Recenze 2021

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
Uživatelský avatar
Gotrek
Začátečník
Celkem hodnocení: 115x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2017 12:30

Re: Recenze 2021

Příspěvek od Gotrek » 03 led 2021 15:54

Anna - Golden touch girls, Tel. 732 802 056
https://www.sex.cz/379596?SFI=106&Rnd=241864252&S=1

Tak jsem se probudil na nový rok a řekl jsem si, že je potřeba ho dobře začít. Skoro všechny privaty mimo provoz, ale na amaterech inzeroval tenhle privat. Vybral jsem Annu a vyrazil jsem na výlet do Libuše do rodinného domu na průzkum bojem, protože recenzi jsem nikde nenašel.

Holka hezká, 25 ji už bylo, ale do 30 se vejde. Vzal jsem hodinu za 1500+500 OB.

Dům hezky, parkování bez problémů ve vedlejší ulici, kde vás sami navedou po telefonu. Dole mají nějakou kecací místnost, kde byly další ťapiny, nahoře 3 pokoje a koupelna. Koupelna velká, ručník ok, ale vana celkem malá a chyběl závěs. Čekala na pokoji v hezkém korzetu. Na pokoji musím ocenit dobře umístěné zrcadlo.

Byl jsem celkem k.o. z večerní pijatiky, tak zadání znělo, že budu jen ležet a relaxovat.

Jala se tedy kouřit, což jí celkem šlo, ale odmítla lízat koule a to jsou body dolů, které nezachrání ani ty hezké silikony, se kterými můžete dělat, co chcete. Chvilku 69, ale me to lízani kund na privatech moc nebere. Pak koníček, při kterém jsem zvládl zakončit. Na závěr ještě chvíli masáž, která byla taky fajn.

Venku jsem byl cca za 50 minut včetně sprchy, ale nejedná se o ojeb. Vzhledem k množství vypitého piva se mi chtělo dost prdět, tak jsem raději utekl dříve.

Holku doporučit můžu, byla hezká, ochotná, dělala vše, co jsem chtěl a kozy má velké a hezké, ale za to nelizani koulí musím dát jen 😐. To je prostě povinnost, zvlášť, když jsem si je kvůli akci oholil.

Tak, ať se vám všem v tomto roce dobře daří kluci.
14 Obrázek 8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
TomikTom
Začátečník
Celkem hodnocení: 352x
Recenze 2017: 1x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 11x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 53
Registrován: 18 lis 2017 15:40

Příspěvek od TomikTom » 03 led 2021 19:30

Sára
Klub Holy

https://www.clubholy.cz/sara/

Věk: 22 (+ privátová konstanta)
Výška:167
Váha: 62 (ani náhodou)

Moje druhá návštěva v Holyni, konec roku 2020. Z důvodu které jsem uváděl posledně mi Klub Holy hodně vyhovuje, mám to skoro po cestě ale chápu proč ostatní nornící preferují centrum. Proto jsem se rozhodl nevzdávat to a dál brousit v tamním výběru.
Jedu jednou okolo a koukám na nabídku. Ten den bohužel výběr nebyl ideální, přece jenom jsem se ale rozhodl zariskoval a objednal se k Sáře. Už na fotkách jsem tušil zradu, přeci jenom když je na všech fotkách holka zahalená a nejsou ji vidět kozy tak je to vždycky červený vykřičník. Návic přiznané míry napovídají že to nebude postavou žádná modelína. Na druhou stranu, říkám si, v civilu i na privátu jsem si ověřil že holky co mají malinko nadváhu šukaji tak nějak s elánem - asi se to snaží vykompenzovat 😁. Navíc mladé pevné tělo to ještě opticky utáhne.

Objednání bez komplikací, na místě jsem malinko s předstihem. Je mi nabídnuto parkování na dvorku ale to už je na mě moc hard core, přeci jenom bych rád zachoval trochu anonymity. Ve dveřích jsem vyděsil odcházejícího norníka ale spíš než organizační chybou to bylo mnou, že jsem vběhl do vrat která se neotvírala pro mě.
Za dveřmi mě čeká děvče. Pohled na hezký obličej a tmavé oči za brýlemi říká: zatím dobrý. Na těle volnou košilku, tady jsem měl zbystřit. Přesto jdu dál, holka je milá a konverzace docela plyne. Odevzdání 1000 + 500 za půlhodiny na matraci a OB. Moje sprcha ve trojité kojí, holka přichází po chvilce vyvoněna a zdá se dobře naladěná.
Následující akce už jde jenom z kopce. Lehne si vedle mě a zcela mě mechanicky začne honit mého bambulu. Zcela očekavatelně to nemá žádnou reakci tak zavelím na kouřovou. Holka se vrhne na ptáka a v její teplé puse přeci jenom ožije. Ale celkově je ten orál tak průměrný.
Odstrojím košilku a je to velký špatný. Holce to přetejká všude a výraz lehce oplácaná už tady nejde použít. A mladistvá pevnost taky žádná :-)). Jediná optický přijatelná pozice je zezadu, takže ji otočím a začnu hoblovat. Zvukový projev téměř nula, ale aspoň si nechává divoce naložit, nějak cítím že bude problém se udělat tak do toho buším jako divej.
Když už se blížím ke konci a vyndávání ho ven ze ji aspoň zcákam zadek, holka na mě co prej že co to dělám. Po předchozí zkušenosti už tuším odkud vítr vane. Prej že za výstřik na tělo se platí. A já, skálopevně přesvědčený nenechat si zkazit náladu, povídám že to určitě ne. A ona s úsměvem že jsem v bordelu a že v bordelu se platí za všechno.
Tak za všechno jo? Tak vy blbky možná za chvíli budete chtít příplatek i to aby si člověk stáhnul na kozy nebo co?
Mám chuť se aspoň udělat a vypadnout ať neodcházím s plným pytlem ale během debaty můj kokot zcela neodvratně vadne a šance na jeho resuscitaci není.
Povídám holce že nic připlácet nebudu a že to normální není, beru si hadry a odcházím nasraný do tmy pražské periferie.

