Recenze 2021

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
fel_x
Začátečník
Celkem hodnocení: 200x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 78
Registrován: 09 črc 2019 15:26

Re: Recenze 2021

Příspěvek od fel_x » 16 led 2021 13:23

Viktorie
Privátek Moncheri

Měl jsem ji v hledáčku dost dlouho, ty fotky i recenze mně slušně navnadily. Mohl být problém s objednáním, holka vytížená, ale měl jsem štěstí, zadařilo se hned napoprvé. Trochu zmatky ohledně adresy, cesta kolem servisu, který je součástí baráku ale nakonec v pohodě, chlapi to mají na párku, něco jako když jdete nakoupit rohlíky do samoobsluhy. Holka ve dveřích úsměv, postava luxus. Beru hodinu základ, v té velké vaně jsem se málem zabil, na mýdle to strašně klouže.. Viktorie přišla v ručníku, to mně trochu zklamalo, mám rád, když si holku můžu rozbalit z pěkného prádla. Když ale shodila ručník, dole mi pěkně houplo, kozičky, prdelka, hezky opálená xxx63 Trochu té konverzace, sám jsem ji řekl, že nejsem žáden divoch, což vzala s úsměvem, že prý se přizpůsobí XXT03 Proběhla nějaká muchlovačka, lízink i prstovačka přijímána kladně. Našteloval jsem si ji do komínku, lízačka obou dírek v téhle poloze, na dotaz, jestli chce prst i do prdelky jí jen proběhl na tváři takový lehce stydlivý úsměv a zavrtění hlavou, no nevím, možná by nakonec mohlo být i tohle, ale nezkoušel jsem XXT03 Pak nasazuje pláštěnku, nechám se kouřit v poloze, kdy je na zádech a moje prsty se můžou dál vyřádit v jejím klíně, byla mokrá, bralo mně to fest. Nechybělo moc a udělala mně při kouření, jdeme na misio, netrvalo to moc dlouho a já stříkám. Na druhé číslo u mně tradičně nedošlo. Za mně spokojenost, byla to příjemná návštěva, vzhledem k tomu konci jsem si říkal, že bych ještě opakoval, věděl jsem, že tam nemá být nadlouho, ale nevyšlo mi to a zmizela z nabídky XXT02
10 Obrázek 3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

george50
Začátečník
Celkem hodnocení: 372x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 9x
 
Příspěvky: 44
Registrován: 07 pro 2017 15:44

Příspěvek od george50 » 16 led 2021 23:33

Martina
privát Elit tel.773 478 797
placeno 800,- 1/2 +300,- OB

Privát Elit je v ul. Trojická 10 přízemní byt. Parkování na placeném p. v ul. Podskalská. Je to známý privát ,který byl v ul. J- Plachty přes řeku a klíče házeli z okna. Domluva v pohodě , operátorku dělá druhá z dam, postarší UK.
Slečna Martina je taktéž z UK, a na privát ji vyhnal covid - dělala pokojskou na hotelu, než ho zavřeli. Fotky nelžou, věk 24 jí věřím, je menší štíhlé postavy a dominují velká 5 prsa, ovšem po rozbalení účinkuje gravitace, což se nelze divit při tom objemu. K akci: Je velmi příjemná usměvavá a snaživá, zvláště když mohla se mnou mluvit rusky. Sama je velmi vzrušivá při lízingu, a OB od ní řadím k velmi dobrým. Při koníčku jsem nevydržel pohled na její rozhoupaná prsa a stříkám do gumy. Tento zážitek potvrzuje pravidlo, že lze nalézt za přijatelnou cenu v Praze fajn holky bez zlatokopeckých manýrů.
12 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
slif
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 2113x
Recenze 2017: 7x
Recenze 2018: 14x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 6x
 
Příspěvky: 891
Registrován: 11 dub 2017 09:25

Příspěvek od slif » 18 led 2021 14:14

Disclaimer: Tato zpráva je výhradně subjektivní a pojednává z jisté části více o mně než o předmětné profesionální společnici.

Další MILFka, no… Tentokrát pro trochu objektivity až po druhé návštěvě.
Slečna Sylvie kluboprivát Domeček http://privatdomecek.cz/?p=4798 tel. 603 387 410

Sylvie je tak trochu mimo kategorie. Postava napíná definici holky krev a mlíko jak Zeman ústavu, kdybych řekl mamina odvedle, musel bych dodat, že jsem měl na sousedky smůlu. Nezapadá ale ani do škatulky blbá blondýna. Sylvie je komunikativní, rozumná a sečtělá. Nakonec na to a na příjemnou konverzaci mne dostala, když jsem jednou přišel na blind bez rezervace.

Nahoře to nevypadalo tak zle, jak jsem se obával, prostě velká holka, ostatně silnější stehna jsou pro mne vítanou lahůdkou. Pochybnosti vydržely jen do pár prvních doteků a pohlazení, po kterých se jí začala podlamovat kolena. Ještě vestoje se objevilo první kouzelné tlačítko, citlivá a vzrušivá prsa. Po přesunu do vodorovné polohy se ukázalo, že prakticky celé její tělo je kouzelným tlačítkem. Doteky kdekoliv vyvolávaly husí kůži a cukání v podbřišku. Bez odkladu jsem se pustil do ližby, což se jí sice velice líbilo, ale mně to moc to nešlo. Je těžké udržet jazyk na správném místě, když se celá kroutí a prohýbá. Pokračovalo se tedy rukou a posléze hračkou. Výsledek stál za to, její orgasmus připomínal epileptický záchvat. V tu chvíli chemie zabrala jak Stalinec*) při hluboké orbě a já jsem už strašně chtěl do ní. Stál mi jak násada od krumpáče, jenže ona byla po tom orgasmu úplně mrtvá. Když se trochu probrala, zavelel jsem na koně. Do toho se jí moc nechtělo a začalo být zjevné, že si přeje být mrdána a nikoliv projevovat vlastní aktivitu. Došlo tedy k obratu a zasunul jsem s velkou chutí. Jenže ouha, problém. Když už se jí to blížilo, tak se prohnula, napjala nohy a mne od sebe odstrčila. A divila, proč jsem přestal, když už skoro byla. Tak se to opakovalo ještě jednou, až napotřetí jsem se zapřel a dílo dokončil. Na pokračování už nebylo sil.

Na druhou návštěvu jsem byl připraven, o ližbu se ani nepokoušel a šel jsem rukou rovnou na bránu. Prsty dovnitř zprvu odmítány, po narostlém vzrušení a kontrole čistých rukou a ostříhaných nehtů povoleny, v nějakém pátém kole vyžadovány. I potom při misio jsem už věděl, co mne čeká, pořádně jsem se zapřel a nohy jsem jí pevně až trochu surově držel. Nedokážu ani popsat, jak strašně mne vzrušovalo, když se pode mnou celá prohýbala, ta mocná stehna se napínala a tiskla ke mně a já jsem ji mrdal, co to šlo. Nakonec nám to přišlo spolu, pumpoval jsem to do té svírající a cukající se kundy … takový orgasmus jsem snad v životě neměl. Pravda je, že při posledních přírazech už jsem viděl bránu do IKEMu.

