Recenze 2021

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Re: Recenze 2021

Příspěvek od holanďan123 » 17 úno 2021 22:38

Aneta - Top Privát
http://www.topprivat.cz/node/2351
774173618
1500 kč/hodina + 500 OB + 500 líbání

Přátelé nebudete tomu věřit, ale po 8 a 1/2 letech komerzmrdování jsem měl premieru v Top privátu. Ano je to tak, tohle místo hříchu jsem dosud nikdy nenavštívil. Nějak tam nikdy nebyla žádná slečna, co by mě zaujala, až Aneta.

Na Anetu jsem koukal už delší dobu, vím, že recenzí má desítky, takže její recenze je nošení dříví do lesa, ale pro mě to byl opravdu jeden z nejlepších zážitků vůbec. Slečna je dost vytížená, takže jsem si moc šanci nedával, ale tak jsem měl zrovna čas, tak jsem to zkusil, jestli by neměla hodinu čas. A nebudete tomu věřit, já se trefil zrovna do hodinového okna. To se mi také stalo prvně v životě. Musím vyzdvihnout komunikaci privátu, rychlá odpověď na sms, sice mi pak ještě dvakrát zkusil posunout můj vytoužený čas T, ale já se nedal a privát neprotestoval. Skvělé jednání.

V čase T tedy stojím před domem a volám. Zde další premiera, telefon zvednul chlap..:-) Já už prolezl kde co, ale to jsem také ještě nezažil, jen o tom četl v inzoši nějakého asijského privátu někdy u Sapy, ať se klienti nelekli. Nicméně vše OK, vystoupám do patra podle šipek a za otevřenými dveřmi čeká Aneta.

První dojem byl teda hodně silný. Jednak jsem si slečnu z Ruska představoval trochu jinak a jednak byla daleko hezčí, než podle mých představ. To je tak krásná holka, já se zakoukal hlavně do těch velkých oříškových očí. Já se vždy snažil hodně recenzovaným holkám vyhýbat, většinou jsou zničené hordou norníků, takže přístup bývá tak na úrovni vyhořelého robota. Tady jsem od prvního dojmu tenhle pocit rovnou zavrhnul.

Pokoj na mě zanechal takový zvláštní dojem, strop vysoký jako typické vinohradské činžáky a taková kombinace útulného a typického bordel pokoje. Nicméně já pořád koukal hlavně po Anetě. Aneta je hrozně milá a příjemná holka, jemná, taková citlivá. Bylo vidět, že je malinko nervozní, je jasné, že toho musela za ty roky zažít hodně a přesto právě tohle se mi líbilo, že není z kamene a naopak nic neskrývá. Já z toho mimochodem začal být nervozní taky, protože tohle bylo jasné, že to bude něco úplně jiného, než ta nuda a šeď poslední doby. Aneta se mě zeptala co bych chtěl, tak jsem odvětil, že bych chtěl, aby se jí to se mnou líbilo a že ji slibuju, že na ní budu moc hodnej. V tom se ty krásné oči ještě více překvapením otevřeli a usmála se. Dodávám, že pokud by to šlo, tak bych moc rád OB + líbání a předávám 2500 kč. Tady prostě nebylo více o čem přemýšlet.
Tak se odebírám do sprchy, kde se zasměju nad nápisem, aby pánové používali gel na celé tělo. Přišlo mi to docela vtipné, ale kdo chodí občas do bázenu, tak se tomu nápisu rozhodně nediví. :-D

Po návratu ze sprchy už na mě čeká Anetka v prádle. Já vlastně ani nevím jakém, já koukal na všechno ostatní na ní. A s jistotou můžu říct, že Aneta má nejkrásnější zadek, jaký jsem kdy viděl. Krásnější tvar jsem snad neviděl ani v časopisech. Fotky privátu odpovídají, má krásná prsa, opravdu nádherné dvojky, pěkně držící tvar. Ani si nějak netroufnu říct, kolik ji je. 20 asi ne, ale čert to vem, já bych ji klidně řekl 18.

Tak jsme se dali do akce, já byl nervozní, ona taky, líbání krásné procítěné, doteky jejích ruček na mě jak samet, přístup milenky úplně 100%, cítil jsem jak se chvěje, trochu zimou, trochu nervozitou, tak jsem si jí položil a dal se do lízání a za chvíli se mi krásně chvěla v orgasmu, když se probrala tak poděkovala s tím, že bude mít hned hezčí den. Já už v tom okamžiku byl spokojený, pomalu by mi stačilo se na ní dívat, jak se z něj vzpamatovává. pak následovalo mazlení, tulení a naprosto dokonalý orál. Málokdy od holky necítím zoubky, ale tady jsem si připadal jak v sedmém nebi, silný, jemný, citlivý, občas koukla těma očíčkama na mě do očí, krásně vrněla. Tak jsme dali kondom, se kterým jsem ale nebyl úplně kamarád. To se mi občas stane, takže bylo jasné, že po vystřídání tří základních poloh, kdy už v první bych stříkal jak jeseter bych to nedal. Zakončení tak proběhlo orálem, do pusy ne, ale pro mě to byl tak silný orál, že se mi zatočila hlava. Fakt takhle krásně mi to pusinkou ještě žádná neudělala ani na privátu ani v normoš životě. Paráda.

Pak jsme si začali povídat, je to velmi inteligentní, empatická a chytrá holka. Co se mi líbilo, že když jsem ji něco říkal, tak mě vytrhla z mluvení polibkem. V tom okamžiku už bylo, jako bych tam nebyl cca 40 minut, ale jako bychom se znali léta. Popravdě já bych takovouto slečnu na privátu nečekal a kdyby to jen šlo, tak si ji hned vezmu domů. když se čas naplnil, tak mě krásným polibkem Aneta upozornila, že budeme muset končit, ale líbala dál. Tady se přiznám, že jsem začal cítit, že bych to v pohodě dal po druhé, ale já nejsem takový maratonec, jako spousta norníků tady, takže pro mě je 2x za 60 minut nereálných, potřeboval bych aspoň dvě hoďky.

Zde musím říct jednu věc, já to moc většinou neřeším, ale tady jsme byli čistých 60 minut na pokoji, sprcha před a po se nepočítala a to považuji za opravdu velké plus jak pro privát, tak pro slečnu.

Po sprše následovala líbací rozlučka v pokoji a u dveří.

Musím říct, že s Anetou to byl pro mě jednoznačně jeden ze tří nejlepších zážitků celé mé nornické kariery. Takhle dobré to snad ještě nikdy nebylo. Odcházel jsem spokojený a nadšený. Na tom je nejzajímavější, že v první pětce mých nejlepších zážitků jsou 3 slečny z Ruska nebo Ukrajiny. A dodnes na všechny vzpomínám a to se říká, že holky z východu jsou chladné, já mám zkušenost úplně opačnou a myslím, že by se leckteré české holky měli nad sebou zamyslet, že někdy stačí málo i jen správně daná ruka nebo přitisknutí k tomu, aby ten zážitek byl úplně jinde. Ale některým nevysvětlíte ani to, že je dneska středa.

Doporučení, jednoznačně ANO.
Opakování: no to na 500%.

