Kristýna - Privát Grace
https://www.tapky.info/?2325,kristyna-p ... -604460403
https://www.sex.cz/736915?SFI=296&Rnd=1470120616&S=3
http://privatgrace.cz/slecna/new-kristyna/
Telefon: 604 460 403
Spoiler
Po horské dráze dolů a nezvládnutá otočka.
Domluva a příchod
Kristýnu jsem měl na seznamu až jako několikátou zálohu. Bohužel holky před ní zrovna nebyly, a tak volám do Grace 2 dny dopředu, že chci rezervačku na Kristýnu v tolik a tolik. Telefonistka mě s tónem "co jako chceš" totálně odrovnává slovy, ať si zavolám až v ten den

. Nechápal jsem

. Měl jsem z toho špatnej pocit a říkam si že na Grace seru a prohrabávám holky na svým seznamu za Kristýnou, ale nic z toho nevyšlo. Nakonec teda volám ráno v den D a domlouvám se na hodinu
[nezvládnutá objednávací otočka]. Telefonistka je zase nějaká opruzelá, ale hlásí mi adresu a chce hodinu předem potvrdit zprávou. Hodinu předem teda potvrzuji čas a
na hodinu a přichází mi zpráva s adresou a instrukcema na jakej zvonek zvonit a že mám jet výtahem do patra X, nebo jít po schodech do patra (X+1).

No maj to nějak špatně očíslovaný ve výtahu.
Parkování jsem ani nezkoušel hledat, takže jsem auto nechal v garážích Atrium Flora, jak radí přehled prívátů

. Nicméně by se asi dalo auto nechat i v Olšanské, akorát je to trochu dál. Kroužím v ulicích kolem privátu abych zabil pár minut, a když chci už jít zazvonit, tak vidím jak si to nějaká holka štráduje ke dveřím a loví asi minutu v kabelce klíče, než vleze dovnitř. Tak zvoním na zvonek a nic. Posílám zprávu a po chvíli se odemykají dveře "zvučákem" akorát nejde kromě tichého zacvaknutí zámku nic slyšet, takže jsem to poprvé asi neslyšel. Lezu dovnitř, schody neriskuju a jedu výtahem. Na patře chvíli čekačka a otevírá mi Kristýna v pěkné košilce.
Kristýna
Na první pohled má pěknou opálenou postavu a pěkný umělý prsa, velikost bych řekl spíš 3. Na druhej pohled má ale pár kilo navíc a za mě už to bylo dost na hraně. Prý od jara přestala cvičit a přibrala 13kg

. V obličeji se mi moc nelíbila, trochu mi připomínala Ivu Pazderkovou, na tvářích asi jizvy po beďarech a měl jsem dát otočku
[nezvládnutá dveřní otočka]. Jenže kozy dobrý a prdelka se mi taky dost líbila tak jsem šel dál. I když Na prdeli a nohách šla chvílema vidět celulitida. Vlasy jenom po kozy, na starších fotkách jsou až na prdel, ale to už neplatí. Věkem bude už přes 30.
Zouvám se, vede mě na pokoj.
Říká, že se platí předem a že to bude 1000. Ceník mají na stránkách, takže vím že to znamená půl hodiny. Říkám, že jsem chtěl na hodinu. Tvrdí že může jen půl hodiny, že pak už má další rezervaci
(leda hovno, podle rozpisu šla po mě domu) 
. Říkám, že na půl hodiny rozhodně nechci a že jsem se jasně domlouval na hodině

. Slyším jenom "blablabla, můžu jenom půl hodiny", říkám, že to je teda docela problém, tak to asi nic sbírám si bundu z věšáku a chci jít do prdele

. Říká že možná teda můžeme 45 minut. Ne

. "Tak počkej, já se zkusim zeptat, jestli by to nešlo na hodinu". Říkám fajn, počkám

. Jsem kokot

, protože jsem v tu chvíli přesně věděl co se děje, navíc jsem měl chvilku sám na pokoji abych si řek, že to ani na tu hodinu už nemá smysl

. Takže se Kristýna po chvíli vrací, že toho dalšího posunula a můžem hodinu
(ani tohle jsem jí nežral, měl jsem jít do prdele
) [nezvládnutá pokojová otočka]. Tak zůstávám a ještě jí já kokot vytápim příplatky za OB a líbání po 500
[nezvládnutý omezení zbytečných ztrát].
Dostávám ručník a posílá mě do sprchy.
Privát
V koupelně je vana se sprchou, chybí závěs a byl tu jenom jeden sprcháč, ve kterým zbývalo sotva pro mě

