Sára - Privát Sára
https://tapky.info/?2188,sara-alfa-beta ... -722428591
https://www.sex.cz/477488?SFI=153&Rnd=1845144149&S=0
Ťapinometrie: 26/170/56/1
Telefon: 722 428 591
Dobrá rada pro študáky
Jak má holka hromadu recek s nekončící řadou usměvavých ksichtíků, tak je jejich studium kontraproduktivní. Já je nečet! Ale pak mi nezvedala telefon a já se nudil

. No přelouskal sem jich dost

. Očekávání velká a málem sem na to dojel

.
Takže kdo u ní nebyl, ani to nečtěte. No a ostatním je tahle recenze vlastně taky k hovnu

. Tak snad se aspoň ťapiny něčemu přiučí

.
Privát
Objednání v pohodě.
Nyní nedaleko Palladia, autem naprd. Krátkou čekačku u vchodu zachraňuje výloha vedlejšího krámku, do který sem zíral jako bernardýn do masny, jakože nic

. Je to minibyt ve starým nezrekonstruovaným domě, ve kterém je krátce, tak se v tom šťourat nebudu

.
Sára
Sára je pěkná brunetka. Už na schodech sem si prohlédl tu hezkou kroutící se prdelku

. Má pěknou vyholenou kundičku, krásný pevný menší dvojky a celkově je to štíhlá nepříliš opálená holka, jako na fotkách. V obličeji se mi líbila, obzvlášť s tím upřeným sexy pohledem a malou pusinkou. Za vyžehlený vlasy u mě získává velké významné plus

.
Co se týče toho, že je kuřačka... já na to mam čuch jako bernardýn, proto sem to poznal. Ale jinak to fakt cítit nejde, ani během líbačky

.

Na ceny sem se vůbec neptal a nechal se překvapit

.
Akce
Nabyt reckami, už od vchodu z ulice sem byl ve střehu, kdy po mně skočí a zaútočí jazykem jako bernardýn po dlouhým dni v práci

. Na pokoji se teda přilísala a během líbání se mi hrabala v kalhotách, než mě poslala do sprchy. Měl jsem z toho pocit
"Abychom nezapomněly, všichni naši klienti dostanou tento dárek". Prostě její trademark, ale bylo to fajn a nestěžuju si.
Když se vrátila ze sprchy tak na sobě nic už neměla

. Měl sem si říct

. Prosvištěla kolem mě na postel a já za ní se pomazlit. Líbačka super, i když to nejsou žádný jazyky až do krku. Pomalu se zvedáme, klečim tam, sjíždí k péru a sleduje mě zezdola zatímco mi líže koule

. Péro v ruce a kouká na mě tim svým neodolatelným pohledem, jestli může bez gumy. Asi to bylo 500 navíc, ale podlehl jsem a rozhodně nelitoval. Kouř moc pěknej, ležim tam na zádech a ona se šikovně šteluje abych na to měl dobrej výhled a zároveň si mohl hrát s její kundičkou. Poprosil sem ji ať si s mým čůrákem taky trochu pohraje. Dráždí mě pusinkou, hází na mě sexy pohledy, rejdí jazykem kolem žaluda a vzdychá
"mhmm, takhle?" 
Jo ty vole, přesně takhle!

Paráda
Mohl bych se tam od ní nechat hulit celej den, ale chci si taky zašukat tak velim ať se povozí.
Nasazuje gumu a nasedá obráceně. To sem kurva nečekal a jak začla cválat s tou její vystrčenou prdelkou tak sem hned cákal

. To se moc nepovozila

. Nechává mě v ní zabořenýho než sleze a uklidí to.
Lehá si vedle, postupně se tulí, líbá se, hraje si s šulinem, rozkuřuje, hraju si zas s kundou... No joo, pokec žádnej nebyl

. Ale trapný ticho právě taky ne

.
Aby bylo jasno. Sára byla celou dobu skvělá a i takhle dalece předčila hranici

. Jenže nejspíš přílišná očekávání z předávkování recenzema způsobovala můj vtíravý pocit, že tomu něco chybí... Ale kurňa co?
Láska? Šlehačka? Bernardýn?

