že za všechno co není běžný je za příplatek 500,- Kč. Takže kámoš prej na to čuměl jak péro z gauče, chvíli argumentoval co je a co není běžný, pak ho přešla ho chuť a zabalil to. Odmítli mu vrátit i část peněz, prý že popis na webu opraví a že v základní ceně je jen sterilní sex (takto doslova to prý řekly) a když pak nakonec báby začaly mluvit o tom, že je tam ochranka a někam z p koje odešly, tak kámoš raději vypadnul pryč. Je to ale trochu impulzivní týpek, takže cestou popadnul nějaký chlapský boty co se tam válely u dveří a odnesl je s sebou pryč, mrsknul je prý někde ve městě do popelnice či co. Tímto se kamarád omlouvá neznámému norovi, co musel odejít z Holy bosky, ale třeba se mu na nový botky báby složej ze svýho, tak to prý aspoň bylo myšleno. No, kámoš už tam prý nikdy nepáchne a jak to tady čtu, tak ani já ne. Hrozný konce tohleto blééééé fůůůůj
https://youtu.be/mLVj4uzrSDY?t=170
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 147x
Tak to měl reklamovat hned, teď už se na to nepřijde, je jich tam moc, všechny odpovídají a nezjistí, která slečna to byla ani podle jména. Jinak by to samozřejmě vyřešili správně, umí počítat, žádné výmluvy, chyba jedince, jedorožec, duha, nasrat. Nebo tak nějak to funguje, ne? Teda psal to někdo z Holy profilu
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 127x
- Recenze 2017: 5x
- Recenze 2019: 1x
Impulzivni typek ??? To je pracurak na N-tou !!! Vis jak tim treba tomu nevinnymu norovi doma zavaril ??? Tohle je demence prvni kategorie !!!LarryBird píše: ↑16 kvě 2024 18:23Je to ale trochu impulzivní týpek, takže cestou popadnul nějaký chlapský boty co se tam válely u dveří a odnesl je s sebou pryč, mrsknul je prý někde ve městě do popelnice či co. Tímto se kamarád omlouvá neznámému norovi, co musel odejít z Holy bosky, ale třeba se mu na nový botky báby složej ze svýho, tak to prý aspoň bylo myšleno.
- Koniáš
- Svačinář
- Celkem hodnocení: 600x
Zde je třeba připomenout jednu legendu zachycenou, před léty kamerou ve Vršovicích. Tohle je mistr a ne učeň kradoucí boty, který vytrestá dalšího norníka
Angličtina má pro tohle výstižný název: "The Man, the Myth, the Legend".
Angličtina má pro tohle výstižný název: "The Man, the Myth, the Legend".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Koniáš dne 17 kvě 2024 20:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 430x
Skvělý, alespoň si nemusím nosit náhradní boty...
Tvl, kam se na tohleto hrabou Disneyho My z Kačerova.
Týpek, co čeká půl hodiny před dveřma, aby dostal nařezáno páskem.
Týpek, který - poté, co mu pipina nedovolí lízat pipinu, - ukradne cizímu vocasovi boty... No úplnej Rampa McKvák.
Paní Čvachtová, vy teda máte domácnost.
Tak roky plynuly, zlatý časy minuly.
- kolop12
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 11073x
- Recenze 2017: 43x
- Recenze 2018: 11x
- Recenze 2019: 19x
- Recenze 2020: 6x
- Recenze 2021: 7x
Vzít zkurvený šlapce dveře Vzít jinému nornikovi boty
Jsem zvědav, zda zde Holy napíše jak to tam vyřešily. Hádám, že nijak a nevinný norník šel bos.
Jsem zvědav, zda zde Holy napíše jak to tam vyřešily. Hádám, že nijak a nevinný norník šel bos.
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
Holy to řeší systémem, který uvedl do života Charles Ponzi - letadlo.
Poškozený norník dostal boty další norníka, který přišel po něm, a tak dál a dál a dál ....
Ještě dnes odcházejí od Holy někteří norníci v cizích botech, a to je taky ostatně důvod,
proč kvůli tomu ocasovi musí mít Holy otevřeno 24/7.
