Recenze 2020

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
Rikitan
Začátečník
Celkem hodnocení: 24x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 2x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 04 zář 2020 09:43

Re: Recenze 2020

Příspěvek od Rikitan » 18 zář 2020 10:15

Paula TOP Privát

Objednání bez problémů, ve dveřích už na mě čekala usmívající menší slečna. Je teda dost malinká, skoro o hlavu a půl menší než já, ale to mi vůbec nevadilo. Nejvíc se mi na ní líbily prsa, ale moc mi nedovolila si s nima pohrát. Hned po sprše se sama svlékla a šla do postele, chtěl jsem se nejdříve mazlit a trošku se poznat, osahat, ale ona se hned vrhla na ptáka. Chvíli trvalo ho postavit, já hold potřebuju předehru. Orál umí moc dobře, má krásné plné rty. Po chvíli jí říkám ať si nasedne a užívám si pohled na ty její prsa, cválala moc hezky a bylo vidět že si to i užívá, pak jsem si ji přetočil na misio a zdárně dokončil. Moc času už nám nezbývalo, takže rychlý pokec a druhá sprcha, odcházel jsem spokojen.
Doporučit určitě můžu.
Hodnocení : XXT03
pau01.jpg
4 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Mikulas
Začátečník
Celkem hodnocení: 11x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 1
Registrován: 18 zář 2020 13:51

Příspěvek od Mikulas » 18 zář 2020 14:08

Jméno dívek je Emma a vidět je nové

Nenechte tuto dívku navštívit, je agresivní a chce jen vzít peníze a nedovolí vám zůstat v době, kdy s ní souhlasíte. Dá vám špatný zážitek, který vám zanechá trauma.

Mám mnoho zkušeností se soukromým bytem a nyní existují obchody, které začínají zvyšovat cenu a dívka žádá o více jako v tomto případě. Problém je v tom, že neposkytují lepší služby a často dokonce poskytují špatné služby, i když platíte více.

Tohle musí teď skončit!

takže se musíme sejít a říci ne, to je jediný způsob, jak to změní, když tam už nejsme a nepodporujeme firmu. Teprve pak si uvědomí, že se nemohou chovat jako zločinci, a jen se pokusit vzít naše peníze a nectit dohodu, se kterou s nimi souhlasíme.

Začnu nyní přezkoumávat všechny špatné zkušenosti, protože my muži, kteří sdílejí tyto zájmy, by měli být jako bratři a starat se o sebe. To znamená, že si budeme navzájem varovat, když se soukromý bytový podnik chová jako zloděj a zločinci

vysílání falešných obrázků dívek
zvýšit cenu
Dívka je agresivní a snaží se zkrátit čas
Trvá dlouho, než vstoupíte do místnosti, takže budete mít kratší dobu, než souhlasíte
(zatím moje zkušenost je taková, že sexno1.cz to dělá hodně, holky před nástupem do pokoje jen 10 minut a počítat čas, kdy čekáte)

Tato dívka je neslušná a má problém s přístupem a je agresivní.
Úplně lituji své návštěvy a cítil jsem se, jako bych byl okraden

Cena je

CENA U MĚ: 1H 2000 KČ A 30MIN 1300 KČ

Vyberu si 30 minut a nestojí to za to, protože jí není 19 let a ona není 170 cm vysoká (asi 160 cm), jak říká reklama, a pamatuji si, že jsem se s ní setkal už dávno. Myslím, že je kolem 24 let, když tady vidíš tvář.

Měl jsem na ni špatný pocit, protože byla agresivní a lituji, že jsem neposlouchal můj hlas a nedostal se odtamtud, ztrácel jsem čas a peníze a s traumatickým zážitkem.
Jako by byl okraden

Když jsem se sprchovala, vešla do místnosti a my jsme se přesunuli do postele a ona mě začala trhat a nechtěla si vzít podprsenku a byla velmi defenzivní, když jsem se dotkla jejího těla. Když jsem se pokusil dotknout její kundu, křičela a tlačila mi ruku pryč, takže jsem cítil šok, že byla tak agresivní.

Pak začala oblékat kondom a dala mi vyhodit práci a já se cítil víc vyděšený než nadržený poté, co na mě křičela, takže když začala tvrdě ležet, ležela na posteli a dala mi na péro a její kundu nějaký lubrikační gel. Dostal jsem se dovnitř a začal ji kurva, ona nevypadala šťastně vůbec a já se snažím vzít její podprsenku a ona vztek naštvaná a vytáhnout ji dolů, abych viděl a dotkl se její prsa trochu.

Nelíbilo se mi to, protože se chovala agresivně a rozzlobeně a nevíte, kdy exploduje a řekne vám něco špatného, ​​co se stane po několika minutách kurva.

Začne se posadit a pak řekne, že už nechce šukat a že mě místo toho vytrhne. Cítím se tak šokován uvnitř, jako to, co tím myslíš, že platím za čas a pokud se nechceš kurva, tak nesouhlasím s tím, že si vezmu peníze. Tento druh chování není v pořádku a je to jako zloděj a okrádání lidí z jejich těžce pracujících peněz.

Řekl jsem jí, že nechci, abys mě trhal a chci se do prdele. Vypadá velmi otráveně, pak si oblékla nějaký lubrikační gel a otočila se, abych ji mohl šukat v psí poloze.
Po hádce a přestávce mezi ní bylo těžké dostat péro tvrdě, protože celá situace mě opravdu vypla. Podařilo se mi ji šukat s mým napůl tvrdým ptákem jako robot bez vášně nebo pocitu radosti téměř 10 minut. Pak se znovu naštvala a řekla, že čas vypršel a otočil se a jen mě chtěla trhnout rukou.