Pozn. mezitím mi napsali z privatu na mou první zprávu, že tyhle příplatky jsou smz holý nesmysl a ať to příště řěším hned na místě telefonem operátorce. A nabídli mi férově kompenzaci, takže palec nahoru pro vedení. Nicméně nevím jak to tam vedou, přijde mi že holky trochu zvlčely a potřebují přísnější dohled.

Závěrem: holka vzhledem podprůměrná, která jako kompenzaci nenabízí nic, ale vůbec nic navíc, naopak: myslí si že si bude účtovat úplně nesmyslné příplatky za cokoliv. Velké a varovné NE.
3 Obrázek 11 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kotek
Začátečník
Celkem hodnocení: 3x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 1
Registrován: 09 zář 2018 17:32

Příspěvek od Kotek » 03 led 2021 22:05

Napíšu svou první rezenci nerecenzi...
Jak se říká, když něco nejde tak to prostě nejde!
Uplně volná neděle skýtala příležitost vyrazit nekam na privát. Nejdříve jsem relaxoval a po obědě už začínal hledat vhodnou svlečnu. Říkal jsem si že tentokráte nevyzkouším žádnou obvyklou matadorku, ale zkusim neco nového.
Rozhodl jsem se pro:
https://www.sex.cz/massagenataliprivat
Volám, a vzápětí přichází SMS s "MENU" , tak tedy odpovídám další SMS a po chvilce dopisování jsme se dohodli i na čase. V klidu dojedu na Palmovku s 20 min předstihem, píši si o adresu, volám, ale nic! A to jsem i napsal potvrzovací SMS předem.
Nasranej odjíždím po pár provoláních a zprávách domů.
Bohužel nadrženej a s tím, že proste v tenhle den musím smočit zkouším Babylon privat ve Strašnicích (jakou tapinu už ani nevím, mají tam docela výber). Jednou jsem tam už byl a vše bylo ok. Tentokrát ale jak přes kopírák předchozí "neakce": i když jsme se dohodli po telefonu s operátorkou, ona vše potvrdila, já podle instrukcí poslal i SMS půl hodiny předem, tak když dorazím na místo ve smluvený čas, nemůžu se dovolat, dopsat ani dozvonit zvonkem. Po dvaceti minutách to vzdávám a říkám si ....alespon si ušetřil 2 litry. Bohužel to je slabá náplast.... xxx43
Nestalo se vám už něco podobného?
2 Obrázek 1 Obrázek

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Příspěvek od holanďan123 » 04 led 2021 20:54

Linda - Krymská ulice
https://www.annonce.cz/inzerat/prijemna ... qh529.html
777 402 823
cena 1200 kč/hodinu, líbání bylo v ceně
Já si myslím, že některé fotky v inzerátu jsou ilustrační, podle mě dvě jsou ale orig.
Inzerát:
Ahojky, jsem příjemná usměvavá česká dívka Linda, 29 let, s prsy č. 3, štíhlým pasem a krásnou kulatou prdelkou. Pokud se potřebuješ uvolnit, hledáš pomazlení, chceš se hezky pomilovat, pak mi zavolej a něco spolu podnikneme. Najdeš mě v Praze 10 - Vršovicích, blízko Francouzské ulice. Parkování v bílé zóně, parkovací automat je 10 metrů od domu. Pokud máme spolu domluvenou schůzku a Vy nestíháte, prosím o SMS zprávu, že nedorazíte. Moc děkuji za pochopení a těším se. Hezký den Ti přeje Linda.


Tohle byl moc fajn zážitek. Objednání bylo malinko komplikované. Linda reagovala skvěle, ale ten barák, ve kterém jsou je v rekonstrukci a hodně ten den pršelo a musela volat správce domu, aby to v koupelně nějak zatěsnili, protože tam chcalo jako z konve. Takže jsem dorazil ve smluvený čas a nikdo nezvedal. Nějak se mi to nezdálo, protože v recenzích slečna působila spolehlivě, tak jsem 15 minut čekal a průběžně zkoušel volat. No nic, tak jsem sednul do auta a odjel, cca po pěti minutách mi Linda volala, že se hrozně omlouvá a vysvětlila situaci a že klidně můžu přijet, hlas příjemný, milý, čas jsem měl, tak jsem se otočil. Linda mě přivítala civilně oblečená a musím říct, že teda dobrý. fakt pěkná holka. Ukazovala, co se konkrétně stalo a musím říct, že ji obdivuju, že se nebojí, že ten barák celý spadne.
Jinak prostředí privátu pěkné. Domlouváme hodinu za 1200. jdu do sprchy a po sprše přichází Linda v takovém župánku. Musím říct, že holka se mi moc líbila. Má větší zadek, ale takový fakt pěkně tvarovaný. Samotná akce moc fajn, líbání moc dobré, procítěné, mazlila se, tulila, orál bez výborný, ne nějak zvlášť hluboký, ale teda je vidět, že to teda umí. Samotný styk probíhal ve stejném duchu.

Lindu jednoznačně můžu doporučit, příjemná normální holka, inzerovaných 29 bych ji klidně věřil, jestli je jí o pár let víc, to nemám odhad, ale mě se moc líbila a bylo to moc fajn.

P. S. já si nejsem moc jistý, ale přišlo mi, že pár let zpět byla v bájném Top Sexu v Pitrovce, ale je to opravdu bez záruky
17 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

holanďan123
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1534x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 14x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 12x
 
Příspěvky: 366
Registrován: 10 dub 2017 00:18

Příspěvek od holanďan123 » 04 led 2021 23:48

Claudie - mazlive studentky
http://mazlivestudentky.cz/cs/girl/140
https://www.eurogirlsescort.com/escort/ ... ist=tpbya9
tehdy inzerovala v annonci, cena byla 1500 + 500 ob.
606 357 709

Já za ní byl ve Strašnicích, když inzerovala v annonc, současně i u mazlivek. Podle mého to byl ten bývalý privát Sexygirls, ulice Nedvězská. Nicméně, jak sama řekla, privát tam bude jen do Vánoc a pak se to tam zavírá. Podle mě je to škoda, byt to byl hezkej a pro účely komerčního šuku úplně ideální. Klidná ulice, parking v pohodě, fialová vedle baráku, novostavba, pěkný pokoj. škoda.

