Katherine
Ilandra Kathrine Privat
https://www.sex.cz/254496
722013060
To se zase jednou Larry nasral!! Podnik je v Balbínově 16, rovnou z průjezdu se jde do prvních dveří vlevo. Na první pohled je vidět, že je to spíš nějaká honírna, kde se taky šuká. A to za ceny 1800 na hodinu, 1600 za půlhodinu. Ano, buď má Larry ucpaný obě uši a blbě slyšel, nebo někde neumí dělit dvěma. Google vyhodí podle telefonního čísla odkaz na nějaké erotické masáže a taky na jiné holky, které inzerují na stejné adrese.
Holka je miniaturní, těch 165 ani omylem, spíše tak 155 nebo 150, maximálně. Celá je jako zmenšenina. Poměrně hezkej obličej, tmavý oči i vlasy, kapesní prcátko.
Na začátku nějaký ty tanečky s tím, že holka nemá jak vrátit na dvoutisícovku, Larry totiž koupil hodinu za 1800 a měl jen dva litry. Kamenný Larryho ksicht způsobil ten zázrak, že se ty dvě stovky nakonec našly. Po sprše trocha toho smalltalku, pak Larry odstrojí holku a začne si hrát. Jenže má neustále pocit, že něco není v pořádku. Na vlasy mi nešahej, jsou vyžehlený. Do toho slyší, jak prej že jeho vousy škrábou, na břichu to lechtá. Larry líže a prstuje, kunda se vzdouvá a najednou prej dej ty prsty pryč prosím. Larry nechápe, přestává a je mu už naprosto jasný, že něco je špatně. Pocit, jako když z něj vytáhnou šňůru a odpojí ho od proudu radosti z šukání. Holka začíná situaci analyzovat, vůbec netuší co se děje. Larrymu dochází, že jedinej způsob jak situaci zachránit je použít tu holku jako mastrubátor, prostě si vyhonit ptáka v její kundě. Jenže na tohle nemá Larry nejmenší chuť, takových groupies už během svý bohatý kariéry za mořem vojel, že tenhle styl šukání ho už prostě nebere. Larry hlásí odchod, je přesně 30 minut od zalehnutí na postel.
Vrátíš mi taky i nějaký peníze, když odcházím dřív? Počkej, jdu se zeptat, ale přece odcházíš sám ze své vůle ne? No a co? Holka se vrací, s ní nějaká další. Sedají si na pokoji ke mně a vysvětlujou mi, že jsem v bytě 45 minut a že mi nic nevrátěj. Debatu vedu pouze s tou, co se tváří jako správcová nebo dokonce bačová, podle mýho je teda spíše nastrčená ovce, ale to je fuk.
Copak tady v tomto podniku se do času počítá i sprcha? Ano, pro tebe jo! Cože, jak jako že pro mě jo? Za 1800 na hodinu bych si teda představoval jiný přístup. Bačová mě uzemňuje tím, že se rozhlídne teatrálně kolem a říká: vidíš to tady kolem? Asi mě má ohromit to, že byt je moderně zařízenej. Říkám jí poslouchej, já klidně budu šukat na slámě, vybavení bytu mě vůbec nezajímá, tak vrátíš mi aspoň část peněž? Nevrátíme ti nic a už bys měl odejít, navíc si myslím, že už jsme se potkali, že už jednou jsi na mě něco takového zkoušel, praví mi bačová. Čumím na ni, nic nechápu a chci vědět podrobnosti. Melduje něco o Londýnský, Belgický a Lucemburský či co, pak prej Topsex, tam že prej makala. Můžu si oči vykroutit, ale nedokážu ji zařadit, nejspíš jsem ji nikdy neviděl a ona mě možná někdy v záznamu v televizi, když pouštěli starý zápasy. Říkám co mi to tu meleš, jak jako že já tohle dělávám, já chci prostě jen vrátit nějaký prachy, protože odcházím dřív. Usmívá se pobaveně, pak mi obě vyčítají, že prej se tvářím arogantně a mluvím povýšeně. Hovno povýšeně, jen chci svý peníze a nenechám se opít rohlíkem. Nakonec se shodneme, že tam teda za svý prachy budu s nima sedět až dokud neuplyne hodina od mého zalehnutí na postel. A taky jo, sedím tam jako píča a čumím na bačovku. Říkám jí že je blbá, protože se zastává nějaký 22letý žáby z Břeclavi, která ji nakonec stejně brzy pláchne, zatímco spokojenej Larry, co by jí tam ještě přinesl řadu peněz, je jí jako zákazník u prdele. Říkám jí, že toho bude litovat.
A ta píča mi najednou říká ať jí nevyhrožuju, že prej si moje číslo vygooglí a pošle informaci všem privátům o tom, jak vypadám a co jsem zač, aby si daly pozor. Jo tak takhle, tak kdo tady komu vyhrožuje dámo? Račte vědět, že vám tady tu simku, co jsem si včera koupil, klidně nechám i s autogramem, můžete si googlit co chcete.
Takže resumé je takový, že holce nic neříká erotická atmosféra. A bačová je bejvalá kurva a kurví manýry si přenesla i do své nové role. Na privátu za předraženou cenu 1800 počítají do hodiny obě dvě sprchy, alespoň tedy Larrymu. Při snaze o rozumnou domluvu nakonec vyhrožují kompromitací norníka, zveřejněním jeho telefonního čísla!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.