Kdybych chtěla ruční práci, kterou bych do prdele nechtěla platit, ona to ví a chce jen okrást a nechat mě odejít. Takže se podívám na hodiny a já jsem byl v místnosti trochu déle než 15 minut a ona říká jen proto, že platíte za 30 minut, neznamená to, že se do prdele po dobu 30 minut. Řekl jsem jí, že zbývá hodně času a chci víc šukat.

S velmi rozzlobenou tváří se znovu lehla a ani si na ni nevložila nějaký lubrikační gel. Situace tedy byla frustrující, protože se snažím dostat dovnitř její suché kundičky. Nějak jsem se dostal dovnitř a šukal jsem jí ještě pár minut, než začala říkat, že čas vypršel.

Vystoupím a podívám se na hodiny a je to za 20 minut a pak jsem si vzal sprchu a oblékl se, takže celkem to trvalo 25 minut s 5 minutami sprchy před a po tak asi 15 minutách kurva a to není v pořádku, protože mnoho místo se nezapočítává další doba sprchování a dá vám 20 až 25 minut kurva.

Teď vypadala šťastně, když jsem šel ven a že si myslí jiného hloupého muže, kterého jsem okradl. Musíme si navzájem varovat před takovou dívkou, která chce jen vzít peníze a neposkytovat služby, na kterých se také dohodnou.

Tuto návštěvu hluboce lituji, protože většina dívek v soukromí je v pořádku a nechovají se jako tato dívka. Opravdu se cítím okraden a traumatizován poté, co jste zaplatili peníze a ona může být jen agresivní a odmítnout vykonat práci a není nic, co můžete udělat, kromě vyprávění příběhu a varování všem svým bratřím, kteří sdílejí totéž zájem a ne nenavštívit tuto dívku a být okraden a traumatizován.

Navštívil jsem toto soukromé mnohokrát a doufám, že se nebudou chtít dívkám, jako je tato, pracovat a takto podnikat.

Omlouváme se za dlouhou recenzi, ale jak víte, moje peněženka a já jsme teď oba traumatizováni

Děkuji za přečtení a doufám, že nebudu muset psát další špatné recenze na soukromý byt. Pokud máte špatné zkušenosti, pak se s námi podělte, protože musíme být jako rodina a starat se o sebe!
6 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 15512x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 5333
Registrován: 05 dub 2017 13:39
Bydliště: Canadian Rockies

Příspěvek od hank36 » 18 zář 2020 17:29

Mikulas, there is an English speaking thread here for reviews in English language.
Please use it for your future reviews.
This Google translate stuff really does not sit well and comes across pretty weird.
5 Obrázek
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

Uživatelský avatar
dumpbox
Začátečník
Celkem hodnocení: 37x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 2x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 4
Registrován: 11 črc 2020 14:25

Příspěvek od dumpbox » 19 zář 2020 12:45

Mazlive Studentky - Barunka
http://mazlivestudentky.cz/cs/girl/117
+420 606 357 709

0.5h / 900Kc, no extras

Muj zatim jediny zazitek u karkulek, domluva po telefonu na konkretni hodinu +- bez problemu, jediny co me trosku sralo ze musite uvest jmeno/prezidvku a po zazvoneni ji venku nahlasit - kdyz uz jsem si domluvil a zvlast potvrdil konkretni hodinu tak by to snad slo i bez toho.

Privat je ok, vsechno cisty a uklizeny, nikoho krome Bary jsem nepotkal. Vzpominam si ze me dala jen malej rucnik misto osusky. Bylo me to teda celkem sumak, ale nekdy se to tu resi.

Bara je celkem pekna holka, fotka jeji, bude uz nekde v druhe pulce dvacitky. V obliceji dobry, telo umerny veku. Asi neni ultra sportovni typ ale je takova pekne macata, libila se me. Nekdo tu zminoval prsa po diteti - me to neprislo nijak tragicky, porad se je za co chytit. Celkove vizual za me ok.

Pristup bohuzel horsi, spis nez stydlive na me pusobila hodne unavene a rezignovane, dle kalendare tam v te dobe slouzila uber smeny den co den a bylo to znat. Ne ze by byla vylozene neprijemna, zadny zakazy ani drzkovani, ale nedostal jsem z ni pomalu ani slovo, bylo videt ze uz toho ma zkratka az az. Nasledne jsem udelal retrospektivu a napadlo me ze jsem to asi uplne zazdil kdyz jsem na to upozornil a zacal jsem se ji ptat jestli je OK a tak, to je u nas introvertu konecna.

Celkove spis neutralni hodnoceni, nebylo to uplne spatny a ty jejich avantgardni ceny jsou prijemny, nicmene opacko neplanuju.
5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

hokejfan
Přidavač
Celkem hodnocení: 564x
Recenze 2017: 22x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 9x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 190
Registrován: 12 dub 2017 18:35

Příspěvek od hokejfan » 19 zář 2020 18:03

Diana, Privat Moncheri
https://www.sex.cz/privatekmoncheri
773 013 770

Objednání bylo bez problémů, jen soukromí nic moc, hned vedle byla v otevřené garáži rodinka, no alespoň jsem téměř nečekal na otevření dveří. Na místě domluva na hodinu za 1500. Přišlo mi, že holka by ráda, abych si k tomu vzal nějaký příplatek, který nabízela.