A teď mám dilema. Chodit za ní co nejčastěji, vytvořit si závislost a pak skončit v depresi, až holka odejde nebo mne zabanuje, nebo se jí vyhýbat a po zbytek života si vyčítat, že jsem zanedbal příležitost ke skvělému sexu? Možná to není úplně nymfomanka … ale sex má opravdu ráda.

Ťapinometrie: 27/169/68/2 o věku mám jisté pochybnosti, prsa budou spíše trojky
Prováděné činnosti: ližba, prstění, hračky, klasika.
Nepovolené činnosti: líbání. Áčko prý podle situace a nálady.
Cena: 1500/hod
Ťapky: XXT03 !!
.
Sylvie-2.jpeg
Sylvie-3.jpeg
*) Sovětský pásový traktor DT-54.
5 Obrázek 9 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.

Uživatelský avatar
TomikTom
Začátečník
Celkem hodnocení: 352x
Recenze 2017: 1x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 11x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 53
Registrován: 18 lis 2017 15:40

Příspěvek od TomikTom » 18 led 2021 20:32

Club Holy
Zoe


Tel.: +420 605 55 60 80
https://www.clubholy.cz/zoe/

Výška:167
Váha: 52
Věk:18
Prsa: 1

Moje návštěva se datuje na konec minulého roku a jestli šlo za tím mizerný rokem udělat nějakou dobrou tečku tak jsem nemohl mít šťastnější ruku. Ale popořadě.

V Holy byly t.č. dvě nové akvizice. Zvažoval jsem Týnu, a podle pozdější recenze díky bohu že jsem nakonec podle fotek vybral Zoe. Objednávka opět nekomplikovaná, bezva komunikace přes WUp. Ve smluvený čas se mi otevírají vrata a hnedka potom dveře za nimiž stojí děvče. Už na první pohled vidím že velký dobrý. Po minulých přehmatech jsem byl ostražitý ale tady mě to chytlo u srdce (nebo v rozkroku :-), nevím) hned na první pohled. Krásny, sympatický a hlavně usměvavý obličej, ten věk víceméně sedí, věřil bych, v reálu to bude max. plus dva. Zoe má na sobě spodní prádlo jako na fotkách a přes to rozevlátý župan. Jdeme na pokoj a já domlouvání půlhodinou s OB, cena je nastavena 1000 + 500. Pro jistotu se ptám jak je to se stříkáním na tělo a jsem ujištěn že smz všechno gratis 😁. Dávám sprchu v tojkóji, jako správnej autista volím opět levou :-D

Zoe přichází na pokoj, chvilku si povídáme. Je komunikativní, milá, taková holčičí. Posadím si ji na klin, odstrojím a začíná mazlivá předehra. Děvče hezky reaguje a vrací mi zpět, je to jako sex mimo privát, v jednu chvíli se na mě sama přisaje a cítím jak mi rejdí jazykem v puse. Najednou mi hučí v hlavě a dole taky a tuším že jsem konečně narazil na něco extra. Po rozbalení jsem si užíval mladé tělo, zcela jistě sportem zpevněné, když se při sexu napíná vidíte jak se jí na břiše rýsují svaly. Je hubená, ale ne tím nezdravým způsobem, všechno na ni je pevné, mladé a ohebné. Kozičky jednicky, přiměřeně postavě, radost si s tím hrát 😁. Ačkoliv to často nepěstuji, tady zcela automaticky přesouván během mazlení svoji osobu mezi její nohy a zkouším ji rozpálit jazykem. Holka se svíji a kroutí, zakusuje polštář a hlasitě heká. Možná divadlo, nevím ale i kdyby jo, je mi to jedno. Z pohledu na to krásné mladé tělo v křeči cítím jak mi pták vibruje. Po nějaké chvíli si vyměníme funkce. Tady další překvapení, Zoe ho procítěné kouří, nějaký ten oční kontakt, v jednu chvíli si ho tam zaráží co zvládne. Když to po chvíli zkouší znova tak ji chytnu za vlasy a trochu přitlačim, vůbec se nebrání. Za celou dobu jsem nezažil že by byl nějaký problém, prstem jsem ji dráždil i anální dírku, v jednu chvíli jsem ji držel pod krkem, za vlasy, prsty do pusy, nic nebyl problém. Jako vím že většina místních jste rozumní nornící ale přesto mám potřebu to říct: ne že tam někdo z vás naběhne jako hovado a bude všechno tohle automaticky vyžadovat😉. Ke všemu se člověk musí propracovat, trpělivě a poznat že to holce nevadi. Ale dál k akci...cítím že už to přestávám mít pod kontrolou tak zdržuji nadáváním šprcky a krátkou pauzou. Gel použit, nandala si něco hrozně mazlavého z velkého dávkovače na nočním stolku ale nemazala sebe ale poctivě s tím ještě podráždilo mého ptáka (body navíc). Při lízingu už jsem cítil že vlhká byla, ale chápu že při větším vytížení je potřeba poctivě mazat. Tím spíš že ji má mladou a úzkou. A úzkou ji má...
Další akce v několika pozicích, včetně na koníčka kde umí dobře a vytrvale rajtovat, sama nabízí změnu, v poloze zezadu se aktivně napichuje, v poloze na zádech opět vášnivá líbačka. Je mi jasný že nevydržím už ani minutu, na poslední chvíli ho vyndávám ven, stahuju sprcku a tu její krásnou štíhlou postavu celou zcákam, nadrzenej jako puberťák. Ležíme pak vedle sebe na posteli, oba udejchani, normální mazlivá povaha, tiskne se ke mě a nějak normálně si povídáme, život, ryby a vůbec.

Takhle blaženej jsme byl po sexu na privátě naposledy blahé paměti v Lolitas kde jsem potkal takovou hezky udělanou blondýnu z Ostravským přízvukem (jméno už si nevybavím), že jsem měl zaplacený OB a v tehdy byla normální doba že s OB se vázalo stříkání do pusy tak jsem jí to nacákal na jazyk a do pusy. Holka to nazáz spolkla a usmívala se na mě jako sluníčko. Potom vedle mě ležela a předla jako koka. Joo, to byli časy :-))
Ale k věci: váhal jsme zda si ji chvíli nenechat pro sebe ale to by popíralo jeden z hlavních principů a funkcí tohodle fóra: varovat před těmi špatnými a doporučovat ty dobré. A tahle holka si zaslouží pozitivní reklamu a peníze ostatních norníků, proto hodnotím 9,5/10 a všem vřele doporučuji. Jestli dostanete stejnou jízdu jako já a nebo jsme si jen dobře sedli ...uvidíte sami
21 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

wenn
Začátečník
Celkem hodnocení: 96x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 30 črc 2019 00:00

Příspěvek od wenn » 19 led 2021 15:41

Claudia
Mazlive studentky
https://tapky.svetaci.info/divky/2021-c ... 06-357-709

Pulhodina 900kc (+anal 1k)

Postava uz popisovana byla, je trochu pri tele, na brichu to jde hlavne poznat, ma slusnou prdel. Ale jako zase zadny extrem. Myslim ze zadna kerka, jestli to pro nekoho je rozhodujici. Každopádně se usmívala, docela sympaticka, reagovala na moje kecy vtipama atd. Cili přístup veskrze dobrý.