-
- Začátečník
Máme z Vás dost. Čím víc chce s vámi v klidu člověk komunikovat, tím jste odrzlejší a děláte zle. Pan chtěl služby po slečně které nedělá, až po tom co vše proběhlo včetně sexu. Takže teď tady pojedete, přijít zasukat a pak chtít vrátit peníze a když neposlechneme tak výhrůžky policie atd. To tu taky včera zaznělo... To vám přijde v pořádku. Pánovi jsme samozřejmě boty uhradily. S holkáma jsme se tu na ně složily. A už nas přestaňte řešit. Nechodite sem, nechcete sem chodit... Jsou tu ošklivý rozkydly vypatlany kurvy a váš čas je dostatečně cenný, aby jste se námi zabývaly. Hezký den
Paradise píše: ↑17 kvě 2024 11:30Holy to řeší systémem, který uvedl do života Charles Ponzi - letadlo.
Poškozený norník dostal boty další norníka, který přišel po něm, a tak dál a dál a dál ....
Ještě dnes odcházejí od Holy někteří norníci v cizích botech, a to je taky ostatně důvod,
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 147x
Holy píše:Protože i když jsme jen vypatlany kurvy, bachyně atd. Tak umime počítat a víme, že k nám klienti nosí peníze...
To jsou zvraty tohleto, jdu pro popcorn.Holy píše: ↑17 kvě 2024 11:49Máme z Vás dost. Čím víc chce s vámi v klidu člověk komunikovat, tím jste odrzlejší a děláte zle. Pan chtěl služby po slečně které nedělá, až po tom co vše proběhlo včetně sexu. Takže teď tady pojedete, přijít zasukat a pak chtít vrátit peníze a když neposlechneme tak výhrůžky policie atd. To tu taky včera zaznělo... To vám přijde v pořádku. Pánovi jsme samozřejmě boty uhradily. S holkáma jsme se tu na ně složily. A už nas přestaňte řešit. Nechodite sem, nechcete sem chodit... Jsou tu ošklivý rozkydly vypatlany kurvy a váš čas je dostatečně cenný, aby jste se námi zabývaly. Hezký den
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 430x
Fajn, Holy, trocha konstruktivní komunikace.
1. Je 13:00 a na vašem webu máte pořád čtvrtek pod slovem "Dnes". Budí to zdání neserióznosti. Odrazuje to od návštěvy... Mají bordel v rozpisu, budou mít bordel i v rezervacích.
2. Mít rozpis pod "Dívky" a "Kalendář" je zbytečně složité. Chtělo by to sjednotit. Žádný jiný privát tohle nemá.
3. Mít indiv. a současně centr. objednávání mně nepřijde zrovna moudré. Buď jedno, anebo druhé.
4. Ve "Fotogalerie Náš interier" by to už konečně chtělo odstranit fota z Holyně. Přece jenom už tam skoro rok a půl nejste.
Hezký den.
1. Je 13:00 a na vašem webu máte pořád čtvrtek pod slovem "Dnes". Budí to zdání neserióznosti. Odrazuje to od návštěvy... Mají bordel v rozpisu, budou mít bordel i v rezervacích.
2. Mít rozpis pod "Dívky" a "Kalendář" je zbytečně složité. Chtělo by to sjednotit. Žádný jiný privát tohle nemá.
3. Mít indiv. a současně centr. objednávání mně nepřijde zrovna moudré. Buď jedno, anebo druhé.
4. Ve "Fotogalerie Náš interier" by to už konečně chtělo odstranit fota z Holyně. Přece jenom už tam skoro rok a půl nejste.
Hezký den.
Tak roky plynuly, zlatý časy minuly.