Aneta je moc krásná, hodná, empatická slečna s nádhernou postavou, vlásky a nádhernýma očima, která i přes to, že je hodně vytížená, tak si zachovává citlivost a jemnost a jednoznačně to bylo nejlepší GFE, jaké jsem zažil.
Počítejte ale s jednou věcí, ta holka není robot a je opravdu hodně mazlivá. Když na ní vlítne někdo se zbíječkou a bude čekat akci jak z porna, tak věřím, že mu Aneta vyhoví a bude spokojený. Já jsem jemnější a mazlivější, takže jsme si sedli na stejnou vlnu, kterou má evidentně i ona ráda. Když na ní budete hodní a půjdete na ní s citem a pomalu, tak Vám to vrátí stejnou měrou. Buďte na ní hodní, takových holek už v Praze moc nemáme.
4 Obrázek 14 Obrázek 5 Obrázek 7 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

wenn
Začátečník
Celkem hodnocení: 96x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 30 črc 2019 00:00

Příspěvek od wenn » 18 úno 2021 01:31

Pedro234 píše:
17 úno 2021 05:08
tak jak jsem nedávno zmiňoval [url=viewtopic.php?p=41532#p41532] , boj za fér ceny má smysl a někteří psali, že by bylo fér napsat o koho šlo... tak zde ji máte... nedávno jsem na amatérech narazil na Katy69 https://www.amateri.com/cs/lide/2329281/Katy69, jak už jsem psal měla na profilu ceny 1000/1500, ale když jsem se s ní o pár dní později domluvil, tak už psala 1400/1800, tak jsem si říkal, půjdu si s ní to nedorozumění vyjasnit... dopadlo to jak jsem psal, ale sama mi začala psát na WA, že když dělá na sebe, tak že bere 1000/1500 a pak i psala něco o tom, že se priváty zbláznily a že se při těch cenách diví, že nikdo nechodí... nechtěl jsem psát o koho jde, dokud ji nevyzkouším... holka už teď jede sama na sebe v podolí, když si ji přidáte na whatsappu (číslo v inzerci nemá, ale stačí jí napsat, reaguje rychle), tak si můžete prohlídnout obličej, vypadá sympaticky a je sympatická, dobrá postava, věk kolem 30, v branži už dělá dlouho, tedy dělala hlavně v cizině striptérku...
Pridavam recenzi na Katy69, ex Valentinu z Grace, jak jsem zjistil (doplnim do přestupu)
Tel.dava pres amatéry, nemam vylozene povoleni ho sem postnout. Jeji profil je https://www.amateri.com/cs/lide/2329281/Katy69
1000/pulhodina

Jede na sebe v byte v Podolí. Vezmu to strucne jelikož uz bylo o ni dost psano. Nevedel jsem ze je to ex Valentina, v Grace jsem za ni nebyl, ale potvrdila mi to sama, fotky sedi uplne. Je stihla, 30+ (lehce), proaktivní, komunikativní, v zakladu se liba (asi dle sympatii). Muzu ji doporučit, přestože ja sam jsem z ni odvařený nebyl. Ale objektivne je fakt snaziva a prijemna, necha se mrdat, ochotne meni polohy, ve vsem vyhovi, sama navrhuje atd., pravy opak studenych teenek. Presto nebo mozna proto me nijak nezaujala, vyhledam neco trochu vic autentictejsiho (nemusi se nutne rovnat dobre) . Mozna ji napisu jestli dela rimming, to jsem se neptal, nejak me to nenapadlo, to by mozna na opacko bylo, jinak ne. Ale doporučení asi s klidem.
8 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Příspěvek od holanďan123 » 18 úno 2021 09:57

Valerie - privát Wild Cats
https://www.sex.cz/737836
607 598 507
1000 kč/půl hodina
Původně jsem měl vyhlídnutou Eli nebo Karolínu. Ta Karolína se mi líbila z fotek co má na https://www.bezpasaka.cz/divky/karolina-19. Mně ty fotky docela rajcovali a hlavně ta postava.
karolina-praha--3-549.jpg


Objednání na privát po telefonu v naprostém pořádku. Půl dne dopředu, pak potvrzení sms, OK a v čase T jsem na žižkově před rozestavěným hotelem, nebo ubytovnou či co. Volám....Karolína bohužel nemůže, moc se omlouváme...říkám, to je škoda, že jsem se na ní těšil. Ona, že ji to mrzí a může nabídnout Valerii. Tu jsem si pamatoval z fotek a nevím proč mi trochu těmi vlasy a náznaky rysů v obličeji připomínala Didi v Alpinu. Tak když už tam jsem, tak si říkám proč ne.

Vystoupám do patra a za dveřmi Valerie. První dojem nebyl špatný, v obličeji hezká holka, taková tichá, úsměv nula. Na pokoji domluva na půl hodině za 1000 s tím, že bohužel nemá více času, když je to tak narychlo domluvené. No, dobře. jdu do sprchy přes chodbu, zima jak v prdeli. Připomělo mi to návštěvu kdysi na vinohradské, kde jsou teď občas ty holky co se tam střídají na sebe, tam byl postavební prach i ve vaně, peklo. ale tohle bylo v pohodě.

Dobrý, po sprše na pokoj přicupitá Valerie, no vzhledově jsem z ní omráčený nebyl, na tak mladou holku teda bříško nic moc, zadek tvarovitě neurčitý, prsa dejme tomu. Nicméně teda chladná jako kámen, tak jsem zkusil nějaký standartní postup na rozehřátí....nic...Tak jsem se zeptal, co se jí tak líbí, že ji neznám... odpověď: "Já mám ráda sex jen s přítelem, tady je to práce, takže asi všechno......je mi to jedno."

Jako já těch holek měl určitě přes stovku, ale tohle pro mě byla celkem vhozený ručník. Tohle jsem už nedal. Nějak jsem nevěděl, co ji na to úplně říct. Tak ji říkám, že to nebudeme trápit, ať mě udělá prosím rukou. To nebylo špatný, v honírně by se uživila. Sprchu jsem ani nedával, po 25 minutách jsem byl v autě.

Doporučení: NE :-( Tady není vůbec co doporučovat. Holku nějak hanit nechci, má tu nějaké pozitivní recenze, ale jestli je přešukaná nevím. V jádru to bude hodná holka, nějak se na ní nezlobím, ale jestli na to nemá, ať to raději nedělá už dál.
Opakování: rozhodně ne

Tady jsem primárně selhal já, měl jsem se na to vykašlat hned u baráku a nezvládnul jsem otočku. Přistoupil jsem k tomu moc benevolentně
2 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek 5 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Příspěvek od holanďan123 » 18 úno 2021 10:17

Charlot - privát Wild Cats
https://www.bezpasaka.cz/divky/charlotte-1
https://www.sex.cz/603336
607 598 507
1500 Kč/hodinu
Nicméně ten privát se mi docela líbil a já se úplně nějak té Karolíny nechtěl vzdát, nicméně jsem se trochu připravil dopředu, abych měl kdyžtak alternativu. Takže zkouším jestli nemá čas Karolína nebo Charlot. Karolína opět ne (jestli jste u ní někdo byl, tak dejte vědět, zda teda existuje), ale Charlot čas má. Říkám si tak dobrý. Zde bych jen řekl, že fotky na https://www.bezpasaka.cz/divky/charlotte-1 jsou poněkud retušlé. :-) Chybí obrázky po celém těle. Na sexu je pak už ale měla.

Vzhledově se mi docela líbila, taková holka od vedle, mraky tetování, tak zvláštně poházený mě trochu překvapili, ale nevadili, no na sexu už to vidíte sami.

Takže domluva na hodině za 1500 a říkám si, že to bude dobrý. Sprcha se posunula o jeden level dál, zima tam byla ještě větší. Ale pořád dobrý.

Na pokoj přišla Charlot v pracovním a musím říct, že ji to docela seklo, pro mě taková tuctovka, věkově asi odpovídá, hlas takový zvláštní, jako odněkud od Ostravy, nebo nevím, to je jedno. Ale OK.

Dokonce tam byl náznak i trochu líbání (v základu přátelé, abyste mě zase neplísnili), lízání bylo docela dobrý, to mě bavili, holka hezky vrněla, k orgasmu jsme to nedotáhli s tím, že by to nedala, že je toho hodně....no, tak dalo se to říct lépe, ale oproti Valerii to byla úplná diplomatka.

Orál hodnotím moc dobře, snažila se ho dávat docela hluboko. tady opět musím říct, že mně docela rozhodila, ale pozitivně a bylo to aspoň vtipné, říká mi: teda Ty máš fakt průměr velkej, dýlka teda normál, ale ta tloušťka to se moc nevidí...

