Rebeka, Club Holy -
https://www.clubholy.cz/rebeka/
167/51/2 - souhlasí
udávaný věk 22 - klidně bych tipl míň
Práce nemá nohy a neuteče, tak ještě jedna recka před víkendem.
Žhavím bezdrát a objednávám si v Holy hodinu u Rebeky. Jak možná víte (a pravděpodobně nevíte), biblická Rebeka byla babička Jákobova, jehož žena byla Rachel. Tedy se svojí kolegyní v klubu (
https://www.clubholy.cz/rachel/) jsou v takovém teoretickém nepokrevním příbuzenském vztahu.
Toliko biblické okénko.
Přečetl jsem snad všechny recenze co jsem na Rebeku našel a těšil se, že v druhém kole budu šukat strašidelnou nafukovací pannu (a sám sebe se ptal, jestli to dám!?), ale vše bylo jinak a v tomhle případě buď lépe a nebo alespoň vtipněji. Ani jsem neměl smůlu, že by Beka nedorazila. Všechno bylo jak má bejt.
Bod číslo jedna. Způsob, jakým se Rebeka prezentuje fakt dokáže budit dojem, že je strašidlo. A není se čemu divit, když má ráda strašidelné příběhy. A ano, má dost akné. Jakože hodně.
Nicméně stejnou pravdou je, že kdyby se učesala, trochu napudrovala, namalovala, ohákla, srovnala, prostě se celkově dala trochu do pucu, tak před privátem je imrvére stádo slintajících chlapů všech věkových kategorií jenom kvůli ní.
Na Rebeku chlapi reagujou evidentně různě a tak se mě minimálně 3x ptá, jestli je vše v pořádku.
Ale jasně, že je všechno v pořádku. Když vás nadržená dvacítka vábí za sebou do pokoje s tím, že vám za pár minut ochotně roztáhne nohy, tak je svět naopak v perfektním pořádku.
Z těch minipříběhů, co jsme spolu na pokoji na pokoji zažili byl ten první, finanční, z fochu těch vtipných.
Přišel jsem na hodinu a po tom faux pas s Vanesou v tom samém podniku a příplatkama jsem fakt neměl náladu objednávat cokoli dalšího. Rebeka svoje příplatkový služby říká tak rychle, že ani nevím, co říká. Asi po pátém příplatku (a odhadem tak v polovině) jí zastavím a říkám: hele, fakt jen tu hodinu. Kdyby to byla scéna v animáku, tak bych tam nad postavy dal takovou tu staržitnou pokladnu s rukojetí (
https://youtu.be/Le9QZzdbOHg?t=26) a po každém nabídnutém příplatku a zatočení připsal pětikilo. Které by zmizlo jako duch, aby udělalo místo dalšímu pětikilu. Odhadem jsme byli na pěti litrech, rukojeť kasičky se točila jak divá. Jestli chcete Rebeku all inclusive, vezměte si s sebou preventivně celou výplatu.
Nakonec teda uzavíráme původně plánovaný deal hoďka za patnáct set a bere to úplně OK, žádný smutný obličeje či tak.
Sprcha je bezproblémová, sám se vracím do pokoje, ulehnu na lože a po chvíli přichází Rebeka. Na sobě má nějaký černý hadříky a ty ještě cestou ode dveří do postele odhazuje v dáli a tím mi šetří čas a energii. Nepatřím k těm, co by si nutně potřebovali holku rozbalovat.
Rebeka má postavu jak lusk vytrénovanou atletikou, ale tu už nějakou dobu nedělá a tak není úplně kamenná. A přesně takový já rád. Na těle několik tetovaček temného charakteru a její nejemnou vizáž ještě podtrhují šedé oči. Nehty raději nechávám bez komentáře, stylem padnou k těm tetováním.
Začínáme se mazlivě seznamovat a já se záhy dozvídám, že lízink je možný pouze při nákupu OB. A přidává k tomu jakousi bakteriovou teorii. Ta sice nedává smysl, ale nijak to neřeším, jen mi to přišlo vtipný a taky v rozporu s jejím popiskem na webu (i když, tam má, že lízání jen dle sympatií a hygieny. Asi jsem hnusný špinavý prase.).
No, šáhnout na sebe jinak nechá bez problému a tak toho využívám. Stejně jako na sebe nechám šáhnout bez problému já a tak si vycházíme vstříc rukama. A jde nám to dobře.
Kundička zhruba takováto s ležérně vyčnívajícíma pyskama ve spodních partiích –
https://www.silkengirl.com/sybil-a-puss ... up/18.html, nějak dopodrobna jsem si jí však vzhledem k okolnostem neměl možnost prohlídnout.
