Recenze 2018

Moderátor: Moderátoři vše

Zamčeno
johnpuci
Světák
Celkem hodnocení: 1646x
Recenze 2017: 3x
Recenze 2018: 3x
Recenze 2019: 1x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 2x
 
Příspěvky: 1049
Registrován: 02 kvě 2017 00:41

Re: Recenze 2018

Příspěvek od johnpuci » 06 dub 2018 11:42

Tohle je z me strany trosku starsi zalezitost (cca 6 mesicu), ale jak tak sleduju, porad je velmi relevantni. Vezmu je najednou, nebot sdili jeden kvartyr na Strelnicny. Ten se nachazi v prizemi typickyho panelaku v Kobylisich/Dablicich na Strelnicny a je proste takovy... klasicky panelakovy. Nic, o cem by clovek psal domu.

Recenzi pojmu jako dvojboj, protoze holky o sobe tu pisou jako o "kamaradkach" (coz mi osobne rikala i Elenka o Lucce), tu jako o sestrach... Neni podstatne:-)


Elenka - Mazliva milenka
https://www.sex.cz/734078

Tel: 720 667 005
Udajna tapinometrie (vaha, vyska, miry odpovidaji, vek rozhodne ne):
Věk: 36 let
Výška: 161 cm
Váha: 48 kg
Prsa číslo: 2
Míry: 87-62-87

Ted k Elence... V inzerci hlasi 36 let, dle meho je ji neco mezi 45 - 50. Je to takova ta klasicka "barova stetule", kterou byste si asi dali, kdybyste ve dve v noci meli 2 promile v zile a byli liny si honit, ale jinak ne. Vzhledem k tomu, ze ja byl strizlivej a honit ten den se mi uz asi po sesty nechtelo, tak jsem vzal testovaci pulhodinku za 1000. Jelikoz mou preferenci je GFE, coz je pristup, u ktereho jsem schopnej dat i tri ctyri cisla za hodinu (jak v soukromi tak v bordelu:-) a telo vypadalo na svuj vek furt obstojne, dal jsem se do lizby. Na coz reagovala s povdekem a probehl i pomerne kvalitni leg-shaking... a jakozto lovec zenskych orgasmu tak nejak umim jeji vzruseni preklopit do svyho vystriku (jj uz se mi parkrat stalo, ze jsem pri lizani - ne pri 69, strikal:-), tak jsem ji ho narval do papule a za asi 5 vterin cakal (do gumy). A tim pozitiva konci... To mi oznamila, ze v pulhodine je jen jedno cislo a nazdar. Tak jsem ji k tomu neco rekl a vypadl asi po 20 minutach.


Takze kdyby nebylo tohohle ojebu, asi by to bylo i na doporuceni pro ty, co jsou schopny zkousnout trosku omsely oblicej a slusne udrzovany 50 lety telo.
Opakovacka urcite ne
Pro tapinkare XXT02

Atraktivni Lucinka
http://www.sex.cz/692566

Tel: 733 488 781
Udajna tapinometrie (vse az na vek sedi):
Věk: 34 let
Výška: 160 cm
Váha: 44 kg
Prsa číslo: 2
Míry: 82-61-83

Asi po tydnu jsem se vydal i za Lucinkou (na nekolikery pokus, jednou jsem byl domluveny a uz mi to nezvedla), ktera byla primarni cil uz pri my predchozi navsteve, ale mela obsazeno, tak jsem vzal tehdy Elenku. Kdyz jsem byl u Elenky, tak ji zrovna nekdo prznil a zdalo se, ze si to nalezite (a hlasite) uziva, tak jsem si rikal, ze by to mohl byt slusnej zasek (i predchozi recenze byly relativne ok).
Prisla mi otevrit v poloodhalenym zupanu a ve spodnim pradle a rikal jsem si, hmm slusna MILF. Je to celkem pohledna zenska, a urcite za zivot par obdivnych chlapskych pohledu zazila. Vzhledem k tomu, ze se mi libila, a pri vzpomince na jekot, co jsem slysel pri navsteve Elenky jsem vzal hodinu (za 1500) . Tehdy nabizela pri sympatiich i libani a samozrejme GFE... Takze ja jako rozeny sympatak:-D jsem ocekaval jizdu... Chyba lavky. Na lizani nereagovala skoro nijak (zde nutno podotknout, ze ji vice nez mene zavanela kunda, takze jsem toho nechal velmi rychle), pri misio i na koni odklanela hlavu a libani uhybala a pri sexu zezadu toho moc zvukove nepredvedla. Suma sumarum "tezka nuda na strelnicne", inzerovane GFE pod bodem mrazu a vysledkem byl jen mechanicky pich na urovni siciho stroje v Elitex Liberec, coz je neco, co me absolutne nebere, takze mam problem dat byt i jen jeden vystrik. A pokec... temer zadnej. Myslim, ze jsem tam byl v dobe, kdy se zrovna lamala kvalita jejich sluzeb z plusu do minusu.

Fotky odpovidaji
K inzerovanymu veku 34 bych pridal 5-6 let. Telo odpovida pestene ctyricitce - hardware tedy pro milovniky MILF velmi slusny, horsi je to se softwarem.


