Recenze 2020

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
Ko_mous
Začátečník
Celkem hodnocení: 63x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 čer 2020 14:48

Re: Recenze 2020

Příspěvek od Ko_mous » 17 čer 2020 15:03

Vanessa (Prague Princess)

420776546611

https://www.pragueprincess.cz/divka/vanesska/

Moje první recenze, tak doufám že mě tu zdejší egoističtí vládci nebudou napadat, když na něco důležitého ve svém příběhu zapomenu. Tomuto koníčku se věnuji necelý rok, ale všechny moje „akce“, resp. výběr slečen byl vždy ovlivněn recenzemi, takže zkusím svým malým dílem také přispět. Většinou to teda bude nošení dříví do lesa.
S Vanessou to byl nezapomenutelný zážitek, na který možná budu jednou vzpomínat jako starej dědek. Vzhledově jsem čekal spíš přemalovanou barbínu, ale je to normální girl next door bez hvězdných manýrů. Což jsem zjistil - mám daleko radši. Nabídnuty snad všechny možné služby, áčko a rimming za litr příplatek, já bral za dvojku standard + 3v1 (což ve finále bylo líbání, lízání, OB, výstřik do pusy, squirt…)
Byl jsem za ní těsně po opadnutí koronakrize. Ze začátku na mě působila dost sebevědomě a neosobně, což úplně nemusím, trochu jsem zvažoval i otočku, ale to by byla velká chyba. Podle mě je to spíš taková její póza, aby si klient už moc nedovoloval. Po sprše čekám minutu na pokoji, pak přijde Vanessa, dohodneme detaily akce a během chvíle mě začne líbat stylem, jako by mi jazykem chtěla vyčistit ústní dutinu. To mě bralo. Rychle se vrhla na OB, pak 69, přišlo mi, že se vyloženě nastavovala tak, abych ji lízal zadek. Podle mě to má takhle ráda. Hrozně mě bavila její živočišnost. Chvíli jsem do ní bušil a během chvíle to na mě šlo, tak jsem ho vyndal, zkusil na ni squirt hmat a fungovalo to. Takhle párkrát dokola: „Tak ty jsi takhle hravej jo“. Jde to na mě znova, ptám se kam to můžu poslat: „kam chceš“ - „třeba do pusy“? Načež si ho bez odpovědi vzala do pusy a vyloženě s chutí to ze mě vysála do poslední kapky. V pauze mezi čísly pokec. Někdo tu psal, že je trochu přemoudřelá. Taky jsem cítil takové náznaky, ale přišlo mi, že rychle pochopila, že tímhle plusové body nezíská. Vyprávěla mi, co dělá, co studuje a jak jí to jde, působila sympaticky. Když už docházela témata, jen jsem naznačil druhé kolo a během vteřiny už mi ho zase cucala. Druhý kolo v podobném duchu. Docela dlouho jsem do ní bušil, až ze mě cákal pot. Vanessa převzala iniciativu a třeba 20 minut jela poctivý OB. Pomohlo, když jsem si ji natočil na 69 a nabodával jí jazykem zadek, během chvíle jsem se jí znovu udělal do pusy. Byl jsem ten den první a trochu jsme přetáhli, další týpek už opakovaně volal a nervózně stepoval před barákem, takže rychlá sprcha, při loučení na mě působila až trochu naštvaně. Postel po našem řádění mokrá – hlavně od ní), takže narychlo připravovala jiný pokoj. Tenkrát jsem její výraz ve tváři rozklíčoval jako – super tvl., ty mě zřídíš hned na začátku dne… ale jak já teď zvládnu dalších 8 klientů…
Pro mě nezapomenutelný zážitek, rozhodně doporučuji a zdravím Vanessu (říkala, že recenze čte a připadalo mi, že byla pyšná, když jsem ji řekl, že má nejlepší recenze ze všech).
4 Obrázek 7 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ko_mous
Začátečník
Celkem hodnocení: 63x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 čer 2020 14:48

Příspěvek od Ko_mous » 17 čer 2020 15:07

Sára (Privát Sára)

+420722428591

https://www.sex.cz/sara

Trochu low cost bytovka na Žižkově. Slečnu jsem si představoval úplně jinak. Na místě mi někoho hrozně připomínala (dost možná jsem s ní chodil na základku, nebo tak něco). Začátek zajímavý - ačkoliv jsem za ní dorazil vyloženě zničený a smradlavý po celém dni v práci, rovnou se na mě vrhla, začala mě líbat, ruka v rozkroku, během pár vteřin už mi ho honí a během chvíle už jede OB, aniž bychom se vůbec dohodli na službách a ceně. Stopnu ji, že bych rád sprchu, protože hrozně smrdím, ona souhlasí.
Byl jsem za ní skoro až večer a myslím, že jsem byl třeba předposlední po celém dni, po několika dnech „práce“ předtím, než na pár dní vypadne pryč z Prahy. To se bohužel výrazně podepsalo na jejím opotřebení. Dávala jen jemný lízání, všechno ostatní ji vyloženě bolelo, podle jejich slov „je tam přecitlivělá, protože už se víckrát udělala“. V sexu mě baví bavit partnerku, ale tady byly možnosti dost omezené. V podstatě jsme jeli celou hodinu jen vzájemný líbání a OB. Jednou jsem se jí udělal do pusy a v podstatě bez pauzy mi ho znova postavila a jeli jsme dál. Podruhé už mi to přes její veškerou snahu nešlo, zkoušel jsem jí strkat i prst do zadku, pěkně se usmála, když viděla jaký to má vliv na tvrdost mého nástroje. Už přetahujeme a mně to nejde. Sára se hrozně omlouvá, ptá se, jestli něco dělala špatně. Hned mě napadá ji vpálit, aby si na den nebrala tolik klientů, ale zůstávám seriózní. Po akci si řekla o dvojku, asi standard + OB do konce (což teda rozjela z vlastní iniciativy).
Doporučit můžu, Sára je hezká holka, pozitivy jsou zejména její přístup (pro nováčky podle mě ideální) a živočišnost. Jen bych doporučil návštěvu v dřívější hodinu, protože na konci pracovní doby se může stát, že už bude trochu opotřebovaná, což pro „hravé“ typy jako já není úplně výhra.
10 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ko_mous
Začátečník
Celkem hodnocení: 63x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 čer 2020 14:48