- LarryBird
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 589x
- Recenze 2019: 2x
- Recenze 2020: 3x
- Recenze 2021: 2x
Kámoš vzkazuje, že lžeš až se ti od huby prášíHoly píše: ↑17 kvě 2024 11:49Máme z Vás dost. Čím víc chce s vámi v klidu člověk komunikovat, tím jste odrzlejší a děláte zle. Pan chtěl služby po slečně které nedělá, až po tom co vše proběhlo včetně sexu. Takže teď tady pojedete, přijít zasukat a pak chtít vrátit peníze a když neposlechneme tak výhrůžky policie atd. To tu taky včera zaznělo... To vám přijde v pořádku. Pánovi jsme samozřejmě boty uhradily. S holkáma jsme se tu na ně složily. A už nas přestaňte řešit. Nechodite sem, nechcete sem chodit... Jsou tu ošklivý rozkydly vypatlany kurvy a váš čas je dostatečně cenný, aby jste se námi zabývaly. Hezký den
https://youtu.be/mLVj4uzrSDY?t=170
- kolop12
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 11073x
- Recenze 2017: 43x
- Recenze 2018: 11x
- Recenze 2019: 19x
- Recenze 2020: 6x
- Recenze 2021: 7x
Já jsem do Holy přestal chodit kvůli tomu bordelu v rezervacích, průměrných zážitcích a dotěrné bačovce, kdy mě třeba i po jasné otočce nehezké cigi holky bombardovali zprávami, proč jsem odešel když holka byla pěkná atd ..., to nepotřebuji řešit. Na privátu má vládnout pevná ruka a řád a to i přes to, že se jedná o bordel. To zde opravdu není, po pokažené rezervaci arogantní chování atd ... to jsem zažil max od nějakých holek, co jedou na sebe, ale nikdy od podniku samotného. Handrkovat se s nějakou emočně nestabilní kravkou, co dělá operátorku a očividně i zjevný overbooking, to fakt nemám za potřebí. Ne že by to jinde bylo teď lepší Prostě současná situace umožňuje i podobným podnikům fungovat, bohužel.
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
Chtělo by to možná trochu nadhled ! ...:-)Holy píše: ↑17 kvě 2024 11:49Máme z Vás dost. Čím víc chce s vámi v klidu člověk komunikovat, tím jste odrzlejší a děláte zle. Pan chtěl služby po slečně které nedělá, až po tom co vše proběhlo včetně sexu. Takže teď tady pojedete, přijít zasukat a pak chtít vrátit peníze a když neposlechneme tak výhrůžky policie atd. To tu taky včera zaznělo... To vám přijde v pořádku. Pánovi jsme samozřejmě boty uhradily. S holkáma jsme se tu na ně složily. A už nas přestaňte řešit. Nechodite sem, nechcete sem chodit... Jsou tu ošklivý rozkydly vypatlany kurvy a váš čas je dostatečně cenný, aby jste se námi zabývaly. Hezký den
Paradise píše: ↑17 kvě 2024 11:30Holy to řeší systémem, který uvedl do života Charles Ponzi - letadlo.
Musím přiznat, že jsem byl kdysi dvakrát ještě v Holyni, a nic negativního jsem tehdy nezaznamenal ze strany podniku.
Ale klidně věřím, že to dnes nemusí být pravda, a že majitelka a její svěřenkyně se nechovají vždy košer.
Na druhou stranu chápu, že asi není jednoduchý vycházet vstříc i psychopatům - třeba jeden, co krade jiným boty poté, co se nasere na někoho jiného, nebo další, co se zamiluje do společnice, pak neunese odmítnutí a stále to dokola řeší na portále (ten by myslím měl mít zcela zakázáno navštěvovat taková místa, aby sám sobě neubližoval) ...
b
- Praguer
- Učeň štukatér
- Celkem hodnocení: 709x
Holky bombardovalY.kolop12 píše: ↑17 kvě 2024 14:03Já jsem do Holy přestal chodit kvůli tomu bordelu v rezervacích, průměrných zážitcích a dotěrné bačovce, kdy mě třeba i po jasné otočce nehezké cigi holky bombardovali zprávami, proč jsem odešel když holka byla pěkná atd ..., to nepotřebuji řešit. Na privátu má vládnout pevná ruka a řád a to i přes to, že se jedná o bordel. To zde opravdu není, po pokažené rezervaci arogantní chování atd ... to jsem zažil max od nějakých holek, co jedou na sebe, ale nikdy od podniku samotného. Handrkovat se s nějakou emočně nestabilní kravkou, co dělá operátorku a očividně i zjevný overbooking, to fakt nemám za potřebí. Ne že by to jinde bylo teď lepší Prostě současná situace umožňuje i podobným podnikům fungovat, bohužel.
