TLDR; Danění je dnes hračka. Drahé kabelky platí muži. Většina slečen peníze neprohýří ale investuje do vzdělání, dětí či splacení dluhů. Někteří muži jsou příjemní jako vibrátor z kaktusu. Skvělý zážitek není jen o sexu ale o celkové atmosféře. Jsem šťastná že mám klienty kteří jsou skvělí milenci - buďte víc jako oni! Neterorizujte klitoris! Někdy nejsou problémem všichni lidi okolo vás, ale vy samotní. Tipy jak být lepší klient - návod jak si umýt zadek. Naučte se praktikovat otočky. Rozloučení.
Svého času byla volná živnost kde to šlo schovat za modeling a dnes paušál a služby osobního charakteru. Co se investic týče, jako takové nejjistější a nejoblíbenější se zdají nemovitosti. Každá asi investuje dle toho čemu rozumí. Já osobně se témata investic zdržím. Paradoxně v mladých letech má ale nejlepší návratnost investice do sebe. Zbavit se špatných lidí v okolí (jak říkám, někdy vyhraješ, jindy se naučíš), vyřešit si své traumata a uvědomit si co chceš. Plus vzhled. Investovat do svého zdraví, upgradovat vzhled v obličeji, investovat do péče o vlasy a tělo. Určitě si nemyslím že je ideální jít do extrémů, kdy má šikovná holka ve dvaceti nevratně extrémní vzhled, protože jí to automaticky zavře dveře do spoustu místností. Je třeba se inspirovat třeba u Melanie Trump, ne Katie Price.
Kabelky a večeře v 98% platí muži, já si třeba sama až na dvě nikdy žádnou drahou kabelku nekoupila, vždy jsem dostala darem (ne jako fin. kompenzaci za svou společnost). Jsou kabelky které se dají prodat dobře, a pak jsou takové ty obyčejné typu Valentino které se prodat nedají a je to jen pro radost.
Co se týče tours, s tím nemám zkušenosti. Mohu mluvit o FMTY a nebo společném cestování, tam mi přijde část na účet a část v hotovosti nebo prostě dle toho jak se domluvíme.
Když holčina začíná nebo je z chudších poměrů tak ano, většinou ze startu si ty peníze užívá a hlavně vyřeší třeba dluhy. Ale pokud nespadne do drog apod tak to není nic tak dramatického. Většinou ty peníze reálně využije aby se zabezpečila, vystudovala, postarala se třeba o dítě a pak se na o vykašle v rámci jen pár let. My ženy máme vyšší náklady na život. Drtivá většina mužů nepoužívá ani kondicionér na vlasy, zato mají šampon 3v1 který používají jako sprchový gel, šampon, prostředek na mytí nádobí a případně i podlah.
Muži mají zkreslenou představu o tom jak se tato práce dá a nedá praktikovat, což je logické vzhledem k tomu že jste prostě muži. Ta schůzka sama o sobě může buď nabíjet nebo totálně vyšťavit a není to vůbec o sexu ale o tom jaký typ člověka přijde. Přijde vám někdo kdo je hotový sice v rámci minuty, ale je tak protivný a arogantní že i vibrátor z kaktusu je příjemnější. Takový člověk totálně vyčerpá. Nebo někdo kdo bude dělat všechno špatně. Řeknete mu něžně a on si to přeloží jako "silněji". Pro mne osobně je pak "práce" to okolo. Reklamy, webovky ale hlavně komunikace a selekce s kým si budu rozumět a s kým ne, nějaké to plánování když máte víc měst, teď teda koordinace úklidu na bytě případně prádelna (než najdu šikovnou hospodyni), cvičení a kompenzační dieta za všechny ty dinner dates a dovolenky kdy pijete víno po litrech a chodíte do restaurace 3x denně.
Co je za mne na práci na malém městě s lokálními klienty báječné je to, že přesně víte kdo vám přijde, jaké jsou jeho silné stránky a na základě toho si můžete naplánovat schůzky. Ale i přes tohle prostě nejsem schopná zvládnout víc než tři klienty za den, protože prostě každý máme nějaké dané libido a limity kolik společenské energie máte, a když to přeháníte tak si říkáte o problémy. Práce prostitutky nikdy nebude jen o sexu, ale o celkovém zážitku a atmosféře kterou vytvoříme, o tom jak se zvládneme adaptovat k tomu co každý klient potřebuje a i případně vědět kdy, koho a jak odmítnout tak aby nedošlo ke konfliktu. Když máme menstruaci tak se většinou nedá pracovat ani ne tak proto že krvácíme, ale většinou prostě potřebujeme nabrat síly. Ženy jsou cyklická stvoření. Naše práce a výdělky jsou fixované na náš čas - ostatně proto je dobré když si holky založí fansly, onlyfans apod byť to tady tak bytostně nenávidíte. Můžete samozřejmě vzít víc klientů a prostě to nějak přežít a vydržet, ale tak se nevybuduje skvělá reputace pro dlouhodobý úspěch. Já taky pokud půjdu k někomu poprvé na masáž a bude příšerná tak znovu nepřijdu, a je mi jedno proč je masér daný den mizerný. To raději ať mi zruší termín. Když se stane že někdo je mimo a už se známe, je to něco jiného, ale prostě v rámci prvních tří schůzek kdy se lidi poznávají je to stěžejní.