Příspěvek od Ko_mous » 17 čer 2020 15:10

Gabriela Zenklova
731 862 979
https://www.sex.cz/705403

Podle mě hezká drobounká třicítka. Umělá prsa se špuntíky, matka samoživitelka. Tělo malinké, hubené, přesto bych řekl sporterm dost nepoznamenané, velikost nohy 35. Z první návštěvy jsem byl nadšenej. Poprvé mě udělala asi za dvě minuty (špatná připrava, byl jsem za ní asi po čtyřdenním půstu) a podle mě umí hodně šikovně nasazovat pusou kondom. Za 1500,- klasika, líbání, lízání, prsty dovnitř jen velmi jemně (přišla mi trochu bolavá a roztáhlá po nějakém předskokanovi), squirt hmat mi několikrát hned stopla.
Druhé kolo jsem do ní už bušil déle, dokonce mě pak pochválila a zdálo se, že se i udělala. Po akci začala mýt nádobí. Rozuměl jsem tomu tak, že se přede mnou stydí za nepořádek. Taky mívám chvíle (nastavení mysli), kdy sám od sebe začnu uklízet…
Byl jsem z první návštěvy nadšený, takže jsem si maloval, jak za ní budu chodit každý týden a naše chvíle intimity ještě posuneme na další levely. Druhá návštěva (kvůli koronakrizi odstup několik měsíců) však bylo hrozný zklamání. Po příchodu si Gábi chce dlouze povídat. Přijde mi, že vyloženě chce co nejdelší časový úsek prokecat. Nějak ji utnu a jdu do sprchy. V posteli pak zase zklamání. Slečna mi na férovku říká, abych jí šetřil, protože toho má v následujících dnech hodně domluveného, tak abych jí nezřídil hned na začátku šichty. To už jsem věděl, že jsem u ní naposledy. Prsty dovnitř tentokrát vůbec. Resp. Vždycky mě po pár vteřinách s bolavým výrazem zastavila. Hrozně se snaží se neudělat. Mě zase udělala hned (opět špatná příprava), podruhé jsem do ní bušil déle, kroutila se tak, abych do ní nepronikal hluboko. Docela slušnej sportovní výkon ode mě. Celý jsem to oddřel. Tekl ze mě pot, pár kapek spadne na ní, ona nijak nezakrývá, že se toho štítí, dělá znechucené obličeje, pak jakože fun si na sebe dává polštář… já si připadám nechutnej a cítím se skoro poníženě. Nedávám to na sobě znát a jak to na mě jde, nic nenatahuju a udělám se. Po akci zase pokec jako s hrozným kámošem, já ale vím, že se vidíme naposledy.
Slečnu doporučit můžu. Je to samozřejmě subjektivní, ale podle mě je to drobná hezká holka. Co se týče první návštěvy, lze pochválit i přístup. Co se týče druhé návštěvy, neodpustil jsem si to a napsal ji večer po akci zpětnou vazbu a citlivě ji vysvětlil, co bylo podle mě špatně a proč už za ní nepřijdu, takže je dost možné, že na tom teď zapracuje a druhá návštěva už u ní nebude takový průšvih.
7 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
modroočko
Světák požitkář
Celkem hodnocení: 3369x
Recenze 2017: 21x
Recenze 2018: 10x
Recenze 2019: 23x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 50x
 
Příspěvky: 1492
Registrován: 06 dub 2017 17:13

Příspěvek od modroočko » 17 čer 2020 17:31

Martina, Privát Domeček
http://masazedomecek.cz/?p=4047
tel: 603 387 410

Věk 30 Let, Výška 164 cm, Váha 59 Kg
Vlasy Hnědé Oči: Hnědé, Prsa 3

Martina je moc milá a hezká Vietnamka mluvící plynně česky, ideál pro milovníky ženských plnějších tvarů, závisláků na pevném větším zadku, ne hubených holek. Je chytrá a tak se před akcí i během ní s ní dát mluvit o čemkoliv, je přirozeně upovídaná, inteligentní. Po sprše na pokoji spontánní líbání, Martina se chytá a je to velmi vášnivý a vzrušující, hladí člověka po celé těle, má ten asijský afeeling jak se chlapa dotýkat a kde něžně a kde přitlačit. Tvrdnul jsem bleskově a byla to paráda. Na lízání reagovala hodně pozitivně, byla už silně vlhká z líbací a mazlivý předehry a tohle jí ještě víc rozjíždělo a bralo, sama si držela nohy a sama člověka ponoukala k akci, práci prstů a tak. Doplavali jsme k hezkýmu orgasmu. Následný kouření byla mistrovská práce, jemná ale intenzivní, do hloubky. Při sexu si sama řekla "nešetři mě", chtěla pořádně mocnou a intezivní nálož, přirážení hluboko a tvrdě. Martina oči v sloup, rukama se mě držela jak kdyby visela na útesu... Báječně jsem se udělal ve vášnivý akci s holkou, co to má vyloženě ráda, když si s někým sedne a uvolní se úplně naplno. GFE zcela 100%. Platil jsem 2k. Fotky nemá v prezentaci, ale obličej pěknej, sexy úsměv... Vřele doporučuju těm, co jsou za mazlením, vášní a holkou krev a mlíko...
10 Obrázek 2 Obrázek

pprob
Začátečník
Celkem hodnocení: 15x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 2
Registrován: 22 srp 2019 23:12

Příspěvek od pprob » 17 čer 2020 17:48

Oksi

https://www.sex.cz/844090?Order=Geo&Geo ... 45458&S=49

tel.: 775 043 711

1000 Kč/30min (sex+oral s)

Slecna Oksana z Ukrajiny, po telefonu znela sympaticky, dohodnuta pul hodinka za 1000 (masaz, sex, oral - nerikala jestli s/bez). Libil se mi jeji zadecek na fotkach, proste takova sexy baculka a Rusku/Ukrajinku sem jeste nemel.

Dum v ulici Slovinska, Praha 10. Prizemni byt, celkem uklizeno, koupelna celkem cista.

Mel jsem dat otocku, prisla otevrit pani, ktera mela rysy te kocicky na fotkach, ale vypadala spis jak jeji matka. Bohuzel ale, sem byl celkem nadrzenej a nepremyslel mozkem (a uz sem dnes jednu otocku dal) a tesil jsem se na ten jeji zadecek a potreboval to dostat ze sebe. :)

Prisla otevrit v zupanku, postava nebyla tak poznat, jen bylo znat, ze 30 uz ji bylo davno (mozna 40-50) a nebo hodne znicena. Porad jsem tajne doufal, ze tam pod tim zupankem bude to, co jsem cekal. Chyba. :(

V realite teda pani tak cca 40+ vzhledove a cca 10-20kg navic proti fotkam. Myslim, ze cast fotek je falesna.

Cestou ze sprchy me pozadala o zaplaceni. :( Pak si jeste s nekym chvili psala na whatsappu a pak se teda konecne vydala za mnou a pustila do dila.

Misto ocekavane masaze si dala gel na ruku a zacala me honit, chvili mezi prsama, pak zas rukou. Prsteni zakazano, lizani me ani nenapadlo. Tak sem proste lezel zavalenej pod ni a snazil se nemyslet na to, ze sem debil a nedal sem otocku. Pak kondom, oral s. ... abych to zkratil. Jak sem porad premyslel, ze sem mel dat otocku tak mi poradne nestal a na sukani to nebylo, aspon sem se za litr nechal vyhonit.

