Hanka - Mazlive studentky
Výška: 172
Váha: 60
Věk: 34
606 357 709
https://www.tapky.info/?499,hanka-mazli ... -737542349
http://www.mazlivestudentky.cz/cs/girl/21
Cena 1000/1500 a priplatky za vsechno mozny
Takze vylet do Prahy z Plzne. Dalnice ucpana jako magistrala, snad polovina dalnice ma ted omezeni na 80 a chvilema jedu 110 i v levym na normalnich usecich, parada proste.
Parkuju na Zlicine a jedu metrem, tam jde kluk celkem mladej o berli a prosi o penize, celej se klepe, asi ma parkinsona nebo roztrousenou sklerozu, ignoruju ho kdyz prochazi kolem me. No jenze chvili premyslim, jedu za tapkou, ktere dam minimalne dvojku, tak vstavam projdu cely vagon a davam mu aspon dvacku.
Hodina na cestu metrem ze Zlicina na Vinohrady byla tak tak, zvonim na zvonek a jsem vpusten dovnitr, vita me Hanka.
Jako na muj vkus trochu vlazne, jen podala ruku a pusa na tvar se nekonala. Hned na prvni pohled se mi ale libila, je to hezka holka, vek bych ji tipoval tak na 32.
Jenze tahle holka ma kouzlo, jake se jen tak nevidi (zvlast u tapek). Ma sladkej hlas, je prirozene mila a prijemna a ma vnitrni krasu, celkove na me pusobila jako nezna bytost a ty vlasy, ty se jen tak nevidi.
Takze domlouvame priplatky a beru hodku, libani, ob a strik do pusy za 2500.
Probehla sprcha u obou a zaciname se mazlit, mel bych rict, ze jsem za Hankou jel hlavne na zaklade recenzi, kde se hromadne chvali libani a oral, takze sem prijel hlavne kvuli tomu.
Takze se mazlime a libame mozna tak 15-20 minut, Hanka je cela tak sladka, libani s ni je fakt nadherny, pak si rikam o 69 a nabizi tri verze,
klasickou, na boku nebo ja nahore, beru klasiku a uzivam si jeji neskutecne krasnou kurbu, zacina pomalu a zlehka, pouziva hodne jazyk, meni styl, obcas i lize koule. Kundicku ma krasnou a vonavou. To trva asi 15 minut a jdem na trojboj, na konika me sama liba a je hodne smyslna, pak zkousim jeste klasiku a ze zadu a ma moc hezkej zadecek kdyz je na ctyrech. Ale kvuli sukani sem za ni neprijel (na to mam v Plzni Tynku), takze zadam zase 69 tentokrat z boku a to je proste nadhera.
Pak uz si rikam o normalni vykoureni do konce, uz nam dochazi cas, jde na ctyri a rozjizdi svoje umeni naplno, po dalsich asi 10 minutach ji strikam do pusy a ted prichazi to nejlepsi. Ona s pusou plnou semene mi sala a zuzlala pero jeste nekolik minut po tom, k tomu si musite predstavit jak je krasna a nezna. No proste uzasny.
Pak to vyplivla do ubrousku a lehla si hned ke me a hladi me. Chvilku pokec, je mila i po akci (to taky neni uplne bezny) ale uz sme ten cas i snad o neco pretahli, davam sprchu, oblecu se a davam jeste hodne pus na rozloucenou a padam.
Cas dvere dvere pretazen s tema sprchama snad o 20 minut, to se mi nikde jinde asi nestalo.
Uzasnej zazitek celkove, 200% GFE kdy je to fakt jak doopravdy, pri oralu celou dobu vrni, jako kdyz si to uziva. Mela by si otevrit skolu GFE pro mlady tapky.
Pozitivni je ta cena za priplatky, vsude jinde (myslim hlavne v Plzni, Prahu tak najetou nemam) je to drazsi po 500.
Jediny negativum je ten priplatek 300 za prsteni, ten uz sem nevzal a trochu mi to pak chybelo, ale ja mam proste strop 2500 a pres to se mi nechce, jako dat tapce 2800 to uz mi prijde pres caru.
Opakovat - urcite, priste bych si chtel jeste vic uzit to libani a dat tomu klidne i vic casu. Jako sukat se da kazda tapka, ale GFE jako s Hankou je hodne vzacny nekde koupit, ale k ni bych klidne sel i na rychlovku na pul hodiny, jen na sukani, kdybych ji nemel tak daleko.
Doporuceni - jasne, ta holka se fakt neflakala a kourila poctive bez prihonovani minimalne polovinu casu a je celkove uplne uzasna.
Praha je proste pro norniky raj.
Tapky

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.