Nic, přešli jsme na sex. holka pod sebou kolo z mého lízání, takže jsem zasunul a teda nevím, jestli lízáním, ale vůle tam byla jak na převodovce V3S.
Což jako znamanalo, že jsem do toho musel malinko řezat. Slečna mě po chvilce zarazila, že je to moc a trochu to bolí, tak jsem se ji omluvil. říkala, že to je v pohodě a přidala gel...no a to byl zabiják totálně.

No nic, neskoroval jsem a splavenej jak hovado jsem odpadnul. Se slečnou jsem to diplomaticky uzavřel, že nejsem ve formě, že to nedám. tak jsme si povídali. No, nějak nám to nešlo, ale jako pak jsme nit našli.

15 minut před gongem jsem se odebral do sprchy a s úsměvem jsme se rozloučili.

Doporučení: :-I

Nevím, spíš ne, ta holka toho měla taky evidentně dost. Rozhodně to byl ale lepší zážitek než s Valerii tak o 150%.
Opakování určitě ne.

S tímto privátem jsem skončil. Nějak jim to nevyčítám, ale přijde mi to jako 158 reinkarnace lolitas. Ty holky tam mají evidentně dost. Je hezké, že jedou za 1500 na hodinu, komunikace dobrý, slibem taky nezarmoutíš a nic není problém, dokud nepřijdete na pokoj.
3 Obrázek 4 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ko_cour
Mudrlant a výmyselník
Celkem hodnocení: 23771x
Recenze 2017: 78x
Recenze 2018: 57x
Recenze 2019: 53x
Recenze 2020: 48x
Recenze 2021: 26x
 
Příspěvky: 8901
Registrován: 05 dub 2017 12:24
Bydliště: Kongeriket Norge

Příspěvek od ko_cour » 18 úno 2021 10:57

Mia, Wild Cats
https://www.sex.cz/922220
tel. 607 598 507
1000/30minut

Je to už nějakej ten pátek, co jsem vyrazil za touhle Miou do Wild Cats. Podle fotek se mi vůbec nelíbila a jen kvůli nim bych se asi ani nezvedl od stolu, ale jednou jsem ji tam zahlídnul stát někde v rohu chodby a zaujal mě její pěknej obličej. Zpětně jsem ji pak identifikoval právě jako Miu. Takže když jsem za ní později vyrazil, bylo to kvůli jejímu ksichtíku. A ten má teda pěknej, fakt hezkej kukuč. Jak se pak ukázalo, tak její figura teda není nic extra a v podstatě odpovídá těm fotkám, hlavně kozičky slabší. No ale zase třeba prdelku má pěknou a pevnou, jak jsem osobně pohmatem prověřil. Já jsem to uhrál ke svý spokojenosti skrze ten obličej. Ona mi v cestě k mé spokojenosti nijak nebránila, rozuměj nechala na sebe i do sebe šáhnout, lízačka též bez nějakejch debilních keců o příplatcích, takže v tomto zcela ok. Žádný zvláštní dovednosti na její straně jsem ovšem nepozoroval, v podstatě to proběhlo v mé režii, no ale tak to mám rád. Lámat toporný údy jsem jí nemusel a vcelku spolupracovala. Krásně vzdychá, to si pamatuju. Jinak ale takový ty měkký ťapčí komunikační dovednosti moc neovládá, prostě nic na chlapa nehraje a ani to podle mýho neumí a neví, proč by to měla dělat. Prostě ti přesně odměří zakoupenej čas a na konci ti věcně řekne, že bys už měl odejít. Je to tak. A to nemůžu říct, že bych necejtil žádný vzájemný sympatie. Jak to asi tak vypadá, pokud je nálada na pokoji mrazivá, to si raději ani nezkouším představovat. Ale pokud s ní byl někdo vysloveně nespokojenej a měl třeba pocit, že je taková trochu jako mouchy snězte si mě, myslím, že to může mít právě tuto příčinu. Já jsem to zhavarovat nenechal, upnul jsem se na její hezkej ksichtík a pěkný vzdychání, no a sypal jsem bez problémů. Asi dobrá konstelace hvězd, protože jinak zážitek tak za 0,6 kolopů, tedy pouze mírnej nadprůměr.
7 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky

ezzoom
Začátečník
Celkem hodnocení: 66x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 5x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 8
Registrován: 12 črc 2019 10:30

Příspěvek od ezzoom » 18 úno 2021 17:23

Club Holy
Viktorie https://www.clubholy.cz/viktorie/
Tel. +420 605 55 60 80
Hodina 1500 + OB 500

Návštěva cca tři týdny zpět - bohužel před tím, než se na Viktorii objevila recenze od Dicerose (dal bych link, ale nevím jak). V podstatě se pod ni můžu podepsat. Holka ucházející v obličeji, velká umělá prsa a pneu už za hranicí (kdyby byla vidět rovnou, tak bych to asi otočil). Krom úplně stejného ojebu s časem si v mezidobí stěžovala, jak nikdo nebere příplatky. Akce stejná - začátek ve stoje, pak na postel a dál už takové nijaké. Po akci chvíli masáž a pak mě posílá do sprchy po cca 40 minutách od jejího příchodu s tím, že se čas se nachýlil, na poznámku, že jí jdou špatně hodinky nereaguje. Vzhledem k tomu, že už před tím to nebylo nic moc, tak jdu a už se nevrátím.

Fotky hodně staré, nebo fake.

Za mě XXT01
4 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
kuratko
Začátečník
Celkem hodnocení: 19x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 2
Registrován: 28 zář 2019 13:01

Příspěvek od kuratko » 20 úno 2021 17:19

Gabi a Tera
https://www.tapky.info/?3411,gabi-a-ter ... -777006229
777 006 229
Bohemka

Četl jsem reporty ostatních, které nejsou jednotné a chtěl jsem to zkrátka rozseknout.

Lejstro praví: "Gabi a Tera, 20 let, prsa č. 4 a č. 3, tě zve na uvolňující masáž celého těla a něžné milování ve svém soukromí, s orálkem, 69, autoerotikou, vášnivým sexíkem. Možné i footfetisch, masáž prostaty, pánský anál, piss, lehké SM. Jsme velmi vzrušivé. Diskrétnost 30 min. - 800 Kč, 1hod. - 1.200 Kč, od 12:00 do 18:00 každý den. Praha 10."
Fotky jasný fake.

Domluva v pohodě, přijel jsem na místo určení, hned vedle stadionu. Volám a že prý mám počkat. Čekám asi 5 minut, když se rozrazí dveře, ze kterých na mě mává Gabi v růžovém županu. Od počátku je usměvavá xx10 , do bytu mě vede za ruku. Umím si představit, že to může někomu vadit se takhle producírovat ve společných prostorech, ale mě osobně se to líbilo. V předsíni se začnu zouvat a tady nastává problém číslo jedna. Vzkaz pro světáka, který v předsíni prošel kolem mě: Příště na můj pozdrav klidně odpověz :) Když se tam takhle potkáme, tak se dá předpokládat, že jsme tam oba za podobným účelem a není se tedy poteba stydět. Čili ano, avizovaná diskrétnost rozhodně ne. Ze strany holek nebyla ani žádná snaha tomuto zabránit, resp. když už jsem byl uvnitř, tak ani nebylo jak, jelikož je byt maličký xxx70

V bytě se jinak kouří, je to hodně cítit, šukcimra taky trochu smrdí potem, postel opravdu jednolůžko (to mi nakonec paradoxně docela vyhovovalo), židle v rohu, v druhém klavír a jinak nic. Skříženými dveřmi proniká světlo z obývacího pokoje, odkud je slyšet neustále zvonící telefon a vyřizování nových obchodních příležitostí.