Summary: nedoporucuji (podle me falesne fotky na profilu, aspon cast), nedodrzena domluva o masazi a sexu, masaz se nekonala.
F504B9AE-E6F9-4143-9B7B-E32917436050.jpeg
4 Obrázek 3 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Hannibal
Začátečník
Celkem hodnocení: 444x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 17x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 78
Registrován: 16 čer 2020 22:39

Příspěvek od Hannibal » 18 čer 2020 06:33

Izabela, SEX NO.1 (vím, podnik je na black listu, ale nemohu si pomoci)
http://www.sexno1.cz/cz/profil/Izabela/
Info podnik: Ahoj, jsem nová 20 letá blondýnka jménem Izabela 173 cm, 62 kg, prsa č. 3, která nikdy nebyla na privátku, vášnivě se miluji a věř mi , bude to neskutečně krásné, za to Ti ručím. Nečekej a přijď za mnou. Nejsem namyšlená, u mě se budeš cítit skvěle. Přivítám Tě v šatičkách, botičkách a s úsměvem.....tak budeš i odcházet

Zdar bratři, po dlouhém využívání portálu nazrál čas splatit dluh komunitě. Z poslední doby jsem tedy vybral několik zkušeností a pokusím se podělit o nějaký ten zážitek dosud nerecenzovaných děvčat. Začnu kontroverzním podnikem, který jsem po osobních negativních zkušenostech před rokem zavrhnul, ale čerstvě otestoval a nestačil se divit jaké jsou tu změny. Kupodivu jedna z pozitivních zkušeností, o kterou se mohu podělit, je tu.

Domluva přes WatsApp bez potíží. Dokonce jsem zlobil a operativně dvakrát před schůzkou posunul termín o půl hodiny. Prší a tak "troubím" u vrat už pět minut před limitem. Kupodivu pokyn zněl, že už mohou a mám sám vstoupit a vyjet do patra a poslední zdolat po svých. Otevřít mi také nepřišla moderátorka, jako dříve, ale přímo Izabela. Odpadá tak přešlapování v průjezdu s telefonem na uchu. Za mne spokojenost. Také jsem ocenil kontakt přímo se slečnou bez "uvaděčky".

Pánové, nejsem orientován pouze na vzhled, ale na "celkovou" ženskost a přístup. Tak tady jsem byl mile překvapen. Slečna je skutečně mladičká, má sice trochu oplácanou postavu, ale není tlustá. Prostě tak akorát. Obličej moc pěkný. Prsa krásné přírodní trojky. Krásný kulatý zadeček. Žádné špeky. Vlastní dlouhá vlasy. Navíc mám rád i tuto výšku, která také sedí. Co mě ale kompletně dostalo, je její přístup. Milý a nestrojený úsměv jako by mne vítala se skutečným nadšením. Prostě je to skutečně milá a veselá holka. To se ostatně neslo celou schůzkou.

Domluva bez extra služeb na testovací půlhoďku za 1200. Rychlé odstrojení a hurá do sprchy. Sprcha a ručník v pohodě. Po rychlé sprše už na mne čeká děvče na chybě a bez zdržování hurá na sportoviště. Trocha toho odstrojování a osahávání ve stoje a pak ustrojit bojovníka a jedeme kouřovou. Já stále ve stoje, ona v divném zkroucení / posedu na posteli. xxx50 Mám to rád a tak rozhodně nespěchám. I tady musím děvče pochválit. Není to žádný hlubokáč, ale dojem udělala. Lehám a dozrál čas na prohlídku ZOO, jak tu psal jeden kolega. Tak tedy koníček. Zde musím připomenout, že se stále mile nenuceně usmívá a navíc vypadá, že ji to skutečně baví a užívá si to. Je tu i trvalý oční kontakt. Prostě pohled, co mne kompletně dostal. Nebýt zvědavosti, asi bych polohu ani neměnil. Naštěstí jsem zvědavý a tak po delší jízdě jdeme na další zvířátko. Pejska. Dobrá volba. Ten pohled na její krásný kulatý zadeček by mi rozhodně chyběl. Opět nádhera. No a do třetice žabička. I při ní stále udržuje intenzivní oční kontakt, usměv a celkovou "nesnesitelnou lehkost bytí". Prostě "andělská mrcha". S dopomocí dobývám vrcholu v limitu. Na pokec toho moc nezbylo.

Je těsně po půl a já nadšený a spokojený opouštím noru. Čas dodržený. Kupodivu žádný ojeb! Žádné zákazy. Až se mi to nechce věřit. Asi ještě zajdu.

Fotky nepřiložím. Myslím, že nejsou její. Škoda, to je asi jediný zápor. Ve skutečnosti není tak štíhlá. Pokrok ve fotkák tu je ale také vidět. Podvržených fotek u ostatních slečen ubylo. Jen tak dál.

Za mě tedy:
vzhled 9 z 10
přístup 11 z 10 xx16
akce 9 z 10
prostory 7 z 10 (i když je to výrazně lepší jak loni)

Celkově nemohu jinak než XXT03 ! Rozhodně zajdu.
2 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Naposledy upravil(a) Hannibal dne 18 čer 2020 18:34, celkem upraveno 2 x.
Motto: “Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.” Forrest Gump ;o)

Uživatelský avatar
Ahasver
Začátečník
Celkem hodnocení: 218x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 3x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 32
Registrován: 01 bře 2019 02:06

Příspěvek od Ahasver » 18 čer 2020 13:18

Anna, Privát Domeček
http://masazedomecek.cz/?p=3935
+420 603 387 410

Nalákán recenzí Modroočka a tíhou nadrženosti jsem před desátou vytočil číslo Domečku na Bohdalci. Domluva rychlá, volno, objednáno a zanedlouho už parkuji auto kousek od mateřské školky. Podtrhuje to zdánlivý pocit zodpovědného otce. Cestou k domku mě míjí osobní automobil a parkuje hned u plotu. Vylézá chlapík v sáčku, zaregistroval mě a neúspěšně se snaží cpát klíče do branky. Říkám si, asi majitel nebo bača, nevím. Zároveň zvoní, telefonuje a zanedlouho ho vyzvedává potetovaná blondýna. Vítá se s ní jako vzorný manžel a v objetí mizí dovnitř obydlí. Tyhle kamufláže čekajících norníků typu nejsem tady nebo to není jak si myslíte, mě vždy hrozně pobaví.
Volám, že jsem na místě a po chvilce se otevírají dveře a jde mě vyzvednout Anna. Prvním dojmem mi cukne levé rameno na otočku, ale stále v hlavě držím Modroočkovu referenci a postavu má dobrou. V obličeji mi připomíná starší Vanessu z Prague Princess, kde ten obličej byl opravdu deal break. Působí v pohodě a já tomu dávám šanci. Koneckonců jdu jen na suchou půlhodinku za litránek. Po schodech nahoru se míjíme s jinou pracovnící, která už vyvádí vyprázdněného plachého zákazníka v jágrstřihu. To dodávám pro úplnost, že na přílišnou disktrétnost se v tomto podniku nehraje, ostatně se můžete předtím socializovat ve společenské místnosti s barem. Dům je prostorný a vládne v něm krom mrdu klid, pohoda a žádný spěch. Což jsem stihl během dvou návštěv zaregistrovat jako přirozenou atmosféru. Na pokoji domluva a vlivem času a nerozhodnosti odcházím do sprchy. V ní si říkám ty vole, proč jsi to neotočil. Byl to přesně ten moment kdy nevíte zda zůstat nebo jít. Byl jsem zvědav na tu postavu a udělaný kozy. Zároveň mě nepřitahoval obličej a nebyla tam prostě chemie. Po sprše návrat na pokoj, nějaké to obejmutí, hlazení a sundavání šatů. Postava je taková fortelnější, pevná, dotčená sportem. Anna chodí do fitka. Kozy pěkně udělaný, čili fotky jsou real a nelžou. Zmínila se, že recenze Modroočka ji přivedla dost zákazníků ze zvědavosti a také že jeden chlapík to na pokoji otočil a neví proč. Působí suveréně, má dominantní až životem hrubší náturu a profesně je to zkušená harcovnice. Kouř s gumou, misionář, zezadu, zas misionář, péro mi trochu měklo, prostě nebyla tam chemie a musel jsem zapojit fantazii aby ztvrdl a následně jsem se udělal. Krátký pokec, sprcha a mizím ven...
Anny přístup je OK, vše v pořádku, hodnotím kladně, jen to prostě není moje cílovka. Komu sedne, bude spokojen. Odcházel jsem s pocitem, že přirozenou podstatou privátů je, že si můžete zaprcat za peníze s ženskou, se kterou byste normálně zadarmo neprcali.