. Sprcha se navíc nedá zavěsit, takový to obmotání kolem baterie. Když jsem vylejzal z tý vany na rohožku před ní, tak rohožka ujela a já se málem rozsekal

. Ručník velikostně ok, čistej asi taky jo, ale opravdu nehezkej až hnusnej, a je vidět, že toho má dost za sebou

.
Kromě vany je tu jen záchod a umyvadlo. Ústní voda chybí.
Je to takovej obyčejnej byt, né moc hezkej. Hned vedle šukcimry, kde jsem byl ubytován, je kuchyně, kde jsou holky co zrovna neprcaj a asi i telefonistka a drbou. Několikrát jsem na okamžik zahlídl nějaké holky co pobíhaly po chodbě.
Vracím se na pokoj a čekám na Kristýnu. Na pokoji je věšák, stolek, "lampička", velká trochu rozviklaná postel, co moc na místě nedrží. Ale hlavně je tam tma

. Rozsvěcim, protože vidim prd a koukám na hodiny u postele a na svůj telefon. Jsou naštelovány o 6 minut napřed. Cejtim další vojeb

. Na pokoji bylo nějaké rádio, které později pustila, ale vůbec si ho nepamatuju.
Akce
Kristýna přichází na pokoj, posunuté hodiny u postele ukazují čas
xx:47 a zhasíná světlo. Říkám, že je tu tma, a že bych na ni chtěl vidět, jestli to nechce nechat rozsvícený. Říká
"no tohle určitě ne, ale můžeme rozsvítit lampičku". Nechápal jsem proč ne, ale říkám klidně. Jde přes pokoj a rozsvěcí v rohu pokoje vánoční řetěz omotanej kolem ňáký větve. Světlo +0

. Neřešim to.
Sundavá si košilku, pod kterou nic nemá. Já si holku rád rozbalim sám, ale neřekl jsem si o to. No co už. Ošátrávám jí kozy, prdel a podobně a chci ji líbat. Kristýna uhejbá a mě připadalo jako bych ji snad znásilňoval.
(

=>

)
Líbat se vůbec nenechá, jen sem tam takový vystrčení jazyku, francouzák ani náhodou. Tak proč to kurva nabízí, nechá si to zaplatit když to nedělá

.
(pozn.: pokaždý než jdu na na privát si vyčistím zuby a vyleju si držku listerinem, žádný že mi smrdělo z huby nebo tak něco)
Směju se a říkam ji něco jakože
"ty mi uhejbáš" ona
"neuhejbam", já říkam že
"tohle přece neni žádný líbání", ona něco jako
"ale je, já se takhle líbám" a pak taky
"přece si nenecham strkat jazyk do krku" 
.
Tak chci ať jde na postel a vystrčí na mě zadek, ten se mi musim uznat fakt líbil, v týhle poloze nejde vidět ta celulitida a je fakt pěknej. Ochmatávám ji zase, líbám zadek, hladim kundu. Otáčím ji, marnej pokus o líbání, tak ji jdu lízat. Chvílema vzdychala, o prstění jsem se radší ani nepokoušel. Jen takové lehké hlazení kundy palcem, během kterýho mi naznačila, že prstění ne. Pak se mi zdálo, že se tomu lízání brání a odtahuje kundu odě mě, tak jsem se na to vysral. Během toho jsem měl zase nějakej šibalskej komentář
"ty mi utíkáš", což ji evidentně začalo srát, že mám furt s něčím problém
(kurva abych s tím asi neměl problém, když jí všechno vadí
).
Velim kouř. Chvíli kouká na šulína jak tam stojí
(asi čeká až změkne) a pak bere kapesníky a otírá ho. Několikrát

. Ani se radši neptam co to kurva dělá a čekám co se bude dít

. Začíná olizováním koulí a jde ji to docela dobře. Olizuje péro, bere si ho do huby a fluše na něj a hulí

. Že by to nakonec bylo dobrý?
(

=>

)
Po chvíli ale bere další kapesníky a zase utírá péro

. Zase chvíli hulí

, ale začíná přihoňovat. Chytám ji lehce za ruku abych ji a naznačil ať nepřihoňuje. Naznačuji to několikrát, pak jí to říkám, načež reaguje podrážděně
"tak to máš říct, ty nic neřekneš a pak máš problém, některým chlapům se to právě líbí" 
(