Pokoj v suterénu, bylo tam příjemně a sprcha hned naproti. Po sprše jsem nemusel čekat, Diana se osprchovala jinde zároveň se mnou (doufám :-D). K samotné akci - nelze jí objektivně vytknout nějaké chyby, čas dodržen, nastavila se jak jsem chtěl, ale bylo z toho prostě moc cítit takový profesionalismus. Ani na vteřinu jsem si nemyslel, že by nějaké to heknutí bylo snad pro to, že by se jí to líbilo. Pohled většinou jinam, doteky jen tak aby se neřeklo. V popisku má začátečnice, což ani omylem není. Fotky jsou její.

Nebudete-li mít nic lepšího, mohli byste skočit na půl hodiny za 1000, za víc to podle mě u ní nestojí. Nad smajlíkem přemýšlím, ale asi nakonec XXT03 , i když pro mě to na opáčko rozhodně není. Letos má druhá návštěva privátu a dost dobře možná i poslední. Nějak jsem posledí dobou ztratil chuť dávat těm většinou hrůzám své peníze, s představou, jak dlouho a co pro jejich vydělání musím udělat já.
9 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mira30
Začátečník
Celkem hodnocení: 25x
Recenze 2017: 3x
Recenze 2018: 3x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 14
Registrován: 18 dub 2017 13:55

Příspěvek od mira30 » 20 zář 2020 17:08

Laura - Privát Albertov
https://tapky.info/?3255,laura-privat-a ... -773678472
773 678 472
laura.jpg
cena 1000/1500
příplatky áčko 1000,....dál nevím

Po přečtení Kocourovi recky na Lauru, jsem dostal chuť nějakou ojet do zadku a tohle byla dobrá volba.
Objednání přes sms.
Laura mi přišla otevřít v legínách a tričku, vzhledově normální holka dost potetovaná, ale to mi neva. Né moc mluvná, ale to já nejsem taky a nepřišel jsem si s ní povídat. Nakoupil jsem půlhoďku s áčkem za dva tisíce.
Byl jsme poslán do sprchy a po mě šla Laura, se slovy, že čas se bude počítat až se vrátí xx25
Jak psal Kocour, gumu jsem si musel navlíknout sám, pak se mě ptala čím chci začít, řekl jsem, že orálem.
Bez zdržování se do něj pustila, ale mě to moc nebralo, tak jsme šli na to slibovaný ačko. To bylo fakt super. Mám ho trochu vetšího, ale pro ni to nebyl problém, jen si zadek mázla troškou gelu. Pomalinku nasedla zadkem v poloze na koníčka a začala rajtovat, ale bylo to takový nezaživný. Tak jsem ji vzal ze zadu, nejdřív pomalinku, ale po prvním přírazu se jí tam vlezl celej, kdyby to šlo, tak i snad s koulema XXX36. Bez problémů jsem mohl přirážet, krásně u toho vrněla a když jsem ho na chviličku vytáhl, tak ten zadek měla krásně otevřenej jak v legalpornu. To mě hrozně bralo a po chvíly už jsem to nevydržel a bylo hotovo. Prohodili jsme pár vět, šel jsem se zase opláchnout a tradá pryč.
Já doporučuji, ale také jen na to áčko. Opravdu za to stojí, pro toho kdo to má rád. xxx45
8 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
divočák
Začátečník
Celkem hodnocení: 57x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 3x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 10
Registrován: 01 dub 2019 18:22