Opacko urcite ne
Doporuceni - taky spise ne (pasivni pristup, plus minimalne jedenkrat ojeb s domluvenou navstevou)
Pro Tapinkare XXT02
4 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) johnpuci dne 07 dub 2018 09:43, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
Rychlonožka
Mistr štukatér
Celkem hodnocení: 1613x
Recenze 2017: 5x
Recenze 2018: 7x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 24x
Recenze 2021: 8x
 
Příspěvky: 555
Registrován: 09 dub 2017 09:18

Příspěvek od Rychlonožka » 06 dub 2018 19:55

Victorie, Prague Princess, http://www.pragueprincess.cz, tel. 76 54 66 11. Nová akvizice podniku. Po otevření mi celkem poklesla čelist - ksicht extratřída, vysoká štíhlá, typ vysloužilá (ale ještě zachovalá) modelína. Věk bych tipnul kolem 30ti. Kramfleky a ňákej župan, potud ok. Protože ale v tomto světě musí být každá dobrá věc vykompenzovaná tak deseti debilníma, tak bohužel přístup má dost na pytel: mouchy snězte si mě, pasivní, líná. Konverzace na hovno, hned v prvních pěti minutách zmínila prachy ("chlapi mi dávaj dost dýšek, což je dobrý"). Když jsem se ptal na to inzerovaný áčko, esi to fakt platí, tak ona že jo, a že by si ho dala. Na to jí říkám, že se jen ptám, ona proč se ptám, když o to nemám zájem a bla bla bla... Prostě hned to zahaprovalo. Nicméně ta figura a ksicht to přebily, takže celkově mírná spokojenost, přece jen takhle áčkovej matroš člověk mrdá jednou za uherák. Ještě k akci: do hulení se jí moc nechtělo, gel použit (byť prstit se lehce nechala a celkem vlhla), při misio hlava na stranu a zavřený oči, "nesahej mi na vlasy a obličej", prostě klasika. Kozy silikony, nic moc. Břicho né uplně vyrýsovaný, ale dejme tomu. Nabízí celkem dost extras, ale obávám se, že to bude těžce sterilní = vyhozený prachy, do toho bych nešel. Závěr: kdo ten přístup (přitom nejde o otrávenost/zpruzenost, spíš takovou laxnost, - prostě se nepředře - kterou možná ještě posílilo moje klasický skrblický menu 1000/30 min bez extras) překousne, má šanci ojet pořád ještě špičkově vypadající kůži. Já opakovat nebudu.

S privátem spokojenost - je po rekonstrukci, i lokalita je ok, diškrétnost ujde, nikdy jsem tam nikoho nepotkal, za to palec nahoru.
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Ciml
Přidavač
Celkem hodnocení: 518x
Recenze 2017: 11x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 16x
Recenze 2020: 13x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 119
Registrován: 22 dub 2017 11:32
Bydliště: V zátoce

Příspěvek od Ciml » 07 dub 2018 13:53

Aneta - Kobylisy (775 993 916)
https://www.sex.cz/anetprivat

Z nouze jsem se začal probírat starými mrd-kontakty a na první dobrou mi to vzala tahle Anet z Kobylis. Už do telefonu milým hláskem hlásí, že může jen na půl hoďky. Říkám OK, víc jsem stejně nechtěl, do půl hoďky jsem tam.
Na místě se přede mnou vynoří panelák, který už zvenku vypadá všelijak. Vcházím dovnitř a jsem zralý na menší depku. V tom bych snad nenechal bydlet ani něčího psa. Protahuju se přes dveře na zámek s někým z místních. V patře vylezu z výtahu a další dveře na zámek, tak volám Anetě, která si pro mě přichází i s pesanem. Byt je jedna místnost + koupelna, které jaksi chybí dveře. Celkově trochu zabordelené, ale žádný odér necítím. Vytahuje na mě ručník třídy "utěrka", jestli prej neva. Říkám neva, aspoň prubnu jak to dělají norníci tvrďáci:)
Dám sprchu, pak jde Anet. Předtím pečlivě šteluje dveře od skříně na chodbě a velké zrcadlo, aby přehradila chodbu a hlavní cimru, aby pes nepobíhal sem tam (aspoň jsem si myslel).
Přichází svlečená, postava pořád OK, jen vlasy má teď na blond. Uleháme, jde na kouř. Celkem se snaží, má už svoje grify:) Po chvíli velí k zásunu. Začíná na koňovi, ze kterého po chvíli sleze, že prý mám jít nahoru já. Tak jí chvili mydlím odpředu, odzadu, pak si ji postavím ke kuchyňské lince. To už jí moc neba. Mrmlá si něco pod vousy, že prý půlhoďka jsou dvě tři polohy a fertig, nebo co. Svévolně se vrací na postel, kde to teda dokončím. Na poslední zácuk moc nečekala a rvala gumu dolů. A to ještě rovnou do igelitového pytle na odpadky. Do koše jsem ho ještě nestrkal:) A prý na "to" nemám ani šahat, že je na tom její "píča". Hmm, dobrý, takovýhle slovník jsem nezažil ani u velezkušených kurevnic.
V mezičase pokec o tom, jaké renovační plány má s tím panelákovým kamrlíkem. Bohužel i o tom, jak se chystá na letní brigádu, kde se prý dobře krade z erárního a dělají to tam všichni:(
Nic, sprchu z hygienických důvodů nedávám a beru se k odchodu. Bohužel, jako na potvoru jaksi nemá na vrácení z dvoulitru. Prý, jestli si to nechci nechat na příště. Ajajaj, že by solidní pokus o ojeb roku? No po chvíli se přemůže, hodí na sebe tepláky a jdeme do jiného patra k nějakému sousedovi si rozměnit. Fasuju litr nazpět, sebíhám schody a jsem rád, že jsem venku. Kde si ze zvyku šáhnu na zápěstí a zjistím, že mi na něm chybí moje mechanické nádhery. Okamžitě mi zatuhne, bo je mi hned jasné, že tohle asi nebude zrovna formalita. Taková školácká chyba, do prdele drát.
Točím zpět do domu hrůzy, zase se protahuju se zde bydlícími nešťastníky skrze pozamykané dveře a před jejím kvartýrem volám, že jsem si tam zapoměl hodinky. Prý že o ničem neví, ale otevírá (už to mě překvapuje). V kvartýru už nasomrovaný nějaký borec a začíná scénka na téma, kde asi tak můžou být moje ciferníky. Všichni zapírají jak můžou, i pes kroutí hlavou jakože nerozumí po česki:) Prý, že až budou uklízet, tak je jistě najdou a ozvou se. A že už tam frajeři zapomněli hodinky za ranec a nikdy si nic nenechala. A že má samé pozitivní recence atd. atd. Tak si ji zavolám blíž k sobě a pravím dramatickým pološeptem, že je mi to jako blbé, ale jestli se jako v brzku nenajdou, tak asi budu muset přivolat policejní posily. Což teda na úrodnou půdu vůbec nepadá a po další chvíli boreček hlasí, že jako stačilo a mám jít. Na chodbě před kvartýrem se rozmýšlím, jestli 156 nebo 158. No Breitlingy to zasejc nebyly, na zásahovku to nevidím, tak vytáčím jen obecní četníky. V tom se otevírají dveře a borec hlásí, že se jedny tiktacky zrovna našly. Prý že je měl pes v pelechu. Jj, už vidím, jak si je čuba podává z umyvadla, kde jsem je zanechal, a nezůstane na nich ani jeden škrábanec nebo slintanec.
A kdyby náhodou ano, tak se čubě i čubce omlouvám. Ale prozatím jsem z privátových exkurzů na podezřelé panelákové adresy asi vyléčen. Ještě jsem se jí měl optat, do které restaurace se to chystá na tu brigádu, abych věděl kam nechodit xxx10 xxx10
5 Obrázek 9 Obrázek 2 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máloco spraví člověku náladu tak, jako vydařená mrdanice