Když tak nad tím přemýšlím, tak je to prostě hodně o nastavení vlastní mysli a taky o tom jaké máte vy sami zkušenosti a zážitky. Pokud bych měla často negativní zážitky s lidmi, začala bych přemýšlet jestli nejsem já vlastně ten důvod proč mám špatné zkušenosti. Možná, že kdyby někteří z vás zvážili své vystupování a jaký zanechávají dojem, došli by k závěru že pár změn k lepšímu by jim velmi usnadnilo život a zlepšily by se i výsledky návštěv u společnic. Mnozí z vás totiž mají za to, že prostitutka má přijmout jakékoliv chování s hranicí fyzického násilí. Avšak pro takové je vhodnější silikonová panna nebo AI přítelkyně. "Práce" prostitutky NENÍ pro každou a nemůže jí dělat každá (respektive může, i kuchař může dělat obklady, avšak bude to děs - v obou případech). A ne každý muž by měl být klientem prostitutky. Někteří by měli raději investovat do sebe a případně do silikonové panny či v budoucnu robopřítelkyně.
Závěrem zkusím nabídnout pár postřehů které věřím že zlepší vztahy mezi hobbyisty/norníky a prostitutkami. 1) Když píšete recenze, zdržte se přehnaných detailů kde má která slečna tetování, kolik má dětí, kam chodí do školy, jaké má zvířata apod. Přeháním ale rozumíte mi. Ty holky si nerozmazávají nebo neretušují tetování apod pro nic za nic. 2) Nepište přesnou adresu s číslem popisným, nedej bože ještě s patrem. Uvědomte si že vy sami byste třeba ženě neublížili, ale jiní kteří toto čtou ano. Nehledě na to že v momentě kdy se adresa propálí, máte vy sami po diskrétnosti. Protože sousedi, známí kteří vás uvidí apod si dokáží domyslet co jste v daném domě dělali pokud je adresa propálená a pro vás k návštěvě neobvyklá. 3) Respektujte cenu. Pokud je pro vás cena příliš vysoká jděte jinam. Začít schůzku handlováním jak na Indickém trhu není prostě sexy. Pokud slečna narazí tak má možnost se pragmaticky zamyslet jestli zlepší něco na sobě nebo sníží cenu či změní lokaci. 4) Pokud nemůžete dorazit, slušně a včas se omluvte. A pokud se něco pokazí za pět minut dvanáct, tak alespoň pošlete nějaký egift jako gesto. Pokud budete často ghostovat, slečny se přizpůsobí a prostě budou bookovat na stejný termín víc klientů. Tím pádem vám to budou rušit na poslední chvíli a ve výsledku budete opět ztrácet víc vy. Nebo přestanou brát nové klienty, případně budou vyžadovat zálohu. A pokud zavedou zálohy, otevře se u nás nová možnost podvodů. 5) Snažit se v sexu, říct co se vám líbí a zároveň i naslouchat a respektovat. Pokud slečna nemá ráda orální sex tak prostě schůzku nedomlouvejte přestože se vám líbí a prostě nespoléhejte na to že budete "ukecávat". 6) Při sprše si důkladně umyjte penis i pod předkožkou, normálně tu potvoru stáhněte a poctivě vymydlit, stejně jako okolí intimních partií a hlavně zadek. Roztáhněte ty půlky a pořádně to vymydlete. Umyjte si pořádně i nohy. A důkladně se po sprše osušte, tohle byste měli praktikova ostatně i doma. A nehty. Proboha kupte si v DMku pilník a po ostříhání nehtů si je i trochu zapilujte. Nezapomínejte ani na nohy. Dojít si pak co měsíc či dva na pedikúru není gay, ani umývání zadku není gay

. 7) Pravidelně kontrolujte co se vám tam dole děje. Pokud máte kožní výrůstky může se jednat o bradavice a ty mají lehké řešení když se řeší zavčas. Když ne, měli jsme v učebnicích ve škole vážně dost nechutné fotky. Spousta pohlavně přenosných nemocí má období kdy se neprojevuje ale máte ji a jste infekční, namátkou syfilis. Dojít si alespoň jednou či dvakrát ročně na venerologii nebo nechat vypsat žádanku u praktika (my ženy to máme přes gynekologa, takže vy máte asi praktika nebo urologa) není nic tak strašného.
Víc mě teď nenapadá, ale i těch sedm bodů když zapracujete tak to bude super. Samozřejmě pokud někdo krade, pracuje ve skupině apod tak tam má smysl hlásit. Ale ne jen tady ale také na policii. Žádná šikovná společnice není ráda za zlodějky které kazí jméno. A nakonec jedna taková rada. Pokud se něco zdá být až moc dobré, tak to bude fejk. V googlu můžete jednoduše využít vyhledávání obrázků. Pokud žena nebude odpovídat ani se podobat ženě která je na fotce - ve schůzce nepokračuje, ovládejte svá varlata. Nemusíte kolem toho děla drama, stačí říct "je mi líto, ale mám pocit že nepřeskočila jiskra" otočit se a v klidu odejít. Vy jí nedlužíte vysvětlení.
Tímto děkuji za diskuzi, já myslím že jsme si už asi řekli co šlo v rámci pohody a v některých věcech se shodneme že se neshodneme. Já doufám že jsem vám třeba nabídla i trochu jiný úhel pohledu, a když ne tak ne :-). . Nakonec život je krásný a když nejde o život, jde o ...