Nikola, Krásky z Vršovic / Vršovický pelíšek
https://www.sex.cz/vrsovickypelisek
https://www.sex.cz/kraskyzvrsovic
608 901 589
18/165/56/2
1500kč/h
Holka bývá na webu jen v den, kdy je na privátu. Jde o totožný podnik, který na netu vystupuje pod dvěmi jmény.
Touží-li některý světák po privátové novicce, měl by zbystřit. Koronová krize přivedla na cestu hříšných dobrodružství Nikolu, hnědovlásku z ruska. Je u nás teprve několik měsíců, česky rozumí a chápe, jen nemá jak už to tak bývá, češtinu namluvenou. Otázka "сй час, полчас? a její horlivé vytahování kalkulačky, kde mi ukazuje 1500, jako pilná žákyně výsledek učiteli, mě překvapilo a pobavilo zároveň

Už ve dveřích mě nabudila. Otevřela v šortkách a sportovním nátělníku. Vlastně se svoji postavou přesně trefila do mého ideálu ženské krásy. Štíhlá postava, příjemný oblyčej posetý drobounkými pihami s hnědou hřívou se zrzavým přelivem (nastavovanými - jak jsem se později při orálním sexu přesvědčil). Prsa a Zadek menší, ale na její útlé postavě vypadají akorát. Na těle minimalistické tetování, které -správně- neplánuje rozšiřovat. Prostě takový ten typ mladé spíš přírodní krásy, bez botoxů, umělých koz, řas a rukávových tetovaček.
V jejím přístupu se mísí přirozená submisivita, a zároveň taková obava o vlastní komfortnost, že norníkovy vyhoví a skrytě doufá aby se ji to alespoň trochu líbilo. Kdo má rád takové typy, věku okolo maturantek, musí se s tím naučit pracovat. U těhle holek je to častý mindset.
Po úvodním pokecu začínáme orálem, raději vyndavám svoji gumu, protože privátová mi přijde příliš těsná, ale i tak kouřová nic moc, dá si ho tam spíš tak po špičku a občas do toho zapracují zuby. Orál není Nikoly silná disciplína a proto ho rychle přeskakujem, zato při prstění objevujeme stísněnou ale útulnou malou jeskyňku, kde je po čase i docela vlhko. Při pichu musím tu a tam brzdit, začínáme jak na horské dráze, chce to pomalu a opatrně aby se roztáhla, hrozně mě bere a pták mi uvnitř jejího robinsonova příbytku tvrdne jak diamant, když už se ji to zdá až moc, odstrkuje mě rukama ale jakoby vlastně ne a tu už zase musím brzdit já ať to do ní nepustím hned. Je to holka co si na chlapa ráda sáhne a proto mám tu stejnou ruku za chvíli na stehnu, v podbřišku, na hrudi. A už se jede jedna báseň. Překvapivě silná stránka Nikoly je masáž, o kterou si po chvílí pokecu říkám, při masáži na zádech se dívá do oči, ale tak trochu mě stydlivě pozoruje, jako svatý obrázek. Naskočí si na mě, přitulí se tak abych mohl i já masírovat ji a chutě na druhé kolo se dostavují hned. Které se koná v podobně grandiozním stylu, i když, jak si nemázla gel, s ním občas docela zápolí a hází hlavou ze strany na stranu.
Kdo má rád mladý holky, přirozený přístup nezkažený přílišným ťapičím profesionalismem, může si přijít na své. Za Nikolou jsem byl několikrát, tehdy na privátu začínala. Už je to ale pár měsíců a vzhledem k tomu že si ťapáním supluje regulérní práci a hákuje jak ve fabrice každý všední den do šesti. Může se stát, že dnes potkáte jinačí Nikolu, než kterou tu popisuju. Konverzace probíhala v čecho-ruštině, pár vtipů a narážek pochopila, některé nedávala. Když by korona přivála na priváty víc takovédleho materiálu, vůbec bych se nezlobil.
Vlastně by mě zajímaly postřehy ostatních kolegů, protože Nikola mě svojí postavou a vystupováním zaujala velmi. Ať mám nějaké srovnání s vaším vkusem

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Každý o sebe pečuje jinak. Někdo sype proteiny, druzí sypou do gumy.