anna.jpg
5 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Ahasver
Začátečník
Celkem hodnocení: 218x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 3x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 32
Registrován: 01 bře 2019 02:06

Příspěvek od Ahasver » 18 čer 2020 14:19

Sophie, Privat Grace
http://privatgrace.cz/slecna/new-sophie/
+420 604 460 403


Do rodiny Graceových přibyla nová příbuzná. Fotky na mě působily dobře a tak jsem cestou do práce nažhavil telefon abych si domluvil popracovní relaxaci. Objednání jako vždy v pořádku. Telefonistka má krásný sexy klidný hlas, tímto ji zdravím a ať se mi ozve do soukromé zprávy. Zaparkuji v podzemní garáži na Flóře a vyrážím s časovým předstihem, ve kterém stihnu i malé Únětice v nedalekém podniku. Volám, zvonek a jsem vpuštěn do činžovního domu a stoupám do druhého patra. Pootevřené dveře, otevírám a vítá mě černovláska normální postavy, zatím působí klidně a nesměle. Mizíme do pokoje se soškou rybáře, asi svatý Petr, zde patron všech mrdáků. Poodhalenými závěsy je výhled na hostinec u Tří prasátek, který mému svědomí vždy připomene tajnou tvář mého počínání. Domluva na 30min základu za 1100Kč. Sprcha a návrat na pokoj. Začátek takový rozpačitý, ale postupně ledy tají, výkon se stupňuje a atmosféra uvolňuje.
Slečna je milá, má moc hezké tmavé oči, kulatý normální obličej, udělaná prsa a na lehce oplácané postavě se začíná rýsovat vana. Chtělo by to zpevnit sportem, jinak pokožku má jemnou a hezkou. Po menším rozpačitém otlapkávání následuje kouř s gumou, ale perfektní. Slečna má talent, um a cit. Různá technika včetně hlubokáče. Dokonce mi krásně lízala koule, moc příjemný, to bych u oral S v základu nečekal. Kdo si rád připlácí za oral bez, měl by být velmi spokojen. Pak klasika misionář, zezadu - tady oceňuji zrcadlo na pokoji, rád se dívám jak péro jezdí v siluetě zadečku. Je to takový alternativní progresivní pohyblivý betlém lidové tvořivosti. Zakončení v misionáři do gumy. Neměl jsem tolik naspořeno abych si užil vizuálního efektu střiku na hladké tělíčko. Ke konci pokec, slečna přiznala svou dřívější působnost v Lolitas privátu, tak pamětníci jistě dohledají původ a dosažené vzdělání. Návštěva splnila účel, ale v sekci žebříčku to byl lepší průměr. Nebyla tam taková elektrizující přitažlivost, jaká se mi kupodivu zadařila prožít u jiné konkurence. Ale to je vždy subjektivní pocit. Vyzdvihuji oral skills, hezké oči a pěknou hladkou pokožku.

Při odchodu mě celkem zaskočil nepříjemný výjev. Její kolegyně vyšla z pokoje, rozevřené dveře, nahatý norník a něco nesrozumitelného pokřikovala. Vypadala buď silně opilá, pod vlivem drog nebo magor. Skelné oči a nepřítomný úsměv. Sophie se za ní dost styděla. Podle rozpisu to byla nová Michaela. Napsal jsem to i v sms jako zpětnou vazbu operátorce.

sophie.jpg
sophie1.jpg
sophie2.jpg
5 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

gdiofd
Začátečník
Celkem hodnocení: 321x
Recenze 2017: 9x
Recenze 2018: 13x
Recenze 2019: 12x
Recenze 2020: 8x
Recenze 2021: 5x
 
Příspěvky: 75
Registrován: 10 dub 2017 22:39

Příspěvek od gdiofd » 18 čer 2020 14:31

Paula, Top privát - 774173618, http://www.topprivat.cz/node/2405
tapky: XXT02

Domluva tradičně v Topu bezproblémová. U dveří mě vítá drobná, usměvavá holka. Nabízí docela dost příplatků, ale beru základ, což mi přijde, že jí úplně po chuti není. Je fakt drobná (max 160, spíš míň), štíhlá, pevnej malej zadek a velký prsa. Je taky trochu snědší (možná nějaká indická krev), což není úplně moje cílovka, ale nespokojenej jsem rozhodně nebyl.

Lízání i prsty dovnitř ano, ale vzrušení spíš hraný. Kouř i šuk po technický stránce takovej slušnej standard, ale nějak tam nepřeskočila ta správná jiskra. Do druhýho kola se jí už nechtělo, tak jsem ji nelámal, ale trochu to zamrzelo.

Celkově z toho mám takovej neutrální pocit. Vzhledově paráda (obzvlášť jestli preferujete snědší typy), ale její styl a přístup mi úplně nesednul. Doporučit by se dala asi na půl hodiny - rychle postavit, pokouřit, ošukat a pryč. Na nějaký mazlení a předehry podle mě moc není.

Na stránkách Topu se píše, že v Praze nikdy nepracovala, což může bejt pravda, ale jako novicka na mě nepůsobila.

Placeno 1500 Kč za hodinu.
Z chodníku na chodník to bylo 55 minut, což mi bohužel přijde, že je v Topu skoro standard.
pau01.jpg
pau02.jpg
7 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
TaylerDurden
Začátečník
Celkem hodnocení: 103x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 7x
Recenze 2020: 5x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 15
Registrován: 02 úno 2019 18:44

Příspěvek od TaylerDurden » 18 čer 2020 17:44

Vanesska - Prague Princess
https://tapky.info/?2389,vanessa-prague ... -776546611
https://www.pragueprincess.cz/divka/vanesska/

Recka jeste z doby predkoronavirove. Na Vanessku jsem si delal chute uz dlouho. Obvykle ale vyrazim norit spise ve vecernich hodinach, kdy uz ma zrejme vydelano. XXX36 Toho dne se mi konecne povedlo uvolnit mezi schuzkama a tak v rychlosti vyplnuji formular na webu. V zapeti prichazi odpoved emailem, ze v dany cas je jiz obsazeno, jiny termin nenabidnut. Nemam cas se vypisovat, tak volam a domlouvam o trochu pozdejsi termin. Hodinu pred prichodem potvrzuji v SMS a dostavam presnejsi instrukce. V domluveny cas se nejprve nemohu dovolat, zkousim znovu po par minutach a jsem vpusten do chramu pane. xxx17 Vanesska otevira dvere jenom v rajcovni sukynce a topu ala zlobiva skolacka. xxx45 Vsechno se ji z toho dere ven a ja musim potvrdit, ze postavu ma fakt luxusni. Vyska, vaha odpovidaji, vek bude spise nekde kolem 25. Jedine rozcarovani se tyka obliceje, ne ze by bylo neco v neporadku, ale v hlave jsem mel totalne jinou predstavu a realita me trochu zaskocila. Nevim jak to popsat, ma takovy barbinkovsky oblicej a trochu syslikovske tvare. Spouste chlapu se to urcite libi, muj typ to neni, ale za tu postavu ji to rad odpoustim a vchazim dal. Na pokoji pobavil vyveseny cenik. Domlouvam 2v1 (hodina + OB + libani), predavam 2000 a jdu do sprchy.