Gabi mě ihned tlačí do trojky, kterou několikrát odmítám. Za sebe bych asi normálně vzal Teru, líbila se mi víc, ale Gabi jsem chtěl dát šanci, protože byla od počátku jinak fakt neskutečně milá. Následně tlačení do hodiny také odmítám a beru zkušební půlhodinu za 800 Kč. Extras nabídnuty nebyly a já se po nich ani nesháněl (pozor, k tomuto bodu se bohužel ještě vrátím o pár řádků níže).

Holky jsou s prominutím trochu špindíry, protože sprcha u Gabi neproběhla (věřit, že proběhla před mým příchodem se mi fakt nechce, ačkoli oči ani čich nic nezaznamenal) a mě jí vyloženě odmítla, což doteď nechápu. Nechal jsem to být, protože jsem měl sprchu ráno, ale tak prostě stejně by mi bylo po té cestě příjemnější se dát trochu do gala. Kouř od Gabi za mě příjemný, bez přihoňování. Ruku na kulích, když jí dojdou síly, pomůže si krátkou hoňkou, sem tam nějaký ten pohled. Celkově takové konzistentní, vyvážené, tohle určitě hodnotím kladně a to jsem v tomto ohledu náročný xxx93

Jenže chvíli na to je další problém na světě a tím se vracím ke zmíněným extras - jako horňák si chci pohrát s kozama, vzít je do pusy atd., jenže prý mohu jen rukou a kdybych chtěl zapojit pusu, tak bych si musel připlatit 500,- za líbání! xxx53 S tím jsem se snad ještě za ty roky nesetkal a osobně to beru jako ojeb. Tohle má být prostě součástí klasiky a né si za to připlácet. S díky tedy odmítám a ač je Gabi jinak fakt příjemný, tak tohle mě prostě nasralo. Kozy jsou jinak ušáky, ale na omak moc příjemné a hebké.

Co se styku týče, tak nahoře jí to moc nejde, i když snaha je vidět. Dívá se do očí. Na zádech má pak hlavu většinou stranou, ale nastaví se jak to jen jde. Nejvíc se mi to s ní líbilo zezadu, kdy si nechá docela i naložit a mírně plácnout xxx16

Závěr: Řekněme si narovinu, že je to trochu bizár. Diskrétnost a čistotu tady určitě nehledejte neb zde toto najdete, naopak spíš smrad a špínu. Cenová politika se sice zdá přijatelná, ale s absencí služby, co považuju za naprostý základ a s případným příplatkem už cena tak dobrá není, jak se první moment zdá. Na druhou stranu mají obě holky super přístup, neustále se usmívají, dráždí pohledy i doteky před/při/po akci a celé se to nese v přátelské atmosféře.
V současné podobě tedy NEDOPORUČUJI, ale pokud by se několik výše zmíněných bodů vylepšilo, tak by se tam znovu zajít dalo.
xxx28

Fotky nejsou jejich!
8 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
---
kuratko

Uživatelský avatar
Embrio
Přidavač
Celkem hodnocení: 594x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 16x
 
Příspěvky: 127
Registrován: 30 zář 2017 17:23

Příspěvek od Embrio » 20 úno 2021 18:40

Sarani26
Vek 28 (rekla sama)
Vaha 55kg
Vyska 168cm
Prsa 2 (k tomu telicku – muj odhad)

https://www.tapky.info/?3340,amateri-sarani26
https://www.amateri.com/cs/lide/2152117/Sarani26

Pulhodka klasiky 1000, hodka 2000..sexik i koureni s ochranou,69,vystrik na telo,prsteni, masaze, libani podle sympatii

Amikova zalezitost – zahlidl sem ji jen párkrát v lovici mistnosti - aktivne nimrodi malo spis jede takovou rybářinu (asi to souvisi s tim jak je oblibena tak nema o zajem nasich ocasku nouzy) xx25
Premierova navsteva (tak před 6tydny), chvilku mi to trvalo nez sem ji dohnal online a nasel vhodnej spolecnej cas – asi se spis domlouva od akce k akci - dopředu mi to proste nevycházelo. xx21
Posle spam inzerci do chatu a po kratkym potvrzeni doda telefon (tak ho sem nedavam at si uzijete to loveni)
Navsteva na Proseku po vpusteni hned takova pohodova atmosféra, vizual odpovida, oblicej nadprumer, postava super, kozicky akorát, kuze lehlce osmahla (spis solarko nez romale) , obrazek na stehne a trochu na zadech + maly zelizko v puse. Mela takovy detsky pyzano aka kombinézu.. xxx93
Sprcha..kratkej pokec v leze posteli..
Libani bylo spis takovy rychly pusinkovani, ale mozna nejsem takovej sympatak jak si myslim..řekl sem si o OB– Sara povedela ze to normalne nedela kazdymu xxx12 (ale zadny velky premlouvani a zadnej priplatek) xx25 – takze mam sympatyctejsiho ptaka spis nez ksich xxx70 xxx23
Kour skoro bez pouziti ruky (pracuje citlive a funkcne – chtel sem jeste nevic tak sem si rekl o lizovanou koulovačku a jinou pestrost kolem oralu zcela vyhovela) – jen do oci vůbec nekouka xxx46 ..k tomu sme pak pridali rychlou 69 a suk na par strku. XXX36
Nasledovalo druhy kolo s kratkym pokecem a kvalitním sukem. Při akci dost často maze gel..a kontroluje gumu. Protože ma tak milej kukuc mrzelo me ze sukani zavira oci a dava hlavu stranou xxx43 a k tomu v podstate zadnej zvukovej projev. No co zvuky se doplni skrz pleskani při pejskovskym prirazeni a sem spokojenej.
Ještě sem zkusil rict si o zakonceni do pusy pekne vysala (proslo uplne hladce..s tim ze to nedela kazdymu xxx33 a bez polykani).
Dvere dvere 70min xxx41
Platba po aktu za 2000 - hodina klasiky, s OB, s libanim, paint brush do pusy, prstovacka xxx63
Na první pohled na me působila jako takovy neviňátko..ale postupem - ten ostravsko/karvinskej prizvuk + jak sem pochopil z pohovoru tak se s nicim moc nesere - sem upravil jeji skatulku na sympatickou holcinu od rany – kazdopadne tuhle svoji stranku nevnucuje..ptal sem se az sem se to dozvedel (napr. prdla mi guma na coz Sara s ledovym klidem hlasi ale to se deje furt..dame jinou..) xxx45

Dohromady sem dostal vic nez bylo inzerovano – kdyby to bylo bez tech drobnejch kaziku (libani-pusinkovani a nekoukani do oci) mel bych svůj top za poslední mesice. xxx16
Hodnotim XXT03
Opacko jasny
8 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Embrio
Přidavač
Celkem hodnocení: 594x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 16x
 
Příspěvky: 127
Registrován: 30 zář 2017 17:23

Příspěvek od Embrio » 20 úno 2021 19:16

Sarani26
Vek 28
Vaha 55kg
Vyska 168cm
Prsa 2

Pulhodka klasiky 1000, hodka 2000..sexik i koureni s ochranou,69,vystrik na telo,prsteni, masaze, libani podle sympatii

https://www.tapky.info/?3340,amateri-sarani26
https://www.amateri.com/cs/lide/2152117/Sarani26