Tvrdé y v příčestí minulém v ženském rodu.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
- Koniáš
- Svačinář
- Celkem hodnocení: 600x
Souhlas i Zdeněk Svěrák to potvrzuje, vzhledem k tomu, že toho dne nebyly některé pracovnice dostatečně upraveny, mistr ten pohled okomentoval ,,Šel po strništi bos"
-
- Začátečník
Jednou není v pořádku kalendář a vy se toho zase chytáte. Je jasné, že z bezpečnostních důvodů přístup na web nemůžou mít všechny slečny a kompetentní osoba web spravuje zpravidla vždy večer, aby byl aktuální na následující den. Ale když pak nějaká úžasná kolegyně zruší není možné to aktualizovat na hned. Kompetentní osoba má také svoji práci, rodinný život... Ke kterému patří vše jako vám smrtelníkum.. Výpomoc v zaměstnání z volna , nemoci, úmrtí, dovolená atd. atd. a ne vždy je možné vše dostatečně přepsat. Sekce dívky na daný den však bývají zpravidla aktuální. Kalendář taky, jen tam svítí zelene např. Čtvrtek a ne pátek, ale snad každý ví, co je za den. Nebo se dá napsat na Whatsapp. Během dne jsme ještě ověřily informaci:
Né vše, co je na webu, jde upravit mobilem... A v rezervacich bordel není!!!! To dělají pak konkrétni holky a klienti. Klient se objedná na 30 min, na místě chce hodinu a už se cítí urazeny, když se na to nepřistoupi. Tak co má holka dělat? Poslat ho do prdele ať si zas bleje srdíčko tady??? Že chtěl hodinu a holka řekla půl a není schopen akceptovat, že má holka další rezervaci a z našeho pohledu, klient, který tam je a má peníze už v baráku je JISTOTA. Co když ten další nedojde... A já sem tu přece kvůli penězům... A kdyby chlapci neblokovali, nebyl to styl zábavy a mohly jsme se na každou jednu rezervaci spolehnout!!!, nedělo by se to. A další průser ze strany klientů.. Přemlouvání o rezervaci den předem. Už sem zde psala , že se u těch telefonu střídame. Takže rezervaci ráno od 9ti uděláme na daný den. No a pak si přiskotačí frajer na 11:58 že má rezervaci... Tak jde na pokoj a ve 12:03 dojde ten
správně objednaný.. Protože prostě ten s nerezervaci den předem dojde i přesto, že mu to nikdo neslibil... a protože se 4 klienti objednaji na 12:00, jste rádi, že jeden už je uklizeny na pokoji, prehlidnete číslo a je to. A zase je špatný podnik, ano... A pak když dojde klient, nevola, klepe.. Otevřeme dveře... Samozřejmě se trefí někdo, kdo zrovna tohoto pana nečeká a chceme po něm číslo pro ověření rezervace... A už za dveřmi čeká další klient a čeká na otevření, ale my ještě identifikujeme předchozí kolegu, aby to nebyla vymyšlená rezervace.
Ano, řešení by bylo objednávat 12:00, 05, 10 ale pak ten ve 12 :05 stejně zavolá, jsem tu dřív, nevadí?
Přála bych vám na jeden den sedět u 12ti telefonu... A neudělat chybu...
A co se týká fotek interiéru... Celý rok a půl něco rekonstruujeme a zlepsujeme a není možné to nafotit.
Nejdřív se musel predelat strop ve vip sprše,pak dveře ve vip pokoji. Pak tekla voda pod sprchou naproti fialovemu pokoji, pak se boural sprchac u masážního pokoje, protože podnim byla špatná trubka, pak se dělaly všude klimatizace a odvětrávání a teď se dělá na komplet nová koupelna včetně vířivé vany, bouralo se na cihlu... Z Holyne, která se zbourala jsme se přestěhovaly do domu hrůzy a čelíme tam nástrahám co 2 měsíce... Teď se finišuje a bude se moc vše uklidit, nacincat a nafotit.. A tohle vše musíme ustát my holky, co si to tu pronajímáme... Protože fakt Chceme být nejlepší a mít co nabídnout... Ale pořád nám někdo podkopava nohy. Pořád tady musíme něco obhajovat. Úplně jste zapomněly, jak to tu ještě před 2 roky smrdělo čoklem, byly hnusne zdi, postele... Všude prach a špína...