Objednání naprosto v pohodě. S objednáním se pojí vtipná historka. objednání po SMS v pohodě. U baráku volám, hlas do telefonu neskutečně přijemný a sexy, že prý jde pro mě dolů (po položení si říkám, že na sex po telefonu by ta holka vydělala slušné peníze s takovým hlasem). Po vpuštění jsem trochu znejistěl, holka štíhlá, taková v obličeji pěkná, taková intelektuálka s pěknými brýlemi. Říkám si, to bude dobrý. Vlasy odbarvený do tmavé zrzavé barvy.

No nic, dojdeme na pokoj a slečna říká: Chvilku počkej, Claudie přijde za chvilku.............No, škoda no.

Claudie přijde, úsměv od ucha k uchu. No ale špatná nebyla. Postava odpovídá fotkám u mazlivek, větší zadek, milá. říkám jdeme do toho. Beru 1500 + 500, teď v mazlivkách je to koukám o kilčo levnější.

Jinak holka se s tím nemaže. Přístup výborný, je taková submisivnější, nechá Vás. Dr. Filth to shrnul celkem pěkně. Takže po lízání, které si docela užívala říkala, že se postará o mě. Orál bez byl teda vynikající, ta se té hloubky nebojí, takhle dlouho si ho do krku už dlouho žádná nedávala. Až jsem se divil, chvilkama se trochu dusila, ale vždycky tak pomalu zajela až nadoraz a chvíli tak zůstala, že jsem nechápal, že to dává, to ji vydrželo poctivých 15 minut. mezitím jsem ji prsty prozkoumal obě dírky a zvažoval, že příště zkusíme áčko. Do šukání s jejíma nohama opřených o ramena jsem se s tím moc nemazal a vydržel to docela dlouho na můj vkus.

Holka je naprosto v pohodě. Tipuju, že ji nebude víc než 26 let, postava odpovídá fotkám a je to taková normální holka odvedle. Nic ze sebe nedělá, je milá, příjemná, neměla to zrovna lehké a přesto je taková optimistická. je vidět, že to má ráda a vydělává si tím v době covidové, srovnaná a nedělá s tím žádný štráchy.

Doporučení ano, opáčko možné, ten anál mě láká.

P. S. nedalo mi to a psal jsem pak sms, jestli se lze objednat k té hezké slečně, co mě dole vyzvedávala. Odpověď velmi slušná: Bohužel ne, já jsem tu jen jako vrátná a telefonistka.:-)
11 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
dabelguru
Začátečník
Celkem hodnocení: 119x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 16
Registrován: 27 dub 2017 02:39

Příspěvek od dabelguru » 05 led 2021 17:23

Diana (Dianka) - Moncheri
https://www.sex.cz/703527
773 013 770
1h/1500 Kč

Domluva: Starší návštěva. Volám a ten den byla volná pouze Diana. Měla tu v té době zatím jen dvě nejasné recenze, tak jsem si šel udělat svůj obrázek. Lokalita taková zvlástní, RD kolem paneláků, kde před vchodem je autodílna spolu s dětským hřištěm. Vstup přízemím, kde mě čeká Diana. Nečekal jsem kdoví jaký wow efekt, ale takovy pruser ne. Tady jsem se měl na místě otocit, omluvit se a jít radeji do pryc. Bohužel jsem tak neudalelal a jiz kracime od hlubin študákový duše. Cimra lehce klaustrofobní ale co. Poslan do koupelny, kde jak na piedestále stojí vana. Človek se z ni malem na schodech zabije.

Akce: Prsa má celkem hezký, kouř slušný. Sex velký špatný, největším problémem asi bylo se do ní vubec dostat. At mazala, jak mazala podvozku se nechtelo. Když se to podarilo, pripadal jsem si jak ježek v kleci :DD. Stridat polohy se ji nechtelo, na konicka uz vubec ne, ze prej jestli si myslím, že na tohle vleze, tak jsem upad. Vše k tomu dovršilo debilní měkký postele, kde když se chce člověk zapřít, místo toho se propadne do neznáma. To že ji z huby smrděl kouř a tvářila se u toho jak prdel ani nemluvě.

Záver: Špatná zkušenost, jasne nedporuceni. Překvapuje mě, že tahle holka tam do dnes dělá. Ta by vubec totiz nemela sukat za penize.
Diana.png
9 Obrázek 4 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

vladimir1992
Začátečník
Celkem hodnocení: 69x
Recenze 2017: 2x
Recenze 2018: 2x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 2x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 22
Registrován: 28 čer 2017 20:55

Příspěvek od vladimir1992 » 05 led 2021 20:38

Týna
ClubHoly
https://www.clubholy.cz/tyna/

Návštěva v novém roce. Platba 30 min 1000 kč. Přijel jsem na půl hoďky, slečna v uplých šatech, vypadala celkem OK. Ovšem tím to končí. Jen se představila, a pak jsem od ní neslyšel ani slovo. Po mé sprše se na pokoji svlékla, lehla si, do mazlení ne, sem jí musel naznačit aby začala alespoň honit, prsty do kundičky ne, střik na břicho pak ne, kolega začal vadnou ze záporné erotické atmosféry, tak jsem ji rekl ať mě aspoň vyhoní, střik leda do ubrousků které si mam sám pak dát před penis, ani postříkat prostěradlo sem nesměl, to ho jako mezi klienty nemění takové to natahovací prostěradlo?
Hele přece když to kur** nebaví tak ať to ta kur** kur** nedělá ne? Omlouvám se zá výrazy, ale tohle mi na tuto schůzku nejvíce sedí.
Prostě kdybych si doma vyhonil, mám mnohem lepší zážitek.
5 Obrázek 4 Obrázek 5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Lars
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1780x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 15x
Recenze 2020: 12x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 398
Registrován: 21 čer 2017 15:52

Příspěvek od Lars » 06 led 2021 19:25

Nikola, Vršovický Pelíšek
https://www.sex.cz/406227?SFI=156&Rnd=1 ... &S=0&PID=1
https://tapky.svetaci.info/divky/2017-n ... 08-901-589
608 901 589

Tohle se hodně nepovedlo. Holka taková nijaká, nahrbená, česky moc neumí. Obličej se mi celkem líbil, pod umaštěnejma šatičkama se rýsuje slibná postava. S vědomím, že u rusek někdy první dojem klame a je třeba je trochu rozehřát jdu dál, beru půlhoďku za litr a doufám, že v posteli trochu povolí.