Domluva na pulhodce, nechal jsem si vyjmenovat priplatky (tech je dost), ale nic jsem nevzal. Oral ok, celkem poctivy, delal jsem ji rukou, odezva urcite dobra, naladeni jsme tedy byli oba. Zadna obri GFE se nekonala, ale naopak nebyla odtazita nebo chladna, mela se ke mne. Po misionari jsem ji vzal zezadu, za tu prdel. No a najednou na me mrkl jeji "backdoor", normalne po me hodil očko, do konce casu dost, tak se ptam jestli by jako šlo to áčko,odpoved pozitivní. Takze poslednich deset min ji nezne mrdam do prdele a snazim se neudelat hned, protoze tohle ona zvlada uplne s prehledem a ja jsem z toho uplne hotovy, jak krasne nam to jde, takze ani nemuzu jet naplno :D konec dobry, vsechno dobre.

Shrnuti - postava prumer, mozna teda spis uz podprumer, pristup lehký nadprůměr, anal super. Interakce dobra, není to nafrnena píča. Ale zas jako bacha, ciste subjektivní vec (kvůli tomu analu), tak at si to nevylozite jako nejakou extremne pozitivní recenzi.

Jinak oproti letni navsteve Mazlivek byl na privatu takovy prijemny klidek a harmonie, kdyz jsem tam byl naposled tak tam byl pekny bordel :)
6 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Příspěvek od holanďan123 » 19 led 2021 19:42

Monica - Privát Escort
tel.: 720 517 156
http://privatescort.cz/monica

Na Moniku jsem koukal už poměrně dlouho, takže konečně byla příležitost. Objednání u Itala funguje bez problémů po SMS. Musím říct, že na mojí stydlivou povahu jít mezi holkama v kavárně moc není, holky tam sedí normálně civilně oblečené, což kvituji a musím říct, že to má takový zajímavý nádech, kavárna s privátem v jednom to myslím jentak obdoby nemá. Mají tam moc pěkné holky teď. Skoro všechny jsem pak následně identifikoval, až na jednu, která se mi teda líbila nejvíc, blondýnka s vlnitými vlasy po ramena, štíhlá s moc pěkným úsměvem. Tam tápu, jestli to byla Victorie nebo Julie, ale obě jsou teda kočky. Moje cílovka nejsou, ale fakt hezké holky.

No můj hlavní cíl byla Monica. Já pro tyhle menší dlouhovlasé tmavovlásky mám slabost. Když mi otevřela, tak musím říct, že jsem si řekl: že já jsem sem chodil, to zase bude průšvih....
Monica je totiž pro mě osobně neuvěřitelně hezká holka. A to u mě bývá docela problém, protože pak zapomínám, kde vlastně jsem. Oproti fotkám má Monica o pár kilo navíc. Což sama potvrdila, že se ji to moc nelíbí a že se s tím snaží něco dělat. Nicméně přesně takovou postavu jakou má, to je prostě něco pro mě. Jak je mladá, odhaduji, že ji je do 25 určitě, tak ji to přesně sedí tam kde má a ještě bych neřekl holka krev a mlíko. Má moc hezký úsměv, obličej a hlavně takové výrazné krásné oči. Celé to navíc umocnilo, že měla na sobě takové pěkné černé šaty s rolákem, který ji ještě zvýraznili zadek a prsa a já už byl úplně v háji.

No nic, vyřešili jsme finance platím jednoznačně 1500 + 500 za líbání a odeberu se do sprchového kouta. Za chvíli přijde Monika v černém županku a jdeme na akci. Akce jako taková naprosto skvělá. Vím, že nejsem objektivní, ale s tím nic nenadělám, proto ji nějak nebudu rozvíjet do detailu. Nicméně holka je přítulná, je vidět, že se v ní trochu pere trochu nervozita, když je s někým poprvé, ale zároveň je vidět, že už je to zkušená holka a to myslím v dobrém slova smyslu. Akce jako taková naprosto skvělá. prolízali jsme se k orgasmu, kde se mi tak decentně omluvila, že ji to trvá trochu déle, má moc pěkná prsa 3 s výraznějšími dvorci a naprosto luxusně tvarovaný zadek, nastavuje se, umí se fakt pěkně prohnout, ale řekl bych, že to má nejradši když je nahoře, tam mě chytla za hlavu a líbala mě. Je vidět, že to má fakt ráda.

Následně jsme si pěkně popovídali, je milá, příjemná, taková komunikativní, hodná, nic ze sebe nedělá. Jako rozhodně byste takovou holku nečekali na privátě.

Za sebe doporučení jednoznačně, opáčko proběhlo a proběhne určitě znova.
Doporučuji pro norníky, kteří hledají milou holku s přístupem milenky, co má pár kilo navíc, ale která to má fakt hodně ráda
14 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Lars
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1780x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 15x
Recenze 2020: 12x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 398
Registrován: 21 čer 2017 15:52

Příspěvek od Lars » 20 led 2021 11:35

Barča, Top privat, dříve Wild cats
http://www.topprivat.cz/node/2447
774173618
1500/h

Barču jsem navštívil ještě ve Wild Cats, informace z nového působiště nemám.

Mladá drobná holka s brejličkama a svetrem, jak kdyby si odskočila ze středoškolský knihovny. Vypadá fakt mladě, klidně bych jí věřil 15, hezkej ksichtík, ale něco z tý Douchový tam je. Mini kozy, teen prdelka, slintal jsem už ode dveří, teda paravánu.

Je to trochu studenej čumák. Nějak jsem ji nedokázal uvolnit, úsměv jsem z ní sice vyloudil, ale celou dobu byla hodně pasivní, nedokázal jsem v ní zažehnout jiskru. Možná jsem tam šel s příliš vysokým nebo prostě jiným očekáváním. Neumí kouřit, při mrdu se neumí hejbat, když je v leže na břiše a říkám jí "vystrč na mě zadek", vystrčí ho asi tak o 1cm. Prostě holka moc neví co a jak, což je ale zároveň trochu výhoda. Celej její zjev a vystupování je totiž nevinnost sama, takže prasáci lovící holčičky si náležitě užijí. To byl možná kámen úrazu u mě, nedokázal jsem si ji náležitě povodit a prostě vojet. Šukal jsem ji tak nějak opatrně, jako bych se bál, že jí ublížím, uff. Při tý svý pasivitě má ovšem celou dobu slastnej výraz a úsměv na tváři, hodně mě bralo, jak saje a olizuje prsty. Mezí číslama jsme několik minut leželi vedle sebe a dívali se do očí, možná je to romantická duše. Vlastně ji ale úplně zařadit nedokážu. Celkem mi vyrazilo dech, že počet kluků, se kterýma spala než nastoupila na privát nedokázala spočítat.

Určitě doporučuju, ale nějak extrémně odvařenej z téhle holčičky nejsem. Původně jsem myslel že jí ještě jednou zkusím s trochu jiným mindsetem, nastoupím tam a vojedu ji drsněji. S opakováním mám obecně ale spíše špatný zkušenosti, takže nejspíš už tuhle rybu nechám plavat.
12 Obrázek 3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všichni stárneme, jenom kurvičkám je pořád dvacet jedna.

