to bude mít určitě dobře pojištěný...takže bych řekl, že nikdy
Offtopic
Moderátor: Moderátoři vše
- Lakedaimón
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 345x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
-
slif
- Mistr štukatér
- Celkem hodnocení: 2210x
- Recenze 2017: 7x
- Recenze 2018: 14x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 10x
- Recenze 2021: 6x
To je potřeba ptát se u registrátora domény, tedy MEDIA4WEB. https://www.whois.com/whois/sex.cz
Tvůj kamarád má zřejmě dosti nabitou kapsu, pokud by se doména prodávala, lze očekávat cenu v desítkách milionů korun.
Doména sex.com se před časem prodala za $130 mil.
ALE, co se ještě moc neví, lze již registrovat domény s TLD .sex, takže třeba praha.sex.
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.
- Lakedaimón
- Přidavač
Jinak mě moc baví, jak proaktivní dobroserky, ze spolku pro ochranu ťapek, těm chudinkám prostitutkám "pomohly" od toho strašně zlýho Andreje. Co jsem se s pár ťapinama bavil, jsou z toho dost v hajzlu a spolek dobraček proklínají
Tomu říkám pomoc za všechny prachy...

Tomu říkám pomoc za všechny prachy...

-
slif
- Mistr štukatér
- Celkem hodnocení: 2210x
- Recenze 2017: 7x
- Recenze 2018: 14x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 10x
- Recenze 2021: 6x
Mám takový pocit, jako by docházelo k jistému přesunu sólo pracujících a na webu který nejmenujeme inzerujících ťapek zpět do jejich kdysi mateřských stabilních privátů, disponujících vlastním zázemím, nezávislou inzercí a dost možná i jistým právním krytím.
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 184x
Jestli propadne statu, tak tam treba pobezi nejaka osvetova cinnost za nase dane.

-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 184x
Vsak ucel neziskovky je navzdy pomahat ale ne skutecne pomoct.Lakedaimón píše: ↑14 říj 2023 19:48Jinak mě moc baví, jak proaktivní dobroserky, ze spolku pro ochranu ťapek, těm chudinkám prostitutkám "pomohly" od toho strašně zlýho Andreje. Co jsem se s pár ťapinama bavil, jsou z toho dost v hajzlu a spolek dobraček proklínají![]()
Tomu říkám pomoc za všechny prachy...![]()

Co kdyby skutecne nejaky "problem" vyresily a ztratily duvod existovat.
- Koniáš
- Svačinář
- Celkem hodnocení: 628x
Ta neziskovka si jen přihřívá polívku, ona není ten startér, vlastně to tam i sami píšou. To je jako AB na fotbale v Albánii, tváří se, že pomohl k prohře, ale oni by prohráli i bez něj a s ním by stejně nešlo vyhrát.
-
- Světák
- Celkem hodnocení: 1665x
- Recenze 2017: 3x
- Recenze 2018: 3x
- Recenze 2019: 1x
- Recenze 2021: 2x
S tebou musi byt na party legrace;-) (to samy se slifem:-)
Ad dobroserky - pisou v diskuzi na lidovkach resp na svym instaci, ze chteli po lidovkach zverejnit nahradni inzertni servery
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 434x
Byl jednou jeden rybník. Ten rybník obývala hejna slunek, která se s oblibou shlukovala kolem několika kaprů a zejména kolem obrovského sumce. Jednoho dne rybáři sumce vylovili. Obvinili ho, že slunkám ujídá potravu a že nic z této potravy neodvádí rybářům.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Andrej_ ... %C5%AFmysl
Kapry a slunky vylovení sumce trochu znervóznilo. Vždyť i kapři slunkám ujídají potravu a nic z této potravy neodvádí rybářům. Slunky sice nikomu potravu neujídají, avšak rybářům z ní také nic neodvádí.
