Maya - Fascination
Tel.: 773 108 876
https://www.sex.cz/792094
Tohle asi víceméně jen heslovitě, protože pokud bych předtím nebyl na 90 minut thajské masáže, asi bych byl skoro v depresi.

Recenze jsem nenašel, takže průzkum bojem.
Privát je v pátém patře, Francouzská 6. Barák v městské džungli všech hipsterů, mezi klubem Retro a Bageterie Boulevard, Mírové Náměstí co by kamenem dohodil. O patro níž je údajně ještě další privát.
Domluva po telefonu bez problému. Vpuštění bez problému přes bzučák (zvonek tuším s číslem 19), chvíli čekačka dole u vnitřních dveří, než si pro vás slečna přijede výtahem. V baráku jsou kamery a to ne zrovna poskrovnu.
Slečna je opravdu malinká - pod 160, vlasy (částečně umělotina - a já umělé věci želbohu zas tak nemusím), opálení, líčení, nehty v cajku, přivítání ok, což dávalo tušit příjemný zážitek, ale chyba lávky. Možná tam čichám trochu geny menšiny, ale je možné, že se pletu. Poznávací znamení tetování na levé noze, trochu je vidět i na fotce níže. Fotka tedy real, ale pravdu, kterou vám na ČT neřeknou, tu bohužel neprozradí ani ona.
Dohoda na hodinu, na pokoji klimatizace, příjemný vzduch, relativně slušné a čisté prostředí. Placeno 1500/hod. (příplatky nenabídnuty), sprcha, minimální čekačka na příchod slečny. Po rozbalení nadšení opadá - kozičky sice menší, ale měkčí a povolenější, s trošku většíma špuntama. Vanu nemá, ale dosti povolená kůže na břiše, vypadá to, že je relativně krátce po dětech, případně nějaký rychlý úbytek váhy (ale to bych moc netipoval) - prostě taková celá jako by "vypuštěná". Zbytek těla naprosto v pohodě i pro vyznavače modelek, ale to břicho prostě bude pro mnohé stopka, která zastaví i americký konvoj se spolehlivostí třídy D1. Velká škoda, byla by to jinak opravdu pěkná holka.
Já přišel vypustit nastřádané sexuální napětí a dotyku jsem si užil dost (na druhou stranu, platit pětikilko za hoňku - tedy HE - na masáži, to mě až tak nebere), takže jdeme rovnou na věc. Kuřby se nebojí (orál S), technika obstojná, nešidí to, ale hlubokáč to není, jasný pane. Na ližbu či nějaké věnování se slečně to necítím a i přes tu počáteční nadrženost mi teda chvíli trvá, než mi houpne, což asi dá pozornému čtenáři tušit, že je to celé takové rozpačité, bez náboje. Ale rozkaz zněl jasně, takže za chvíli už za pomocí gelu mrdáme - holka poměrně těsná, radši ji šetřím aspoň na začátku. Ono to i vypadá, že si to celkem užívá, chvílema si hraje sama se sebou, ale dle mého názoru buď není fyzicky úplně uzpůsobená mrdu, nebo má blok nějaký psychický, nebo se prostě nechce moc opotřebovat, aby tam mohla být v provozu celý den a/nebo noc. Zkrátka akce za mě nic moc, chybí tomu nasazení, je tam cítit odstup, ačkoliv potenciál by tam byl, stačilo by tak málo... Vyloženě cítím, že to už dál nepůjde, ačkoliv čistá akce zhruba půl hodiny, což bych označil za sebe jako "not great, not terrible" - není to vyloženě průser, ale klidně bych ještě nějakou tu čtvrt hodinu cvičil. "Na tělo mi nestříkej" už mě ani moc nepřekvapí, nu což, nějak už to doklepu i tak. Konverzace nezáživná, pakuju se před koncem.
Slečna mi přišla taková smutná, či rezignovaná, což je samozřejmě na akci znát. V rámci možností asi víceméně vyhoví, ale to mi přijde přeci jen trochu málo. Pokud bychom nebyli v Praze, asi bych to shrnul jako "nuda v Brně" - ale člověk se většinou přeci jen chodí spíš bavit. Beru to sportovně, moc jsem od toho nečekal, adresa se mi z nějakého důvodu zdála trochu pofidérní hned od začátku, takže jsem šel buď na otočku ve dveřích, nebo prostě jen vypustit páru, což se nakonec povedlo. Neutrálního smajla pro Ťapinkáře za tohle ale dát nemůžu, protože za normální situace by člověk odcházel dosti zklamaný a někteří by dost možná házeli otočku postelovku, já jsem byl prostě jen už zhýčkaný dosti, takže jsem si šel spíš jen splnit svoje. Ale to by nemělo zkreslit udělené hodnocení.
Pro mě mise splněna, ale na metál a pochvalu před nastoupenou jednotkou to prostě zdaleka není.
Tak tedy noru zdar a příště snad více štěstí, raději ale asi opět na nějakém již probádaném území.
maya-fascination.jpg
maya-fascination-2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.