Club Holy
Zoe
Tel.: +420 605 55 60 80
https://www.clubholy.cz/zoe/
Výška:167
Váha: 52
Věk:18
Prsa: 1
Moje návštěva se datuje na konec minulého roku a jestli šlo za tím mizerný rokem udělat nějakou dobrou tečku tak jsem nemohl mít šťastnější ruku. Ale popořadě.
V Holy byly t.č. dvě nové akvizice. Zvažoval jsem Týnu, a podle pozdější recenze díky bohu že jsem nakonec podle fotek vybral Zoe. Objednávka opět nekomplikovaná, bezva komunikace přes WUp. Ve smluvený čas se mi otevírají vrata a hnedka potom dveře za nimiž stojí děvče. Už na první pohled vidím že velký dobrý. Po minulých přehmatech jsem byl ostražitý ale tady mě to chytlo u srdce (nebo v rozkroku :-), nevím) hned na první pohled. Krásny, sympatický a hlavně usměvavý obličej, ten věk víceméně sedí, věřil bych, v reálu to bude max. plus dva. Zoe má na sobě spodní prádlo jako na fotkách a přes to rozevlátý župan. Jdeme na pokoj a já domlouvání půlhodinou s OB, cena je nastavena 1000 + 500. Pro jistotu se ptám jak je to se stříkáním na tělo a jsem ujištěn že smz všechno gratis

. Dávám sprchu v tojkóji, jako správnej autista volím opět levou :-D
Zoe přichází na pokoj, chvilku si povídáme. Je komunikativní, milá, taková holčičí. Posadím si ji na klin, odstrojím a začíná mazlivá předehra. Děvče hezky reaguje a vrací mi zpět, je to jako sex mimo privát, v jednu chvíli se na mě sama přisaje a cítím jak mi rejdí jazykem v puse. Najednou mi hučí v hlavě a dole taky a tuším že jsem konečně narazil na něco extra. Po rozbalení jsem si užíval mladé tělo, zcela jistě sportem zpevněné, když se při sexu napíná vidíte jak se jí na břiše rýsují svaly. Je hubená, ale ne tím nezdravým způsobem, všechno na ni je pevné, mladé a ohebné. Kozičky jednicky, přiměřeně postavě, radost si s tím hrát

. Ačkoliv to často nepěstuji, tady zcela automaticky přesouván během mazlení svoji osobu mezi její nohy a zkouším ji rozpálit jazykem. Holka se svíji a kroutí, zakusuje polštář a hlasitě heká. Možná divadlo, nevím ale i kdyby jo, je mi to jedno. Z pohledu na to krásné mladé tělo v křeči cítím jak mi pták vibruje. Po nějaké chvíli si vyměníme funkce. Tady další překvapení, Zoe ho procítěné kouří, nějaký ten oční kontakt, v jednu chvíli si ho tam zaráží co zvládne. Když to po chvíli zkouší znova tak ji chytnu za vlasy a trochu přitlačim, vůbec se nebrání. Za celou dobu jsem nezažil že by byl nějaký problém, prstem jsem ji dráždil i anální dírku, v jednu chvíli jsem ji držel pod krkem, za vlasy, prsty do pusy, nic nebyl problém. Jako vím že většina místních jste rozumní nornící ale přesto mám potřebu to říct: ne že tam někdo z vás naběhne jako hovado a bude všechno tohle automaticky vyžadovat

. Ke všemu se člověk musí propracovat, trpělivě a poznat že to holce nevadi. Ale dál k akci...cítím že už to přestávám mít pod kontrolou tak zdržuji nadáváním šprcky a krátkou pauzou. Gel použit, nandala si něco hrozně mazlavého z velkého dávkovače na nočním stolku ale nemazala sebe ale poctivě s tím ještě podráždilo mého ptáka (body navíc). Při lízingu už jsem cítil že vlhká byla, ale chápu že při větším vytížení je potřeba poctivě mazat. Tím spíš že ji má mladou a úzkou. A úzkou ji má...
Další akce v několika pozicích, včetně na koníčka kde umí dobře a vytrvale rajtovat, sama nabízí změnu, v poloze zezadu se aktivně napichuje, v poloze na zádech opět vášnivá líbačka. Je mi jasný že nevydržím už ani minutu, na poslední chvíli ho vyndávám ven, stahuju sprcku a tu její krásnou štíhlou postavu celou zcákam, nadrzenej jako puberťák. Ležíme pak vedle sebe na posteli, oba udejchani, normální mazlivá povaha, tiskne se ke mě a nějak normálně si povídáme, život, ryby a vůbec.
Takhle blaženej jsme byl po sexu na privátě naposledy blahé paměti v Lolitas kde jsem potkal takovou hezky udělanou blondýnu z Ostravským přízvukem (jméno už si nevybavím), že jsem měl zaplacený OB a v tehdy byla normální doba že s OB se vázalo stříkání do pusy tak jsem jí to nacákal na jazyk a do pusy. Holka to nazáz spolkla a usmívala se na mě jako sluníčko. Potom vedle mě ležela a předla jako koka. Joo, to byli časy :-))
Ale k věci: váhal jsme zda si ji chvíli nenechat pro sebe ale to by popíralo jeden z hlavních principů a funkcí tohodle fóra: varovat před těmi špatnými a doporučovat ty dobré. A tahle holka si zaslouží pozitivní reklamu a peníze ostatních norníků, proto hodnotím 9,5/10 a všem vřele doporučuji. Jestli dostanete stejnou jízdu jako já a nebo jsme si jen dobře sedli ...uvidíte sami
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.