"Trestného činu zkrácení daně se dopustí ten, kdo ve větším rozsahu zkrátí daň nebo jinou povinnou platbu. Co je pojem větší rozsah trestní zákoník nedefinuje, nicméně lze vyjít podpůrně z § 138 a tento pojem vyložit tak, že se jedná o škodu nejméně 100 000 Kč. Výši zkrácení daně vyčíslíme jako rozdíl mezi platbou, kterou daňový subjekt má zaplatit a platbou, kterou skutečně odvedl."
https://obvineny.cz/poradna/trestny-cin-zkraceni-dane
Každopádně, i každá slunka, která je rybářům na očích, je podezřelá. A ty výkonnější slunky by rybáři mohli obvinit, že jim neodvádí potravu, ikdyž by měly. Co potom onoho vypaseného sumce...
Inu, placení daní není zábava, ale zákonná povinnost...
Tak roky plynuly, zlatý časy minuly.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 83x
Jsem ťapina, radost z toho nemáme asi žádná, kdo tam inzerovala.
Ale na druhé straně ani zákazníci.
Spousta těch holek jsou samozivitelky a často se k této práci dostaly kvůli finančním problémům.
Lepší než tu vést sáhodlouhé diskuse, by bylo rozumné sepsat odkazy na stránky, kde je teď inzerce holek.
Prostě třeba: https://muzemted.cz/
Ceskeholky.cz
https://vipdate.xxx/cs/girls/
A další stránky
Spousta těch holek jsou samozivitelky a často se k této práci dostaly kvůli finančním problémům.
Lepší než tu vést sáhodlouhé diskuse, by bylo rozumné sepsat odkazy na stránky, kde je teď inzerce holek.
Ceskeholky.cz
A další stránky
-
- Učeň štukatér
- Celkem hodnocení: 1564x
- Recenze 2019: 14x
- Recenze 2021: 12x
No zlato, ja Ti to reknu asi takhle. Zakaznikum to muze byt uplne jedno.
A jestli Vam to udelalo problemy, ze kvuli tomu nemate "praci" ( uvozovky pisu schvalne, protoze roztahovani nohou proste neni prace), tak je primarni problem uplne nekde jinde.
Ja Ti to reknu asi takhle. Mezi Vami je 98%(at nejsem pesimista) stejnych kurev, jako byl tenhle vymastenej vocasnik. Tech samozivitelek je tam naproste minimum. A takove, ktere to opravdu delaji kvuli financni situaci taky, protoze ty si vyresi timhle prave problemy a delaji vse, aby naskocili do normalniho zivota.
Jenze kdo tam ma inzerci? Vzdyt jsou to porad ty stejny zensky, co ji tam maji uz 5-10 let. A jak koukam, tak jsou to presne ty, ktere ted houfne davaji inzerci do annonce banginu. Nemela by jim naopak ted uz davno byt nejaka inzerce u zadku? Nemel by u nich byt zastup stalych klientu? To chces rict, ze maji takove financni problemy, ze to tolik let musi delat?
Velky hovno. Tem se proste nechce delat.
Ona vam a celemu trhu ta pauza, kdy do vas nebude mit kdo pichnout akorat prospeje.
A jestli Vam to udelalo problemy, ze kvuli tomu nemate "praci" ( uvozovky pisu schvalne, protoze roztahovani nohou proste neni prace), tak je primarni problem uplne nekde jinde.
Ja Ti to reknu asi takhle. Mezi Vami je 98%(at nejsem pesimista) stejnych kurev, jako byl tenhle vymastenej vocasnik. Tech samozivitelek je tam naproste minimum. A takove, ktere to opravdu delaji kvuli financni situaci taky, protoze ty si vyresi timhle prave problemy a delaji vse, aby naskocili do normalniho zivota.
Jenze kdo tam ma inzerci? Vzdyt jsou to porad ty stejny zensky, co ji tam maji uz 5-10 let. A jak koukam, tak jsou to presne ty, ktere ted houfne davaji inzerci do annonce banginu. Nemela by jim naopak ted uz davno byt nejaka inzerce u zadku? Nemel by u nich byt zastup stalych klientu? To chces rict, ze maji takove financni problemy, ze to tolik let musi delat?
Ona vam a celemu trhu ta pauza, kdy do vas nebude mit kdo pichnout akorat prospeje.
- Lakedaimón
- Přidavač
Přesně tak, sice bych netvrdil, že roztahování nohou není práce, podle mě to práce je, ale tím spíš platí, že dobrá práce nebo produkt reklamu nepotřebují!holanďan123 píše: ↑15 říj 2023 05:58No zlato, ja Ti to reknu asi takhle. Zakaznikum to muze byt uplne jedno.