Tunak
Začátečník
Celkem hodnocení: 10x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 2x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 lis 2017 23:39

Příspěvek od Tunak » 07 dub 2018 16:55

Amelie - Private escort (+420 720 517 156)
http://www.privatescort.cz/amelie-back

Volam kolem 22 nikdo bere, chci se domluvit na dalsi den, no nic zkousim pozdeji nic... tak volim cestu mailu.
Bohuzel ani druhej den kolem 10 zadna odpoved tak znovu volam, operatorka zvedne a padne domluva na 12 na hodku.

V praci se to trosku posralo, predavam praci kolegovi a vyrazim, poslu sms asi za 10 minut dostanu zpet sms ze mam prijit o 15 min pozdeji .. nu coz sednu si ve stromovce na chvilku na lavicku a koukam na probihajici/prochazejici slecny.

Bez problemu vpusten na privat a privitan slecnou Amelii. Telo ok, na obliceji vrstva make upu. Metrika plus minus odpovida tomu co je na webu, jen s vyjimkou veku ktery bych rekl tak +5 (mozna to dela jen ten make up buh vi). Fotky vypadaji o neco lip nez realita.

Domlouvame nasi seanci, rika mi jake ma priplatky (libani + ob) odmitam, v tom rekne "hodinu bez priplatku nedelam, takze jen 30 minut? vubec se nezname", odpovidam ze se asi takle nedohodneme a otacim.

Rikam si ze bych nasel neco jiny ale trapi me cas, od 2 sem mel dulezitej hovor a casu na premisteni se nekam, straveny hodky a cesta nekam do klidu neprichazela v uvahu, tak vyrazim domu kde sem hledal az nasel ... (doplnim druhou recenzi pozdeji)
_dsc969-edit-edit.jpg
6 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
kolop12
Světák mentor
Celkem hodnocení: 10731x
Recenze 2017: 43x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 19x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 7x
 
Příspěvky: 3347
Registrován: 05 dub 2017 12:12

Příspěvek od kolop12 » 07 dub 2018 17:56

Tunak píše:
07 dub 2018 16:55
Amelie - Private escort (+420 720 517 156)
http://www.privatescort.cz/amelie-back

Domlouvame nasi seanci, rika mi jake ma priplatky (libani + ob) odmitam, v tom rekne "hodinu bez priplatku nedelam, takze jen 30 minut? vubec se nezname", odpovidam ze se asi takle nedohodneme a otacim.
Holky u Itala si z toho delaji holubnik, tohle je na facku, mel by si je Ital srovnat, pulka z nich ma individualni pozadavky, na webu ani carka, do telefonu taky nic nereknou. Chlap se tam tahne a pak si holka vytahne z prdele takovou podminku ... blbka xxx57
9 Obrázek
V komerzmrdu od 2010, stovky zářezů. Dnes už jen občasný návštěvník. Vzpomínat je na co, ale za současných podmínek mi to už nedělá radost ...

Tunak
Začátečník
Celkem hodnocení: 10x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 2x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 lis 2017 23:39

Příspěvek od Tunak » 07 dub 2018 19:43

Viki - TopSex Prague (+420 607 745 008)
http://topsexprague.cz/cs/slecny/115-viki

Po dorazeni domu a predchozi spatne zkusenosti sem zacal hledat kam vyrazit. Po chvilce sem si rekl ze zkusim slecnu Viki.

Domluva bez problemu, objednan na hodku xxx63

Popis slecny na webu i foto sedi, je to "kus zensky" ale nic spatne mineno je proste dobre stavena a fitko do kteryho chodi je na tele videt, vsechno je hezky pevny.

Pokojcek spis takovej mini jak pro dite (asi tak 80 cm -120 cm po kazdy strane postle) a v nem celkem sero.

Dohoda, sprcha ja (sprchu sem mel na pokoji) ... Po chvilce prisla a dali jsme se do dila. Jak uz tu nekdo psal slecna fakt dobre kouri. Dali jsme dve polohy a byl konec. Slecna moc nemusi prsty ale jinak bych rekl ze nebude mit problem s nicim.

Potom jsme kecali a kecali, celkem dobre se s nim povida az tak moc ze druhy cislo jsme nedali (moje chyba mel sem sukat a ne kecat).