Akce číslo 2 (tak mesic dozadu)
Řekl sem si o pozvanku a prisla mi navigace na Smichov. Domluva 3hodiny dopředu..no prijel sem volal sem..nezvedala..psal sem..marne..amici offline..balim to. xxx73 Nasranost ale za tejden sem zkusil znovu s tim ze pulhodky dopředu..to uz klaplo (zase smichov) xxx63
Při domlouvani sem nehlasil hodku cejtil sem se na sportovni vykon tak sem se ptal jestli pak něco ma a ona ze ne ze sem dnes poslední a takze uplne v pohode.
Po prichodu sprcha – dobrovolna – Sara uz jen v cervenem pradle, s cervenymi vlasy a cervenymi nehty u cervene povlecenych matraci (provizorium ted uz asi obrabi na posteli) – snad prijdu na to jakou jakou barvu ma ta holka rada.. xx16
Mela nejakej stres (myslim ze s pritelem) a ze si dala vino a ze si potrebuje dat jeste cigo..ok..ale nechci sukat s popelníkem..smala se s tim ze se nemam bat..v tomhle to dopadlo dobře. XXX36
Sara při pohovorovani hlasi ze mela pred chvili tejpka co chtěl pochcat a ukazaovala mi prazdny flasky, co do sebe nahrnula..a k tomu ze předtím mela dalšího s obrovkym karem xxx53 (Kar to je ostravsky nebo cikansky). RIkam ze ma super zážitky a ze to semnou bude docela nuda – smala se.. xxx17
Oral bez a libani pusinkovany..citlivy kour s doprogramovani super..
Sukani..nektery polohy pro ni byly neprijemny azbolestivy urcite kvůli tomu gigantovy karovymu predemnou. xxx43 Takze misio a zabicka moc nevyhovovaly. xxx57 Zkusili sme aby zarajtovala na me..ale protože to zblunkalo jakoby me znasilonoval Česilko s Čepeckem xxx11 – ty predstave sem se zacinal smat a potreboval sem se toho zbavit. xx08 Jak byla rozbita tak ani moc nemazala gel takze necekane prdla guma (tak ji rikam nemas silnejsi – Nemam když sem mela tak kazdej pinda ze jim v tom poradne nestoji) Nejlepsi pozice vysla na pejska..protahl sem Saru na posteli..na ty lavici a na stole.. xxx93 Zacal ji zvonit budik (po 30min)..zvonil dalších 10minut s malejma prestavkama.. xxx12
Když sem ji s radosti vyhodil seminko na zada tak mi - povida des do sprchy ne? xx21
Ale ja prisel na hodinu sice sem to nerikal ale když sme se domlouvali ty si povidala ze pak nic nemas…– prej ze něco nutnyho uz ma a musí frčet.. xxx96
Zacal sem dost posmutnelej - dal sem ji 1500 (mozna by ji stacilo 1000 ale zacal sem bejt naranej a tohle sem resit nechtel) xxx53
Nez sem odesel tak sem prohodil – a na testy chodíš nebo me ceka nejaky prekvapeni a Sara prej ze ne ale az pudu ja tak ji mam rict jak sem dopadl..ze suka jen s gumou takze testy neresi.. xxx12

Dvere dvere 45min - 1500 klasika,OB,libani..
Hodnotim XXT02

Souhlasim s tim co psali norníci o Sare predemnou a ja to psal taky - o uvolnenym citlivim pristupu neprofi manýrech..sam sem si z první navstevy jednoznacne osobne potvrdil. xxx23

daval sem si odstup takze kazdej muze mit na hovno den nebo jen vecer..a to se stalo při moji navsteve..nemyslim si ze by sla Sara s pristupem dolu – proste telo bylo unaveny a v hlave starosti mozna k tomu to vino.. xxx33 Indicie sem pro posouzeni mel a ja se taky mohl na zacatku presnejc domluvit xxx70
4 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek

Uživatelský avatar
Embrio
Přidavač
Celkem hodnocení: 594x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 16x
 
Příspěvky: 127
Registrován: 30 zář 2017 17:23

Příspěvek od Embrio » 21 úno 2021 00:08

Misa
Věk 25 Let
Výška 163 Cm
Váha 50 Kg
Vlasy Blond
Oči: Modré
Prsa Č. 2
tel 603 387 410
http://masazedomecek.cz/?p=4027
https://www.tapky.info/?3194,misa-masaz ... -603387410

Před 2 týdny sem vyrazil za zazitky..bohuzel neúspěšně sem vyčerpal svůj mrdlist - par neupesnejch volani, vypnutejch cisel a jedna otocka. K tomu ve me dozrala melancholickou nalada a dohromady prisla chut na romantiku xx21 . Sice sem se zarekl ze do domecku chvilku nepudu ale nakoukl sem do nabidky a v nabidce se objevila Misa. Prolitl sem par starsich recenzi a sel sem do toho..Sice to vypadalo ze maka jako mourovata, ale zkusim zavolat a za 20 minut sem zvonil na vratka.
Dobrej byl soused když sem zaparkoval a vylezl z autaku tak si me zavolal a uplne pratelsky uz jen chybelo aby me placal pozadech, povida ze zajizdej do domu s dodavkama takze potrebujou vic prostoru tak jestli si to muzu preparkovat..vyrazil sem do vozu ale vola na me- ne dnes uz ne..ale priste..priste az tu budete parkovat.. (Jako takova dobra rada do zivota) xxx86

Otevrela Misa..pozdrav a bez velkého povidani me odvedla nahoru na pokoj. Tam zacala..skoro sem nemel cas odpovídat - u koho si se objednaval rezervaci..byl si zamnou nekdy..zname se..? hmmm ne.. xxx50
Ze si rezervace vyrizuje sama a s kazdym nejde a ze spis pracuje jako provozni nez jako spolecnice.. xx25
Nadech sem se usmal a zeptal jestli mam zustat nebo odejit..to uz zvolnila a ze je to OK ze proste říká věci napřímo a ze at se neurazim a odchazet nemusim..ze hodina je OK a tamhle tudy do sprchy
Prisel sem zpatky na cimru, Misa uz se nahrejvala na radiatoru (poprvé se mi stalo ze co sem prisel na pokoj a holka tam uz na me cekala) xxx21

Vizual nadprumernej oblicej, pekny prirodni prsa (uz ne uplne trcaky - za me dobry), krasna kuze belonka bez psanicek myslim..jen ty boky proti fotkam na netu vůbec nesedi (me se libila i tak, jen proste proc takhle lhat když to ta holka nepotřebuje) – vek udala se sama 35 (vahu bych taky trochu pridal.
Priblizeni probehlo bez komplikaci a v prijemnem obeti se me zacala plat co chci – a ja ze oral bez a 69 .. Říká ze to pokazdy nedela xxx60 ..tak se ptam co dneska a co semnou bude delat.. Ze oral bez zvladne xxx12 Po chvilce objimani rikam ze by se mi libilo i libani. xxx61 To uz sme lezeli v pelechu. Zajimavej „vyslech“ jestli do domecku chodim a za kym tam chodim..tak rikam ze s tou (nebudu jmenovat psal sem na ni domeckovou recenzi naposledy) - navzájem o sobe nemaj asi nejlepší mineni kolegyne. Prej ze to teda zadny libani ani OB když sem to same delal s tamtou. xxx45 Zkusil sem povídat o zivote, vztazích .. no a na konec sem to dostal (a smzrjme zaplatil) OB i s libackou - v prubeho pohovoru sem k tomu vsemu predlozil ustne vypis ze zdravotni karty a potvrzeni ze sem bez zavaznych i jinych zdravotnich komplikaci xx16
Akce mi dost sedla k romanticko melancholicky nalade – MIsa v pradelku a v leze dlouhy onahnavani..hlazeni..libani (privatova poctivost bez jakýchkoliv vyhrad)..to bodycko se sundava obracene..ja se to snad nenaucim. XXX36 Misa si mi pak tak jako nenucene rekla (ani nevim jestli použila slova) abych ji to onahnavani taky oplatil..
Další obraz sestaval z oralu kterej me dost bavil – tak nejak sem si to predstavoval ze by mohlo probehnout v nejakym zvrhlym manga pornu jako perverzni mala holka s lízátkem – libala mi bradavky..hrudnik a pak uz mi ho olizovala a na chvili ho mela v puse ale najednou zas presun na hrudnik..a pero do pusy..libala me na stehnach a zas ho vzala do pusy a zas pryc..cejtil sem z toho super brneni po celym tele xxx93 a to me ještě poradne nevyhulila.. xxx16 K tomu doslo taky-ne az tak necekane. Technika dobra zcela bez rukou s vyuzitim celyho mojeho malyho pindika a ta prace jazykem (takhle silnej toho snad nejak specialne cvici) xxx41 xxx93 Konstantne udrzuje ocni kontakt xxx63
Pak ji rikam jestli me znasilni a ona ze jo ze se na to moc tesi..smeju se a rikam ze se zacinam prijemne bat... xxx33
Sedela si na me ještě nez mi nandala gumu a jak mi zasedla pero tak sem cejtil jak ho kundickou jako objima (samozrejme to nebyla penetrace) - dalsi super vzruseni..
Pak me poskakala na konickovi v ruznejch podřepech, v klece..Prirozene se maze a z toho to krasne cvachtalo..paradni ocni kontakt k tomu libani a hlazeni xxx21
Uz sem ji chtěl taky zneuzit a jako by to poznala pozvala me zezadu to uz sem zvladl jen par zastrku a plnil sem..cukal sem..vadnul sem..