No nepovolila. První studená sprcha přišla, když se nenechala lízat ani prstit, pořád dokola melduje "pouze klasický sex", což je asi vrchol její češtiny. Nenechala na sebe sáhnout od prsou výš. Při pokusu o jakoukoli konverzaci a prolomení ledů jenom na mě jenom nechápavě civí, jak kdybych byl idiot a mluvil cizí řečí. Mluvím, ruštinu neovládám. Odtahuje se, nohy drží křečovitě u sebe, nevím si s ní rady, péro mi samozřejmě nestojí. Přemejšlím, jestli mám vypadnout a chtít prachy zpátky, nechce se mi, nemám konfrontační náladu. Na měkký péro si nasadím gumu, zkouším, jestli umí kouřit. Neumí. Natočí se bokem, mechanickej pohyb bez náznaku jakýkoli vášně, péro měkne ještě víc. Otáčím jí na břicho, s vypětím veškerý svý mentální energie stavím péro a vojíždím zezadu, abych se nemusel dívat na ten její otrávenej ksicht.

Nezvládnutá otočka par excellence, nedoporučuju nikomu. Dle ostatních recenzí jsem jí asi chytil ve špatný náladě, ale takovouhle trapnost jsem v bordelu ještě nezažil.

Jo a kozy má fakt hezký.
16 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všichni stárneme, jenom kurvičkám je pořád dvacet jedna.

dominik
Začátečník
Celkem hodnocení: 26x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 17 dub 2017 22:55

Příspěvek od dominik » 08 led 2021 21:10

https://www.sex.cz/martinaprivatek?Nam= ... 448384&S=0
Pěkná a milá žena, fotky i s obličejeme odpovídají. Prostě Je to ochotná milfka a sex si užívá. Opravdu mohu doporučit.
4 Obrázek 5 Obrázek 7 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek

panjo
Začátečník
Celkem hodnocení: 6x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17 srp 2018 15:27

Příspěvek od panjo » 09 led 2021 21:01

Zdravím norníky,
už je tomu asi tři, čtyři týdny zpátky, jsem navštívil Nikolu, Vršovický pelíšek.
Musím dát za pravdu Larsovi, který tady kousek zpátky popisuje jednání slečny. Lépe bych to nenapsal. Opravdu nedoporučuji.
Vše dobré v roce 2021.
3 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek

mmaa
Začátečník
Celkem hodnocení: 123x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11 led 2021 22:07

Příspěvek od mmaa » 11 led 2021 23:02

Bela
Sexy šelmičky, 773 185 519
https://www.sex.cz/391291


placeno půl h 1000 + 700 OBDK


Objednání proběhlo po telefonu naprosto bezproblému a po chvíli stepuju před domem. Čekání bylo poněkud delší než slečna přišla, ale aspoň už to bylo pod rouškou tmy.
Po příchodu mi bezeslova otevírá dveře a vpouští mě do domu. První slova z ní začnou jít až v bytě. Úplně se mi to nezdá, ale situaci nezvládám a zůstávám xxx12 a domlouváme se na půlhodiny s orálem do konce.

Jsem odeslán do sprchy, ve který to neskutečně smrdí. Poté návrat na pokoj a opět dlouhá čekačka na slečnu.

Po příchodu si mě šteluje na posteli a začne kouřit, taková zvláštní technika, ale vcelku učínná a po chvíli nasazuje pláštěnku a jdu na ní, přičemž je stále oblečená, akorát si sundala kalhotky. V této poloze jsou z jejích vlasů velmi cítit cigára, fakt chuťovka. Zvukový doprovod byl dobrej bizár - zlatý dabovaný německý péčko... Vzhledem k všemu nic nezdržuju a jedu na rychlý konec a zakončujeme do pusy a následně plive do kapesníčku.

Shrnutí: Měl jsem dát na svůj pocit a jít pryč, ale nezvládl jsem to. Fotky slečny sedí, na rukou má nějaký drobný tetovačky, úsměv nemá zcela kompletní... čas zda byl dodržen nevím, bylo to dlouhé dost. K privátu samotnému asi jen to, že je to neskutečná díra, toť vše.

Opakování nehrozí.
7 Obrázek 4 Obrázek 3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

wenn
Začátečník
Celkem hodnocení: 96x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 30 črc 2019 00:00

Příspěvek od wenn » 12 led 2021 23:03

Eli
Privat Wild Cats
https://www.sex.cz/834261?SFI=1005&Rnd=589849221&S=3
+420607598507

1k czk pul hodina, priplatky ma OB, libani asi jeste neco

19 let asi nema ale 23-25 klidne, vyšší holka (asi nad 170cm), postava hezka zenska, mensi prsa. Vystupovani prijemne, to studim ji i verim. Zadna silikon bitch, holka ze studentske hospody (v dobrem).

Ze začátku hodne pasivni a opatrna, rikam si a dooprdele, to zas bude..., naznacil jsem ze muze pritlacit na pilu, oral stale dost opatrny ale uz se trosku rozjížděla. No a pak to celkem najednou chytlo jiny raz, pri sexu me mackala, sla tomu naproti, s dost prirozenym vyrazem si to užívala, asi jsem ji rozmrdal, uplne nemyslim ze to byla kdovijaka poza. Po akci sem ji trochu zpovidal a pry si nebyla jista co si ke me muze ze začátku dovolit, ze vypadám intoušsky :D

Nevim zda doporučit, mozna ano. Ja asi z odstupem zopaknu at mam nejaky benchmark.