Celkove dobrej dojem. Placeno 1500 slecne palec nahoru
1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Jirka Sirka
Štukatér
Celkem hodnocení: 1622x
Recenze 2017: 1x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 9x
Recenze 2020: 6x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 456
Registrován: 06 črc 2017 09:37

Příspěvek od Jirka Sirka » 08 dub 2018 21:04

Monika, v soukr. bytě
728845110
Praha 9, Freyova ul.
https://www.sex.cz/monikaprivat2
http://www.agama-seznamka.cz/zeny/monika12
http://www.tapky.info/?2098,monika-cesk ... -723299468
Cena hod 2000 Kč, příplatky á 500 Kč

Slečna se inzeruje takto:
Ahoj..jsem tady nová. Jmenuji se Monika. Má pěkně 4 přírodní prsa . Rada uvítám v svém soukromém bytě kde nas nikdo nebude rušit příjemne může každého věku . Privat se nachází v blízkosti OC FENIX ve Vysočanech. Je zde dobre bezplatně parkovani. Pokud nezvedam telefon tak napiš sms a domluvíme se . Pracuji zpravidla od 10 do 22.00h. Těším se na brzké shledáni. XOXO
Soukromý byt, 100% nenápadné místo ve věžáku Eliška. Naprosté soukromí. Byt je jen garsonka, takže je jisté, že se nikdo třetí nikde neschovává. Domluva přes SMS. Fotky odpovídají - včetně těch dvou černých polštářů. Dávám klasiku za 2 tis. Plná hodina počítána od sprchy do sprchy. Tj. žádný ojeb.

Slečna má opravdu krásné tělo. Nádherná prsa, hezký zadek, krásné nohy. Pár tetování, ale na jejím těle to vůbec nevadí. Pečuje o sebe. Je vysolárkovaná, namalovaná a upravená. Má hezké černé spodní prádlo. Bohužel jak již tomu bývá, krásný hardware je doplněn slabším software.

Slečna není mazlivá, prý jí to nic neříká. Na vlasy, na obličej a na krk je zákaz sahání. Prsty dovnitř také NE. Nemá ráda oční kontakt. Styl: postavit, nasadit a drtit. Při akci odvrací hlavu. Polohy mění dle přání. Na většinu pokusů o konverzaci reaguje "Nic", "Nevím"... V místnosti běží televize, při akci má slečna snahu se natáčet tak, aby se mohla koukat na TV.

Při pohledu zpět mám dojem, že takto bude vypadat sex v roce 2050 s nějakou programovatelnou pannou.

Možná, když za slečnou přijde nějaký nadrcený hřebec, tak ji dokáže naložit a že se mu podvolí, ale nejsem ten typ. Erotično a GFE přístup nulový. Za mne jednou a konec.

Moje hodnocení
sex: 7/10
obličej: 9/10
tělo: 10/10
přístup: 3/10
GFE: 0
Ťapkinář: XXT02

Inz-728845110-Monika.jpg
Inz-728845110-Monika-2.jpg
1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MilkShakeMan
Začátečník
Celkem hodnocení: 3x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 3
Registrován: 02 lis 2017 15:02

Příspěvek od MilkShakeMan » 09 dub 2018 00:46

Privát Lucerna slečna Eva
+420 704 164 164
https://www.privatlucerna.cz/
http://www.tapky.info/?2163,eva-lucerna ... -704164164

Placeno 2000,- za hodinový balíček deluxe (klasika 1hod + OB + líbání).

Příchod včas, operátorka si pro mě přišla ke dveřím, následně sestup do dosti vyhřátého suterénu, 2 stupně dolů by nevadily. Tam už čekala slečna Eva v bílém spodním prádle, následná seznamovačka, výběr z menu a šlo se do sprchy.
Koupelna dostačující.
Pak příchod na pokoj, který je pěkně zrekonstruovaný. Začínáme velmi milým pokecem, rád si nejprve pokecám, páč mě to, jako norníka začátečníka, uvolní. Posléze velmi fain líbačka, lízačka, průměrné pomalejší OB(celkem se mi líbilo), pak hurá na koníčka, kde mi kamarád trošku zahaproval, ale se slečnou jsme mu pomohli, 69 a následné misio se skórováním do pláštěnky. Líbání během čísla, pohled do očí, doteky. Na závěr poslední pokec, sprcha, pusa a pozvání v budoucnu na další návštěvu.

Slečna Eva:
Moc hezká mladá drobná blondýnka, věk a fotky sedí, v reálu je to (subjektivně) ještě lepší. Opravdu moc hezký obličej a výrazná modrá kukadla. Myslím, že jsme si padli do oka a tím byla celá návštěva v kamarádské atmosféře, tzn. GFE bez výhrad splněno. Na závěr pusa a pozvání v budoucnu na další návštěvu.
Na schůzku budu rád vzpomínat, opáčko bude.


Hodnocení pro ťapinkáře xxx03 . Subjektivně zabarvené ohodnocení xxx33 xxx93 .

P.S: první recenze, tak mě neukamenujte. xxx50 xxx22
Eva1.jpg
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
JezdecBezHlavy
Začátečník
Celkem hodnocení: 88x
Recenze 2017: 1x
Recenze 2018: 1x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 49
Registrován: 03 čer 2017 22:15

Příspěvek od JezdecBezHlavy » 09 dub 2018 23:26

Nela
728 878 103
https://www.sex.cz/950032

Tak trochu doplnim kolegu Jirku Sirku. Ve stejne sukcimre na Freyove ve vezaku Eliska se da klatit i svlecna pod umeleckym jmenem Nela.
Jelikoz recenzi jeste nema, tak se obetuji a pisu :)

Vek, miry i fotky sedi.
Jinak je to takove mlade trdlo co pichat moc neumi, kam si ji polozite, tam bude, ale nejaky "zazitek" necekejte.
Na odskrtnuti z mrdlistu dobry, ale perspektiva opakovani miziva, az nulova.
Tapinkar pise neutral a zkuseni mrdaci jdete pichat jinde, tohle za 2litry + ztraceny cas nestoji.