Chápete, že každá holka zodpovídá sama za sebe... A pokud je někdo pica a smrdí ji pipina, nebo je rozkydla, nebo má lízání za příplatek, nebo je ledová královna, nebo má povadla prsa... Každá jsme tu sama za sebe. Tak spiňte danou holku, recenzujte ji a nehazejte chybu na "podnik"... To že je nějaká doména X nějaký název neznamená, že tady znamená někdo víc nebo někdo min. Všichni jsme si tu rovni a odpovědni každá sama za sebe...
Děkujeme a hezký večer
Né vše, co je na webu, jde upravit mobilem... A v rezervacich bordel není!!!! To dělají pak konkrétni holky a klienti. Klient se objedná na 30 min, na místě chce hodinu a už se cítí urazeny, když se na to nepřistoupi. Tak co má holka dělat? Poslat ho do prdele ať si zas bleje srdíčko tady??? Že chtěl hodinu a holka řekla půl a není schopen akceptovat, že má holka další rezervaci a z našeho pohledu, klient, který tam je a má peníze už v baráku je JISTOTA. Co když ten další nedojde... A já sem tu přece kvůli penězům... A kdyby chlapci neblokovali, nebyl to styl zábavy a mohly jsme se na každou jednu rezervaci spolehnout!!!, nedělo by se to. A další průser ze strany klientů.. Přemlouvání o rezervaci den předem. Už sem zde psala , že se u těch telefonu střídame. Takže rezervaci ráno od 9ti uděláme na daný den. No a pak si přiskotačí frajer na 11:58 že má rezervaci... Tak jde na pokoj a ve 12:03 dojde ten
správně objednaný.. Protože prostě ten s nerezervaci den předem dojde i přesto, že mu to nikdo neslibil... a protože se 4 klienti objednaji na 12:00, jste rádi, že jeden už je uklizeny na pokoji, prehlidnete číslo a je to. A zase je špatný podnik, ano... A pak když dojde klient, nevola, klepe.. Otevřeme dveře... Samozřejmě se trefí někdo, kdo zrovna tohoto pana nečeká a chceme po něm číslo pro ověření rezervace... A už za dveřmi čeká další klient a čeká na otevření, ale my ještě identifikujeme předchozí kolegu, aby to nebyla vymyšlená rezervace.
Ano, řešení by bylo objednávat 12:00, 05, 10 ale pak ten ve 12 :05 stejně zavolá, jsem tu dřív, nevadí?
Přála bych vám na jeden den sedět u 12ti telefonu... A neudělat chybu...
A co se týká fotek interiéru... Celý rok a půl něco rekonstruujeme a zlepsujeme a není možné to nafotit.
Nejdřív se musel predelat strop ve vip sprše,pak dveře ve vip pokoji. Pak tekla voda pod sprchou naproti fialovemu pokoji, pak se boural sprchac u masážního pokoje, protože podnim byla špatná trubka, pak se dělaly všude klimatizace a odvětrávání a teď se dělá na komplet nová koupelna včetně vířivé vany, bouralo se na cihlu... Z Holyne, která se zbourala jsme se přestěhovaly do domu hrůzy a čelíme tam nástrahám co 2 měsíce... Teď se finišuje a bude se moc vše uklidit, nacincat a nafotit.. A tohle vše musíme ustát my holky, co si to tu pronajímáme... Protože fakt Chceme být nejlepší a mít co nabídnout... Ale pořád nám někdo podkopava nohy. Pořád tady musíme něco obhajovat. Úplně jste zapomněly, jak to tu ještě před 2 roky smrdělo čoklem, byly hnusne zdi, postele... Všude prach a špína...
Chápete, že každá holka zodpovídá sama za sebe... A pokud je někdo pica a smrdí ji pipina, nebo je rozkydla, nebo má lízání za příplatek, nebo je ledová královna, nebo má povadla prsa... Každá jsme tu sama za sebe. Tak spiňte danou holku, recenzujte ji a nehazejte chybu na "podnik"... To že je nějaká doména X nějaký název neznamená, že tady znamená někdo víc nebo někdo min. Všichni jsme si tu rovni a odpovědni každá sama za sebe...
Děkujeme a hezký večer
Sigi píše: ↑17 kvě 2024 13:01Fajn, Holy, trocha konstruktivní komunikace.
Hezký den.