Jinak prostredi privatu vyborne, pro ty co neznaji, po schodech do nejvyššího patra zizkovskeho hotelu s notně devadesatkovym feelingem, nyni v tezke rekonstrukci. Genius loci 100%, mate skutečně pocit ze jdete do bordelu, coz cenim :)
13 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
campanus
Začátečník
Celkem hodnocení: 299x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 3x
Recenze 2021: 14x
 
Příspěvky: 34
Registrován: 07 pro 2020 10:45

Příspěvek od campanus » 13 led 2021 09:34

Eliška – Privát Moncheri
https://www.sex.cz/792588?SFI=294&Rnd=145
https://tapky.svetaci.info/divky/2020-e ... -773013770
773 013 770
1000,- Kč/30 minut + líbání 500 Kč

Objednání, příchod na privát i diskrétnost v domě OK. Před domem je to však s tou diskrétností vzhledem k autodílně hned vedle vstupu horší, ale ti chlapi jsou zvyklí a je jim to prý jedno. Privát má více koupelen – jedna je prostorná s velkou vanou s vířivkou, druhá je kapesní za trest, je tam i pokoj s vlastním sprchovým koutem, tak je to loterie. Na pokoji svítila svíčka, to mám rád, líbí se mi ta intimní nálada, kterou to pomáhá vytvářet.

Eliška je odbarvená blondýnka, viděl bych to kolem 22-25 let. Komunikativní, společenská, je kuřačka. Říkala, že s touto prací začala zde v Moncheri, tomu bych v jejím případě věřil. I když je menšího vzrůstu, není to napohled křehká dívka a je taková udělanější (neplést s nadváhou). Má výrazný obličej, velmi široký úsměv, pevná prsa jedničky. Mohla by zapracovat na oholení nohou.

Byla po celou dobu přátelská, dávala najevo, že chce, aby mi bylo hezky, abych si to s ní užil. Během sexu šla rytmu vstříc - a co bylo zajímavé – měla stále slast ve tváři (i pokud neviděla, že se na ní dívám). Je podle mě takový sexuální typ. Zároveň bude submisivní, během orálu líže koule, při sexu cucá prsty. Navrhla reverse koníčka, to bylo pěkné zpestření. Ptal jsem se jí, co všechno nabízí, tak vedle líbání ještě orál bez a polykání.

Vám, kdo necílíte výhradně na dívky s velkýma prsama nebo na napohled nevinné jemné dívky, můžu Elišku určitě doporučit. XXT03
15 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
campanus
Začátečník
Celkem hodnocení: 299x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 3x
Recenze 2021: 14x
 
Příspěvky: 34
Registrován: 07 pro 2020 10:45

Příspěvek od campanus » 13 led 2021 09:37

Nora – Club Holy
https://www.clubholy.cz/nora/
https://tapky.svetaci.info/divky/185-no ... 23-147-136
605 556 080
1000,- Kč/30 minut

Privát sídlí v Holyni, což je dobré místo, jedete-li autem – z velké části západu a jihu Prahy je to sem celkem kousek. Domluva OK. Zaparkovat se mi podařilo poblíž na volných parkovacích místech. Po zazvonění mi otevřely vrata, vejdete před dům a přijde si pro vás slečna. Privát je nový, prostorný, čistý, ve sprše dívky myslely nejen na ústní vodu, ale také na jednorázové plastové kalíšky.

Nora je Slovenka, která přišla na privát po delší pauze. Věk odhaduji 25-28 let. Středně dlouhé vlasy nabarvené do červenohnědého odstínu měla v culíku, který si v posteli rozpustila. Více než obličej mě zaujalo její tělo – jak zadek, tak pěkné kulaté pevné dvojky. Tělo je parádní, pevné, je za co vzít, ale nikde nic nepřebývá. Jak ve spodním prádle, tak nahá vypadala fakt sexy.

Moc hezky se nejprve mazlila, líbala mě na krku, po těle, na prsou, kolem penisu, malý kousek a už by to byl orál bez. Orál se mi líbil – dlouho a fakt bezvadně se mi věnovala, koule ale nelízala. Zkoušel jsem si ji nastavit do 69, na to nereagovala, tak jsem se jí na lízání zeptal a prý že ne. Vystřídali jsme klasické tři polohy, nějak se do toho však nechtěla položit, nebyl tam z její strany nějaký nápad, nepřišlo ani posexové obejmutí, které mám rád. Měla však dobré hlášky, pobavila mě.

Nora si je i po pauze velmi jistá v kramflecích. Ví, co chce, má svůj scénář a svá pravidla a neváhala by se rychle ozvat, kdyby něco. Čas ohlídala, uvnitř domu jsem byl 35 minut. Hodnocení dávám neutrální. XXT02
10 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
slif
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 2113x
Recenze 2017: 7x
Recenze 2018: 14x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 10x
Recenze 2021: 6x
 
Příspěvky: 891
Registrován: 11 dub 2017 09:25

Příspěvek od slif » 13 led 2021 13:43

Tentokrát mezi všemi těmi zkušenými MILFkami snad opravdu slečna a začátečnice:
Katka, kluboprivát Domeček, http://masazedomecek.cz/?p=4767 tel. 603 387 410

Katka je mladě a příjemně vyhlížející slečna slovanské postavy „krev a mlíko“, pro mne ideál. Nekuřačka, za to má plus. Zalíbila se mi hned, když jsem ji poprvé uviděl, a tentokrát se mi podařilo získat timeslot. Jako každá nová akvizice má kalendář dost plný.