Mrdu zdar.
1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Váhavý Střelec
Světák
Celkem hodnocení: 3451x
Recenze 2017: 4x
Recenze 2018: 11x
Recenze 2019: 9x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 4x
 
Příspěvky: 1276
Registrován: 05 kvě 2017 17:10

Příspěvek od Váhavý Střelec » 10 dub 2018 15:18

Lea, Sexyselmicky

Tel. 773185519

http://sexyselmicky.cz/cs/divky/lea

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... g=100&S=10

Jméno: LEA
Věk: 20 let
Výška: 165 cm
Váha: 47 kg
Barva očí: hnědé
Vlasy: krátší černé
Cena: 1.500/h, 1000/30 min

Zážitek před pár dny. Objednání perfekt xxx63 . Jen jsem se srazil s jiným norníkem, přesně ve stejnou vteřinu jsme došli ke stejným dveřím, tak jsem takticky šel dál a vracel se.
Otevřela mi ona. Je to taková drobná holka. Mladá, nad 20. Tipnul bych cikánka. Krátce střižené vlasy nad krkem. Pupínky na kozách. Normálně bych do toho nešel, ale ten její zadek mi lákal. xxx61 Dal jsem hodinu bez extras. Ručník v pohodě, koupelna v přízemí. Klasický problém s nastavením teplé vody. xxx96
Kouř dobrej, ale byla taková zaražená, trošku šokovaná. Za pár minut jsem se jí vycákal do pláštěnky v ďuře. Dost čučela na televizi (Óčko) ale unikla do jinýho světa a v oku měla slzu. Ale říkala, že vše v poho. xxx45 Moc toho nenamluvila. Krátký věty. Pak začla resuscitace mého údu. Honila hezky. Pak jsem jí šukal zezadu. Dokud mlčela bylo to fajn. xxx08 Pak při sexu začala provokovat jestli dojedu druhý číslo, protože docházel čas, a já nějak uprostřed po jejích dotazech ochabl. xxx43 Taky začla mít nevhodný kecy, asi ji obtěžovalo, že šukám dlouho.. Bylo lepší, když jen držela a nereagovala. xxx28 Špatná úplně neni, ale chce to vycvičit, dirigovat se nechá, když se zavelí. Po šuku na mě otevřela okno a já viděl lidi na ulici.. Poloha privátu na hovno. Čas o 10 minut nedodržen, páč mi to přerušila. Sraly mi ty její kecy. Ale aspoň jí nesmrděla vagína jako tý její kolegyni před pár týdny. Na opáčko to nevidim. Doporučit asi mírně můžu někomu, kdo má toto rád.
Ťapinkář XXT02
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Radši nic

ichi
Začátečník
Celkem hodnocení: 119x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 5x
Recenze 2019: 7x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 47
Registrován: 11 dub 2018 07:55

Příspěvek od ichi » 11 dub 2018 09:28

Nastěnka, Karlín - Březinova, soukromý byt, tel. 737 861 470, inzerce v annonci
195051649.jpg
"něžné milování s líbáním, mazleníčko, orál bez do konce, 69, masáž, klasiku. Jsem štíhlá zrzka 28 let, 170cm, 55kg, prsa č. 2, nemám žadné příplatky, vše je v ceně 1200 Kč za hod."
Přestože zde byla již několikrát recenzována, přidávám zkušenost z konce února.
Pečlivá příprava na pracovní cestu do Prahy - seznam 7-favoritek. Po ukončení pracovních povinností začínám volat, prvních 5 nebere, šestá bere, ale aktuálně není volná, zbývá Nastěnka nebo jet s plným pytlem domů, alespoň s dobrým pocitem neutracených peněz. Naštěstí se zpáteční cesta odkládá - moje první placená pražská společnice bude Nastěnka. Domluva stručná a rychlá (na dotaz na nejbližší stanici metra odpovídá Nastěnka: "Invalidovna???", bylo to o jednu blíž, ale nevadí), zjišťuji v telefonu lokalitu a nořím se do metra.
Po příchodu na místo mě Nastěnka naviguje na zvonek, pouští dovnitř a dále směruje do přízemního bytu. Vítá mě vč. jorkšíra v malé předsíni v župánku a spodním prádle, domluva na hodince (platba proběhla až po akci, čas dodržen), sprcha, přechod přes kuchyň do minimalisticky vybavné ložnice - postel plus skříň s velkým zrcadlem. Prý se nastěhovala před 4 dny.
Dále mohu jen potvrdit velmi pozitivní přístup, dvě kola mazlivého sexu, střídání poloh, vzdychání, proplétání rukou, atd., (předchozími recenzenty dostatečně expresivně popsáno včetně toho, že jde nejspíše o herecký, ale dosti uvěřitelný výkon). V mezidobí donesla vodu, tulení, v rámci konverzace oprašuji ruštinu- mám z ní přece maturitu! Oceňuji techniku nasazení kondomu ústy. Abych ale jen nechválil - ta od přírody štíhlá postava by chtěla občas potýrat a zpevnit cvičením, hlavně na břiše. I když mi Nastěnka voněla, tak jsem poznal kuřačku cigaret (problém zarytého nekuřáka) a líbání bylo spíš takové pusinkování.
Suma sumárum: velice dobrý zážitek se zrzavou Sibiřankou ve výborné cenové relaci (určitě ocení ti, co připlácí OB). Asi symbolicky to bylo v době, kdy i v Praze bylo přes den -5 st. Celasia (doma -15, na Sibiři zima jak v Rusku :-)). Nelze jinak, než doporučit, pro ťapinkáře XXT03
3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

ichi
Začátečník
Celkem hodnocení: 119x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 5x
Recenze 2019: 7x
Recenze 2020: 1x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 47
Registrován: 11 dub 2018 07:55