=>

)
Ještě hulí a najednou z ničeho nic přestane, a říká
"ale do pusy se mi udělat nemůžeš" 
. Díky za oznámení

. No nic, seru na hulení a jdeme mrdat.
Rozbaluje gumu zubama, ale nejde jí to
(čti: zdržuje a čeká že mi péro změkne) a pak ji roluje na čůráka. Na to ještě najebe gel, s čímž si taky dává na čas. Konečně nasedá, začíná cválat a čumí někam do prdele. To mi vůbec nevadilo, protože kozy fakt dobrý, navíc se mi líbí pohled na nataženej krk. Šlo vidět špeky na břichu, ale nějak mi to nevadilo. Za mě pořád docela dobrý. Říkám, že chci pomalu, kupodivu mi vyhoví a ani nemá žádný kecy. Dokonce se nechala i chvílema líbat
(samozřejmě ne z její iniciativy a tim jejim způsobem). Cválá, chytam ji za kozy, boky a prdel

. Je to dobrý a tak po nějaké době stříkam. Nechává mě vycukat, zavrtí kundou, já jí za něco chytám, ale ona slejzá. Zase bere kapesníčky a uklízí.
Péro mi ještě stojí a ona chce ať si lehnu na břicho, že mi namasíruje záda. S tim postaveným čurákem nic moc, ale říkám si, že je třeba jí taky vyjít vstříc a třeba to bude dobrý

. Tak si lehám ona bere olejíček, já ji pozoruju, což si vysvětluje jako útok na ni

tak ji uklidňuju, že mě to jenom zajímá. Rozpatlává mi to po zádech, bavíme se o různých kravinách a je to docela fajn. Otevírá se mi, je postupně milejší a říkám si, že tohle bylo to co ji chybělo, a teď určitě zlepší i svůj přístup...
Po dopatlání ošahávačka, chci aby se přitulila, kupodivu s tím nemá moc problém. Hlásí něco o tom, že mě zalehne, že přibrala a směje se. Líbání furt na hovno, péro se staví a chci aby mě pokouřila.
"No ale ty už ses udělal, to je stejný jako bys mi nastříkal do pusy"
(

=>

)
"Ale můžeš se jít vysprchovat a pak jo"
(rozuměj: "o tu sprchu ti můžu zkrátit čas"). Na to jí seru a musím kvůli tomu hodnotit orál

.
Roluje gumu, přidává gel, znovu nasedá a je to zase dobrý. Chci ať se tulí. Sice vyhoví, ale jenom na chvíli a na další výzvu spíš nereaguje. Velím na misio, mé polibky se setkávají s uhýbáním a dozvídám se, že ji narušuji její osobní prostor

a drží si mě dál od těla

. Velím zezadu a to jí asi vyhovuje, protože ji nemůžu líbat. Chvíli ji takhle mrdám, ten zadek se mi moc líbí a najednou cítím, jak mě chytá za čuráka a mačká mi ho. Asi mi ho chtěla vymáčknout

. Mě se to nelíbilo, chci aby toho nechala, ona zase něco o tom že mám já zas nějakej problém

. Pokračuju a najednou mě chytá za koule a masíruje mi je

. To bylo moc příjemný, jenže to nemá dlouhého trvání a znova mě mačká péro

. Nakonec to vyřešila tím, že si lehla úplně na břicho a já jí takhle mrdal a bralo mě to tak, že jsem se nakonec udělal znova

.
(

=>

)
Uklízí gumu s těma kapesníčkama. Kouknu rychle na hodiny (
xx:25) a lehám si na záda. Klečí tam jak panna Marie a já ji poprosím,aby se přitulila. Na to mi odpovídá, že ne, že jsem spocenej.
(Spocenej jsem byl jen trochu, spíš jsem byl zapatlanej tim jejim olejem)
já:
"Tobě vadí pot?"
ona:
"Né, ale nevoníš mi"
já:
"Já smrdim?"
ona něco o tom, že jí nevonim a že kdybych použil deodorant, tak by jí to nevadilo
já:
"no vdyť sem se sprchoval, to si ho jako mam tahat sebou na privát?"
pak jí asi přeskočila jehla na gramofonu a zas opakuje to s tim deodorantem
(

=>

)
Tak chvíli už fakt nasranej ležim, čumim do stropu a přemýšlím o tom, že se zvednu a pudu do prdele

