Natali - Roztoklatská ulice nad Restaurací na Zborově
https://www.sex.cz/prijemnazrzkaprivat 773 621 522
https://www.annonce.cz/inzerat/natali-4 ... ategf.html 776 459 579
inzerát v annonci:
Ahojky jsem zkušená žena, 38/170/60/3 zvu pány a kluky do svého soukromého bytečku. Na relaxační a erotickou masáž. Nabízím klasiku, orálek (možný bez), masáž prostaty a varlat, facesiting, pánský anál připínákem, 69, piss. Můj klín je upraven, dlaně hebké, ústa žhavá a hluboká. Praha 10 - Strašnice. Pracuji Po- Ne od 9 do 20hod.
cena 1500 Kč/hodinu
Jako nestálo by to za hovno, kdyby nic neříkala a byla zticha. Domluva po telefonu naprosto OK, nedá se nic vytknout. Dáma operuje v tom strašným kutlochu nad hospodou za mříží. To bych ještě zkousnul, jsou horší místa. Přivítání a domluva OK. Sice moc nechápu, proč naviguje naproti, asi aby si z okna okoukla kunčafty, ale OK. Musím říct, že na první pohled dobrý. Udávané údaje a fotky celkem sedí, ty z annonce mi přijdou fake, velmi odpovídající, ale ty na sexu jsou její určitě. Je to ruska/ukrajinka, takový přísný výraz, jako úřednice na úřadě v kombinaci se zrzavými vlasy tomu dává opravdu drsnou ránu razítkem na lejstro. Věk odhaduji tak 45 let. Ale ta postava, to jako všechna čest. Fakt pěkná, hladká pokožka, bez tuku, břicho OK, prsa taky (spíš bych řekl dvojky než trojky), ale fakt pěkně držící tvar, zadek pěkný, hezký, ale co teda musím říct, že takhle pěkné nohy už jsem dlouho neviděl.
No a pak začalo něco, co podělalo celou návštěvu.
Ona: Na jak dlouho se zdržíš?
Já: Půl hoďku
Ona: 2000
Já: půl hoďku.
Ona: No to je jedno.
Já: Aha, tak OK, tak já jdu.
Ona: Dobře 1500, já kvůli Tobě musela odmítnout stáláka, co chodí na hodinu.
Já: To jsi nemusela, stačilo napsat smsku. Já bych to přežil.
Ona: Ne, to je dobrý, akorát musím být do sedmi doma....
Já: to stihneš, je teprve před šestou
Jako rozhodně je třeba říct, že role domintantní ženský ji jde dobře.
No nic, odeslán do sprchy v rohu, která nejde zavřít provedu očistu a říkám. vem si ty lodičky, co máš na fotce. Ona OK.
Ona: Budeme prcat?
Já: tak můžeš mi ukázaž jak budeš vyšívat
Ona: to radši prcat
Pak se mě ještě ptala jestli nechci ojet připínákem a jiný fajnovky, ale pak to nechala.
Tím veškerá negativa ale končí. Orál bez byl slušný, ale přiznám se, že jsem ji chtěl celkem prznit ve stejném duchu, jako se mnou mluvila, takže jsem zavelel na gumu, hezky na záda a nějak jsem se s ní moc nesral. Nicméně mě po chvíli vybídla, ať přestanu, že zezadu, tak to bylo dobrý musím říct, protože ten zadek byl fakt dobrej, takže ve stejném duchu jsem to do ní pral a světe div se ona se fakt pěkně s třesem nehraně udělala, což ale okomentovala, že to bylo fakt dobrý.
Pak už byla úplně v pohodě.
Navštěvu hodnotím těžce rozporuplně. Jako vzhled přístup a nasazení bylo skvělý, fakt paráda. pěkná zachovalá milfka.
Akorát kdyby byla zticha, tak by to bylo lepší. Jako dominantní je, ale ono je dominance a dominance.
Doporučení pro ty, kterým je jedno, co z ní bude verbálně padat rozhodně, protože vzhled a přístup je naprosto v pořádku.
Já to na opáčko určitě nevidím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.