Příspěvek od divočák » 22 zář 2020 14:10

Roxx 88
https://www.amateri.com/cs/lide/1309277/roxx88
608431384

Už dlouhodobě jsem slečnu vyhlížel, tady má kopy oslavných recek a ani jednu neutrální, natož špatnou. Zkoušel jsem ji dohnat dříve, ale nikdy to nevyšlo, kvituju skvělou komunikaci přes SMS, mně, jako stydlínovy to vyhovuje. Večerní hodina nebyl problém. Po sdělení adresy jsem se dost zasmál, když jsem zadal do vyhledávače první 2 písmena ulice a hned mi to jako nejhledanější vyklopilo právě danou adresu i s č.p. :D Byt pěkný, prostorný, hodně místností, sama tam rozhodně není (i to pak říkala), byly slyšet hlasy ostatních, i kroky, ale s jiným norníkem, ani ťapinou, jsem se za celou dobu nepotkal (při odchodu tam byly 3 páry mužských bot, z nichž jedny smrděly, jak by v nich někdo nosil mláďata tchoře). Nachází se kousek od zastávky Anděl.
Po příchodu jsem čekal hudlana, nebo alespoň podání ruky na seznámení, bohužel se nekonalo. Odeslán do sprchy, počkala na mě, pak šla sama. Šukcimra menší, postel prostorná dostatečně, v nohách a na čele zrcadla. Na stole krabička modrých LM, ale kouř jsem jen lehce cítil z vlasů, takže pokud má na tohle někdo averzi tak tady se bát nemusí. Po jejím příchodu na pokoj už byla rozbalená, srovnali jsme finance (1500 hod + 500 OB, jiné příplatky nenabídnuty). Jasně jsem oznámil že jdu hlavně na její vyhlášený OB (s doufáním, že konečně sesadí z 1. místa moji bejvalku -spoiler- nesesadila :/). Potěšila mě reakce na mé prohlášení, že jsem sem přišel hlavně relaxovat, řekla: „jo, klidně celou dobu nic dělat nemusíš“. Slečna je tedy doopravdy pomalovaná jako námořník, co právě vylezl z lochu, kolega předemnou uváděl jako poslední přidané tetování motýlka na krku – jen bych doplnil, že po mém odborném shlédnutí se jedná o lišaje smrtihlava (Acherontia atropos). Hubená je tedy kurevsky, divil jsem se, že nechrastila. Je to uvedeno v každé recce, ale až naživo jsem opravdu uznal, že nemá absolutně, ale absolutně žádná prsa. Kdyby někdo vyfotil pouze trup bez krku a klínu, tak bez váhání řeknu, že to je nějaká bukvice. Někdo vyzdvihoval prdelku jako 2 kmínky, no, je to na jejím těle asi největší kus svaloviny. Povahově je slečna doopravdy silně srovnaná se svou prací i osudem, sama sebe několikrát nazvala kurvou (v běžném hovoru) a říkala, že už si to ani jinak nedovede představit. Čekal jsem nějakou barevnou hitparádu co se týče vlasů, ale toho času je to klasická peroxidka. Foto v inzerci sedí.
Před rozkouřením vzala vlhčený ubrousek a kladivo řádně očistila dle svého gusta. Pak rozjela to svoje divadýlko, jako dává si to fakt dobře, umí to a ví to. Prvně v životě jsem zažil opravdový DT i s gagingem :D Dle jejich slov ji nejvíce vyhovuje pozice, kdy jsem ve stoje a ona klečí. Po nějakém času jsem zavelel k noru, gumu nasadila zkušeně ústy, přimázla a vzali jsme malýho pána na procházku. Abych pravdu řekl, tak v klasickém trojboji jsme se nějak nemohli srovnat, při dostihu si dává tak zvláštně nohy k sobě, až mě to nasralo a odbyl jsem plánované vydání v pejskovi. Zvukový projev je sice uvěřitelný, ale jen hekavý, nehlasitý. Pak klasický mezičísloví pokec, kdy se vedle mě ládovala čokoškou (nabídla mi) a do druhého kola jsem zavelel pouze kouřovou. Byl jsem jen upozorněn, ať, až to bude přicházet, dám vědět. Ve stoje to tedy dopadlo, CIM, žádné zhnusené plivání, odnesla to asi do koupelny k předání pražským kanalizacím.
Vykopl jsem se sám, ale časový management funguje skvěle a přetah by nebyl problém. Ani při odchodu se nekonalo potřesení ploutví, či polibek. U slečny GFE opravdu nečekejte, bere to jako práci do posledního puntíku. Kousek odtud je smíchovský pivovar, tak jsem dal pocoitální škopek a valil krtkem dom. Slečnu můžu doporučit i začínajícím, nešlápnou vedle. Pokud proběhne opáčko, tak asi jen při extra velké chuti na kouřovou.
Ťapinkáři, XXT03
8 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Lovu ťapin zdar!

Rikitan
Začátečník
Celkem hodnocení: 24x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 2x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 04 zář 2020 09:43

Příspěvek od Rikitan » 22 zář 2020 14:15

Diana - Privatescort

Domluva bez problémů. Přivítala mě s milým úsměvem a pusou. Domluvili jsme se na hodině za 1500, nabízela mi i nějaké příplatky ale nevyužil jsem. Začali jsme mazlením, má pěkné štíhlé tělo, sice trošku větší zadek, ale vše je pevné. Oceňuji že se na začátku zeptala co mám rád a snažila se vyhovět. Kouř lepší průměr, hrála si i s koulema. Poté vystřídáno několik poloh, byla i celkem aktivní, nic nebyl problém. Myslím že se jí to i líbilo nebo to aspoň dobře předstírala. V mezičase fajn pokec, nabídka i masáž ale na to já nejsem. Překvapilo mě že sama od sebe začala druhé kolo, tiskla se ke mě a úspěšně ho postavila. Po pár minutách bylo hotovo znovu. Už nezbývalo moc času, takže sprcha a odchod. Hodnoceni: 🙂 Doporučit můžu, slečna je aktivní a snaží se chlapovi vyhovět.
dsc_0165_0.jpg
6 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Plevka
Geysir
Celkem hodnocení: 336x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 7x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 49
Registrován: 18 srp 2020 15:36

Příspěvek od Plevka » 23 zář 2020 16:52

Diana

Moncheri Privátek

773 013 770

https://www.sex.cz/522445

1000,-/30 min.

Takovej typ holky, co je hezčí nahá než oblečená. Oblečené bys řekl, že je trochu oplácaná, na nahé ti to ani nepřijde, protože to je všechno pevný, mladý, voňavý. Trochu větší prdelky jsou teď „in“ a mně se to taky líbí. Tipoval bych ji kolem pětadvaceti, fotky trochu zavádějící, před pár kily, ale podle mě její. Myslím, že dívka v poslední době trochu rezignovala na budování své značky (soudím i podle posledních recenzí) - možná s tím brzo sekne, nebo změní prostředí, každopádně přístup od začátku dost chladný. Objednávka na hodinu, na místě má čas jen půl. Příplatky nenabídnuty. Od první chvíle měla v očích takový smutný výraz, měla ten den nějakou melancholickou náladu. Při predehre jede hlášky: „prosím jemněji na ty prsa“, „tam jsem lechtivá a tam taky“, „lízání nemám ráda“, „prsty dovnitř ne“. Takže navlékla čepici, chvíli mě kouřila a jdeme na pozici na pejska. Píchání ji podle mě baví. Během chvíle dost pookřála, šla tomu naproti, začala poctivě přirážet, házet chtivé pohledy přes zrcadlo, snad si to i užívat. Hladila mě na koulích, najednou ani lízání nebylo problém, zvukový projev autentický. Po chvíli ji otočím na záda a ve tváři má pro mě fakt odzbrojující, podmanivej upřímnej úsměv. Skoro na konci tak zjišťuju, že pod slupkou je to pěkná holka. Natahahuju to, co se dá, několikrát před stříkem uteču, možná po čtyřiceti minutách akce hlásí, že už bych se měl udělat. Tak jsem ji po tom cardiu zpocenej jak prase zalehl, B2B, čekal jsem v jejím obličeji nechutenství a kyselej výraz, ale jí se to překvapivě snad i líbilo. Za chvíli už jí to lítá na tělo. Rychlá sprcha, venku jsem po padesáti minutách od příchodu.