Pokud si za půl roku nestačí holka touhle prací udělat dostatek věrných zákazníků, stojí její práce za hovno a pak je jedině dobře, že teď nemůže inzerovat jako dřív.
A s těmi samoživitelkami, to má Holanďan naprostou pravdu, rozhodně jich není většina a rozhodně nevěřím tomu, že mají takové dluhy, že na ně nejsou schopné vydělat ani za dejme tomu 2 roky téhle práce. Průměrně vypadající holka, která má odpovídající přístup, je schopna denně dělat 15 tisíc, když by makala 15 dní v měsíci, protože má týden krámy, tak udělá 225 litrů. Z 25 tisíc vyžije, jako 70 % český populace (můj odhad s těmi procenty) a 200 000 si odloží na dluhy. Když holce dáme 2 měsíce dovolený z celýho roku, tak to jsou 2 mega za rok. Nechcete nám snad tvrdit, že většina holek má sračky víc jak za 4 mega?
A to nemluvím o tom, že spousta holek maká přes krámy a existují magoři, co jí vysolí 15 za schůzku, nebo experti, kteří holkám dělají údržbáře, taxikáře a vůbec slouhy všeho druhu...
Jinak ještě jedna poznámka trochu mimo téma, zamyslete se nad sebou a buďte rády za tu kundu mezi nohama, takový požehnání my chlapi nemáme a když se dostaneme do sraček, roztahování nohou nás nezachrání..
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 197x
- Recenze 2019: 2x
já jenom, aby nedošlo k nějaký mejlce...my pod tlakem tak nejsme...at the end of the day, já budu mít v prkenici trochu víc peněz a dneska v kostele se nebudou ptát, kde zas lítam...furt se tady ohánělo nějakejma zákonama..zdražila se elektrika, zdražila se láska...zdražil se nájem...zdražila se láska...mě osobně, a nebudu zdaleka jedinej, uplavala motivace to řešit, a v tomdle stavu dvojnásob...abych strávil prodíráním se těma internetama o hodinu dýl, a pak našel některou za 2500, a ještě do toho poslouchal, jak je to teď na hovno s inzercí, tak na to dlabu dvojnásob...jestli jsme to furt jeli přes zákony, tak teď ten o nabídce a poptávce...lište se cenou (to je asi nejvíc vidět), lište se přístupem a to mi dá motivaci i v týdle situaci něco "řešit".Aira27112004 píše: ↑15 říj 2023 03:43Jsem ťapina, radost z toho nemáme asi žádná, kdo tam inzerovala.
Ceskeholky.cz
A další stránky
Já vim, že žádná z vás za tu situaci nemůže, ale v různých dobách má každá strana různý podmínky...a ta matika je lehká podle mě...5 klientů za 1500 nebo 2 za 2000....a nebo...jestli pro vás nastala doba, že se to za "tědlech podmínek" nevyplatí, tak se na to vyserte jako my, možností jak vydělat je gazilion
- Rintintin
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 1053x
- Recenze 2017: 8x
- Recenze 2018: 3x
- Recenze 2019: 1x
- Recenze 2020: 1x
Naprosty souhlas, jenze to by 95% kurev nesmelo byt tupý krávy, který žijou pouze ze dne na den s tím, že jeden den vydělají desítku a jsou bohatý do práce tím pádem několik dní nemusí a nebo jdou akorat když si potřebují na něco vydělat, pár dní před platbou nájmu nebo když kořen dosypeAlvin_York píše: ↑15 říj 2023 10:30
já jenom, aby nedošlo k nějaký mejlce...my pod tlakem tak nejsme...at the end of the day, já budu mít v prkenici trochu víc peněz a dneska v kostele se nebudou ptát, kde zas lítam...furt se tady ohánělo nějakejma zákonama..zdražila se elektrika, zdražila se láska...zdražil se nájem...zdražila se láska...mě osobně, a nebudu zdaleka jedinej, uplavala motivace to řešit, a v tomdle stavu dvojnásob...abych strávil prodíráním se těma internetama o hodinu dýl, a pak našel některou za 2500, a ještě do toho poslouchal, jak je to teď na hovno s inzercí, tak na to dlabu dvojnásob...jestli jsme to furt jeli přes zákony, tak teď ten o nabídce a poptávce...lište se cenou (to je asi nejvíc vidět), lište se přístupem a to mi dá motivaci i v týdle situaci něco "řešit".
