Linda, Písek
https://www.sex.cz/lindapisek?Kraj=jihocesky
35 let, 162cm, 52kg
Tak jsem se v létě ocitnul v jižních Čechách v Písku, mám chvíli volno a koukám, kde by šlo zanořit. Informací na různých fórech poskrovnu a s téměř nulovou vypovídací hodnotou (zlatí Světáci..), tak nezbývá než průzkum bojem. Výběr na sex.cz dost depresivní, Linda má aspoň hezkou fotku zadečku, i když podle věku si říkám, že až přidám privátovou konstantu, bude to asi průšvih, ale nechávám se definitivně zlákat lehce necudnou piss fotkou s pevnýma kozama a říkám si, že aspoň bude nějaká prasečinka.
Při zaparkování vzhlédnu a přímo přede mnou je vývěsková tabule pohřební služby plná úmrtních oznámení. No, bleskne mi hlavou, hlavně aby to nebylo nějaký znamení... Jsem brzo, tak se jdu ještě na chvíli podívat k řece a cestou zpět mě málem přejede dvojice invalidů na vozíčkách, oba bez nohou. Že by druhé znamení, abych se pakoval? Ale vytrvávám hrdinně v misi.
Po příchodu nabídnuta voda i káva, po prvním pohledu výška sice sedí, ale věk je někde kolem 40, spíš přes, váha také o pár kg víc, na břichu pneumatika a prsa také ne tak pevná jako na fotce, prostě starší mamina od dětí, ale srovnaná s tím, co už asi 3 roky dělá. Do toho žluté zuby od cigaret a (pro Madoxe) – snědší obličej, úzké rty, odbarvené krátké vlasy. Říkám si, že hodím otočku, ale v tom – vůbec tomu sám nerozumím, Linda naprosto není můj typ věkově ani vzhledem – dostává penis vlastní rozum a tvrdí mi, že Lindě z očí čiší dobrý mrdání. Takže dávám 1500/h a říkám si, co jsem to za kokota, že dám na názor kokota
Byt je pidigarsonka v paneláku, maličká umakartová koupelna trochu zatuchlá, ale ručník voňavý, všude čisto, všechno jako na správným sídlišti slyšet přes tenké zdi.
Linda netrpí na žádné příplatky ani zákazy (jen OB a A nedělá), líbání skrz ty žlutý zuby by mě ani nenapadlo. Do toho je ale děsně ukecaná, za chvíli slyším pár let životního příběhu. Jdeme na značky, Linda mi natírá olej na ptáka a začíná zuřivě honit. Pro to tu nejsem, tak volím k orálu, načež Linda se snaží na mastného klouzavého ptáka navléct šprcku. To by mě fakt zajímalo, jestli je tuhle píčovinu někdo speciálně v nějakým ženským časopisu učí, nebo jestli je to nějaký náznak tantry.
Nastavuji do 69, ale cítím lehký závan, který se radši nesnažím blíže lokalizovat a definovat, tak radši otáčím na záda a po prvním doteku na klitorisu mohu potvrdit, že platí, co má Linda v inzerátu: „Jsem neustále vlhká a mám hodně citlivý poštěváček“. Po chvíli stimulace je Linda mokrá a následuje dost silný orgasmus. Šukačka dobrá, je vidět, že jí sex baví, přiráží, a když se udělám, ani mi nechce pustit ptáka ven. Vizuálně ale paní nic moc, tak na druhý kolo už nemám chuť. Venku po hodině s tím, že jsem spíš odešel sám, žádný kontrolování času nebylo, docela příjemně zrelaxovaný.
Když bych to shrnul, tak takové smíšené pocity, tělo MILF na věk +- OK, bříško by mohlo jít pryč (ale prý se na tom už pracuje ve fitku) obličej šedý průměr, žluté zuby bléé, ale šukání docela dobrý.
Zadarmo bych Lindu nemrdal, ani by mě nenapadlo se za ní na ulici otočit. Ale když už člověk chce v Písku nějaký prašule utratit, tak ten pozitivní přístup asi vyváží slabší vizuál a věk.
Linda2.jpg
Linda1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.