Telefon nikdo nebral, ale začaly chodit esemesky, takže jsme se dohodli, že přijedu na určenou adresu na sídlišti.
Když jsem přijel na místo, nemohl jsem se dovolat a záhy začaly zase chodit esemesky. Že slečna má klienta a že přetáhla. Měl jsem se obrátit a jet do háje, ale vyčkal jsem. Každou chvíli přišla esemeska, abych neodcházel. Po nějaké době jsem viděl odcházet předchozího norníka a já byl povolán k mrdu. Vystoupal jsem k určenému bytu. Byla tam polosvlečená kozatá mladá holka menší postavy, která neuměla slovo česky ani anglicky. Vylezlo z ní, že je Bulharka a že chce 1500 Kč. Prachy odnesla vedle do kuchyně, kde jsem tušil pastevce.
Šel jsem do koupelny. Stará paneláková, byt celkově neudržován koberce zaprášené, na bulharské poměry asi dobrý.
Když jsem se vykoupal, šli jsme s erosenkou do pokoje, kde ve dveřích chyběla z obou stran klika. Holka přítulná, ale snažila se mít to rychle za sebou. Chvilka otlapkávání, pak nasadit gumu, kouř a šukat. Při kouření jsem se málem udělal. Při šuku střídala polohy jak jsem si řekl a záhy byl konec. Poté zcela ztratila zájem o norníka, odhodila šprcku do koše plného podobných propriet a já šel domů. Kdyby bylo prostředí a přístup lepší, vrátil bych se. Takhle ani náhodou, ačkoli byla pěkná.
Jinak když jsem vycházel, před barákem už ošlapoval další norník. Evidentně každému napíšou, aby hned přišel a stroj jede dál.
Teď se objevily další inzeráty na jiný snědý kozatý holky v Přelouči, kde je míchanice nových i mně známých fotek. Předpokládám, že podnik na stejné úrovni pokračuje.
https://www.naprivat.info/inzerat/detail/maria-3367/