Po navratu ji chvalim outfit a postupne si ji ve stoje rozbaluju. Je videt, ze na sobe maka, vse je na svem miste a drzi jak ma. Libani trochu flaka a dle meho nazoru za samostatny priplatek mimo akce 2v1 nestoji. Pokladam ji na postel na zada a pomalu se presouvam mezi jeji nohy. Nechava si hezky vylizat obe dirky, nic neni problem a me stoji jak stozar. Nandavame plastenku a zaciname misionarem. Kocham se pohledem na to vystavni telo a je mi jasne, ze to dlouho nevydrzim. Proto velim zmenu na konicka, kdy si me Vanesska zkusene osedla a ja do par minut mohutne strikam. Dostavam pochvalu, pry je videt, ze neplytvam doma do kapesniku. xxx50

Cas pred druhym kolem si kratime smysluplnym pokecem. Obcas mi prisla trochu od rany, ale je videt, ze to ma v hlave srovnany. Vi proc tuhle praci dela a neprehani to, takze brzke vyhoreni doufejme nehrozi. Iniciuju pokracovani, kdy si sedam na okraj postele, Vanesska mi kleci mezi nohama a behem par minut rozehrava fenomenalni kurbu jak z porna. Stridave prepina mezi dvema rezimy, kdy v prvnim mi huli pero jak fabrika a ve druhem lize koule jak smyslu zbavena. xxx16 Asi by me bez problemu udelala, ale mel jsem chut ji jeste trochu zmrdat, takze velim na ctyri, nandavam gumu a vrazim ho do ni zezadu. Tohle byl asi jediny slabsi okamzik cele navstevy, i presto ze jsem ji tlacil rukou na zada tak ne a ne se prohnout. Pokladam ji tedy na bricho, par minut do ni busim a strikam podruhe. Do konce zbyva par poslednich minut, davam sprchu a ve dverich dostavam pusu na cestu. xxx54

Tapinkar XXT03
Vanessce se neda nic vytknout, skutecne profi pristup s porno feelingem.
Osobne mam radsi aspon minimalni naznak GFE, takze opacko zatim nezvazuji, mozna jednou na ten analek. xxx45

pp-vanessa-02.jpg
11 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
TaylerDurden
Začátečník
Celkem hodnocení: 103x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 7x
Recenze 2020: 5x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 15
Registrován: 02 úno 2019 18:44

Příspěvek od TaylerDurden » 18 čer 2020 18:38

Elie - Privat Grace
https://tapky.info/?3030,elie-privat-gr ... -604460403
http://privatgrace.cz/slecna/new-elie/

Jeste jedna navsteva, kterou jsem stihl pred koronakrizi. Po narocnem tydnu jsem se v patek potreboval nekde zrelaxovat. Pri kontrole aktualni nabidky mnou preferovanych privatu me zlakala tehdy temer nova Elie. Pres SMS domlouvam pozdni vecerni termin. V urceny cas zvonim na Graceovi, bez problemu jsem vpusten dovnitr a Elie otevira dvere. Skutecne na prvni pohled pusobi jako drobna "nevinna" studentka, vsechny uvedene udaje +- sedi. Ma na sobe vkusnou cernou kosilku a cerne samodrzky, to ja muzu. xxx93 Na pokoji domlouvam pulhodinku s OB, predavam 1500 (jeste pred zdrazenim o stovku xxx40) a jdu do sprchy.

Vracim se na pokoj a za par minut prichazi Elie. Za prijemneho objimani a hlazeni se presouvame na postel, kde ji krome tech sexy puncosek komplet odstrojuji. Jak tu jiz bylo zmineno, je relativne hodne potetovana, ale pro me je to spise plus. Ochutnavam ji, dole voni hezky a trochu vzdycha, ale pravdepodobne to napul hraje. Steluju si ji mezi nohy a nechavam se rozkourit. Opet zadna divocina, spise takove prijemne pokourenicko. xxx50 Pretacim ji na zada, davam si ty jeji sexy nozky na ramena a procitene se milujeme. Nasleduje pejsek, kdy ji po par minutach pokladam na bricho a finishuju. V objeti zbytek casu prijemne prokecame. Spousta zdejsich mazaku by ji jiste oznacila za naivni husicku, ale me byl ten vecer jeji mlady, nevinny a nezkazeny pohled na svet sympaticky. Nechal jsem ji vypravet a uzival si tu prijemnou chvili. xxx93

Tapinkar XXT03
Necekejte zadnou porno jizdu, je to spise zazitek jak s holkou od vedle.
Opacko nezvazuji, neco mi rika, ze napodruhe uz by to nebylo takove.

Screenshot 2020-06-18 at 18.37.32.png
10 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Monty
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 1697x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 13x
Recenze 2020: 14x
Recenze 2021: 13x
 
Příspěvky: 336
Registrován: 14 črc 2019 22:43

Příspěvek od Monty » 18 čer 2020 20:08

Zuzana, Domeček

http://masazedomecek.cz/?p=3438
603 387 410
25/160/50/2


1500kč/h + 500kč OB

Opravdu hodně opálená, štíhlá tmavá bulharka. Obličejem mi připomínala pornoherečku Alici Romain. Na klubaření s holkama za barem mě neužije, takže hupky šupky po schodech nahoru. Domluva s ní byla v pohodě, češtinu, respektive slovenštinu, zvládá dobře. Což mě v kombinaci s pro mě zajímavým nevšedním vzhledem navnadilo na OB. Zuzana je fakt hodně tmavý typ.

Po mojí a její sprše atmosféra vzala rychle čárů. Jednak si s její sprchou dala dost na čas, když přišla na pokoj, ručička ukazovala čtvrt. Do akce nastoupila v černém krajkovaném prádle. Prsa pevné, zadek naprosto fantastický. Celkově je tělesně velmi dobře udržovaná, hádám že sportuje. Věkem se nejspíš bude zanedlouho blížit ke třicítce.
Vypráví, že sex je pro ní koníček, jenže si drží znatelný odstup. Prý si mám říct co a jak chci. Tak si říkám. OB průměr, ale nechá se dirigovat tak aby to mě bylo příjemné. Lízing, prstovačka. Má ji fakt hodně úzkou. Hlavně na misio a ze zadu to bylo cítit. Šukat umí, amatérku ji nevěřím. Zvládá nohy do praku i na cvrčka. Zvukový doprovod mi přišel pro efekt, nepříliš upřímný. Občas zahlásí tady mě nechytej, takhle mě nedrž. Působí a to rušivě a zvyšuje odstup. Finišuju ze zadu s pevným styskem té tmavé pevné prdelky.

