https://www.bezpasaka.cz/simonka-fontanka
Simona
55 let
tel.: +420 704 904 360
Pánové, tak tohle je naprosto tikající zralá bomba! Tahle impulzivní střelba "naslepo" byla střelba "do mokra". Ale to jsem při telefonátu ještě nevěděl a začíná recka na Simonku Fontánku. P
V popisku má "zralá a náruživá zrzka, mokrý orgasmus...". No už pár takových vět jsem viděl a četl a výkon neodpovídal standardům relevantního popisku a skutečnosti. Každopádně tady ta udržovaná lady nemá ani o větu navíc v popisu a do posledního puntíku svýho semišovýho pyžama to splnila.
Pár formalit na začátek
- nabízí 69, anál, orál, piss, líbání, masturbace, footfetish, klasiku. Naschál nevypisuji připinák, mužský anál, protože o tyhle služby (zatím) nemám zájem a nevěřím, že by mi po mužským análu nevypadla půlka mý prdele
- cena 1500/hod včetně všech služeb, co nabízí, žádný příplatek za líbání (

) orál s gumou ale, nějak jsem nevyžadoval bez gumy a nebyl ochoten ze šrajtofle vytahovat Boženu
- domluva v pohodě přes telefon, schůzka smluvena na čas, Simona přišla otevřít na čas, tohle je v naprostým cajku
Přišel jsem, otevřela, hezký byt ve Vršovicích. Asi nic nestandardního. Komunikativní, příjemná, sprcha v bytě. Atmosféru jsme začali přátelskou konverzací o tom, jak je horko, a že to je vlastně dobře, když je kurva to léto. Nervozita se víceméně ani nedostavila, nervózní jsem ze Simony nebyl a ani ona se nezdála, že by se jí ze mě třásly ruce nebo kolena. Co si ale budeme povídat, hlavně jsem se těšil na ten mokrý orgasmus, což byl prvotně jasnej tahák. K tomu mi imponoval i její věk, protože tyhle oježděný motorky furt umějí pěkně jezdit.
Intuice byla správná. Začínali jsme se zezačátku klasicky ona na zádech, já ji hodil na okraj postele, přizvedl si ji a začal jsem do ni bušit. Od začátku jsem měl jasnej cíl, zažít, vidět a dovést ji k mokrýmu orgasmu. Během sexu krásné audio, nebrání se hlasitým projevům a kolikrát jsem musel odvrátit zrak, abych "zbytečně" neurychloval svoji výdrž. Uběhlo 15 minut, kdy jsem cítil, že to začíná víc a víc "bublat". To jsem nevěděl, co přijde. Křižíkova fontána je proti tomu naprosto slabej odvar. Nějaká kašna na kdejakým náměstí by si zasloužila zbourat. Tohle je naprosto unikátní fontána a já si přišel jak František Křižík v Holešovicích

. Ohodila mě takovým způsobem, že z toho pomalu ještě dneska (z pondělka) mám slepený chlupy na břiše. Aby ji náhodou ty parkety, co tam má, nevyjely z tý "vody" nahoru. Za tu hodinu jsme stihli dvě čísla, mokrej orgasmus měla jedenkrát a po celou dobu byla naprosto ujetě vlhká. Prstit se nechala, měl jsem v ní 4 prsty kromě palce. Prstil jsem ji během svý "regenerační" pauzy. Potom jsme dali ještě jedno číslo, ale v dost poklidnějším tempu, než to první. Nakonec mě udělala pusou s přihoňováním.
Po sexu nám zbylo pár minut. Takže prosto na zhodnocení GFE - 4/5, přitulila se, žádný velký líbání ale nebylo. Každopádně doteky, lehké šimrání, prostě na moje zkušenosti zatím naprosto nadstandardní péče. Po sexu byla rychlá sprcha, pusa na čelo na rozloučenou a šáteček. Při odchodu jsem ji popřál hezký zbytek dne. Odvětila mi, že tohle byl perfektní začátek pracovního týdne (bylo totiž pondělí). Tak i z toho svoji laickou intuicí usuzuji, že byla spokojená a vše bylo v oboustranné spokojenosti.
Předkoitální péče - 4/5
Postkoitální péče - 4/5
Audio při sexu - 5/5
Mokrej orgasmus - 100/5
Domluva - 5/5
Atmosféra - 4/5
Opakovačka? Naprosto bez problémů.
Simonka byla umytá, čistá, žádný problém v tomto ohledu
Ve svým rozvrhu má od pondělí do neděle - NONSTOP. Doufám, že to je jenom nějaký defaultní nastavení a nemaká 24/7/365. Týhle skoro babči by byla škoda.
Dodneška jsem z toho urvanej. Zdar!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vždyť bych si i kurvu vzal, kdybych věděl, že mě má ráda.