Uživatelský avatar
Lars
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1780x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 15x
Recenze 2020: 12x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 398
Registrován: 21 čer 2017 15:52

Příspěvek od Lars » 20 led 2021 11:51

Angelika, Wild Cats
https://www.bezpasaka.cz/angelika-1
tel. 607598507
1500/h
xxx54 xxx54 xxx54

Bohužel už ve Wild Cats nepracuje, snad se někde brzy znovu objeví.

Holka tak nějak celá macatější, ale měl jsem na to vyloženě chuť, parádní prdel, prsa mají trochu divnej tvar, ale jsou citlivý. Je vysoká, kus ženský. Obličej průměr, celkem se mi líbila, přestože má na obličeji horší pleť (stopy po akné). Začátečnice to není, přiznala zkušenosti z Neonu, z klubu v Amstru, teď zpátky v Praze. Tmavá, vsadil bych si na cikánskej gen. 22 let.

Šel jsem na hodinu. Zkoušela na mě taky nějaký vofuky s příplatkama za každou píčovinu (prej i za orál!), který jsem taktně přešel, v posteli už bylo všechno v cajku. GFE na vysoký úrovni, v každý poloze se dokáže nastavit, oční kontakt po celou dobu, saje prsty, líže koule, hladí, škrábe... Musím vyzdvihnout právě ten orál, jde na doraz, rve si ptáka do krku, líže co může, OB by byla jistě dobrá investice. Obecně ráda pracuje jazykem. Moc jsme si nepokecali, vojel jsem jí nejdřív jemně, pak živočišná mrdanice. Není vyložene submisivní, ale naložit si nechá. Spíš je emtapická, dokázala se výborně naladit na moji notu. Věřím, že ten orgáč fakt měla. Na anál jsem se zapomněl zeptat, tahle prdel by za to stála. Když jsem jí do zadku strčil prst, přišlo upozornění, jediný, za celou hodinu.

Při odchodu doporučení ohledně příplatkové politiky (ať se na ten ceník vysere, akorát tím někomu zkazí náladu), nevím, zda si ho vezme k srdci, mám pocit, že moc inteligence nepobrala. Jakmile se někde zase objeví, zvážím opáčko. Pro milovníky macatějších prdelí nutnost, pro všechny ostatní doporučení.
13 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všichni stárneme, jenom kurvičkám je pořád dvacet jedna.

Johny00
Začátečník
Celkem hodnocení: 242x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 led 2018 18:11

Příspěvek od Johny00 » 20 led 2021 19:50

Sophie, Privat Grace
http://privatgrace.cz/slecna/new-sophie/
https://tapky.svetaci.info/divky/375-so ... 74-173-618
Tel: +420 604 460 403
1600/h + 500 oral + 500 CIM

Objednání a prostředí jako vždy v Grace bez problémů a v pohodě, v tomhle je tento privát maximálně spolehlivý.
Sophie je v reálu trochu jiná než na fotkách, určitě o poznání macatější - fotky jsou buď výrazně photoshopované nebo focené tak před 8 kily. V obličeji jsem si ji představoval jinak, ale to je velmi subjektivní. Na druhou stranu slečna při přivítání působila sympaticky a přívětivě, domluva na službách v pohodě. Pejsek tam byl :-D
K samotné akci - prostě jsem si se Sophií z nějakého mně neznámého důvodu nesedl a chemie tam byla nulová. K poskytnutým službám nemohu mít výhrady, orál dobrý, po výstřiku nijak nechvátá a nechá poctivě vycukat a až pak jde vyplivnout, při sexu se ochotně nastaví, zvukový projev uvěřitelný a "tak akorát". Jinak ale z mého pohledu špatné a nálada slečny se postupem času čím dál tim víc zhoršovala a zhoršovala, dopadlo to tak, že jsem se vyhodil po cca 45 minutách po 2 kolech sám, se slečnou pak už v podstatě nekonverzoval (ani nebyla nikde poblíž když jsem se oblékal) a rozloučení bylo velmi strohé. Nevím, co konkrétně bylo špatně, každopádně návštěva z mého pohledu velmi rozpačitá. Dle jiných recenzí ale asi ryze subjektivní a ojedinělé nebi jsem prostě měl smůlu na špatný moment. K samotným "core" službám nemám výhrad, proto za mě neutrální hodnocení.
7 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Johny00
Začátečník
Celkem hodnocení: 242x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 led 2018 18:11

Příspěvek od Johny00 » 20 led 2021 20:11

Valentina, Privat Grace
https://tapky.svetaci.info/divky/2012-v ... 04-460-403
dle vlákna přestupní listiny teď pravděpodobně jako Katy - privátek Václavák https://www.sex.cz/484726
1600/h + oral až do konce a líbání celkem za 1000, i když to asi byly 3 příplatky najednou

Za Valentinou jsem byl dvakrát. Poprvé když byla na privátu snad druhý den a zde musím jen chválit. Slečna se mi štíhlou a lehce opálenou postavou velmi libíla a to i v obličeji. Tělo esteticky velmi dobré, ale na dotek až překvapivě měkké, vzhledem k tomu, že slečna je dle svých slov tanečnice a měla by být aspoň částečně vysportovaná. Akce super, výborný oral, v sexu velmi vzrušivá a zapalená, nic včetně prstění nebyl problém. Druhé kolo orál až do konce a to musím uznat, že ji ten konec musel stát značné úsilí mě dodělat. V mezičase přitulná, mazlivá, upovídaná. Sama tenkrát říkala, že je jen necelé 3 týdny a pak mizí někam do zahraničí.

Vzhledem k prvnímu zážitku jsem se rozhodl opakovat, někdy ke konci jejího "původního" působení před odjezdem do zahraničí. No a to už byl slušnej provar, čemuž ale napovídal i její tehdejší kalendář, který se dá popsat "šukám nonstop až do bezvědomí". Valentina tam snad musela bydlet. Už při přivítání mi přišla taková zmatená, s největší pravděpodobností sjetá, dovedla se mě zeptat na jednu věc dvakrát během 20 vteřin. Tady nezvládnutá otočka, prostě jsem si říkal, že poprvé to bylo super, tak není důvod k obavám (vzal jsem hodinu s orálem bez za 2100). No, bylo... Akce už taková nijaká, slečna evidentně otrávená a totálně přešukaná a unavená, orál bez v druhém kole odmítla a sex v podstatě taky, takže mi zbývalo buď se podruhé nechat vyhonit nebo jít do pryč. Slečna v komunikace stále působila značně sjetě a tvrdila, jak co nevidět odjíždí do toho zahraničí. Už tenkrát jsem si říkal, jak se tam chce dostat a co tam chce dělat a realita je evidentně taková, že to "nedopadlo".