V mezičase se pokouším prolomit ledy ale snaha o navození atmosféry se nesetkává s velkým zájmem.

Při iniciování druhého kola upozorňuje na čas. xxx12 Kurva, tak jsi se neměla cachtat čtvrt hodiny! Říkám si v duchu sám pro sebe, ale rozladění už na mě musí být vidět. Nadějí na druhé kolo se nevzdávám, nechám se rozkouřit, ale už mi to nejde, jakékoliv náznaky příjemný atmosféry jsou ta tam a ani režim buchar nepomáhá. Balím to, dám sprchu a na chodníku na vršku bohdalského kopečku stojím přesně 50 minut od příchodu.

Zuzana může být zajímavá pro ty, kteří mají rádi tmavý typy. Postavou se mi líbila. Sexuální techniky má vypilované, dokáže se velmi ochotně nastavit dle norníkových přání. Jenže s jejím přístupem je to spíš samoobsluha. Mě tam chyběla snaha o chemii mezi námi.
Svoji poslední zkušeností potvrzuji domněnku, že domeček razí hlavně půlhodinky a holky na hodinové akce nejsou moc naučené. Dokonce neochotné.

Hodnotím průměrně XXT02
9 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Každý o sebe pečuje jinak. Někdo sype proteiny, druzí sypou do gumy.

Uživatelský avatar
Jirka Sirka
Štukatér
Celkem hodnocení: 1625x
Recenze 2017: 1x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 9x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 457
Registrován: 06 črc 2017 09:37

Příspěvek od Jirka Sirka » 19 čer 2020 21:36

Alex (Ex Top Privat)
https://tapky.info/?3090,alex-top-priva ... -774173618
1500/h

Zašel jsem také za Alex. Mladé to děvče, ale znuděné. Vzal jsem hodinu, v čase HH, jsem jí dal 1500 Kč, takže dostala 100 Kč navíc. Přesto se ptala, zda budu chtít další služby za příplatky. Řekl jsem, že se neznáme a že uvidíme, jak nám to půjde. Myslím si, že slečna čekala, že se bude sypat zlatý oslík. xxx40 xxx40 xxx40

Slečna mi přišla taková celkově trošku znuděná. Pozitivum byl krásný velký klitoris, který se dal nádherně uchopit mezi prsty. Bohužel chemie nulová a dívčí vůně v ohanbí také žádná. Takže jsem neměl chuť na jazykové experimenty. Při akci heká, ale je to hrané. A kouká na hodiny na stěně. Po 40 min to bylo celé hotovo i se sprchou. Nějak mne iritovali pozůstatky po velkých dírách v uších. Dále je to kuřačka a cítil jsem to i bez líbání (které mi chtěla prodat). Oční kontakt minimum.

Shrnutí: Přišel, viděl, zapomenul. Za sebe nedoporučuji. XXT01

(Slečna z nabídky v TOPu následně zmizela.)
.
Inz-774 73618-Alex.jpg
1 Obrázek 1 Obrázek 5 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

TreasureSeeker
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 959x
Recenze 2017: 10x
Recenze 2018: 19x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 553
Registrován: 08 dub 2017 15:11

Příspěvek od TreasureSeeker » 20 čer 2020 17:52

Šárka, Domeček. www.masazedomecek.cz
603387410

Pro ukončení Covid půstu, někdy v polovině května, jsem vybral novicky z Domečku. Chtěl jsem Annu, ale nesladili jsme čas , tak přišla na řadu Šárka.

Žádné pokusy o půlhodinové ojeby se tentokrát v Domečku nekonaly. Domlouval jsme se přes sms a vždy jsem nezapomněl zdůraznit, že přijdu na hodinu. xxx51 xxx51
První pohled byl rozpačitý. Čekal jsem slečnu z fotek a spoléhal na to, že domeček fotky nefakeuje. Šárka si pro mě přišla v lehounkých letních šatičkách , pod kterými už neměla vůbec nic. A nádherný kozy jí z těch šatů vykukovali a volali na mě ať jdu dál. Podle fotek jsem čekal spíš vizunu, ale přišla pěkně rostlá holka, s kozama určitě většíma, než má ta slečna z fotek. Na druhou stranu s obličejem jsem nebyl moc happy a na obličeje jsem pes. xxx50
Šárka hned nasadila milý úsměv a rozverný tón a pochybnosti se rychle rozplývaly. Šli jsme rovnou nahoru. Z Šárky sálala pozitivní energie, ale současně taky lehká nervozita. Dohodli jsme se na hodince s líbáním. Ano, připlatil jsem si za líbání. Zpětně to hodnotím jako jedinou chybu na celé akci.
Akce začala příjemným mazlením a otlapkáváním. Cítil jsem, že bude lepší nepospíchat a projít si v klidu všechny kroky předehry. Na lízání velmi příjemná reakce, přirozeně, bez divadla, zpočátku jen drobné vzdechy, postupně nabíraly na síle a pohyby pánve naznačovaly, že jdu správným směrem. Při orálku nabídla jen omezený rozsah činností. Ale snaha byla vidět.
Sex hodnotím nejlépe. Ze začátku jsem na to šel hodně jemně (zmínila, že moc nemusí velké bušení), postupně se ale sama rozjela do celkem slušné mrdanice. Tady už se projevovala hodně hlasitě a šla tomu krásně naproti. Slušná dávka GFE, jak to mám rád. xxx23
Udělal jsem se celkem brzy, tak jsme toho z Kámasůtry moc nestihli. Do druhé kolo jsem byl líný. Šárka se krásně přitulila, hladili jsme se a povídali si, jak milenci po půlroční známosti.

Summary: Vzhled velmi slušný, prsa luxusní, GFE. Doporučení ano. Opakování asi ano.
Cash: 1500 hodina + 500 líbačka (tu bych ale klidně oželel, pro celkový dojem neměla zásadní význam).
Původně jsem si myslel, že fotky nejsou její. Ale na odkazech od Saroku jsem ji identifikoval. Takže jsou spíš jen staršího data.
Šarka domecek.PNG
8 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

TreasureSeeker
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 959x
Recenze 2017: 10x
Recenze 2018: 19x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 4x
Recenze 2021: 1x
 
Příspěvky: 553
Registrován: 08 dub 2017 15:11

Příspěvek od TreasureSeeker » 20 čer 2020 18:08

Anna, Domeček, www.masazedomecek.cz
603387410

Za tyto akvizice je potřeba Domeček pochválit. xxx63 Po Šárce přišla na paškál Anna.
Fotky jí poněkud přidávají, tak bacha na zklamání. Budou asi už dobře uleželé. Je to hezky stavěná milfka, s mírným růstem podkožního tuku na problematických partiích, leč vše dobře zpevněno pravidelným tréninkem.
Celkový dojem z vizuálu je nadstandardní. Je trochu podobný typ jako Vaneska z Princezen, ale vyšší a hezčí.