Po nějakých deseti až patnácti minutách jsme oba ready na zásun a tam opět nemířím vedle.
Deset vteřin od zásunu a jde na mě smích. Rebeka s Andreou spolu evidentně pijou nějakej hekací džus, to jinak není možný. Jen Rebeka ho má víc zředěnej a tak je hlasitost jejího hekání o dobrých 20 decibelů menší než v případě Andrey. A je úplně jedno, jestli jí šukám pomalu, rychle, zepředu, zboku, zezadu, heká si svým tempem furt pryč. Navíc si po většinu času drží ruku na puse, aby snad evokovala o to větší dojem, že heká autenticky. Nicmíně tím zakrývá své akné, tak už jen vnímám ty její vlčí oči. A ty jsou dobrý.
Nakonec, v poloze já na ní mě napadla spásná myšlenka. Jak jí tak hladím, přiblížím se k její puse, hladím jí palcem po rtech a víc a víc je rozevírám. Ona pak palec začne sama od sebe olizovat, a já jí ho nakonec strčím do pusy. Heuréka! Hekání ustává a ona si tak hezky cucá můj palec. Má celkem drsnej jazyk, kočka.
A tak si tak v pohodě v jejím klíně, kdy polohu ještě upravíme polštářem, nejdřív klusám, pak cválám a dál postupně zrychluju do trysku. Až z ní vypadne první (možná) autentická reakce tohohle šuku: ´prosimtě, ne tak moc!´.
No, tady má holka štěstí v neštěstí. Neštěstí je to, že v takový chvíli je úplně zbytečný chlapovi cokoli říkat, štěstí v tom, že tyhle chvíle netrvaj věčně.
A pak vyfrkávám po prvním kole, koukám na hodiny a bezva, jsme tady 35 minut.
Ještě že jsem nebral půlhodinu.
Chvíli si s Rebekou povídáme (už fakt nevím o čem) a po cca pěti minutách se zeptám, kdy mě bude muset vyhodit? A ona že zhruba za 20 minut. V tom mi hlavou běží složité matematické operace, protože mám dojem, že z nabízených časů při dohadování termínu mi přišlo, že v Holy zkrátili dobu mezi dvěma štramákama při hodinové dotaci z 80 na 75 minut, a když teda 15 minut čekačka, byrokracie, sprcha, + 40 minut první kolo plus krátkej pokec a odteď máme ještě dvacet minut, znamená to, že stejně jako Andrea mě ani Rebeka nechce připravit o jedinnou zaplacenou minutu, a zároveň, že má chuť mě seznámit s jejím dalším nápadníkem.
Celý tohle moje přemýšlivý intermezzo ale ukončí věta: ´hele, jestli chceš, dáme ještě druhý kolo, a jestli ne, tak se můžeš jít osprchovat, protože abysme tady vedle sebe jen tak leželi a povídali si, na to tu nejsme.´
Jako slušně hozená rukavice, kterou jsem zvedl, a to především zásluhou Rebeky, která bez větších problémů zvedla mě. Je to holka šikovná a mrdavá a za dalších 10 minut bylo bez dalších obstrukcí vymalováno.
Rychlá sprcha, oblíkačka, rozloučení a, světe div se, mezi vraty i seznámení se s mým následovníkem (kterej teda koukal někam do země a dělal že není). A toho teda upřímně Rebece nijak nezávidím.
I když, třeba šel za jinou.
Ale ani tý ho nezávidím.
Viděl bych to na solidních 77%.
p.s. Nepřekvapilo by mě, kdyby Rebeka měla doma krom koček i kluka. Jo, a že je z nějaký řiti na severu. (tak si nakonec z toho pokecu i něco pamatuju).
hele Rebeko či jak se jmenuješ. Jestli to čteš, zajdi na dermatologii a když budou trochu schopný a šikovný, budeš mít do roka tváře jak dětskou prdelku. Nevím teda, jestli nebudeš muset ještě pár let počkat než se dovyvineš, protože jsi fakt mládě, ale to ti řeknou. Mám známou z dětství, co na tom co se týče akné nebyla nijak líp. Ta dostala od doktorů jakýsi prášky, co způsobovaly násobně rychlejší obnovu kůže a po několikaměsíční kůře byla jak nová. A trvale. Asi to bylo celkem nepříjemný, jenže pro krásu se musí trpět. Stálo to nějaký kačky, ale to si na privátu vyšukáš za jedno odpoledne. Good luck!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.