Na závěr bych rád požádal o radu zdejšího guru pana Hanka, jestli pro mě má nějaké doporučení, jak si získat ťapinu na svou stranu hned od začátku návštěvy. Hrozně rád bych uměl holky odbrzdit už od začátku, tak jako to podle svých recenzí geniálně ovládáte vy, pan Hanku. Většinou se mi to podaří až během akce, někdy ani to ne. Máte pane Hanku třeba nějakou zaručenou hlášku, která funguje, nebo to mám prostě marný, protože nejsem dvoumetrový cukrouš z časáku, kluk kvůli kterým holky chodí na diskotéky, mokrý sen každé buchty, tak jako vy…
6 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

19.cm.ocas
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 1445x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 39x
 
Příspěvky: 549
Registrován: 26 dub 2017 11:24

Příspěvek od 19.cm.ocas » 25 zář 2020 10:42

Kim, Albertov (http://www.privatalbertov.cz/spolecnice/kim, https://www.tapky.info/?2704,kim-privat ... -773678472, 773 678 472)
Albertov mě překvapil hned dvakrát – jednak ihned zvedli telefon a jednak opravdu pracovaly holky tak jak pracovat měly. Kupodivu na to jak je na jejich webu dlouho tak jsem nějak neviděl na ťapkách žádnou recenzi (až relativně nedávno se vyrojily i zpětně), a minule když měla být tak nebyla, takže jsem stanul v temném pokoji až teď. Kim je po všech stránkách jiná než jsem si představoval, hezčí než jsem čekal, fotky pravý ale je o dost menší než to působí z fotky, vlasy delší a rovný a celkově má takový vzezření, jak to říct… takovej typ holky kterou na privátu nečekáte, má skoro až dětskej hlas i takové jemné rysy v obličeji, který je jinak asijský se vším všudy. Mluví dobře česky, ale svůj původ upřesnit nechtěla, věk se těžko odhaduje ale kolem 25 to asi bude. Kouř dobrej, sex oproti tomu trochu slabší, váhám s hodnocením na ťapky, navrhuju neutrální smajlík ale jen proto, že si držela celou dobu takový odstup (koukám teď do kolegovy recky na kolegyni a skoro mi připadá jako by na Albertově měli nějakou politiku nedat najevo emoce), těšil jsem se na vášnivý mrd a místo toho byl obyčejný až unavený. Každopádně celkově vzato je to spíš lepší neutrální smajlík a po hodně dlouhé době jsem měl v Praze asiatku za litr, takže kdo ujíždí na šikmých očích nemusí utrácet majland v asijských privátech, za sebe ale opáčko určitě ne.
3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Micky
Přidavač
Celkem hodnocení: 422x
Recenze 2017: 19x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 7x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11 dub 2017 16:32

Příspěvek od Micky » 26 zář 2020 08:23

Sophie - Privát Grace

http://privatgrace.cz/slecna/new-sophie/
https://tapky.svetaci.info/divky/375-so ... 74-173-618
Tel: 604 460 403
1600/1100

Ťapinometrie

Věk 25
Výška 163
Váha 58
Prsa 3
Barva očí Hnědá
Barva vlasů Černá
Délka vlasů Dlouhé

V podvečer jsem naštívil již několikrát zde recenzovanou Sophii.Holčina je to sympatická,upovídaná,empatická,věk 25 let.Postavu má dle mého akorát žádná tyčka to není ,ale není ani tlustá.někdo tu psal,že hodiny ve fitku by jí neuškodily "vždycky je co zlepšovat".Má krásnou plet.Původem je ze severu Čech.Platil jsem 1600/h+OB 500 Kč.Akce proběhla velmi zdařeně kouřit umí velmi velmi dobře.Nechá se lízat,prstit a prcání jde naproti.Polohu zezadu má asi nejraději ,má ráda tvrdší mlat ,pěkně za vlásky ze zadu xxx11 .Balony nijak nešeltří,norník si je může dositosti nabažit xxx11 .Za hodku jsem stihnul 2x střik.Jo a pejsem tam byl taky "Bibina" se jmenuje. xx08
Závěr:Sophii mohu vřele doporučit xxx63
5 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

19.cm.ocas
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 1445x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 39x
 
Příspěvky: 549
Registrován: 26 dub 2017 11:24

Příspěvek od 19.cm.ocas » 26 zář 2020 16:07

Diana, Escort69 (http://www.escort69.cz/detail/diana-3, 607 606 606)
Fotky ok, domluva taky, recenze nenalezena, tak jedu na inspekci. Organizace v pohodě, holce je teda asi 32-33 let (takže ojeb +6-7), fajn pokec na začátku, prý má i svou práci a podniká, házela úsměvy, ale časem mi to připadalo celé trochu hrané, holka má totiž svoje postupy a nelíbí se jí když jí to kazíte, snaží se to nedávat najevo, ale občas to neutají. Má docela široký podvozek, celkově to na těle vše docela sedí ale prdel by mohla být i o něco menší. Kozy pořádný poctivý trojky, nalitý a padající dolů. Obličej se mi líbil zejména proto, že mi připomínala jednu mojí sousedku, která má taky hezký obličej a tělo ne tak hezký, a k tomu jejímu xichtu péro v hubě docela slušelo. Při mrdu toho moc nenamluvila, asi 8 minut před koncem začala hlásit že bude konec, tak řikám že asi ne, mrdal jsem dál, ale hned jak to šlo tak utekla. Čistýho času byl sex 25 minut, u dveří jsem byl asi po 40 minutách. Holce bych dal smajlík průměr (i když mi přišlo že se strašně těšila až na konci bude moct utéct), ale privátu zamračenej.
2 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

pajoš
Začátečník
Celkem hodnocení: 20x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 25 zář 2020 22:32

Příspěvek od pajoš » 26 zář 2020 21:10

Viktorie, TOPprivat (http://www.topprivat.cz/node/2353,774173618.)