Super zážitek uz jen v tom ze sem necekal ze na privatu u me muze holka vyvolat takovouhle prijemnou vzrusujici atmosferu a z toho i takovej zazitek – sem zvyklej ze si to odmakam a dokud neutiram navaly potu není to voonnno.

Dveře dveře 50minut
Placeno 2500,- hodina klasiky OB a libani, prsty jen tak nakrajicek - 69 sem nestihl ale mozna to je omezena funkce..
Hodnotim XXT03
Kdyz bude podobna nalada tak opacko

Ted sem žral pomelo a pripomnelo mi to pristup k Mise – musi se oloupat od ty silny slupky a pak jeste opatrne ty jednotlivy mesicky aby se nerozpadly jemne obrat od ty tenky pruhledny horky blanky. Pak se da pochutnat a je to namka. xxx86
5 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Rasputin
Začátečník
Celkem hodnocení: 47x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 11
Registrován: 10 úno 2021 09:31

Příspěvek od Rasputin » 21 úno 2021 08:56

Přesto že už nějaký pátek nepíšu a jsem aktivní pouze velmi zřídka, tak mám pár zážitků a postřehů, které bych si neměl nechávat pro sebe a proto je sem hodím...
Klára (Wild Cats)
Věk: 19
Výška: 150 cm
Váha: 45 kg
Prsa: 1
Vlasy: černé DLOUHÉ
Telefon: 607598507

https://www.bezpasaka.cz/divky/klara-30

Rezervace proběhla bez problémů, na místě volám a jsem navigován do domu hrůzy.....V přízemí je asi 10 dělníků na svačince a jeden z nich se ptá do čtvrtého do čtvrtého?
Přitakám a chlapci se tím docela baví, no nic mám to na salámu a šplhám po té špinavé chodbě vzhůru.
Ve čtvrtém patře mě nečeká ona Klára, ale místní mamakami xxxx2 , která si tam v té jejich kuchyni dělá čaj či co.
Ukáže mi na pokoj s otevřenejma dveřma a říká, tam si sedni a počkej.
Po cca 10 min přichází ona Klára, ve vytahaném svetru v džínách no a já zvažuji otočku, ale usmívá se, hodí nějakou vtipnou hlášku, tak říkám že to bude třeba dobré a zůstávám a platím 1h + OBDK myslím 1500 + 800
No nebylo to dobrý to je jasný a tak trochu bizárek začíná hned po mém návratu ze sprchy.
Klára ze sebe shodí svetr, džíny a ulehá na postel, ptám se jí a co sprcha??
No prý už byla přede mnou, no říkám si jako fakt ?? Po jejím ulehnutí na postel ji začínám studovat a koukám že má celkem seprané spodní prádlo místy se ve švu párající. xxx10
Říkám si ty vole, to jí musela kupovat ještě maminka na prvním stupni základní školy, protože to prádlo už vážně hodně přesluhuje, Kláru odhaduji na 23-25 let.
Znovu zvažuji odchod, protože tohle pro mě úplně není, ale mám plný koule a tak zůstávám...bohužel.
Neslaně nemasně se mi vrhá na ptáka a třikrát ho vezme do huby a pak padá na krovky, že ji to nebaví a že je dnes už unavená xxx53 , tak jestli můžeme jít píchat.Říkám tvl ok, prachy za OB si nechám vrátit...Jdeme na misio, Klára se kroutí uhýbá, jdeme na koně, kroutí se uhýbá. Říkám si co tohle kurva je za kurvu??!!! xxx73
No nic, votočím tu čubku zezadu chytnu jí za vlasy a že jí pořádně vyklepu steak, ale Klára pořád uhýbá a kroutí se.
U toho jak jí držím za to háro, tak koukám že má vlasy úplně slepený cuckatý, mastný, smrdí kouřem a evidentně týden nemytý, říkám si jasně a tys byla ve sprše přede mnou... xxx70
S vypětím všech sil a představ se blíží světlo na konci tunelu a já tý ŠMUCIGIRL postříkám záda.
Buchta na nic nečeká a hned se ptá jestli si dám ještě sprchu s tím, že si musí odskočit a že je hned zpátky.
Podotýkám že jsem tam 29 minut od volání před domem i s cca 10 min čekačkou a mou sprchou. Kupodivu na nic taky nečekám a oblékám se bez druhé sprchy a chci být co nejdříve pryč...
Cca po dalších 5 minutách je hvězda zpět a já se jí s ironickým úsměvem ptám, na cigárku na cigárku???
Přitaká s tím že si po sexu dá ráda cigárko.. xxx53 Super, tak jsem ji vysvětlil svůj pohled na ten úchvatnej zážitek, kterej nechceš zažít ani zadara a tu její skvělou kličkovačku a uhejbačku...
Tak jsem se ještě k mému šoku dozvěděl, že má vlastně krámy a houbičku, tak že se na ní musí vopatrně...proto ta kličkovaná... xxx10
No asi za 5 vteřin jsem byl dole a mazal se pořádně vydrhnout domu do sprchy a až když jsem se drhnul, tak jsem si uvědomil že jsem jí tam nechal těch 800 za ten její speciální OBDK.
Každopádně už chuj s tím...
Celkového smajlíka nedávám, protože tady žádnýho adekvátního pro tento zážitek nemáte!!! xxx28
52e163ea00c421229ecd0a86b6749727.jpg
13 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kenneth_
Začátečník
Celkem hodnocení: 17x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 5
Registrován: 21 úno 2021 14:01

Příspěvek od Kenneth_ » 21 úno 2021 14:30

Anna
Privát Grace

1100/30min.
Věk 26 (spíš o něco starší)
Výška 165
Váha 52
Prsa 2

Tohle není nejnovější recenze, byl jsem u Aničky před pár týdny, nicméně si zaslouží, abych se o ní zmínil. xxx63

Přátelé, zkušenost s touto slečnou byla jedna radost. Ale nepředbíhejme. Domluva s privátem bez problému, naplánované setkání na čas, žádné zbytečné čekání a mrznutí venku. Nevýhodou trochu je, že tenhle privát se nachází v bytovce, kde jinak normálně bydlí lidi, takže pokud se zrovna trefíte do blbé chvilky, pak diskrétnost není nejideálnější. Zejména když před nástupem na scénu postávají venku u vstupních dveří sousedi. Nicméně ve správnou chvíli odešli, tak se mi ulevilo a vše v klidu. xxx41

Už po vstupu do bytu jsem vytušil, že by to mohlo dopadnout velmi dobře. Anička milá, usměvavá, hezká, postavu má taky krásnou. Skoro jsem si připadal, jak kdybych přišel za hezkou kamarádkou, se kterou se znám léta. V případě Aničky vůbec žádný přetvařování nebo taková ta chladnost, kdy už od pohledu víte, že holka tam je čistě jen pro peníze a chce to mít hlavně co nejrychleji za sebou. Nemá smysl to protahovat. Vše proběhlo od prvního až do posledního momentu na jedničku, prostě jasná souhra. Na závěr půlhodinky jsme hodili krátký pokec, slečna se pořád usmívala, užil jsem si to moc. xxx93