A nebo něco třeba chybí Sáře

...
Jdu ji lízat, prsty v kundě, hraju si s ní dlouho, než přijdu na to co na ni opravdu funguje. Nebylo to vůbec snadný, ale už jen za ten pohled na tu chvějící se v slasti sténající kočičku pod mýma rukama to stálo

. Čůrák jak kámen, ale to nebylo všechno. Něco bylo jinak. Něco se změnilo. Ten vtíravý pocit byl pryč

.
Sára to jen potvrzuje pronesením slov nesoucích předzvěst následujících chvil
"A teď zase já"
Hulí ptáka, hraje si s nim a deme zezadu, kde přiráží tak silně až mě tou prdelkou málem umlátila

.
Prcam ji na misio, tulíme se, líbačka suprová a přitom sem jí pěkně rozcuchal ty její hezky upravený vlásky

.
Ani nevim jak, ale vystříkal sem se podruhý. Říkam vyměníme gumu a pokračujem

. A taky že jo. Hned na mě nasedá a rozjíždí na tom čůráku breakdance poloh co sem ani na internetech neviděl. Jen co dorajtovala kamasutrou na konec kapitoly
"Kokot dole", tak se najednou beze slova zvedá z postele a kráčí pryč. Si řikam, kurva, to už je hodina nebo co? Ty vole, to přece nemůže takhle to uprostřed takový mrdanice zčistajasna ukončit

.
Čumim na ní jak puk, jak se tam v klidu posadí na stolek, hodí na mě ten její chtivej pohled a jediným špitnutím
"pojď" mě k sobě přivolá jak nadrženýho bernardýna

. V mžiku mám její jazyk v puse, lehá si na stolek a s nohama na ramenou odstartovala ródeo další mrdací kapitoly z knihy lásky

. Sem jenom zíral co všechno dokáže vymyslet za polohy a způsoby jak se mi nabodávat na péro

. Za tu předvedenou gymnastiku by mohla dostat kvalifikaci na olympiádu

. Já byl hotovej už jen z toho, jak sem jí tam viděl cvičit. Se jí ptam, jestli ještě může a ona mě odrovnává slovy
"No, ty ne?"
Slezli sme ze stolku, rychle zčekovala čas a fakt zbývala jen nějaká minutka do hodiny. Povídá, že budeme muset už pomalu končit, přikyvuji, načež se na mě šibalsky podívá a s úsměvem
"Né tak rychle kovboji" mě svalí na postel a sápe se po péru

. Nechal sem se tou krásnou pusinkou hulit a pak říkam, že to už asi nedokončíme. Byla z toho trochu smutná, je jasný že by ráda viděla toho čůráka ještě jednou stříkat. Chvíli si s nim hrála, hezky se přitulita a nějak jsem se dostal do sprchy

.
Poté co jsem se vrátil ze sprchy, mě během celé doby, než jsem se oblík, sledovala z postele s takovým tím výrazem spokojené a dobře vyšukané milenky, kterým mi fakt hodně nafoukala do trenek

. Samozřejmě nevim co se jí přesně honilo hlavou, ale muselo to být něco jako
"To je škoda že už musí jít, ještě bych si s Arťáskem ráda pohrála" 
. Ale to bych už asi nepřežil

.
S prachama jsem se připomněl sám, řekla si 2000, pusa na rozloučenou a tradá pryč s blaženým úsměvem na tváři

.
Shrnuto
Sára je milá, ochotná, mazlivá i šukavá, akční, nápaditá ego hladící perfektní milenka s velkou výdrží. Žádné přehrávání, jen lehké přihrávání. Žádné zákazy. Pěkný obličej i tělo. Věk 26 může být. Fotky sedí.
Privát čistý, ručník ok.
Placeno: 2000/hod vč. líbání a OB
(asi 1500 + 500 OB)
Doporučení: Ano
Opáčko: Ano
GFE? Ano
-
Sara 1.jpg
Sara 2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci mi říkají Rambo a holky kreténe.