Já vim, že žádná z vás za tu situaci nemůže, ale v různých dobách má každá strana různý podmínky...a ta matika je lehká podle mě...5 klientů za 1500 nebo 2 za 2000....a nebo...jestli pro vás nastala doba, že se to za "tědlech podmínek" nevyplatí, tak se na to vyserte jako my, možností jak vydělat je gazilion
- Lakedaimón
- Přidavač
Mně kolikrát přijde, že hlavní problém je v jejich bezbřehý lenosti. I když jo, jsou to vlastně tupý krávy, ten nadbytek, ve kterém žijí je pak úplně zkurví. Samozřejmě se vyjímky najdou, ale jsou vzácnéRintintin píše: ↑15 říj 2023 11:09Naprosty souhlas, jenze to by 95% kurev nesmelo byt tupý krávy, který žijou pouze ze dne na den s tím, že jeden den vydělají desítku a jsou bohatý do práce tím pádem několik dní nemusí a nebo jdou akorat když si potřebují na něco vydělat, pár dní před platbou nájmu nebo když kořen dosype
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 83x
Jen by mě tedy, pánové, zajímalo, proč se tu rozvinula diskuse , jak jsme všechny blbé , líné, k ničemu apod., když stejně spousta z Vás těchto služeb využívá...
Trošku si tedy, spíš výrazně protiřečíte. Nezdá se Vám?
Spousta vašich argumentů má opodstatnění, ale dát to vše jen za vinu holkám je velmi zúžený pohled na věc. Místo toho, že když mám odvahu s Vámi mluvit třeba i o jiných otázkách, co se tu probírají, automaticky se na mě sesypete.
Spousta vašich argumentů má opodstatnění, ale dát to vše jen za vinu holkám je velmi zúžený pohled na věc. Místo toho, že když mám odvahu s Vámi mluvit třeba i o jiných otázkách, co se tu probírají, automaticky se na mě sesypete.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 197x
no to by bylo asi velmi špatné házet všechny ťapky do jednoho pytle, stejně tak druhou stranu. Tam, kde kvalita odpovídá ceně a cena je odpovídající po všech stránkách, tam rádi chodíme, ba dokonce se rádi vracíme....a tadle situace, bych řekl, je 0 vina holek. Já se třeba dialogu nebránim, ale zas respektuju, že todle forko vzniklo za jinym účelem, než mediace situace na trhu. Blbý je to - a zas se to netýká všech - že dokud je to výhodný, tak je jasnej diktát, a pak když je malér, tak je až samaritánská péče to rychle vyřešit...Aira27112004 píše: ↑15 říj 2023 12:53Jen by mě tedy, pánové, zajímalo, proč se tu rozvinula diskuse , jak jsme všechny blbé , líné, k ničemu apod., když stejně spousta z Vás těchto služeb využívá...
Zkráceně, my neviníme holky z toho, co se stalo z inzercí, ale z toho, že to, jaká byla situace před, teď podtržená situací inzerce, nám dává až nulovou snahu to řešit z naší strany. A vsadim metr piv, že je spousta holek, co si to nezaslouží, protože to dělají tak, jak se má
-
- Světák
- Celkem hodnocení: 5003x
- Recenze 2017: 2x
- Recenze 2018: 5x
Asi takhle tetko ,tohle je diskusní fórum o kurvach ne s kurvama!!!!!!!!!!!!!!Aira27112004 píše: ↑15 říj 2023 12:53Jen by mě tedy, pánové, zajímalo, proč se tu rozvinula diskuse , jak jsme všechny blbé , líné, k ničemu apod., když stejně spousta z Vás těchto služeb využívá...