Jaký z těchto návštěv vychází hodnocení těžko říct, asi neutrální? Nebo jedno pozitivní a jedno negativní. K návštěvě doporučuji, pokud máte rádi ruskou ruletu, nebo jen pokud jste si jistí, že slečna není totálně unavená, vyhořelá a otrávená.
8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

hexen
Svačinář
Celkem hodnocení: 787x
Recenze 2017: 5x
Recenze 2018: 2x
Recenze 2019: 11x
Recenze 2020: 7x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 230
Registrován: 29 dub 2017 19:57

Příspěvek od hexen » 20 led 2021 20:28

Jméno: Gabi a Tera
URL: https://www.annonce.cz/inzerat/gabi-a-t ... tjjfd.html
Mobil: 777 006 229
Věk: 20, Vlasy: černé, Výška: 160 cm, Váha: 50 kg, Prsa: 3+4, Klín: vyholený.
Text inzerátu:
prsa č. 4 a č. 3, tě zve na uvolňující masáž celého těla a něžné milování ve svém soukromí, s orálkem, 69, autoerotikou, vášnivým sexíkem. Možné i footfetisch, masáž prostaty, pánský anál, piss, lehké SM. Jsme velmi vzrušivý. Diskrétnost 30 min. - 800 Kč, 1hod. - 1.200 Kč Praha 10 od 12:00 do 18:00 každý den.
Tak tohle tedy byl opravdický bizár.
Jak si každý může dohledat z mých recenzí, můj oblíbený typ je malá, černá, sportovní postava. Z tohohle hlediska jsem dneska byl spokojen (a uspokojen), jinak to ale byl zážitek hodně neobvyklý.

Telefon mi na první zazvonění zvednul vcelku milý hlásek se silným ruským přízvukem. Nasměroval mě do blízkosti Bohemians, takže jsem samozřejmě očekával dvě Rusky, blonďatou a tmavovlasou. Těžko jsem se mohl mýlit víc. Na zazvonění mi přišla otevřít opravdu maličká, drobná černovláska. Pleť měla velmi snědou, což vyniklo zejména v kontrastu s vyzývavým nalíčením. Zavedla mě do miniaturního bytu, kde na předsíni se na rozkládacím věšáku sušilo prádlo a v obýváku pobíhala druhá dívka. Stejně vyzývavě namalovaná, stejně snědá, trošku vyšší a zabalená do bílé osušky, což s její pletí vytvářelo hezký kontrast. Obě dívky byly příjemně usměvavé, ale konverzovat se s nimi moc nedalo - jazyková bariéra byla značná. Česky neumějí skoro vůbec, ruština (k mému překvapení) taky nic moc. Nabídly se mi obě najednou, ale na takové stereo jsem si netroufal a na prznění lolitky taky ne, a tak jsem si vybral tu větší, viditelně starší a zkušenější. Těch 20 určitě mít nebude, spíš tak 25-30, ale těžko říct - u těchhle jižních krásek se to špatně odhaduje. Jinak fotky jsou úplný fake.

Odvedla si mne do vedlejší cimry a tam jsem zůstal civět. V pokoji totiž skoro nic nebylo. V rohu byla jedna židle, na které jsem si odložil a uprostřed pokoje stálo něco jako jednolůžková válenda. Slečna Tera ze sebe sundala osušku a já jsem byl ztracen. Krásné, souměrné, vysportované tělo. Hlaďoučká, tmavá pleť. Nahoře pumlíče prsou 4 s velikými čudlíky bradavek, dole nádherně kulatý pevný zadeček se stehny "tak akorát", mezi kterými vykukovala hladce vyholená štěrbina. Začal jsem se shánět po sprše, ale odmítla mne, že to je zbytečné. Ona že se stačila právě vysprchovat a ze mne že cítí čistotu (používám kvalitní parfém).

Načež jsme začali licitovat o ceně. Řekla si o 800,- Kč za půl hodiny a 600,- za orál. Vyděšeně jsem se staral, jestli si to neplete - že doopravdy chci klasiku a nikoliv masáž. Ale ujistila mě, že to nebude problém. A nebyl. Položila mě na záda na lehátko a pusou mi ho postavila. Když stál - což při pohledu na tu krásnou postavu bylo natotata - tak prostě nasedla na koníčka a jela. Co by dělala, kdybych chtěl nějakou prostorově náročnější techniku, to nechápu. Ale takhle to opravdu nebyl problém. Docválala na mně na samotný krajíček, načež seskočila a dodělala mě pusou. Naprostá spokojenost.

Celkově to na mne dělalo dojem, že se holky právě nastěhovaly a teprve se zařizují. Ta lolitka je Gabi a je Bulharka. Já jsem měl Teru a ta je z Turecka. Jak říkám, bizár a improvizace, není to pro každého. Ale kdo má podobný vkus jako já, určitě může být spokojen. Kdo taky může říct, že měl Turkyni?! Holky byly příjemné a já budu opakovat. XXT03

P.S.
Tento bizarní případ je hezkou ukázkou toho, jak jednu a tutéž skutečnost mohou dva norníci hodnotit úplně,
ale úplně jinak. Po mně je navštívil kolega Jirka Sirka a viděl to na jasnou otočku. Pokud jde o věk, tak možná má lepší odhad než já.
Jirka Sirka píše:
19 led 2021 22:54
GABI A TERA (Annonce) – úplný fake – otočka
fake1.jpg
5 Obrázek 5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jarka.metelka
Začátečník
Celkem hodnocení: 15x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17 led 2021 09:18

Příspěvek od jarka.metelka » 21 led 2021 11:16

Sophie, privát Grace
http://privatgrace.cz/slecna/new-sophie
https://tapky.svetaci.info/divky/375-so ... 74-173-618
Telefon: 604460403
Služby: 1600/h + 500 líbání + 1000 anál = 3100 Kč

Do privátu jsem byl vpuštěn přesně na čas. Taky se mi líbilo, že jsem nemusel na Sophii dlouho čekat po příchodu ze sprchy. Privát celkově čistý, ručník vypraný a postel pohodlná.

Bohužel musím souhlasit se včerejší recenzí od Johnyho - Sophie je skutečně trochu oplácanější než na fotkách. Kdyby měla štíhlejší postavu, tak bych k ní asi začal chodit pravidelně, ale takhle to pro mě na opakování není. Mě se klacek dvakrát postaví jen na hubené, což znamenalo předčasný konec asi za tři čtvrtě hodiny. Na druhou stranu pokud se někomu líbí plnoštíhlé holky, tak Sophie je prvotřídní volba.

Největší pozitivum u ní vidím v nabízených službách. Troufám si tvrdit, že u Sophie norník neprohloupí, pokud si připlatí za líbání a anál. Obojí ani trochu nešidí. Už se mi dlouho nestalo, abych s ťapinou sváděl tak urputný boj jazyků (má piercing) a do zadku tvrdě přirážel až nadoraz bez nějakých protestů. Při klasice si do zadku vrazila anální kolík, což me docela hezky vyhecovalo.

Celkově je to příjemná, usměvavá, voňavá holka a během akce se mi nastavovala přesně podle mých přání.
sophie.jpg
10 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 15511x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 5333
Registrován: 05 dub 2017 13:39
Bydliště: Canadian Rockies

Příspěvek od hank36 » 21 led 2021 22:11

Barča - Topprivat

http://www.topprivat.cz/node/2447
tel. 774173618


barca01.jpg

Tahle recka bude možná nošením dříví do lesa, protože ke slečně se tady už vyjádřilo několik norníků, jejichž názor má váhu, ale přesto přihodím svých pár postřehů.