Suma sumárum, odcházím nejen uspokojený, ale i spokojený. xxx22

Hodnocení: XXT03 xxx41
8 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kenneth_
Začátečník
Celkem hodnocení: 17x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 5
Registrován: 21 úno 2021 14:01

Příspěvek od Kenneth_ » 21 úno 2021 15:06

Valerie
Wild Cats

1000/30min.
Věk 18 (+/- odpovídá)
Výška 167
Váha 50
Prsa 3

U Valerie jsem byl před pár dny, je to hezká, mladá holka, prostě taková, kterou chceš, jenže... K tomu se dostaneme. xx21

Rozdělím to na dvě části. Prvně k privátu. Domluva s nimi vcelku v pohodě, dole mě vyzvedli s krátkým zpožděním, ale to čert vem. O podmínkách v baráku už tady padlo hodně. Osobně jsem přišel v době, kdy dělníci nepracovali, takže za mě diskrétnost bez problému, zaprášenou chodbu nahoru přežiju. Sprcha a koupelna čistá, oceňuju možnost zapůjčení županu, páč cestou do pokoje je fakt docela chladno. Ale v rámci možností OK. xxx63

A teď k té druhé, důležitější části - tzn. k samotné Valerii. Měl jsem bohužel stejnou zkušenost jako tady psal kolega přede mnou. Hned při prvním oťapkávání jsem z výrazu pochopil, že buď už to odpoledne toho měla hodně nebo jí prostě ta práce nevyhovuje a nedokáže to zamaskovat. Po celou dobu taková chladná, zamračená, oční kontakt jí moc nejde. Chloupky lehce zastřižené, prsty dovnitř jen za příplatek. Nevadí. Stejně jsem měl pochybnosti o tom, jestli slečna stihla sprchu. V době mojí přítomnosti určitě ne. xx21 Samotný výkon bych shrnul jedním slovem: rozpačitost. Skončili jsme dřív, nemělo smysl to nějak protahovat. Jakmile jsem to měl za sebou, tak krátká sprcha a směr domov.

Prostě tenhle zážitek nebyl z nejlepších, co si budeme. Holka sice pěkná, po setkání v privátu jsem ještě myslel, že to bude dobrý, ale nakonec jsem se těšil, až to skončí. Čili se připojuju k předchozí recenzi.

Hodnocení: XXT02
5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Stofy
Začátečník
Celkem hodnocení: 94x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 9
Registrován: 08 črc 2020 08:59

Příspěvek od Stofy » 21 úno 2021 18:17

foto 04.jpg
https://sexescortpraha.cz/
Clér
1990 kč/h s orálem

Narazil jsem před víkendem na novinku v privátech ... do nedávna měli pouze escort, ale teď už i mají prostory na privát na Praze 9. Dle fotek mě zaujala nejvíc Clér tak jsem si ji taky objednal. Když jsem dorazil na privát byl jssem trochu zklamán jak to tam vypadalo. Je vidět že to tam tapky maj čerstvě a nebylo to tam uplně připraveno. No nic Clér byla pěkná a otevřela v mi v oblečku a hned začala koketovat. Cena byla předem daná a služby taky takže nebylo co řešit, šli jsme do sprchy a pak na věc.

Tapka byla hodně snaživá a nechala se vést mnou dle toho co jsem chtěl. Vyzdvihl bych postavu a prsa protože to stálo za to. Pohled na pevný skákající trojky se prostě nikdy neomrzí že? Sex byl velmi v pohodě jen akorát po prvním vysypaní byla zřejmě dvakrát hotová takže moje druhé kolo bylo pro ní už příliš, ale byla statečná a odvedla vše dokonce

Kouření byla paráda, šlo vidět, že ji to baví a dělá dobře, protože byla pak pěkně vlhká a celé si to užívala.
Vzhled a postava paráda takže nebylo moc co vytknout, jen ten privát potřebuje ještě chvíli připravit na provoz, ale to prý mají v plánu. Tak uvidíme, neváhal bych nad opáčkem, pokud nenajdu něco jinýho a nebudu mít chuť na vyzkoušení něčeho nového.

9/10
14 Obrázek 3 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Stofy dne 21 úno 2021 18:54, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ko_cour
Mudrlant a výmyselník
Celkem hodnocení: 23771x
Recenze 2017: 78x
Recenze 2018: 57x
Recenze 2019: 53x
Recenze 2020: 48x
Recenze 2021: 26x
 
Příspěvky: 8901
Registrován: 05 dub 2017 12:24
Bydliště: Kongeriket Norge

Příspěvek od ko_cour » 21 úno 2021 18:22

Stofy, presne takhle pisou recenze pastevci xxx51
16 Obrázek 2 Obrázek
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky

ezzoom
Začátečník
Celkem hodnocení: 66x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 5x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 8
Registrován: 12 črc 2019 10:30

Příspěvek od ezzoom » 22 úno 2021 17:41

Privateescort
Markétka http://www.privatescort.cz/marketka
Tel. +420 720 517 156
Hodina 1500 + OB 500

Skoro už ke konci týdne jsem dostal náladu někam zajít. Bohužel vše kde jsem měl něco vyhlédnuto, plno, tudíž zkouším opačně, co kde je. Kontakt po WA s možnostmi - projíždím recenze (tímto děkuji předešlým kolegům) a volím Markétku. Holka, dle popisu na stránkách 28 let a 2 prsa. Věk dle mého dotahu minimálně 10+ a prsa 1-, ale s tím jsem dle recenzí počítal. Co stojí dle mě za zmínku je zadek, ten fakt vypadá, tak o 10 let mladší než zbytek těla. Markéta od počátku příjemná, komunikativní a proaktivní. V sexu velmi aktivní, zejména na koníčka a to i v podřepu. Více detailů netřeba, vše již řečeno v předchozích recenzích, se kterými mohu jen souhlasit. Hodnotím positivně. Čas dveře - dveře 70 minut.

Celkové skóre XXT03

Fotku ze stránek přikládám, nicméně i tam označena jako ilustrativní.
1 Obrázek 5 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
jan_malek
asociální debil :-)
Celkem hodnocení: 2801x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 672
Registrován: 14 pro 2018 10:37

Příspěvek od jan_malek » 22 úno 2021 19:45

Beata
Privat Albertov
773 678 472

http://www.privatalbertov.cz/spolecnice/beata

TTD dle privatu
6 let, 172/50/2

1500/hod v zakladni vybave

Objednani v pohode, v danem case volam, chvilka cekani nez holka sjede do prizemi me vyzvednout.

Prvni dojem ok, fotky jsou podle me pravy, hubena, celkem pevna, prifouknuty kozy takovy tuzsi... Fotky sedi. TTD asi taky.

Konverace ve vytahu v pohode, zni pozitivne naladena a docela vstricna, takze ok.
Podle reci tipuju bud Moravu. Nabidnuty nejaky extras, nevyuzity.

Sprcha atd. ja nevim, jsem se umyl, prostory privatu ok, vicemene mi je jedno, jak to tam vypada...

Po sprse chvili cekam, ale fakt jen par minutek, pak prijde v rucniku.
Rozbaleni, nejaka ta zabava ve stoje, prsty dovnitr pry radsi ne, jinak vse ok, reakce hezke, ale je znat nejaka ta profesionalita.
Pak oplasteni, oral, docela dobrej, ocni kontakt a tak.
Hodim ji na zada a v tempu prcam, reaguje fajn, prijde mi, ze kdyz se prestane hlidat, zacne ji to docela bavit.
Konicek, z jeji strany pekne aktivni, pak zezadu a domaci skoruji.
Behem aktu naznaky libani, docela to funguje chemicky.