Holka je to celkem od rány, žádná roztřesená novicka. Zkušenosti se nezapřou, ale jsou ku prospěchu. Prezentuje se sebevědomě až dominantně, ve finále si ale přeje, aby jí chlap pořádně ovládnul, znehybnil, přišktril a brutálně vojel. Na začátku, že prý to má ráda jemně a něžně. Ani hovno! Za chvíli z toho byla brutální mrdanice, že jsem si málem uhnal infarkt. Asi mě chtěla zabít, protože mě ještě povzbuzovala, ať přitvrdím a buším ještě víc. xx16

Rozbor sekcí:
Lízaná - velmi oblíbená, krásně reaguje.
Orál - vlastně si ho moc nevybavuji, taky jsem byl celkem v rauši a navíc jsem měl jazyk vražený v její kundě, prostě jsem se nesoustředil, co tam dole přesně dělá.
Sex - regulérní kardio trénink, trochu přehrává, ale současně se jí to líbí. Udělala se při obráceným koníčkovi: jak jsme dávali tu 69, tak se najednou zvedla, nic neřekla, jen se posunula níž, nabodla a rozjela to po svým. Do minuty se udělala. Pak se mi se smíchem "omlouvala", že mě znásilnila...
Projeli jsme všechny možné polohy a pokaždý ještě tvrději než předtím. V pauze žádné dlouhé vykecávání, prej jestli mi nevadí, že mě hned znovu postaví. Tak jsem jí to prominul. xxx50

Takže, pokud nejste alergický na silikon, tak dávám jasné doporučení. Za 15 cet peněz hodně muziky.
Další kandidátka na opáčko.
.
Jestli působila v ČR jsem nezjistil, ale kariéru už má za sebou jistě bohatou. Zmiňovala zahraniční zkušenosti.
Fotky by mohli být její, z doby tak před 5ti lety.
Hodina bez příplatků za 1500 Kč.
Anna Domek2.PNG
Anna Domek3.PNG
1 Obrázek 5 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

wenn
Začátečník
Celkem hodnocení: 96x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 21
Registrován: 30 črc 2019 00:00

Příspěvek od wenn » 21 čer 2020 15:00

Moje prvni recenze, citim povinnost vystoupit ze sosáckého pohodlí :)

Nina - privat Grace
http://privatgrace.cz/slecna/new-nina/
Tel 604 460 403

Klasika (1h 1600 Kc), OB (500 Kc), jeste libani, neberu nikdy.

Fotky jsou trochu mimo, slecna je mene hubena, opalenejsi ( xxx02), za me postava stale uplne OK, mam to takto rad, takze jen upozorňuji. Oblicej nehodnotim, to je az moc subjektivní záležitost. Co musím vyzdvihnout je prijemne vystupovani, prijemny pokec, ktery plynul jak na pivu s kamarádkou.

OB jemne, az prilis, postupně lepsi a pridavala v tempu, muzete si rict, ja to většinou nechavam plynout :) pak jsem se hrál s klitorisem a troufám si tvrdit ze se to velmi libilo a Nina byla ze sve reakce mozna az prekvapena. Klasika na misionare a zezadu, hrozne me bavil pohled na zadecek (na pokoji mensi zrcadlo z boku), po akci masáž, slovy jineho kolegy nornika "jsem totiz většinou jednorannej". Vzdechy a reakce pri akci prirozene a uveritelne.

Jak uz jsem rikal, vse plynulo celkem dost prirozene, Nina je v branzi teprve pulrok a na castecny uvazek, asi se to i projevilo na akci, ja jsem v branzi na opacne pozici ale take jen trictvrte rok takze nemuzu uplne zodpovedne posoudit :)

Opacko ne spis z duvodu ze rad prozkoumavam, ale jinak bych asi nevyloučil (skoda ze jsem nemel možnost live zahlédnout dalsi osazenstvo privátu, mam spadeno na Anettu a Elie). Doufam ze si Nina zachová od branze jisty odstup ktery v dusledku muze znamenat naopak mensi odstup od nornika. Na diskrétnost se dbalo hodne, cekali jsme dusledne nez se jiny příchozí nornik privita a zaleze do nory nořit.

Celkove prijemny zazitek, kdo ale hleda vysoustruzenou kočku, bude zklaman, tohle byla spíš akce s dobrou kamaradkou.
10 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Peno
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 1855x
Recenze 2017: 6x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 17x
Recenze 2020: 14x
Recenze 2021: 3x
 
Příspěvky: 829
Registrován: 21 kvě 2017 10:33

Příspěvek od Peno » 21 čer 2020 15:47

Lucie, Blue Rose, 607 878 333, https://www.iprivaty.cz/bluerose/lucie/

Návštěva pár dní zpět. Privát známý, nebudu dlouze popisovat - tentokrát nicméně lehce zahaproval booking, holky to nějak zmatlaly a došlo k doublebookingu, takže přesun termínu apod. Nebo daly přednost někomu kdo je tam stálák, kdoví. Stane se, ale ocenil bych trochu pokornější reakci než lehce arogantní "stane se, jsme jenom lidi". No, v náhradním termínu už to naštěstí klaplo OK.

Co se Lucky týká, nebudeme si nalhávat že je jí těch udávaných 20, nebál bych se tipnout 25-30. Jinak míry asi sedí, i když možná zadek větší než bych čekal u 175/64, a nějak vysportovaná taky není. Ale jinak moc pěkná, líbila se mi, byť to je samozřejmě subjektivní. Nějaká decentní kérka mezi lopatkama, kroužek v klitorisu. Rozhodně ale nečekejte vyjukanou 20-letou teenku, žádnou nervozitu jsem z ní necítil, ale současně mi nepřišla jako protřelá profi - prostě velmi přátelská, náběh na GFE řekl bych. Ale to samozřejmě záleží i na tom jak se k ní budete chovat apod. Domluva na 1500/h, k tomu orál do konce s polykáním, dle standardního ceníku za 1000.

Akce velmi fajn - kouř sice ne moc hluboký, ale nechá se dirigovat a snaží se vyhovět. Střídání poloh zcela bez problémů, co jsem chtěl toho se mi dostalo. Je možný že je nadaná herečka, ale pokud k tomu přistoupíte správně tak to hrát nemusí a dostane se vám slušný GFE. Mokrá byla až hanba.

Za mne xxx63 i když nevím zda budu opakovat - chtěl jsem mladou "vyjukanou" a toho se mi nedostalo, Ale nevylučuji.

