Nedoporucuji, tragedie.

Moderátoři: kolop12, ko_cour, hank36
A sukal jsi za fidorky nebo jsi i neco platil?! Fotka by nebyla?vladimir1992 píše: ↑23 zář 2019 18:26https://www.pragueprincess.cz/divka/Rachel/
Rachel
Věk 22
Nová Ano
Tetování ano
Výška 170
Váha 58
Prsa 3
Barva vlasů bruneta
Barva očí zelená
Jazyky čeština
angličtina
Zdravotní testy ano
Balíček 2v1 Ne
Rachel je sympatická usměvavá dívka s krásnýma pevnýma přírodníma trojkama a kulatým zadečkem, za který ji můžeš pořádně chytnout a třeba i plácnout. Slečna miluje mazlení, různé dovádění, proto je možno si s ní domluvit spousty služeb.
Pokud máš rád usměvavé dívky, ženské tvary a lehce divoké holky, které jsou přímo stvořené na různé prasárničky, máš jedinečnou možnost zavolat slečnu Rachel.
Slečna používá z osobních důvodů ilustrační fotografie.
Navsteva cca minuly tyden. Za slecnou jsem prisel, otevrela a prvni co me zarazilo ze ma hrud, nohy a ruce potetovany a uz z prvniho dojmu jsem mel dat otocku. Vzala me na pokoj, brana pul hodka, jsem odkazan do sprchy. Pote prisla na pokoj a konverzace zadna, rozlozila prosteradlo, roztahla ruce a rekla tak prosim. Po rozbaleni takova divna prsa, strasne umely.... bradavby vystouple akorat na cucani. Nelibilo se, pry ze ji kousu ale nevim jak na to prisla. Prsty do pipky ne. Tak zacala kourit pres gumu, nic moc. Poprosil jsem o nasednuti a tusil veljy prusvih pac atmosfera nula. Nasedla a byla uzounka a behem minuty max minuty a pul rajtovani me udelala, ja jen lezel :D asi to uz holka nekdy delala. Po 10 minutach od prichodu jsem byl pryc. Necitil jsem se s ni dobre. Tak jsem odesel, ona me nevyhanela. Za me opacko NE.
Omlouvam se, cena 1000 za pul hodky. Fotku pisu ze ma pouze ilustrativni, tak mi prijde zbytecne sem davat fotku ktera neni dle me ani trochu podobna realite a je zavadejici.ko_cour píše: ↑23 zář 2019 19:45A sukal jsi za fidorky nebo jsi i neco platil?! Fotka by nebyla?vladimir1992 píše: ↑23 zář 2019 18:26https://www.pragueprincess.cz/divka/Rachel/
Rachel
Věk 22
Nová Ano
Tetování ano
Výška 170
Váha 58
Prsa 3
Barva vlasů bruneta
Barva očí zelená
Jazyky čeština
angličtina
Zdravotní testy ano
Balíček 2v1 Ne
Rachel je sympatická usměvavá dívka s krásnýma pevnýma přírodníma trojkama a kulatým zadečkem, za který ji můžeš pořádně chytnout a třeba i plácnout. Slečna miluje mazlení, různé dovádění, proto je možno si s ní domluvit spousty služeb.
Pokud máš rád usměvavé dívky, ženské tvary a lehce divoké holky, které jsou přímo stvořené na různé prasárničky, máš jedinečnou možnost zavolat slečnu Rachel.
Slečna používá z osobních důvodů ilustrační fotografie.
Navsteva cca minuly tyden. Za slecnou jsem prisel, otevrela a prvni co me zarazilo ze ma hrud, nohy a ruce potetovany a uz z prvniho dojmu jsem mel dat otocku. Vzala me na pokoj, brana pul hodka, jsem odkazan do sprchy. Pote prisla na pokoj a konverzace zadna, rozlozila prosteradlo, roztahla ruce a rekla tak prosim. Po rozbaleni takova divna prsa, strasne umely.... bradavby vystouple akorat na cucani. Nelibilo se, pry ze ji kousu ale nevim jak na to prisla. Prsty do pipky ne. Tak zacala kourit pres gumu, nic moc. Poprosil jsem o nasednuti a tusil veljy prusvih pac atmosfera nula. Nasedla a byla uzounka a behem minuty max minuty a pul rajtovani me udelala, ja jen lezel :D asi to uz holka nekdy delala. Po 10 minutach od prichodu jsem byl pryc. Necitil jsem se s ni dobre. Tak jsem odesel, ona me nevyhanela. Za me opacko NE.![]()
Objednání přes telefon v pohodě, operátorka potvrzuje, že veškeré služby dle inzerátu slečna poskytuje. Za půl hodiny stojím u dveří. Míša mi šla přímo otevřít dveře, takže drobné čekání.Ahojky, jsem nová sexy šelmička MÍŠA 28 let. Jsem mladá, nadržená sexy šelmička a chtěla bych zažít spousty kvalitního sexu :-). Pokud máš rád odvázané slečny (54kg), tak jsem to pravé pro Tebe ;-)) Miluji vášnivé hrátky, mazlení, budu Tě něžně hladit a udělám Ti krásný HLUBOKÝ ORÁLEK BEZ I S POLYKÁNÍM, ANÁLEK... Tak neváhej a zavolej ještě dnes!! Těším se na Tebe, MÍŠA, NONSTOP, denně si můžeš vybrat i z několika mých kamarádek;-)) Dobré parkování a dostupnost MHD;-)
Hele Miku, bacha, to co popisujes, spis sedi na tu druhou, co v ty smradicimre pasou. Ta si rika Jarka, na Annonci mava inzeraty bez jakychkoli fotek, nejcasteji jako 'Chlupatá 25letá'. 160 cm a nafoukle bricho na ni sedi. Co jsem ji par let dozadu videl, mela i vyrazne zkazene zuby.Mike Litoris píše: ↑09 zář 2019 00:47Bohužel už ani žádným mladistvým nábojem neoplývá. Při své výšce cca 160 cm má aktuálně tak k 70 kg. Břicho takové, že bych ji v MHD nechal sednout - a tuším i oprávněně. Mluvit se s ní nedá, šukat jakbysmet. Zaujmou snad jen hezky naducané troječky kůzlata, ale to už musí být člověk ultimátní horňák, aby mu jen kvůli tomu houplo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 hostů