Mezi cisly nejaky ten rozhovor, holka v pohode, no nejsme tam pro rozhovor.

Druhy cislo podobny prubeh, jen delsi doba mlatu, porad prijimano pozitivne, ale podle me skoruji opet pouze domaci a to podruhe.

Takze doporuceni - ano - v pohode, bez problemu, pomerne zabavne
Opakovani - ne - takovy lepsi prumer, nic co bych musel mit znovu
Capture.PNG
7 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Na internetu muze bejt kazdej Honza...

Uživatelský avatar
Embrio
Přidavač
Celkem hodnocení: 594x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 16x
 
Příspěvky: 127
Registrován: 30 zář 2017 17:23

Příspěvek od Embrio » 23 úno 2021 18:33

Aneta II, Domeček
http://masazedomecek.cz/?p=4958
603 387 410

Spis jen doplnim k tomu co psal Dionysos. Pekny usmev – za me to je ten typ ze ma pusu plnou zubu - zdravy pekny jen jako by jich bylo moc xxx33 Vekove kolem 30 (odhad). Potvrzuju jasnou upravu fotek urcite bricha a prsou – real neurazi, ale proti fotkam prekvapi xxx57 .
Pristup strasne sladkej – zkousel sem se na to naladit – chvalila svezi mladost..pekny svaly..ze sem hezkej..jak ji to delam..ze sem paradni a zkusenej milenec.. Mel sem co delat abych ji to nepokazil protoze to bylo fakt uveritelny ale nejak sem to v sobe lamal..pro me nejuspesnejsi poloha na pejska kdy sem si to v klidu odsportoval nez me upozornila ze uz se blizi konec..
Pak zaverecna děkovačka za to jak si to uzila a pak zase dekovalacka ze sem prisel a dekovacka za to ze at zase prijdu. xx21 Verohodne sladky..to se jentak nevidi..bohuzel nic pro me.

Hodnoceni XXT03
Opacko ne - tohle neni to pro me

Placeni..chtela 1500 za hodinu ale dal sem ji 500 navíc at do toho da kus sebe a to sem taky dostal..
Když si tu petibabu vzala znamena ze je z ni zlatokopka..nevim bylo to na privatu, ale...hmm..
Že sem ji tolik vytopil tak sem zase prodlouzil jujinskou frontu? Mozna by sme si zalouzili vlastní vlakno.
Množství textu sem omezil abych snizil celkovy prumer a v pristi recenzi se budu moct rozepsat.
Faktor identifikace snizen na minimum, ale staci to?
Snad si timto udrzim hankovo otcovskou prizen a dokonci zdarne moji vychovu - diky táto xxx54
4 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
jan_malek
asociální debil :-)
Celkem hodnocení: 2801x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 672
Registrován: 14 pro 2018 10:37

Příspěvek od jan_malek » 23 úno 2021 19:23

Zoe
Club Holy
605 556 080
TTD privatu 168/52/1 18 let
https://www.clubholy.cz/zoe/

1500Kc/hod

Recenze pravdepodobne post mortem, uz v kalendari neni dele..

Fotky realne, ty pred profesionalnim nafocenim jeste realnejsi...

Znamy privat v pekelne dire Holyne, baracek na namesti, kdyz nejedete autem dovnitr (coz se mi nechce) tak je soukromi prd, kazdy jiste vi, co se v dome deje, tady najednou clovek zahadne nasazuje rousku i venku xx10

Domluva zcela OK, v dany cas jsem vpusten, holka za dverma s gardedamou, protoze zacinala a zkusenejsi ji to prvni den asi ucila jak zkasnout zakaznika...

TTD podle me sedi, verim i tech 18 (fakt vypada mladounce), docela zajimavy oblicej, trosku jeste pupinky, piercing ve rtu, tetovani celkem dost, skoda ze ma jen ty jednicky, mit na ty uzasne pevny a hubeny postave dvojky, tak by to bylo naprosto uzasne, takhle je to uzasne...
Pero mi tuhne uz v pritomnosti zaucujici, pak rychla sprcha a do pokoje, za chvilicku je tam i Zoe.
Je viditelne nervozni, ale mazleni ve stoje se ji pochvili zjevne libi, postevacek i prsty prijaty skvele, holka zacina byt pekne mokra, vylozene ji to bere, tak ji poradne chytnu, coz trefuje notu, vzdycha a kouti se. Soupnu ji na postel a pokracuju, orgasmus probehne, ruzne me pri tom honi, totalne tvrde stojim, mocne me bere...
Pak plastenka, lize me ho, koureni celkem fajn, ale urcita nezkusenost je citit, tak si ji pokladam a jdu do toho. Zacinam jemne, holka vzdycha, pak tvrdeji, vzdycha vic, poradne ji chytnu, vlasy, naznak pod krkem a sukam ji co to jde, skoro krici, tohle se ji zjevne libi.
Konicek, tam je poradne aktivni, opatrne se liba (zjevne ji poradne vysvetlily, ze to se nesmi) ale nedokaze si pomoct, rajtuje, pak ji na sobe chytnu a sukam opet maximalne tvrde, skoro mi krici do ucha, to uz nedam a prvni kolo ukonceno.
Pokec minimalni, spis si s ni hraju, ona se sama honi, me honi, no stoji mi znova behem par minut... Druhe kolo v podobnem duchu, odchazim do sprchy totalne zpoceny, ona je taky mokra, kouka na me ta potutelne...

Pak opakovano, pri jednom opakovani jsem nevydrzel a priplatil libani, holka mi jazykem cistila mandle pul casu, aby nekricela tak se na me prisavala, pri opacku jsem ji polozil na bricho a sukal napul zezadu, tak aby mela jen trochu nadzvedlej ten fantastickej zadecek, u toho ji drzel za vlasy a ramena, kousala polstar, drtila mi ruku, no proste pecka...

Super zazitek.

Takze pokud se nekde objevi a nezkazi se, doporuceni 100%, opakovani ano, pokud nekde jede soukrome, klidne mi dejte kontakt, ja bych asi zasel jeste jednou xxx23

dn1KWslk-7.jpeg
2A4vXd8A-8.jpeg
zoe-8.jpg
zoe3.jpg
5 Obrázek 14 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Na internetu muze bejt kazdej Honza...

Uživatelský avatar
Lars
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1780x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 15x
Recenze 2020: 12x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 398
Registrován: 21 čer 2017 15:52

Příspěvek od Lars » 24 úno 2021 17:06

Anastázie, Grace
http://privatgrace.cz/slecna/new-anastazie/
tel. 604 460 403
1300/45 min
xxx54

Příliš nerozumím tý stovkový politice, nicméně třičtvrtěhodinovej tarif mi přijde jako celkem rozumná nabídka. Jestli to patří do zlatokopek nechám na moderátorech.

Anastázie je hodně milá, komunikativní, vysoká, mladá, česká kočka. Myslím lehce přes 20, jinak údaje sedí. Obličej mne na první dojem příliš nezaujal, ale přirozený chování bez kurvých manýrů je pro mě deal breaker. Krásnej zadek, štíhlý tělo. Inteligentní, prý studentka. Bez rozmýšlení jdu dál. Zrzavý vlasy jsou trochu řídký a přibarvený.

V posteli přítulná, aktivní, ale nechá si se správnou mírou submisivity naložit, baví jí to, jde z ní energie. Nechybí jí invence, aby si mrdanici sama užila. Zákazy žádný, lízačku si užívá, orál velmi kvalitní, hloboký, bez rukou. Do šukání jde naplno, vine se, vzdychá, usmívá se, baví jí to, ideální milenka. Absolvoval jsem několik návštěv, který jsem si náramně užil, doporučuji. xxx51
23 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všichni stárneme, jenom kurvičkám je pořád dvacet jedna.

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 170 hostů