Co mne v Blue Rose neskutečně sere jsou postele. Byl jsem tam ve třech pokojích, a ve dvou to stojí naprosto za prd. V takovým maličkým kamrklíku se ta postel vešla jen tak tak, zbejvá asi metr místa u dveří, na postel se člověk v podstatě nevejde, opřít se můžete maximálně o studenou zeď, ten jeden pidipolštář to nezachrání. V druhým pokoji je taková postel s dementním bílým okrajem širokým snad 15 centimetrů, tam když chcete tu holku opíchat zezadu ve stoje, tak to je o holeně. Ten třetí pokoj si už moc nepamatuju - tam byl problém v holce a je to moc dávno abych si nějak pamatoval pokoj.
8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Ciml
Přidavač
Celkem hodnocení: 518x
Recenze 2017: 11x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 16x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 119
Registrován: 22 dub 2017 11:32
Bydliště: V zátoce

Příspěvek od Ciml » 21 čer 2020 20:35

Jana - Domeček
http://masazedomecek.cz/?p=669

Šel jsem jen tak na blind s tím, že na místě bude určo výběr. No nebyl. Jediná volná svlečna byla tady Jana. Podle fotek by mě ani nenapadlo se k ní objednávat. Nicméně v reálu je to moc milá usměvavá holka, resp. spíš paní, tedy Milfka:-) Ale moc přjemná a civilní. Na ulici bych vůbec netipnul, že by mohla pracovat v zařízení tohoto druhu. Ale tak v domečku měli asi vždycky personální politiku na úrovni:-)
Na cimře jsem bral such.., ehm ehm, tedy půlhoďku s OB a nakonec jsem přiobjednal i ten šplíchanec do pusinky, kvůli kterému jsem tam původně mířil. Celkově nám to hodilo čistou dvojčičku (+ nějaké drobné za čaj, co jsem stihnul v přízemí:-)
Míry váhy sedí, věk už asi o něco míň:-) Prsa nám tam trošku visely, na břiše by se nějaký ten špíček taky našel. Ale přístup, ten to všechno vyžehlil do hladka. Něco tak usměvavého a v dobré náladě snad po privátech ani nepamatuju.
Jinak, akce namnoze fajná a taková přátelská. Kouřová příjemná, i s kulkama to brala. Pak jsme dali klasický trojbojík a šli na ten ústní výplach. Asi by to ze mě dostala i sama, ale jak jsem si ji šteloval po cimře, tak mi asi poklesl tlak turba a musel to finishnout svépomocí. Nicméně, dodávka byla v pořádku doručena a i když toho bylo po menší odstávce trošku víc, tak nic neukáplo a všechno to poslala krkem dolů xxx50
Celkově to byly za mě dobře investnuté denáry a uměl bych si představit i repeté díky tomu milému a civilnímu přístupu. Nicméně, mají tam toho teď nějak hodně, v tom domku Bohdaleckém. To co jsem tam při posledních vizitacích potkal na chodbě, to jsem si mohl málem krk vykroutit. Takže příště prubnu asi nějaký další matroš (aspoň bude co raportovat:-)
8 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máloco spraví člověku náladu tak, jako vydařená mrdanice

Uživatelský avatar
Hannibal
Začátečník
Celkem hodnocení: 444x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 17x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 78
Registrován: 16 čer 2020 22:39

Příspěvek od Hannibal » 21 čer 2020 22:53

Julie, PrivatEscort (Privát Italská)
http://www.privatescort.cz/julie-new
Info privát: Prý mam hezký obličej a přírodní prsa č.3. S touto prací mam malé zkušenosti, ale velkou chuť. Budu se na Vás moc těšit. Výška 165, váha 55, věk 21 a prsa 3.

Mimochodem Hannibal Lecter je psychopad a tak občas nedodržuje zákazy a nařízení cenzorů :o)) a dělá si co chce. Dnes ale už nemá hlad.

Objednání online bez potíží. Slečna je inzerována jako úplná začátečnice, ale jak se ukázalo s kompletně fake fotkami (proto opět nemám co přiložit). V dohodnutý čas "troubím" u Cafe 66. Ještě chvilka čekání a už jsem vpuštěn. Interiér a podmínky v noře nemá cenu popisovat. Je to slušný průměr a vzhledem ke sprchám na pokojích to mám vcelku rád. Jan to stěhování teplé vody je výzva. Nicméně zpět k Júlince. Otevřít mi přišla milá holčina. Příjemné vystupování a hezký vzhled. Obliček slušný nadprůměr. Dlouhé zrzavé (asi vlastní) vlaky. Věk, který je vždy těžké hádat, bych ale posunul o klasickou konstantu výše jak slibovaných 21. Co je ale úplně mimo mísu je postava. Asi k jejímu neprospěchu! Není asi vyžle a ani tlustá. Prostě slušně rostlá holčina, co má i něco hezky kulatého pro přítele dolňáka. Pro horňáka, který podle obrázku čeká prsa mezi 1 a 2 je tu těžké zklamání xx16. Ona by spíš měla mít fake foto Katky stejného podniku. Prsa jsou něco mezi 4 a 5 a to čisté dílo matky přírody. Prostě potěšení. Mě se moc líbila. Ale já jsem Lecter.

Následuje odvedení do komůrky a rychlá domluva na průzkumnické půlhodině. Placeno 1000. Nabídnuto líbání a OB, každé za 500. Hodina je zde za klasických 1500, pokud není slečna VIP. Ztrátu nadšení z objednávky pak nese statečně a nic nedá na sobě znát. Pak v rychlém sledu rychlosprška a jde se na věc. Odstrojení a kouřová před tím krásně velkým zrcadlem. Není co vytknou a tuto část si zapisuji jako velice slušnou vzpomínku. Následuje výlet do ZOO. Probereme v postupném sledu žabičku, pejska a koníčka. Vše si náramně užívám. Ostatně pro to jsem přišel. Slečna se evidentně snaží, občas nějaké to divadýlko a snaha o oční kontakt. Při koníčkovi mi sama nastavuje ta krásná prsa k polaskání. Před limitem stačím naplnit pláštěnku a ještě zbylo pár minutek na rychlý pokec.

Celkově hodnotím:
- vzhled 7 z 10
- akce 8 z 10
- prostory 7 z 10

Negativem tedy zůstávají pouze zavádějící fotky v inzerci. Norník rozhodně nemůže očekávat lolitku, co začíná, a ani prsa do dlaně. Pokud hledáš milou pohlednou dívku s velikananánckýma přírodníma vnadama - pak je Julínka ta pravá volba. Milá a ochotná s dobrým přístupem rozhodně je. Je to přesně opačný kontrast jak obyčejně nacházím - děvče inzeruje dvojky a má lentilky pod kobercem. xx08

Celkem nemohu jinak jak XXT03 . Opakovat jistě budu.
6 Obrázek 1 Obrázek
Naposledy upravil(a) Hannibal dne 22 čer 2020 18:19, celkem upraveno 1 x.
Motto: “Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.” Forrest Gump ;o)

Uživatelský avatar
ko_cour
Mudrlant a výmyselník
Celkem hodnocení: 23771x
Recenze 2017: 78x
Recenze 2018: 57x
Recenze 2019: 53x
Recenze 2020: 48x
Recenze 2021: 26x
 
Příspěvky: 8901
Registrován: 05 dub 2017 12:24
Bydliště: Kongeriket Norge

Příspěvek od ko_cour » 22 čer 2020 10:45

Hannibal: znovu ti říkám, dávej FOTKY, jinak je tvá recka za tejden k ničemu

Pokys: to je neplacená reklama nebo co? Tvl, vytopit holku co inzeruje 31 let, s naleštěnejma fotkama (v překladu: 40 let, raději se už ani nefotím) za "necelých 1800" je čurákovina... BTW co to je "necelých 1800"??

xxx28 xxx28 xxx28
7 Obrázek
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky

Zamčeno

Zpět na „Pražské priváty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 184 hostů