Hezká, velmi mladá slečna, která působí fyzicy mladší než ve skutečnosti je. Věk odhaduju na 18 či 19 let, když jí odstrojíte, tak byste klidně mohli říci i 16. Drobná, velmi štíhlá, působí hodně křehce, a to jak fyzicky i psychicky.
Není to však hloupá dívka s low IQ a mentalitou "mouchy snězte si mě". Je prostě svéráz, je svá a je hodně introvertní, když si s ní však popovídáte, tak zjistíte že je to milá slečna s dobrým srdcem, která to má v hlavě, alespon co se týče této brigády, celkem dobře srovnané.

V posteli je samozřejmě submisivní, ráda vyhoví ve všem co nabízí, povedete si celou akci a pokud si s ní sednete a jste pozorní, tak si všimnete, že ačkoli vše prožívá hodně interně, tak jde bezpečně poznat kdy se jí to líbí a přepíná do autentického prožitku.

Mě osobně baví toto pozorovat a všímat si toho a těžit z toho směrem ke zlepšení zážitku pro sebe a následně i pro slečnu. Tady se mi to, myslím že poměrně dobře, podařilo.
Kouření celkem fajn, trochu monotonní, ale v kombinaci s tím pěkným křehkým vizuálem to bylo opravdu příjemné, samotný sex v několika polohách bohatě a vrchovatě uspokojil (nejen) mé choutky. Jak už jsem zmínil, ty si to musíš řídit a slečna si to prožívá po svém víceméně interně, se subtilními, avšak pro mě velmi vzrušujícími, vnějšími signály vzrušení.

Pokec fajn, byla milá, otevřená, a řekl bych že až překvapivě rozumná a stojící nohama na zemi.

Na opáčko možná ano, a na doporučení pouze dominantním empathům se zalíbením v mladých submisivních dívkách.

barca02.jpg
13 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

george50
Začátečník
Celkem hodnocení: 372x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 9x
 
Příspěvky: 44
Registrován: 07 pro 2017 15:44

Příspěvek od george50 » 21 led 2021 22:42

hexen píše:
20 led 2021 20:28
Jméno: Gabi a Tera
URL: https://www.annonce.cz/inzerat/gabi-a-t ... tjjfd.html
Mobil: 777 006 229
Věk: 20, Vlasy: černé, Výška: 160 cm, Váha: 50 kg, Prsa: 3+4, Klín: vyholený.
Text inzerátu:
prsa č. 4 a č. 3, tě zve na uvolňující masáž celého těla a něžné milování ve svém soukromí, s orálkem, 69, autoerotikou, vášnivým sexíkem. Možné i footfetisch, masáž prostaty, pánský anál, piss, lehké SM. Jsme velmi vzrušivý. Diskrétnost 30 min. - 800 Kč, 1hod. - 1.200 Kč Praha 10 od 12:00 do 18:00 každý den.
Tak tohle tedy byl opravdický bizár.
Jak si každý může dohledat z mých recenzí, můj oblíbený typ je malá, černá, sportovní postava. Z tohohle hlediska jsem dneska byl spokojen (a uspokojen), jinak to ale byl zážitek hodně neobvyklý.

Telefon mi na první zazvonění zvednul vcelku milý hlásek se silným ruským přízvukem. Nasměroval mě do blízkosti Bohemians, takže jsem samozřejmě očekával dvě Rusky, blonďatou a tmavovlasou. Těžko jsem se mohl mýlit víc. Na zazvonění mi přišla otevřít opravdu maličká, drobná černovláska. Pleť měla velmi snědou, což vyniklo zejména v kontrastu s vyzývavým nalíčením. Zavedla mě do miniaturního bytu, kde na předsíni se na rozkládacím věšáku sušilo prádlo a v obýváku pobíhala druhá dívka. Stejně vyzývavě namalovaná, stejně snědá, trošku vyšší a zabalená do bílé osušky, což s její pletí vytvářelo hezký kontrast. Obě dívky byly příjemně usměvavé, ale konverzovat se s nimi moc nedalo - jazyková bariéra byla značná. Česky neumějí skoro vůbec, ruština (k mému překvapení) taky nic moc. Nabídly se mi obě najednou, ale na takové stereo jsem si netroufal a na prznění lolitky taky ne, a tak jsem si vybral tu větší, viditelně starší a zkušenější. Těch 20 určitě mít nebude, spíš tak 25-30, ale těžko říct - u těchhle jižních krásek se to špatně odhaduje. Jinak fotky jsou úplný fake.

Odvedla si mne do vedlejší cimry a tam jsem zůstal civět. V pokoji totiž skoro nic nebylo. V rohu byla jedna židle, na které jsem si odložil a uprostřed pokoje stálo něco jako jednolůžková válenda. Slečna Tera ze sebe sundala osušku a já jsem byl ztracen. Krásné, souměrné, vysportované tělo. Hlaďoučká, tmavá pleť. Nahoře pumlíče prsou 4 s velikými čudlíky bradavek, dole nádherně kulatý pevný zadeček se stehny "tak akorát", mezi kterými vykukovala hladce vyholená štěrbina. Začal jsem se shánět po sprše, ale odmítla mne, že to je zbytečné. Ona že se stačila právě vysprchovat a ze mne že cítí čistotu (používám kvalitní parfém).

Načež jsme začali licitovat o ceně. Řekla si o 800,- Kč za půl hodiny a 600,- za orál. Vyděšeně jsem se staral, jestli si to neplete - že doopravdy chci klasiku a nikoliv masáž. Ale ujistila mě, že to nebude problém. A nebyl. Položila mě na záda na lehátko a pusou mi ho postavila. Když stál - což při pohledu na tu krásnou postavu bylo natotata - tak prostě nasedla na koníčka a jela. Co by dělala, kdybych chtěl nějakou prostorově náročnější techniku, to nechápu. Ale takhle to opravdu nebyl problém. Docválala na mně na samotný krajíček, načež seskočila a dodělala mě pusou. Naprostá spokojenost.