“Čím větší prdel, tím lepší sex. Taková žena nemá co ztrácet, a šuká exemplárně zoufale” - docela trefně pravil ruský spisovatel z 20 století Eduard Veniaminovič Limonov. Uznávaný nacionál-bolševista a účastník válečných konfliktů, ten uměl mnohdy věci pojmenovat pravým jménem. Submisivní bi, ve své senzační knize “Jsem Edička” ostatně podrobně popsal svoje zkušenosti z New Yorku, kde ho mrdal obrovským ptákem černoch přímo do trockistské zadele. Tolik úvod, a jo, i Pajoš se vrátil k recenzování.

Viktorie, když jsem ji viděl, bylo mi jasné, že to bude prěsně ono. Širší holka s lehkou obezitou, velkou prdeli, velkými kozy a hezkými cikánskými tvary jasně mrdala o 107. Nakoupeno Jedna hodina klasiky za jeden tisíc pět set korun českých (1500 kč,-).Kouření vášeň sama, aktivita, mazlení. Udělá co chcete. Můj mladší Pája spolu s mojí nornickou formou je však ve stejném místě jako Praha. Tedy v tmavé, zmradlavé, obézní chlupaté prdeli. Nenořím 2 roky. Poté co zavřeli Privát, jak se jmenoval ten na Praze 2, kde byla Amber?, jsem se na to vesměs v... a začal nabalovat slečinky z civilu. Nevěřili byste kolik jich roztáhne nohy jen tak z vináren z Prahy 7! Správně se zajímají o to jedno, o prostředek směny. Malé a zábavné pipinky, výrazné a tvarované čubusy, stylové střihy, menu dlouhé a vyzývající to jest. Ale zpátky k Viktorií. Takže ten můj někdy stávkoval, a někdy zase vydával hrdinské činy. Vystřídali jsme X poloh. Nakonec si sama řekla ať ji postříkám ty její 3,5-ky. Dávky byly snad jen tři, ale nějak je šikovně rozmazala a vypadalo to jako po bukkake. Pozor! Ty byly převážně tvořeny předraženými křupavými krevetami ze Sasazu. Drahé sperma na ženském těle je radost pro oboje! Šikovná holka to je, ale nic pro ty, co hledají mladou štíhlost. Toto je pro
zralé může. Já? Mě neřešte. Mě už asi nepřekvapí nic, nezklame, neudělá radost. Vlastně možná jen postříkat nějaký velmi hezký mladý ženský obličej, brunetky. Neznáte nějakou?
48BB475A-8576-46F3-9DC3-4780F16F42F7.jpeg
2 Obrázek 3 Obrázek 4 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Micky
Přidavač
Celkem hodnocení: 422x
Recenze 2017: 19x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 6x
Recenze 2020: 7x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11 dub 2017 16:32

Příspěvek od Micky » 27 zář 2020 06:58

Laura
https://tapky.svetaci.info/divky/393-la ... 76-546-611
Nyni tel 704 216 529

Jedna zapomenutá recka cca měsíc stará.Naštívil jsem již zde několkrát recenzovanou Lauru(dříve Linda).Laura sídlí na PH 1 má pronajatý byt(airbnb) v domě ,kam se jíný učí vzdělávat xxx50 .Linda je krásná MILF ,krásné kukuč,balony ,plet a přístup k norníkovi to dává pozitivní nádech celé akci.Laura se nechá lízat,prstit a tvrdě mrdat jí vůbec nedělá problém ba naopak.Platil jsem 2000/h s OB,stihnul jsem 2 x střík.Dá se sní docela pokecat,blbá není xxx11.Nevím co už mám napsat,když jsem tam byl,tak zrovna opravovali ulici takže jsem musel jet na Jindřišskou tramvají a pak 5 min.pěšo xxx11
Závěr.Lauru mohu vřele doporučit všem,kteří mají rády Milfky s balony xxx11 xxx63
8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

19.cm.ocas
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 1445x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 10x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 39x
 