Jak se později ukázalo na pokoji, je celá bílá a hladká, bez obrázků po těle, za to je další plus. Tmavé vlasy a oči tvoří příjemný kontrast. Ona je celá taková … příjemná a klidná. Na pokoji spíše submisivní, musíte to vzít do ruky sami. Ale neznamená to, že by byla nějak pasivní nebo se dokonce sexu bránila. Když se trochu rozehřeje, aktivně spolupracuje a uvěřitelně si to užívá. Hádám, že výkonnější norník si s ní může užít pořádnou mrdanici. Mně se to moc nedařilo, je dost úzká a nějak jsme nemohli najít pohodlnou polohu. Ale to chce jenom tréning. Navíc jsem si přidal OB, má trochu zvláštní nicméně na mne účinnou techniku, tak tak jsem zabrzdil, že to nedostala do pusy (ale nijak nenaznačovala, že by jí to vadilo).

Předchozí hodnotitel píše o nekomunikativnosti, já bych to spíše nazval tak, že není zbytečně ukecaná. Se mnou se bavila normálně, na baru i na pokoji. Je třeba vzít v úvahu, že čeština není její rodná řeč a že asi zatím nemá s privátovým provozem mnoho zkušeností. Já jsem byl s návštěvou spokojen, užil jsem si s holkou, která se mi opravdu líbila a její klidná společnost mi byla příjemná. Potěšilo mne i postkoitální přitulení, na líbání jsme nějak zapomněli (BTW má krásné zdravé zuby). Opakování velmi pravděpodobné, doporučení … asi jak komu.

Ťapinometrie: 28/162/65/3 všechny údaje jsou blízké realitě
Prováděné činnosti: ližba, OB, klasika
Nepovolené činnosti: prstění
Cena: 1000/půlhod + 500 OB
Ťapky: XXT03
.
Katka2.jpg
Katka1.jpeg
12 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.

Uživatelský avatar
ko_cour
Mudrlant a výmyselník
Celkem hodnocení: 23771x
Recenze 2017: 78x
Recenze 2018: 57x
Recenze 2019: 53x
Recenze 2020: 48x
Recenze 2021: 26x
 
Příspěvky: 8901
Registrován: 05 dub 2017 12:24
Bydliště: Kongeriket Norge

Příspěvek od ko_cour » 14 led 2021 09:19

Poslední dobou se pri cteni vlakna recenzi nestacim divit. Nekolikrat jsem si malem i ublinkl. Opticky to pusobi, ze chlapi jsou natolik zoufali, ze prinesou prachy i takovym stvorenim, o ktery by si normalni chlap neoprel ani kolo. Vazne je to neskutecny, za co jsou chlapi ochotni platit. A na druhou stranu, stále rada z nich nosi prachy i zlatokopkam a zkousi ruzny predrazeny tu a tam se nabizejici tapiny, asi ve snaze, ze trefi jackpot nebo co. Nechapu to. Platit za sukani zenskym za zenitem, ruznejm obstaroznim rasplim a vyjetym fuchtlim. Takhle, ja nemam nic proti starsim zenam, odjakživa jsem jimi byl obklopenej a už davno jsem si vsiml, ze často byvam jejich milackem, aniz bych o to nejak vedome usiloval. Ale doprdele, pokud jde o sukani a nedejboze sukani za peníze, to je prece uplne jina pohádka. A v te pohadce jim klidne budu dal rikat rasple, fuchtle, fosilie. Stejnej negativni názor mam na placeni potetovanejm vysilikovanejm hruzam, nebo mladejm instabuchtam, blbkam s nakynutyou figurou nebo aspon nakynutym sebevedomim. To proste nikdy nepochopim. Je prece spousta jinejch moznosti, jak svoje prachy investovat, nez platit a podporovat všechno tohle. Prijde mi to, jako když ti lidi hazej prachy do kanalu a nevim, v co v tu chvili veri nebo v co doufaji…. Zoufalost. Proste holka za 1000/1500 se mi musí libit, musí bejt necim zajimava, musim mit chut ji osukat a necejtit zadne pochyby, kdyz ji predavam ty tezce vydelany prachy. Jinak mi to nedava smysl a ty prachy 100x radeji utratim nebo investuju jinde nez v kommerzmrdu, moznosti je spousta. Ale zda se, ze se stále najde nekonecne množství tech, kdo at uz nevedome, ci vedome (o to hur) kurvej ceny, kurvej prostředí..... No, takze ted k věci.

Angelika, Wild Cats
https://www.bezpasaka.cz/angelika-1
tel. 607598507
1000,- Kč/30 minut

Zazitek starej tak tejden, uz nevim. Vyrazil jsem do podniku za jinou holkou, jejíž jmeno uz si nepamatuju a na webu ji nevidim. Ale dopadlo to otockou. Tak mi nabidli jeji kolegyni a prestoze to normlane nedelam, tak jsem si ji nechal ukazat a nakonec se rozhodl zustat. Reknu to takhle, kdybych předem videl jeji fotky, tak za ni nevyrazim. Ale to je ve Wild Cats uz takova klasika, ze oni proste neumej vyfotit ty svoje holky normalne, všechny tam vypadaji na fotkách jako obludy. No, neni hubena jako lunt, ale kdyby nebyla stiha, nedejboze kdyby byla tlusta, tak vezmu caru ze ano. Macate tvare ale ma, takto si predstavuju holku z moravského venkova, fakt by ji slusel kroj. Pusu ma sirokou, to je uplna pracka na curaky, to me napadlo jako prvni. Bruneta, vlasy na ramena. Působila jako novicka, privatovou logistiku jeste nemela osahanou. V duchu jsem nad tim jasal, nemam v oblibe ty zkuseny dlouhosukajici rajdy, co inzerujou, ze se „o me postaraji". Ja nechci, aby se na private o me někdo staral, ja chci na holku vletet a osukat ji idelane az do bezvedomi. Kazdopadne pokud tahle Angelika uz nekde nejaky zkusenosti s kommerzmrdem nabrala, tak to bylo jen ku prospechu veci, nemusel jsem ji nic vysvetlovat a pritom zustala svezi a mrduchtiva xxx41

Na zacatku vzala slavnostne do ruky ten jejich rucne psanej cenik, co jsme tady uz resili, a prej ze co bych si k te pulhodine pral. Prej, ze tam maji za priplatek prstovani nebo libani a jiny veci. Ustal jsem poznámku, ze nejsem pica abych platil libani a ze 90% holek stejne neumi kourit, tak proc kvuli 2 minutam kourovky bez gumy platit dalších 500 xxx53 Radeji jsem ji rovnou rekl, ze o priplatky zajem nemam a cenik ani nebudu cist. Takze placeno 1000 za pulhodinu.