Celkově to na mne dělalo dojem, že se holky právě nastěhovaly a teprve se zařizují. Ta lolitka je Gabi a je Bulharka. Já jsem měl Teru a ta je z Turecka. Jak říkám, bizár a improvizace, není to pro každého. Ale kdo má podobný vkus jako já, určitě může být spokojen. Kdo taky může říct, že měl Turkyni?! Holky byly příjemné a já budu opakovat. XXT03

P.S.
Tento bizarní případ je hezkou ukázkou toho, jak jednu a tutéž skutečnost mohou dva norníci hodnotit úplně,
ale úplně jinak. Po mně je navštívil kolega Jirka Sirka a viděl to na jasnou otočku. Pokud jde o věk, tak možná má lepší odhad než já.
Jirka Sirka píše:
19 led 2021 22:54
GABI A TERA (Annonce) – úplný fake – otočka
fake1.jpg
Já mám podobnou zkušenost jako Jirka Sirka, bohužel jsem otočku nezvládnul. Ta větší holka tvrdí že je Polka z Krakova, já spíš věřím že je polská cikánka. Beru testovací 1/2 hodku, OB kategoricky ne. Válenda je o rozměru 80x200 a naprosto nevyhovuje. Postava celkem OK až na silikony, které vypadají nepřirozeně, na dotyk připomínají gumu. během akce zvoní mobil - prý kamarádka, omlouvá se a 5 minut krafe nesrozumitelně. Pokouší se o orál s , ale na tuto pohovku se nevejdeme, jednu nohu má dole. Znovu zvoní mobil č. 2 a domlouvá další kšeft s dalším světákem, dalších 5 minut líčí cestu a erotično je v hajzlu. Tak jsem zvadnul a žádám aspon o masáž, povídá že už není čas, a že jsem měl jít na celou hodinu. Oblékám se a nasrán odcházím, ve dveřích se ještě diví proč se neusmívám. Vyhozených 800 a již nikdy více.
Konec hlášení
1 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek

Uživatelský avatar
slif
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 2113x
Recenze 2017: 7x
Recenze 2018: 14x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 6x
 
Příspěvky: 891
Registrován: 11 dub 2017 09:25

Příspěvek od slif » 22 led 2021 11:16

Oni tam ty MILFky mezi třicítkou a smrtí snad vyrábějí…
Slečna Petra, kluboprivát Domeček, tel. 603 387 410

Protože zatím nejsou na webu fotky ani ťapinometrie, začnu stručným popisem. Petra je vyšší, poměrně štíhlá žena, byť věk a děti jsou na postavě znát. Pohledný, sympatický obličej a kratší tmavé vlasy. Chování spíše submisivní, moc toho nenamluví. Zdá se mi, že tělo i duše nesou stopy toho, že ji v životě nepotkaly úplně příjemné věci.

Při domlouvání SLA zaujala odevzdaný postoj ve smyslu „dělej se mnou, co chceš, já to nějak vydržím“. Až mi jí bylo líto. I později se mi zdálo, že je překvapená tím, že mám ohled na to, aby to i pro ni bylo příjemné. Po akci se snad až vděčně přitulila. Samotná akce proběhla víceméně standardně, Petra je citlivá a vzrušivá, nebylo těžké s ní najít společné zájmy. Zvláště musím pochválit za OB, pracuje systematicky, dává ho až po kořen, dáví se, nádech a jde do toho znovu.

Opakování i doporučení takové nejisté, nic nebylo špatně ale ani výjimečně dobře. Vlastně něco ano, ten orál. Ovšem pro connoisseury může být překážkou, že si nepřeje to dostat do pusy.

Ťapinometrie: 32/172/58/2 všechny údaje jsou můj odhad
Prováděné činnosti: ruční práce oboustranná, OB, líbání, klasika.
Nepovolené činnosti: CIM.
Cena: 1500/hod + 500 OB + 500 líbání
Ťapky: XXT02
8 Obrázek
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.

Uživatelský avatar
dabelguru
Začátečník
Celkem hodnocení: 119x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 16
Registrován: 27 dub 2017 02:39

Příspěvek od dabelguru » 23 led 2021 01:19

Top privat
Paula
+420 774173618
45 min/1300 Kč

http://www.topprivat.cz/paula

Začátek: Poprvé v Topu, domluva v pohodě přes WUp, pár týdnů stará návštěva. Vybrána Paula dle místních kladných hodnocení. Uplne nechapu smysl toho jejich debilního ceníku, kdy to mají rozdělené na vstup a za cenu s dívkou. Každýho stejně zajímá jen konečná cena. Vpušten ve Slezké ulici přes bzučák, 2.patro. Vtipné popisky na stěnách chodby ukazující směr privátu. Otevírá Paula. První dojem, hezká mračící se malá cigánka. Cigánku jsem již dlouho neměl, ale se zdála být hezká. Jdu dál a odvádí mě do ruzoveho pokoje. Musím se smát tem barvam, bordel jak se patri! Bere prachy, hází po mě ručník a jdu do koupelny.

Akce: Přichází v ručníku, který hned odhazuje. Moc toho nenamluví a je vidět, že na témata, jako je Evžen Oněgin mohu zapomenout. Baví se za to stručně a výstižně: Kouř? Chceš šukat? Už musíš! .... Software značně omezený, ne že by to k práci potřebovala. Přesně ví, co má dělat a dělá to dobře. Kouř nadprůměrně dobrý, poctivý! Měl jsem co dělat, abych to udržel. Tělo má pěkný, hezký prsa, sic měkký a volný, ale vizuálně moc pěkný, jako zadeček. Samotný sex nadprůměrný, ví jak chlapa podpořit k výkonu, není to žádná leklá ryba. Takhle kdyby minimálně šukala většina dívek, co bychom za to dali. Hrála, že si to užívá a tak to má být. Bohužel to celé pokazila koncem, kdy po půl hodině říká, dělej dělej, už musíš. Říkám si, toto teda uteklo. Hazí po mě ručník a jdu do sprchy. Vracím se na pokoj a vidím, že uběhlo teprve 35 minut. Klasický časový ojeb!

Závěr: Je to hezká cigánka, která to prostě v sexu umí. Tělo pěkný, krom těch vytuněných rtů. Kdyby mě nevojebala na čase, tak bych ji i možná doporučil. Takhle ale nemohu a už mě tam neuvidí.

pau01.jpg
13 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
keynes13
Přidavač
Celkem hodnocení: 585x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 17x
Recenze 2021: 8x
 
Příspěvky: 106
Registrován: 23 zář 2018 22:26

Příspěvek od keynes13 » 24 led 2021 15:17

Julie - Privat Escort alias Ital

720 517 156

23/170/48/2

http://privatescort.cz/julie-new

Julča je štíhlá až hubená blondýnka, fotky jsou její ale spíš jí přidávají, věk bude o něco podstřelený (reálně 25+), v obličeji průměr, špičatá bradička, ne úplně můj typ ale nakonec beru na pokoji testovací půlhodinu.

Po mé sprše přichází a sprchuje se přede mnou (u Itala to tak holky dělávají, sprchy jsou na pokoji, tak je to asi logické, každopádně za hygienu dávám kladné body), pak si ke mně lehá, sundává svůj ručník pak i můj a jde na věc, po chvíli cítím povstání, tak ji nechávám nandat ochranu a pokouřit, nic extra, ale ani vyloženě špatný, sama toho po chvíli nechává, kolega už je ready, tak se ptá na polohu, začínáme na misio, moc hluboko se ale dostat nemůžu, i tak celkem fajn, má krásné hladce oholené nohy, na boku a stehně má tetování, větší (je to vidět i na fotkách) ale pěkné, jinak má ještě piercing v pupíku, nad klitorisem a nejspíš i jinde (myslím že na buchtě měla celkem dva), nejsem žádný metalový fanda, ale ani mi to nějak extra nepřekáží, mazlím se s jejíma kozičkama, jsou to ale měkčí jedničky po dítěti, na pohled fajn, ale na hraní nic moc, tak si říkám o pejska, zadeček má pěkný, hladký, kulatý, to už je lepší, na závěr sundávám gumku a stříkám jí na záda.