Příspěvek od ichi » 11 dub 2018 11:20

a přidávám v pořadí druhou zkušenost z matičky měst, která proběhla v době nedávné...
LAURA, privat GRACE, Baranova ul, centr. tel. 604 460 403, www.privatgrace.cz
Věk: 24
Výška: 172
Váha: 58
Prsa: 2
Barva očí: modré
Barva vlasů: blond
Délka vlasů: dlouhé
Cena/hod:1500.00CZK
Po čase opět mířím směr Praha za krátkým pracovním programem, v 13 hod. hotovo, tentokrát nenechávám nic náhodě a den dopředu po sms rezervuji Lauru, komunikace výborná, hodinu před termínem potvrzuji.
Po "práci", na kterou jsem se stejně nedokázal soustředit, pádím na metro a užívám si cestování se spoustou krásných mladých lidí, na místě jsem s 15-ti min. předstihem, tak si bloumáním po okolních ulicích krátím chvíli a napravuji neznalost Prahy.
Samotný privát anonymní (na vyšší level s červenou lucernou zatím psychicky nemám), přes zvonek jsem vpuštěn a stoupám do prvního patra (tak jako jiní mírně zmaten, zda to mezipatří je už první patro či nikoliv, naštěstí jsem si zapamatoval č. dveří).
Po vpuštění jsem překvapen, neboť namísto jedné blondýny vidím hned dvě (nic jsem nepil), ale holky se celkem rychle dohodly, tak se mě ujímá ta správná - Laura. Druhá byla (dle rozpisu a udávané výšky Michelle), na kterou se recenze značně rozcházejí.
Laura mne odvádí do pokojíku, kde se dohodneme na 1 hod/1500 Kč, nabízen OB za 500 Kč a líbání za 300 Kč, první neberu ze zásady, líbání je lákavé, tak přijímám a jsem zinkasován.
K privátu, není to taková pohoda, jako u dívky v soukromí, je tam vícero pokojů, ale dobře odhlučněných, a holt když se jde do společné sprchy, tak dívka nejdřív zajistí čistý vzduch, abychom se nějak nepotkávali s ostatními přítomnými klienty.

K samotné dívce a akci, když jsem viděl vedle sebe Michelle a Lauru, dle prvního dojmu bych zvolil Michelle (dle fotek má myslím tetování, což stejně jako piesing vůbec nemusím). Ale postupně se mi v průběhu tvář Laury začínala líbit více a více, zejména modré oči a rty. Postava, nebýt povoleného břicha, krásná, čistá - nádhera. Líbání byla správná volba, spolu s mazlením a odstrojením spodního prádla (naštěstí ne to jednodílné, které má na foto a nepřipadá mi moc sexy) jsme se přesunuli na postel, kde po orálu nejdříve mém a pak jejím, jsem v poloze nakoníčka bouřlivě naplnil kondom. Po té konverzace na nevážná i vážnější temata, kdy jsem byl mile překvapen dosti zdravými Lauřinými názory.

Druhé kolo bylo iniciováno, ale mým přítelem spíše ignorováno, ale vůle a snaha Laury byla velká, takže se to nějak povedlo, nebudu to rozebírat, jenom pro pobavení sdělím příčinu. Již den před tím jsem byl značně nadržen, ale protože týdenní interval domácího sexu již marně uplynul, nebyl jsem si jist, zda náhodou večer "něco nebude", tak jsem se obával svému trápení ulevit ještě večer. Nebylo ale nic, tak jsem moc nemohl spát a probudil jsem se někdy k 4 hod. ranní s úplně tvrdým přítelem, což nebyl projev časného "wasserstandu". Tož jsem si ulevil v této neobvyklé době doufaje, že aspoň nebudu nervózní, když nepůjdu s příliš nabitou pistolí. No, nebyl to nejlepší nápad....

Suma sumárum: Laura - krásný zážitek, empatická komunikativní dívka se zajímavým obličejem, postava, pokud ji zpevní fitkem, jak říkala, na jedničku. Maximální doporučení. Ťapinkář píše XXT03
2 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:51

Paula - Top privát
http://www.topprivat.cz/paula-new
http://tapky.info/?2058,paula-top-priva ... 73618,2058
Tel.: 774 173 618

Moje předchozí recenze je tady: viewtopic.php?p=9517#p9517 Pro Ťapky už jsem asi teda hodnocení znovu nedávám, nevím, jestli se tam píšou i opáčka, ale tady je to asi jasný - perfekt.
Všechno stále platí. Dávám to sem spíš pro úplnost, mám i další resty k zapsání.
Párkrát jsem v tomhle roce opakoval. První čtvrtletí 2018 jsem moc dalšího ani nestihl.
Každopádně skvělá holka. Tady návštěvy nikdy nelituju. Zatím se neomrzelo, kvalita schůzky má spíše vzestupnou tendenci.
Buďte na ni hodní. Ještě se někdy vrátím.

Cena: 1500/hod. (v základu... HH tuším 1300/hod.)
paula-top.jpg
1 Obrázek 1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Klukodvedle dne 11 dub 2018 13:13, celkem upraveno 3 x.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:52

Danielaprsata - amateri.cz XXT02
http://www.tapky.info/?1562,amateri-dan ... -606527776
https://www.amateri.com/cs/lide/1756666/DanielaPrsata
Tel.: 606527776

Měl jsem chuť na něco macatějšího (hlavně kozatýho) a toho se mi dostalo... bohatě. xxx11 K fotkám si něco domyslete - samozřejmě jako obvykle - kila, věk... fotky jsou přestylizované, realita je samozřejmě více všední. Prsa jsou sice hodně velká, ale bohužel "blátíčko", pro mě osobně asi hlavní problém. Zbytek si asi dokážete podle již řečeného představit, pro naprostou většinu to bude daleko "za čárou". Pokud tohle vyloženě nevyhledáváte nebo na to nejste připraveni - nic pro vás.
Domluva je fajn, je to milá normální holka, která si na nic nehraje, žádné seky, pokusy o ojeb. Někomu nejspíš přijde trochu od rány či taková svérázná nebo hr, každopádně nejspíš to není moc pro nesmělé ušláplé hochy. Ale v komunikaci žádný problém, zas se netřeba bát, že by vás ukousla.
Byt je sklepní, Nusle, pár minut chůze od Synkáče. Prostředí není taková hrůza, jakou by člověk od sklepa čekal, vlastně úplně v pohodě.
Co lze ale celkem vyzdvihnout jsou služby. Je to takový pravý hardcore porno mrd.
69 - takhle se mi po ksichtě ještě asi žádná neprojela. xxx11 Chvílema jsem se skoro nemohl nadechnout. Orál od ní je férový deepthroat, až ke kořenu (nejsem zrovna trpaslík), úplně se zajíkala/dusila, sliny fajn. Podobný jsem zažil asi snad jen kdysi v Bi Perverz privát od Dity (u Dity možná ještě o stupínek lepší), která tím byla tehdy proslulá, to už je ale nějakej ten rok. Po nějaké době se v poloze 69 udělala.
Potom nějaká klasika - holka se toho nebojí. Jak už bylo řečeno, jako z hardcore porna.
Dali jsme ještě áčko - napřed polehoučku. S velikostí jinak ale problém nemá a jde to i celkem tvrdě. Takto jsem i zdárně dospěl do finiše.
Potom ještě chvilku masáž (celkem jí to jde) a pokec.

