Alice
https://tapky.svetaci.info/divky/231-al ... 37-042-254
737 042 254
U této MILF jsem tušil jistou kompatibilitu, objednání vyšlo snad na pátý pokus. Holešovické přístaviště - přivítaní milé, umí se na klienta skvěle naladit, je inteligentní a má v sobě hodně empatie. Pro ty, kteří hledají dokonalý vizuál to asi nebude na pět hvězdiček, já mám radši zajímavé holky “od vedle”, co nežijí pro to, aby si koupily kabelku od LV. Alice byla pro mě trefa. Je vysoká, koukala na mě trochu z výšky, tak jsme si oba na úvod sundali boty. Před sprchou proběhla líbačka. Kompatibilita je zřejmá. Domluva na službách, nastiňuje cenu – 2000/hod(OB a líbání v ceně). Po sprše začínáme líbáním ve stoje. Umí se do toho položit a dává mi pocit, že je na mě pěkné nadržená a chce si to se mnou užit. Baví mě její živočišnost. Kleká si na kolena a s láskou si s nim hraje. Věnuje se koulím, sleduje jak reaguju a snaží se mi to dělat co nejpříjemnější, chvíli slušný DT, plive na nej, saje, nebojí se ničeho. Hlásím změnu gardu, lehá si, sundavám ji kalhotky a chvíli stimuluju i jiná erotogenní místa na jejím těle, baví mě sledovat, jak reaguje na moje doteky, chvíli jí napínám, než se do ni zakousnu. Reaguje dobře, dělá stahy, rychle mi pomůže najít způsob, jak ji udělat. Za chvíli už to na ji jde, svírá mi hlavu, klepe se, vypouští šťávu, a když se nechci pustit, přetáčí se na bok (v ten moment mi to z její strany připadá stejný, jako když se mma bijci dostávají z nějakého držení na zemi). Prosí o chvilku na vzpamatování. Moc se mi nechce ji to dopřát, líbám ji, omakávám prsa a pomalu ji otvírám prstem, přemlouvám ji, že bych na ní rád něco zkusil. Je mi jasný, ze to umí. Nakonec mi to dovolí a do půl minuty cáká. Prožívá to dost intenzivně a když se vzpamatuje, spatřil jsem na ni obavu, abych ji nezřídil a zvládla zbytek šichty. Sahá pro kondom, jdeme píchat. Nejdřív si mě osedlá, líbá mě při tom. Mně mravenčí až na chodidlech a snažím se spodek vypnout, abych se hned neudělal. Chvíli se mi to daří. To intenzivní tempo dlouho nevydrží a brzy se unavi. Beru ji zezadu. Jde tomu naproti, povzbuzuje mě. Hlásím, ze to na mě jde. Chce abych se ji udělal do pusy. Taky se slušně klepu. Docela dlouho si s nim ještě hraje, jakoby ji to fakt bavilo. Dam rychlou sprchu. Říká, ze potřebuje chvíli pauzu, ze jí je tak trochu na omdleni, a tak se ke mne přitulí. Ležíme chvíli v objetí, mazlíme se, sdílíme intimitu. Bavíme se a připadá mi fakt inteligentní, dost čte a baví ji zkoumat lidské duše. Zkoumá tu moji rozesranou a chvíli to má prvky regulérního therapy talk. Už prý můžeme. Líbáme se, hraje si s mými bradavkami, líbá mě po těle, přechází na OB. Chci 69, ona má z toho nápadu radost, stoupá si nade mě, kroutí mi zadkem před obličejem, je hravá a mě tahle její kreativita moc baví. Nastavuje mi k péči obě dírky, umí si říct a navést, co chce abys ji dělal. Po chvíli chce, abych ji opíchal zepředu a mohla se ne mě dívat. To ji dopřeju. Když vypadá slušně rozjetá, zavádím prstoklad. Chvíli jakože už nechce. Mne to z řeči jejího těla moc nepřijde. Prosím ji, ať mi to dovolí. No tak jo. Za chvíli to z ni zase jde:”tady někdo chce, abych už dneska nepracovala”. Zkoušela mě pak ještě všemožně udělat podruhé. Píchal jsem ji zezadu, jela intenzivní OB až skoro na pokraj sil, chvíli s mým článkem prstu v jejím zadku (to mě bere). Byl jsem několikrát blízko, dali jsme dvě mazlící pauzy, jestli to nepomůže, ona skoro usnula. I přes velkou snahu a invencí z její strany se to nepodařilo, což mi ani nevadilo. Bavilo mě, jak se snažila. Platil jsem sam po akci, když jsem se oblékal. Skoro jsem na to zapomněl, ona nic neříkala. Nakonec jsme si i slušně pokecali. Bývám k lidem apaticky, ale s ni bych klidně šel jen na pokec na pivo, fakt zajímavá osoba. Rozumím, ze není lehké se k ní dostat. Alice je přírodní úkaz, GFE 10/10. Co jsem pochopil, tak má hromadu stáláků, co za ni chodí klidně na půl dne. Venku jsem byl za 80 minut.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.