No, po sprse ke mne prilehla jen v cervenem spodnim pradle, koukam, ze pres prdel a stehna je ji o zdibec vic nez co bych hodnotil jako raketoidni figuru, ale jako zenska me pritahovala. Jako by mi cetla myslenky, zkusene zensky si zkousela tyto partie zakryvat rukou. Ja jsem to videl a v duchu jsem se te snaze o maskovani smal. Rozjel jsem trochu toho verbalniho sexu, pri kterem se holka uplne uvolnila a obcas po mne mimodek sahla. No a pak jsem se na ni v jeden moment doslova vrhnul. Reakce uplne okamzita, holka se ke mne privinula jako liana a najednou jsme se po sobe plazili. Krk, usi, hlava, odkryval jsem jeden jeji spinac za druhym. Poprve projevila snahu o libacku, nereagoval jsem na to a misto toho jsem si zacal rochnit v jejim kline. Tam uz bylo pekne mokro, toz jsem ten pekac nalezite projel, ale jen jazykem. V hlave mi totiz furt jelo to meldovani o prstovacce jako priplatku, takze jsem se na to vykaslal, to by me asi zabilo kdyby mi to v tu chvili zase pripomnela. No, dalsi vyzve k libacce jsem se uz nebranil, v podstate me stejne zacala libat sama. Pero tvrdy, po chvilce sahla pro gumu, lehce s ni zapasila, nandala a sup uz je na me. Byla takova zdivocena, nejdriv jsem myslel, ze se nesladime, ale pak pochopila, ze oprcat musim ja ji a ne opacne, a pak uz to bylo jen dobry. Postupne mi tam vyvadela a doslova rvala, uplny vymitani dabla. Takovy ty momenty nelitostnyho tvrdyho mlatu ji braly fest, stejne jako predtim to mazleni. Pri tom rvani jsem ji mimodek zacpaval pusu, coz se ukazalo jako dalsi spinac, malem mi ukousla prsty. To jsem ji pak pleskl pres ty jeji papule, no a tvl opet trefa primo do cerneho. Ma hezkej profil, takze kdyz lezela na brise a ja jsem ji drtil zezadu a hlavu na stranu ji tlacil do polstaru, tak to na me konecne prislo. Pekne divokej a vasnivej mrd jsem za ten litranek koupil! xxx63 xxx63

Zazitek to byl tak na 0,75 kolopu. Abych to vysvetlil, to je takova nase aktualni srandicka, inspirovana kolopovym licenim jeho opakovanych mimoprivatovych zazitku s nejmenovanou ochocenou tapkou. Jde o skalu, kde 0 je minimum, 1 je maximum a nejmensi jednotkou je 0,05 kolopu (priklad: 0,65 kolopu, 0,7 kolopu, nebo 0,35 kolopu). Stupen 0 kolopu je asi jasnej, to je zazitek, kterej je zcela mrazivej, tragickej, a traumatickej, takovy jako by se radeji ani nestal. Opacny extrem 1 kolop je pripad, kdy ses za Apollona, tapka te zboznuje, ocichava te jako mlsnej pes, uctiva tebe a tvy pero jako totem, liba se, kouri te bez gumy, lize ti prdel, sama se necha ojet do prdele, vodi ti kamosky do trojky do postele, a to vse samozřejmě zcela zdarma. Za me osobne je v privatovejch podminkach dosazitelny maximalne stupen 0,9 kolopu (=rezim oddany zamilovany pritelkyne a vse z toho plynouci) na tak ho beru jako levej nejvyšší, precijen minimalne vstupny vzdy platis. Na privatu jsme ho zazil, ale spocital bych to na prstech jedne ruky nesikovnyho tesare, jak se rika. Mam tendenci hodnotit stridme. Cim vic se zazitek blizi maximu, tim by melo byt tezsi poskocit na skale o stupinek vys, aby nedochazelo k devalvaci klasy. Pozor, kdyz nekdo koupi hodinu a par priplatku treba za 3 tisice sakum pikum, uz z principu takovy zazitek nemuze ani omylem bejt za 1 kolop, ani za 0,9 kolopu, ba dokonce zcela urcite ani za 0,8 kolopu, i kdyby dotycnej byl sebespokojenejsi. Kdyz to zasadim do sirsiho pohledu tak bych rekl, ze vetsina mych zazitku na privatu osciluje nekde kolem 0,55 - 0,6 kolopu, tedy lehci nadprumer, a to jen diky tomu, ze mam slusnou intuici na to, kdy dat radeji otocku. A taky nejasam z kazdy nahy prciny.
16 Obrázek 2 Obrázek 5 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky

Uživatelský avatar
ko_cour
Mudrlant a výmyselník
Celkem hodnocení: 23771x
Recenze 2017: 78x
Recenze 2018: 57x
Recenze 2019: 53x
Recenze 2020: 48x
Recenze 2021: 26x
 