Příspěvky: 549
Registrován: 26 dub 2017 11:24

Příspěvek od 19.cm.ocas » 27 zář 2020 14:11

Diana (https://www.sex-rychle.cz/novinka-morav ... -praha-3-2, 776 804 817)
Koukám jak se tu poslední týden sešla jedna Diana za druhou, tak taky ještě jednu dodám:
Krátkodobá sólo inzerce na agamě a ještě někde, těžko říct kdo to vlastně byl, protože na tomhle čísle byla Karin, Flora, ale ta má teď jiný tel. (774 380 309), a pak toto číslo používaly jakési holky z Moravy a nějaká Monika z amatérů na Želivského která telefony žádné nebere, ale pokud to je Dream Privát v Sudoměřské (jak to působilo ze stylu inzerce) tak tamta jejich Karin byla jiná holka než tahle, tak nevím jak se to promíchalo a kdo v tomhle inzertním bordelu inzeruje teď a kde je Diana. Každopádně na čísle 776 804 817 je víc holek a ne všechny mají svůj profil, pravou fotku Diana asi nikdy na netu neměla tak dám aspoň co mám. Navíc neměla ani svůj prostor, ale zajistila si apartmán v nějakým low cost hostelu na I.P.Pavlova a vyzvedla mě dole. Pokoj velkej ale takovej zašlej, a hajzl jsem tam nikde neviděl. Východní přízvuk nezapře, ale česky mluví dobře, dřív jsem ji ale neviděl nikde. Věk 26-28, kozy trojky povislé, neopálená, větší prdel ale fajn nohy, docela hezkej obličej, rovný hnědý vlasy pod lopatky, nalíčená a udělaný účes. Na sobě tepláky a tričko, což sice není nic moc, ale v hostelu to chápu když tam chodí po chodbách. Na pokoji na mou žádost převléknutí do spodního prádla. Cena uhádána na půl hod z 1200 na 1000. Automaticky se ptala na začátku jestli jdu na hodinku, hlavně že pak po 20 minutách začala že má dalšího po mně, držel jsem jí a prcal dál ale po uplynutí 25. minuty prostě začala na posteli uhýbat a zvedat se, a to ještě počítala sprchu, která byla společná ne tak, že bychom tam byli spolu, ale že byla pro víc pokojů. Rád bych ji nějak identifikoval ale nemůžu najít nic, tak aspoň takhle varuju.
5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
kolop12
Světák mentor
Celkem hodnocení: 10748x
Recenze 2017: 43x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 19x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 3350
Registrován: 05 dub 2017 12:12

Příspěvek od kolop12 » 28 zář 2020 16:51

Michaela - Privát Albertov

Hoši, pozor xxx28 xxx28 xxx28
¨
Tohle není úplně recenze, ale po Praze se nám pohybuje další monstrózní píča, spatřena byla v Šelmičkách, v Moncheri, Chicas jako Alžběta (3000 xxx10 ) a teď je na Albertově jako Michaela http://www.privatalbertov.cz/spolecnice/michaela . Naštěstí inzerovala jednou s ksichtem, tak jí sem můžeme dát v plné parádě. Pokud si chcete ušetřit zkurvený depresivní zážitek tak na ní serte, neměl jsem tu čest, ale mám už třetí prověřené info že je to s ní na depku. Nenechá na sebe sáhnout, je drzá a chová se jako kráva. Vyhnout se obloukem. Ksicht vyfotit do palice, zapamatovat a bez milosti otočit.

p.png
img0021.jpg
full0000.jpg
Screenshot_20200928-155421_DuckDuckGo.jpg
img0002.jpg
img0002 (1).jpg
11 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...

Uživatelský avatar
hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 15512x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x
 
Příspěvky: 5333
Registrován: 05 dub 2017 13:39
Bydliště: Canadian Rockies

Příspěvek od hank36 » 28 zář 2020 16:59

kolop12 píše:
28 zář 2020 16:51
Michaela - Privát Albertov

Hoši, pozor xxx28 xxx28 xxx28
¨
Tohle není úplně recenze, ale po Praze se nám pohybuje další monstrózní píča, spatřena byla v Šelmičkách, v Moncheri, Chicas jako Alžběta (3000 xxx10 ) a teď je na Albertově jako Michaela http://www.privatalbertov.cz/spolecnice/michaela . Naštěstí inzerovala jednou s ksichtem, tak jí sem můžeme dát v plné parádě. Pokud si chcete ušetřit zkurvený depresivní zážitek tak na ní serte, neměl jsem tu čest, ale mám už třetí prověřené info že je to s ní na depku. Nenechá na sebe sáhnout, je drzá a chová se jako kráva. Vyhnout se obloukem. Ksicht vyfotit do palice, zapamatovat a bez milosti otočit.


p.png
Screenshot_20200928-155421_DuckDuckGo.jpg
img0002.jpg
img0002 (1).jpg
Panove ja se pripojuji, diky nasi rozvite siti kontaktu jsme velmi rychle zjistili, ze tato kolotapka kde se objevi, tam zanecha v nornicich jen to nejhorsi.

Jak uz napsal kolop, mame tri overene pripady katastrofickeho setkani s timto stvorenim.

Zasadne se ji vyhybejte, a doporucujeme i privatum, ktere to tady samozrejme ctou, aby tuto divku nezamestnavaly, pokud si nechteji vyznamne poskodit povest. xxx51
10 Obrázek
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

gdiofd
Začátečník
Celkem hodnocení: 321x
Recenze 2017: 9x
Recenze 2018: 13x
Recenze 2019: 12x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 75
Registrován: 10 dub 2017 22:39

Příspěvek od gdiofd » 28 zář 2020 17:33

Laura, Prague Princess - 776546611, https://www.pragueprincess.cz/divka/Laura/
tapky: XXT03

Po delší době jsem zabrousil k Princeznám. Laura inzeruje 29 let, v reálu je asi tradičně třeba trochu přičíst. Říkala, že dost běhá a postava tomu odpovídá - dost štíhlá, nohy lehce svalnatý. V obličeji vlastně ani nevím, jestli se mi líbila nebo ne, trochu mi připomínala jednu kolegyni. Nejslabší stránkou jsou prsa, na těch se asi dost podepsaly děti.