Doporučit leda ostřílenějším, kteří nostalgicky vzpomínají na Bi perverz privát a Ditu a nezaleknou se větší holky či tvrdšího mrdání, lépe řečeno přesně tohle vyhledávají a nedělají casting do modelingový agentury. xxx02 Já jsem šel za většíma kozama a předem smířen s macatou holkou, což se mi dostalo. Když jste na tohle připraveni, akcí samotnou asi nebudete zklamaní. Tady to o vzhledu opravdu není, tak dobře zvažte, jestli tohle dáte. Opakování neplánuju. Celkově musím dát pro jakž takž objektivnost neutrála, ačkoliv mě vzhled vyloženě nezklamal (čekal jsem to, jen ty prsa jsem doufal budou pevnější) a akce byla vyloženě povedená.

Cena: 1500/hod. + 1000 za A (deepthroat OB jsem dostal asi zdarma, ačkoliv je psané taky za příplatek, tak nevím) - cena trochu vyšší, základ jako takový bych viděl cenově na míň, ale takhle všechno dohromady "v balíku" i s tím DT OB - a vzhledem k tomu nasazení - se to ještě jakž takž dalo.
danielaprsata.jpg
5 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Klukodvedle dne 11 dub 2018 13:38, celkem upraveno 10 x.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:53

Petra - Sexy subinky XXT03
http://sexysubinky.cz/petra/
Tel.: 608 057 130

Domluva po telefonu v pohodě, ačkoliv bylo by fajn, kdyby měli na webu rozpis. Zavolal jsem, dostal jsem seznam jmen, vybral jsem si na webu Petru, zavolal jsem znovu. xxx11
Jsou to Strašnice, nedaleko zastávka tramvaje. Orientace trochu náročnější - barák má zepředu nějaký asijský bistro a bar. Je třeba barák obejít, vstup je z terasy zezadu.
Prostředí low costovější, ale čisto. Pokoj bez oken, trochu šero.
Petra je milá holka, působí slušně, taková klidnější. Celkem hubená, typ trochu mladá "mamina" (řekl bych tak třicítka), ale děti tuším asi nemá. Postava pevná, menší prsa.
Na začátek krátká masáž. Pak OB (ani jsem nevěděl, že je v ceně) a trochu honičky. Sex spíš takovej relaxační, říkala, že je živočišná a skutečně vypadala, že si to i celkem užívá, ale já jsem ten den zvolil spíš pohodovější tempo. Asi by se tu dalo vyřádit podstatně víc, ale co jsem chtěl, jsem i dostal - "aktivní odpočinek". xxx02
Doporučit nevím, lepší průměr co neurazí, ale pro mě to na návrat není, ještě je toho spousta co zkoušet. Pro Ťapky váhám mezi neutrálem a pozitivním, ale jak jsem psal, lepší průměr... zklamání žádné, průser žádný, holka sama o sobě fajn... tak asi tak.

Cena: 1200/hod. (OB asi v tomhle podniku v ceně)
petra-sexysubinky.jpg
3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Klukodvedle dne 11 dub 2018 13:23, celkem upraveno 3 x.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:54

Virginia - Top privát XXT03
http://www.tapky.info/?2149,virginia-to ... -774173618
http://www.topprivat.cz/virginia

Tady už to znám pomalu jako doma, příště si tam snad i nechám pantofle. xxx17 Domluva je tu dobrá, mám to "za rohem", mockrát jsem se tu nespálil (ba některý zážitky odsud řadím k těm nejlepším), s objednávkama nejsou seky, finanční politika ok (zvlášť když vezmem v potaz HH), tak není co řešit, rád se sem vracím. Doufám, že tam vydržej ještě dlouho.
Ten den jsem "bohužel" měl před návštěvou "surprise sex" (neplacený, rozebírat to tu teda nebudu xxx02 ), s kterým jsem vůbec nepočítal, tak mi to trochu rozhodilo plány. xxx11 Bohužel před návštěvou jsem neměl dost času na regeneraci, respektive rovnou po sexu jsem vyrážel na privát, kde jsem už měl objednávku, tak jsem byl na začátku takovej měkčí a slečně to trochu trvalo, než mě dala do pořádku. Ale šlo jí to pěkně, to se musí nechat!
Virginia je maličká hubená holka, tmavší typ, taková lolitka, mně se líbí.
Na začátek jsem dal lízačku a takhle mokro už jsem nějakou dobu neviděl, natož v podniku, úplná loužička. xx10 To mě celkem povzbudilo a tak jsme se zdárně dostali rovnou k sexu. A že to stálo zato! Akce celkem divoká, Virginia je fajn holka, která si nechá pořádně naložit.
Sice jsem se neudělal (to bychom tam byli ještě dlouho), ale ani mě to moc nevadilo, ona podle všeho párkrát jo a užili jsme si i tak. Není co řešit - dobrej zážitek.
Doporučení ano, návrat nevylučuju, ale zřídka se mi to povede.