S touhle prací nebyla moc srovnaná, ale bylo to na začátku její kariéry v této branži. Po sexu se ale trochu uvolnila a dalo se s ní celkem pokecat.

Celkově průměrný zážitek, který nepotřebuju opakovat.

Placeno 1.000 / 30 min

Tapky XXT02

dsc_0234_0.jpg
dsc_0238.jpg
8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jako v každém jiném odvětví lidské činnosti i na privátě platí - když už něco děláme, dělejme to pořádně.

Uživatelský avatar
keynes13
Přidavač
Celkem hodnocení: 585x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 17x
Recenze 2021: 8x
 
Příspěvky: 106
Registrován: 23 zář 2018 22:26

Příspěvek od keynes13 » 24 led 2021 16:02

Barča - Top privát

774 173 618

18/164/48/1

http://www.topprivat.cz/node/2447

Barča je teenka do 20 let, pefektní štíhlá postavička, dlouhé nohy, ploché bříško, moc hezké kozičky 1-2ky s růžovýma bradavkama, mléčně hebká pleť bez tetování, kundička pouze zastřižená, ale na to já si moc nepotrpím, fotky jsou její, parametry sedí, bohužel se předtím neumyla, takže za hygienu body dolů xxx13 (vzhledem k počtu recenzí za tak krátkou dobu je jasné, že holka je vytížená, ale tohle by měl být základ xxx07), jinak přivítání v pohodě, s úsměvěm, v obličeji je fakt hezká, jemné rysy, plné rty, brýlky, hnědé vlásky pod ramena, na pokoji beru hodinu, hlásek má takový slabounký, dívčí, celkově je tichá a moc se neprojevuje, po úvodním seznámení začínáme mazlením, pak orál, následně namazáno a misio, na to jak nevinně působí si docela nechá naložit, sama si přitahovala nohy, v mezičase celkem fajn pokec, hloupá není, ale je to opravdu ještě mládě, druhé kolo opět namazáno a zezadu, ve všech polohách je pasivní, bez velkých projevů vášně, jen při hlubších a drsnějších přírazech lehce vzdychne, celkově dobrý servis, čas dodržen v pořádku, kdyby byla ještě voňavá a umytá a trochu se u toho odvázala bylo by to perfektní, takhle to na opakování úplně není, možná se do toho časem dostane, je vidět, že sex má ráda, takže potenciál do budoucna tam podle mě je xxx33

Placeno 1.500/h

Tapky XXT02

barca01.jpg
barca02.jpg
11 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jako v každém jiném odvětví lidské činnosti i na privátě platí - když už něco děláme, dělejme to pořádně.

Uživatelský avatar
rochejaquelein
Začátečník
Celkem hodnocení: 241x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 2x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 31
Registrován: 28 čer 2019 14:04

Příspěvek od rochejaquelein » 25 led 2021 11:11

Vanesska - Prague Princess
776 546 611
18/165/53
1500/h
https://www.pragueprincess.cz/divka/vanesska/

Celkem zbytečná recenze, stále platí co už bylo napsáno dříve. Věk je fake, v reálu +5 minimálně, jinak je to v cajku, fotky její. Obličej má takovej ruskej širokej, na ulici bych se za ní neohlédl, byl jsem trochu zklamán. Od krku níž je to ale paráda, přírodní kozičky popírají gravitaci, kulatá prdel a hezky tvarovaný nohy.

Akce je porno od začátku do konce, v úvodu má na sobě nějaký anime hadry a podpatky. Po pár minutách vytrvalýho lízání odpovídá orgasmickýma stahama a třesem, docela uvěřitelné. Během hlavního dějství nadskakuje a přiráží tak divoce, že mám obavy aby mi z mrdky v koulích neudělala šlehačku. V oddechové pauze se nechá prstit, píču má hezky mokrou.

Vanessa na mě působí dojmem podnikatelky, která se s ničím moc nesere. V komunikaci je přímá a bezprostřední.

Skvělá sportovní událost bez lásky XXT03
13 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
diceros
Světák kronikář
Celkem hodnocení: 3981x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 3x
Recenze 2020: 7x
Recenze 2021: 16x
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 06 dub 2017 12:18
Bydliště: Orania

Příspěvek od diceros » 25 led 2021 13:22

Club Holy
Viktorie https://www.clubholy.cz/viktorie/

Její vlastní inzerce
Viky https://www.sex.cz/797157

Má střídavý start v Plzni v Le Cabaret
Viktorie https://www.lecabaret.cz/viktorie/

11661795.jpg

Domluva po telefonu v pohodě. U domku ve vísce kousek od Barrandova mne vítá s úsměvem blondýna.

Na pokoji se domlouváme na hodině s líbáním 2 000,- (1 500,- + 500,-). Ručník a sprcha. Obojí v pohodě. Viky na pokoj přijde už nahatá. Chvíli se mazlíme ve stoje a pak se přesouváme na postel. Je mazlivá a ráda se tulí. Má praxi z Rakouska a Německa, čili klasický covid případ, kdy jí na český privát dohnala situace kolem současné pandemie viru SARS CoV-2 resp. onemocnění, který tento virus vyvolává. Po docela dlouhém mazlení jdeme na 69. Po 69 jdeme na klasiku při které jsem se udělal. Stihly jsme jenom jedno číslo.

K Viktorii. Je to usměvavá svlečna. Je příjemná a snaživá. Prsa má umělý (ale dobře udělaný, že na první pohled ani na dotek to není poznat) a spíše bych řekl, že to jsou větší dvojky než trojky (přímo na stránkách Holy má napsáno přírodní trojky což není pravda). Pod prsy má pneumatiku. Je si toho vědoma a chce si nechat odsát tuk z břicha. Věk bych tipnul lehce přes 30.

Brutální časový ojeb, kdy ze zaplacených 60 minut se konalo pouhých 45 minut. Na mou argumentaci, že na tomto privátu se sprcha do času nepočítá jsem dostal odpověď, že ona jí tam počítá.

Tady jsou její fotky s obličejem http://www.seraphine.cz/eroticke-maserk ... _acc-2-4-d Zkoumal jsem je dlouho a na 99% je na fotkách ona, ale... Ty fotky jsou už letité a nejspíše projete photoshopem. Rozhodně nečekejte za dveřmi svlečnu z fotek. Ta má za mne obličej 8 z 10 (mám na mysli tu fotku, kde má na sobě bílé dirkaté oblečení) a to rozhodně v současné době Viki nemá. Teď má tak 5 z 10. A postava, jak už jsem napsal výše, taky rozhodně těm fotkám neodpovídá.

Samotná akce v pohodě, ale vzhledem k časovému ojebu, fotkám, které už neodpovídají (teď mám na mysli ty profi fotky co jsou na Seraphine – ty co jsou foceny v Holy odpovídají) realitě a i tomu, že na stránkách Holy jsou její upravený prsa vydávaná za přírodní hodnotím neutrálně XXT02 Opakovat nebudu.
11 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Diceros pátrá, radí a informuje.

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 176 hostů