Své kurví moudra sypej do SZ pokud o ně nějaký simp stojí
A nebo volep annonci reálnými fotkama bez úprava a filtru......s cenou litr vše..... jinak tu neotravuj

To že máš odvahu tu s fuckerama diskutovat jak píšeš je jen Tvé vychcane zviditelnění a promo
Většina kurev má pocit, že jejich kunda řídí sluneční soustavu
- Praguer
- Učeň štukatér
- Celkem hodnocení: 719x
Tahle tvoje contradictio in adiecto je zcela mimo: Chlapi nechoděj za kurvama kvůli inteligenci (těch kurev).Aira27112004 píše: ↑15 říj 2023 12:53Jen by mě tedy, pánové, zajímalo, proč se tu rozvinula diskuse , jak jsme všechny blbé , líné, k ničemu apod., když stejně spousta z Vás těchto služeb využívá...
Jinak:
1 A ) Termín ťapka je naprosto špatně a mimo. Používat něžná / mazlivá označená pro někoho, kdo prodává to nejintimnější, co má, za potištěné papírky, je logický lapsus a morální nonsens (nesmysl).
1 B ) Jsou tu kurvy, šlápoty, coury, max, děvky (též čuby, feny). Nazývejme, prosím, jevy jejich pravými jmény.
2) Jakékoliv komentáře od kohokoliv , kdo si za hodinu účtuje víc než chirurg nebo zdravotní sestra na JIPce, záchranáři apod., mají zcela logicky molární hmotnost vodíku.
3) Práce to opravdu není - naopak, jedná se o čistou lenost. Naši zaměstnavatelé řvou, že na trhu jsou neobsazené statisíce míst (teď sem naše vláda bude dovážet další Filipínce a Monogoly - sic!). Práce je ale i pro kvalifikované jedince (IT, učitelství, zdravotnictví, soc. péče, nemluvě o nejrůznějších reklamách, marketingu apod.). Stačí se jen vybrat! ;-)
Ad "samoživitelky": Rovněž se spíše kloním k odhadu, že těch samoživitelek bude spíše menšina, nicméně co se této problematiky týče, tak nezbývá, než říci následující:
TO, ŽE SE V (+/-) 18-ti necháte zbouchnout borcem z diskotéky, protože má velký svaly apod., je JEN A JEN VAŠE ROZHODNUTÍ!!!
Nehrajte si na chudinky, pokud jste neotěhotněly v důsledku znásilnění!! Je to jen a jen vaše blbost, že šukáte s naprosto nevhodnejma chlapama (ale hlavně, že jsou sexy a mají velký svaly, že jo ;-)) , takže pak nebrečte!! Mimochodem i volba nevhodného partnera pro reprodukci (alespoň ve věku efektivní antikoncepce) je známkou nějaké inteligence, respektive její nepřítomnosti. ;-)
Jinak platí, co zde již bylo řečeno kolegy: Šikovná holka si za krátkou dobu vytvoří kmen stáláků a inzerci tím pádem nepotřebuje, tato práce je dost i o přístupu - který většina z vás prostě nemá a nikdy mít nebude, cenově jste mimo (1000 za hodinu max. včetně všech extras je správná cena). Fakt není jedinej důvod, proč byste měly brát víc, než setřičky, lékaři/ky apod. Plus jste blbý z hlediska finanční rozvahy, že všude jezdíte tágem. To je taxy x tisíc týdně výdaj navíc. Vím, že chcete taxi platit po chlapech, ale soudnej klient vám to nedá, leda byste mu o to snížily cenu, což vás ovšem nenapadá, anžto jste úplně blbé.)
Tedy resumé: Zlepšete přístup o 1000% a ceny snižte o 200%. Pak se vám v týhle branži třeba začne i dařit... ;-)
Naposledy upravil(a) Praguer dne 15 říj 2023 17:01, celkem upraveno 1 x.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 91x
Escort69 vypadal vizuálně podobně jak jeho stránky a přestali fungovat ve stejnou dobu, takže bych tipoval je.Deflorenc píše: ↑13 říj 2023 07:26Na Wiki mne zaujala tato část:
Které priváty mu asi patřili?V říjnu 2023 ho Národní centrála proti organizovanému zločinu v souvislosti s tímto zadržela a spolu s dalšími jeho spolupracovníky obvinila z kuplířství za provozování několika privátů skrze spolupracovníky…