Je milá a příjemná, na přístupu je znát snaha uspokojit chlapa. Několikrát se ptala, co a jak chci, jestli se mi to líbí a podobně. Sama tvrdila, že je to líbí, že jsem hezkej atd., ale to je potřeba brát s určitou rezervou. Po technický stránce takovej průměr, nemám co vyčíst ani výrazně pochválit. Objektivně je to asi lehce nadprůměrnej zážitek, ale já jsem si to dost užil. Oceňuju snahu, že se v mezičase pěkně přitulila, sama iniciovala druhý kolo a podobně.

Brána hodina bez příplatků za 1500 Kč.
lauraII_1.jpg
lauraII_2.jpg
9 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Htccth159
Začátečník
Celkem hodnocení: 18x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 2
Registrován: 08 pro 2018 08:19

Příspěvek od Htccth159 » 28 zář 2020 17:34

Dominika - Grace (+420 604 460 403)

http://privatgrace.cz/slecna/new-dominika/

Vzhledem k tomu, že jsem chtěl Dominiku navštívit dopoledne v 11, volal jsem už den předem a objednání bez problémů. Hodinu před jsem potvrdil smskou moji návštěvu a stejným způsobem mi bylo odpovězeno, že se mnou počítají. Na místě jsem byl dřív, jak Dominika, tak jsem musel chvíli čekat, ale alespoň jsem měl jistotu, že jsem ten den byl první xxx50

Po příchodu domluva na půl hodiny bez ničeho za 1100 vočí.

Sprcha na bytě umístěná nic moc, jde se k ní přes celý byt a kolem vchodu. Takže po sprše zaklepete a holčina si Vás pak odvede na pokoj. Po umytí přišla i Dominika v prádélku a trochu škoda, že se hned sama rozbalila a vedle mě si sedla už nahá. Postavu má opravdu hubenou (ale mě se to líbí) s malýma měkkýma kozičkama a malinkatou prdelkou akorát do ruky.

Začátek trochu rozpačitý, tak jsem si ji hned položil na záda a lízal jsem její kundičku a hekala u toho pěkně, asi (určitě) je dobrá herečka xx08
Pak jsem si ji pošteloval na kočičku a pokračoval v lízání, kde jsem vzal rovnou obě dírky a opět to doprovázela zvukovým projevem. Po asi 10 minutách jsem ji nechal mi nasadit gumu a nechal se kouřit. Když už jsem ležel na zádech, nechal jsem ji pak naskočit a chvíli cválala na koníčka. Po pár minutách jsem si ji našteloval a šel dodělat akci zezadu, kdy pohled na její prdelku je super a ještě lepší je jí za ní chytnou a pořádně přirážet.

Čas jsme stihli asi akorát a za mě musím Domču pochválit a doporučit. Snaží se vyhovět a mě udělala vše, co jsem chtěl, i když jsem nebyl nijak moc náročnej zákazník.

Doporučení: ANO
Hodnocení : XXT03
signal-2020-09-04-105910-762x1080.jpg
10 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Monty
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1697x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 13x
Recenze 2020: 14x
Recenze 2021: 13x
 
Příspěvky: 336
Registrován: 14 črc 2019 22:43

Příspěvek od Monty » 28 zář 2020 21:07

Kristýna, privát Grace

http://privatgrace.cz/slecna/new-kristyna/

604 460 403

18/173/62/3
1600kč/h


Příjemná thicc (neod)maturantka, věk sedí, objem má v těch správných místech, horňáci a kyproprdelnící budou spokojení. Obrázků má na těle tak akorát, nedala na moje rady a hodlá v nich pokračovat. S příplatkama se drží na uzdě, trochu nesměle se svěřila, že jen na oblyčej, ale do pusy prý ne e. Slušel by jí anál, ale bohužel. xxx61

Přístupem klasická teen holka, dělá o co ji požádám, a s vlastní iniciativou čeká co bude, trochu ostych, do akce se zprvu pouští tak na půl, nebo abych ji nekřivdil, na 70% a šetří síli na zbytek dne. Rozehřát ji z fleku je úkol, pro zkušené norníky, mě se to povedlo až po pokecu na druhé kolo. Příznává zkušenosti a přestup z jiného privátu. Na svůj věk působí docela vyspěle. Já ji vidím prvně, pátrači pusttě se do akce.

Kouř jen z lepších, i přes gumu si s tím dala záležet, jela hlouběji, nechala se vést hlavou. Jen ze začátku začala ručka šmátralka rychlím tempem přihoňovat, tak jsem ji stopl že na to půjdem pomalu a pusou. Poté vystřídány standartní pozice a poručil jsem si polohu z boku, kde jsem si mohl hrát s její chubby ass, tisknout ji a mnout, nakonec jsem ho vytáhl, sundal plášť a tu prdelku ji postříkal.

Čas přesně dodržen, ještě i po druhém čísle se ke mě přivinula a zbývajících pár minut jsme prokecali. Za mě vpohodě zážitek. Mohu doporučit. Kdo je zvyklí na větší servis s více příplatky, narazí. Jestli se nechala vyprstit si popravdě nepamatuju. Já si zavelel pauzu a pověsil při druhém koronanádechu norničení na hřebík, já bych všechny ty karantény zakázal, každého jenom otravují.

Největší sranda nastala při odchodu, platil jsem dvoutisícovkou. Kristýna mi vracela před sexem a já bouchnul love na stůl. Při odchodu si je dávám do portmanky a nestačím se divit. Záměr byl asi vrátit mi dva karli a jana ámose ale koukám že vedle kájů se na mě směje božena. xx06 No jo, oni ty odstíny vypadají v šeru stejně.

XXT03
5 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Každý o sebe pečuje jinak. Někdo sype proteiny, druzí sypou do gumy.

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 170 hostů