Příspěvky: 8901
Registrován: 05 dub 2017 12:24
Bydliště: Kongeriket Norge

Příspěvek od ko_cour » 14 led 2021 13:22

Barča, Topprivát
www.topprivat.cz/node/2447
tel. 774173618
1500,- Kč/hodina

Tak tohle byl též zážitek z kategorie snů, prcáš holku a přijde ti, že je jí 14 let, jak fyzicky, tak i duševně.... v první chvíli mi teda přišla jako klasická Douchová, taková šedá myš… nebejt fotek ve spodním prádle, tak uteču, nevěříc co mě může čekat po odstrojení.... to tělo je ovšem fantastický, má krásnou prdel a krásný cca dvojky, ovšem na těle 14ti letý holky, neskutečný..... střik jsem držel silou vůle od prvních vteřin až do konce... ten pocit bych popsal tak, jako bych měl péro naládovaný jaderným palivem a to každou chvíli hrozilo, že vybuchne, že nastane strašná mela, všechno se to urve, proletí to vesmírem, zničí to tři čtyři planetky a bude konec světa.... xxx73 xxx73 xx10 xx10 tomu, kdo rád šuká rajdy a starý zkušený báby těsně před důchodem (a že jich tady je hafo), tomu bude připadal jako polínko, stejně tak se jí v klidu můžou vyhnout týpci, co raději silikonový, vybotoxovaný a potetovaný vulgární diskoštětky…. ona navíc bude trochu podivín a všechno to prožívá vnitřně, skoro neznatelně…. a do poslední chvíle jsem čekal, že mi řekne pane vedoucí, já stejně vím že ten falešnej kocour jste vy... xx16 no, neřekla… xx08 a já říkám 0,7 až 0,75 kolopa, přecijen to bylo spíš o mým pocitu než o nějakým uragánu xxx22 xxx51
14 Obrázek 18 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky

mystovi
Začátečník
Celkem hodnocení: 87x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 9
Registrován: 30 pro 2020 23:04

Příspěvek od mystovi » 14 led 2021 19:55

Nikola, Vršovický Pelíšek, Tel: 608 901 589, Link: https://www.sex.cz/406227?SFI=156&Rnd=1 ... &S=0&PID=1

Výška: 165-sedí
Váha: 56-sedí
Prsa: 2- sedí
Věk: 18- sedí
Cena:1500 1H/klasika bez extra

Objednání OK, potvrzovací sms 30min předem. Zaparkoval jsem před domem a už jsem se hlásil paní domácí. Byl jsem vpuštěn dovnitř a mířím do suterénu. Tam mi otvírá nesmělá holka, která se kouká do země a jeee ona to je Nikča xxx21 Zavede mě do pokoje a říká si na kalkulačce o 1500 za klasiku. Po sprše už čekám na příchod Nikči, která cupitá pouze v ručníku. Mluví rusky, takže jsem oprášil svojí ruštinu a jdeme na věc. Je to mladé kuře, takže zázraky nečekejte. Začali jsme kouřovou. Nic hlubokého spíš takové cucání špičky. Vše mi to vynahradil pohled na ní. Má krásné prsíčka a zadeček do ruky. Menší tetování, ale nic velkého. Po 10min jsem šel rovnou na svojí troj klasiku xxx50 Nejlepší to bylo asi na koníčka, protože to byla jediná poloha, kde jsem to mohl pořádně rozjet. Zezadu ani misio nebylo nic moc. Neumí se nastavit resp nechce. Čas byl zkrácen o 10 min- počítal se čas i ve sprše xx16 Zaznamenal jsem i několik nových časových pásem, když jsem kontroloval hodiny co měli na pokoji xx08

Akci hodnotím neutrálně: šuk průměr, nikča pěkná mladá holka, privát horší průměr- hlavně postel už na vyhození.

Opakování bych nedal
Vzhled 7/10
Oral 4/10
Sex 6/10
Privát 4/10
9 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mmaa
Začátečník
Celkem hodnocení: 123x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11 led 2021 22:07

Příspěvek od mmaa » 15 led 2021 00:16

Barča
Topprivát, 774 173 618
http://www.topprivat.cz/node/2447

placeno h 1500 + 800 OBDK

Hledal jsem mladou a drobnou holčinu a Barča přesně odpovídala tomuto popisu. Na živo tělo vypadá za mě ještě líp než na fotkách a ten zadek je opravdu luxusní. Už při úvodní domluvě je znát, že je fakt tichá a mocc toho nenamluví.
Na úvod proběhlo nějaké mazlení a přitulení. Chvíli jsem se nechal kouřit, nenadchne ale ani neurazí. Pak jsme se vyměnili a lízání i prsty byly přijaty bez problému. Ze začátku na to nereagovala, ale stačilo se jí trochu pověnovat a už byla prohnutá v zádech a vlnila se jak had, škubala sebou, doslova tekla, ale stále se to snažila v sobě dusit a vůbec se neprojevovat. Pak mě odstrčila a s nepřítomným pohledem mě požádala, abych jí dal minutku.
Při samotný akci aktivitou neoplývá, ale jak si ji nastavíte, tak zůstane.
Zakončení proběhlo v její puse, kdy nechala vše doznít a teprve potom šla vyplivnout do kapesníku.

Na závěr: prostě se jedná o droboučkou a mladičkou holčinu s luxusní postavou. Tím je řečeno vše.
Za mě spokojenost, dostal jsem, co jsem očekával XXT03
16 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

george50
Začátečník
Celkem hodnocení: 372x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 9x
 
Příspěvky: 44
Registrován: 07 pro 2017 15:44

Příspěvek od george50 » 16 led 2021 11:23

Julie
Vršovický pelíšek Přípotoční 27
tel.608 901 589
placeno 1000,- 1/2 + 500 OB

zážitek 3 dny starý
U Julie jsem byl někdy v létě a nebylo to špatné, potom zmizela na 4 měsíce na Ukrajinu a před Vánoci se opět objevila. Julie je vyšší štíhlá dobře rostlá 30+. V obličeji průměr , bohužel prsa jsou poznamenány dětmi a chtělo by to tuning. Jinak je příjemná a vstřícná česky ještě moc neumí. K akci: její silnou stránkou je OB, už se ledacos naučila, olizuje koule a celý rozkrok, při lízingu se krásně udělala, klasiku si užívá a to velmi hlasitě. škoda že si nechala udělat velkou kérku na rameni. Končila pusinkou, ale dovnitř ne. časový ojeb nepozorován, opáčko časem možná ano, je to takový pražský průměr.
9 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bruno7, Lamik a 217 hostů