. Jenže je mi líto těch prachů, co jsem jí vytopil a je mi jasný, že mi ta svině nic nevrátí a těch 20 minut bude v čoudu. A takovej frajer jako někteří z vás, abych žel za pasačkou a stěžoval si fakt nejsem

.
Ona mezitim furt klečí na svým místě, snad ani nic nepovídala, zachytil jsem jen něco o tom, že se tvářim nasraně. Dobrej postřeh

.
[nezvládnutá post-koitální otočka]
No co jsem nevymyslel. Vzpomněl jsem si na
Simonu z Domečku 
a říkám že se utřu teda ručníkem, když jí to vadí. Beru ten odrbanej ručník, otírám se, vracím se k ní, něco se chvilku asi dělo a ona že už bych si mohl jít dát sprchu.
já:
"To jako konec?"
ona:
"No, už je to hodina"
já:
"To rozhodně ještě neni hodina"
koukám se na hodiny na pokoji a ty ukazují
xx:30
ona:
"Vidíš? už je to hodina, už je půl"
já:
"To asi těžko, když jsme začínali v xx:47"
ona:
"No za to nemůžu, že ses tak dlouho sprchoval"
já:
"A odkdy se sprcha počítá do času?"
ona:
"Odjakživa"
já:
"???"
ona:
"Vždycky se ta první sprcha počítá do času"
já:
"To je pěkná blbost a navíc jsou ty hodiny posunutý"
ona:
"Nejsou a jak bys to mohl vědět?"
já:
"Protože sem se asi podíval"
(

=>

)
bylo mi jasný, že mi žádný prachy nevrátí, ale chtěl jsem vidět její reakci a tak jsem si řekl o směšnou částku vzhledem k tomu, jak moc mě vojebala
já:
"víš co, já du, tak mi vrať aspoň 500, když jsem tu byl jenom 45 minut a líbačka taky nebyla"
ona vysmívavě:
"Si se zbláznil"
k tomu měla ještě ňáký kecy a to už jsem ji ignoroval, beru ručník a du do sprchy
ona:
"Počkej, musim se kouknout jestli ve sprše nikdo neni"
vypadla z pokoje, já si sedám a za chvíli se vrací
ona:
"On tam někdo je, tak já ti můžu teda zatím namasírovat záda"
Nevim jestli tam někdo byl, řekl bych že spíš ne, ale lepší než tam v trapným tichu jen nasraně sedět, tak jsem si ještě nasraně lehl a ona mě v tom tichu drapkala po mých nasraných zádech.
Po asi 5 minutách se šla kouknout znova a vrací se, že je tam volno. Na vaně se objevil novej plnej sprchovej gel. Jdu se oblíct, pak ke dveřím obout a vyhazuju se sám. "Tak ahoj", "Čau

".
Povzdech na konec
Věřím, že se to ani Kristýně nelíbilo. Třeba jsem jí nebyl sympatický už ve dveřích, ale v tom případě nechápu, proč mě nenechala udělat tu otočku.
Tahle recenze nemá moc velký časový odstup. Hádám, že jen těžko by mě v tomhle nepoznala i za půl roku a já musím vyřadit Privát Grace ze svýho mrdlistu, protože mě půlka jejich osazenstva určitě viděla.
Shrnuto
Pokus o půlhodinovej ojeb.
Hodiny na pokoji posunuty napřed.
Čas na pokoji zkrácen o 17 minut.
Ojeb s příplatkem za líbání, který nebylo.
Ojeb s příplatkem za OB, kterej po prvním výstřiku už nebyl.
Kristýna má asi nějakej problém a snaží se ho zakrýt tím falešným úsměvem. Ochota lehce nad bodem mrazu. Zakázáno skoro vše, včetně toho co si nechala zaplatit jako extra. Obličej nehezký, tělo úplně pěkný ne, je to dost na hraně. Věk odhaduji 33. Novější fotky částečně sedí, ale bude tam rozdíl nějakých 10kg.
Privát působí ušmudlaně, ale je snad čistý. Objednání pouze v den návštěvy. Asi potkáte ostatní holky. Sprcha bez závěsu, ošklivý ručník, v koupelně mi chyběli lahvičky.
Placeno: 1500/hod + 500 OB + 500 líbání
Doporučení: Ne
Opáčko: To bych musel bejt masochista. A ještě větší debil.
GFE? Ani hovno
-
K fotkám +10kg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci mi říkají Rambo a holky kreténe.