Cena: 1500/hod.
virginia01.jpg
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Klukodvedle dne 11 dub 2018 12:49, celkem upraveno 2 x.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:54

Tutti.sex - amateri.cz XXT03
https://www.amateri.com/cs/lide/1123349/Tutti.sex
http://www.tapky.info/?1947,amateri-tut ... -608160689
Tel.: 608 160 689

Nejdřív trochu úvod, pro kontext. Pátek odpoledne/večer, v bytě volno, za pár hodin měl dorazit kámoš a na mě přišly chutě. xxx11 Nikam se mi nechtělo, tak jsem hledal escort a nechtělo se mi toho moc proklikávat. Šel jsem na amatéry (místnost sex. služby) a hodil na sklo svoje požadavky (hodina na eskort + čtvrť). Přicházely odpovědi, většina nic moc. Ozvala se i holka z odkazu výše, ten profil už jsem v minulosti viděl. Holky se štíhlým pasem, širšíma bokama a ideálně i s větší prdelí (to ale tahle zas tolik nemá, na můj vkus) mě berou, tak proč ne, zkusit se má všechno, nebo tak nějak se to aspoň říká. xxx03

Měla trochu zpoždění, což mi nedělalo problém, ale asi by se to nemělo, tak to sem radši píšu.
Vyzvedávám jí před barákem, ptá se, jestli může kouřit (tím je myšlena cigareta, tentokrát xxx11 ), mně to neva, já kouřím taky, ale někomu by mohlo. Dáváme teda cigáro a kecáme venku. Holka je v pohodě, taková trochu asi ulítlá, lehce impulzivní typ bych řekl. Měla na sobě šaty, postava hubená, prsa malý, kratší vlasy.
Dokouřeno, jdeme do bytu. Ptám se, jestli si dá něco k pití, prej co mám, nakonec nalívám morgana a colu - pro ní oboje zvlášť, pro sebe do jedný sklenice, aspoň ušetřím nádobí. xxx11 Kope to do sebe, taky se s tím moc nemažu, nalívám další, kecáme. Ani už nevím, jestli jsme dali před akcí dva nebo tři panáky. Fajn změna, než přijet někam na privát, zanořit a jít, lepší popít a pokecat. Komunikace v pohodě. Ptá se mě, jak si to představuju, ptám se jí, co jí na to tak chlapi většinou odpovídaj. Prej "klekni si, vykuř mě a pak tě oprcám". To znělo jako plán, řekl jsem, že u toho ani nemusí klečet, nalívám další rundu a jdeme do ložnice.
Kouření jí jde fajn (všechny služby dělá s ochranou a lízání/prsty dovnitř ne, pro mě není až tak problém, holka si asi dost hlídá zdraví, což je na jednu stranu dobře), takže jsem za chvilku ready a jdeme na to. No, mrdání bylo supr, divoká akce, tyhle střelený holky to většinou uměj a odvážou se při tom. Což tady platilo stoprocentně. Užívala si to, prosí o pořádnou nálož, vystřídáno celkem dost poloh (sama začla třeba reverse cowgirl - to já můžu), chvílema se jí z toho až protáčely panenky. xxx08 Ještě mě prosí abych jí vyšukal vestoje zezadu, to nejde odmítnout. Dávám jí pořádně do těla, ať z toho taky něco má. Ani už nevím, jestli jsem se udělal v týhle poloze nebo až v další, každopádně ona myslím vestoje do konce zdárně dospěla.
Po akci ještě trochu popijeme, zakouříme a holka valí domů. Čas nějak neřešíme, prostě mrdáme než jsem se udělal, od příjezdu to celkově se vším hodilo asi hodinu a třičtvrtě.
Supr divoká mrdačka s trochu ujetou holkou, která si to užívá a ještě si řekne o nášup, to můžu. I ona si pochvalovala, taky jsem ji nijak nešetřil. xxx65 xxx17 Rozhodně netradiční zážitek i svlečna, ale ta holka nebo styl akce asi nesedne každýmu. Mně jo. xxx02
Doporučení ano (pokud teda máte pocit, že něco takovýho vám vyhovuje), návrat nevylučuju, celkem bych si to někdy zopakoval, to se nevidí každej den, příjemný překvapení.

Cena: 1700/hod. (pouze escort, doprava již v této ceně, příplatkové služby tuším žádné nevede)
tutti-sex-amateri.jpg
6 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Klukodvedle dne 11 dub 2018 13:11, celkem upraveno 7 x.

Klukodvedle
Učeň štukatér
Celkem hodnocení: 894x
Recenze 2017: 20x
Recenze 2018: 12x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 326
Registrován: 25 dub 2017 02:55

Příspěvek od Klukodvedle » 11 dub 2018 11:56

Zuzanka - Lívia Escort XXT03
Katka - Lívia Escort XXT02
https://www.sex.cz/855822
https://www.sex.cz/642466
Tel.: 728 675 947, 720 490 010
(pozor, ofiko web http://www.liviaescort.cz/ je totálně k ničemu - kvůli výběru tam ani nechoďte - viz níže)

Tak radši zas trochu kontextu, ať to nevypadá, že jedna už je pro moje zvrhlé choutky málo. xxx11 I když nejsem si úplně jistej, že tím kontextem ze sebe udělám slušnýho kluka a lepšího člověka, ale zkusme to. xxx23 xx08
Jak jsem psal minule, na víkend měl dorazit kámoš, což se po předchozí akci s Tutti.sex taky stalo. Tou dobou už jsem měl trochu upito a do neděle jsme v tom kalení pokračovali. xx16 V sobotu v noci jsme vyrazili do baru, jestli tam nepotkáme nějaký holky, no nic, samozřejmě nevyšlo. Dneska potkat holku v baru, aby byla co k čemu, neměla tam frajera, nebyla úplně vymletá a něco s ní bylo, to je umění. Hledat takový holky dvě, nebo aspoň jednu, která by vypadala jako že se nechá ojet od dvou borců najednou hned na první dobrou, to už je nadlidskej výkon. Samozřejmě tam žádný takový, který by to z předchozí věty splňovaly, nebyly. Nevadí, dali jsme aspoň pár drinků, pokecali jsme, a nad ránem, když už tam nebyl nikdo další, vypadli.
Chlastali jsme trochu i v neděli a odpoledne si říkáme, že by to tentokrát chtělo něco vymyslet spolehlivějšího. Kámoš s placeným sexem zkušenosti neměl, tak jsem mu navrhl, že objednáme eskort. xxx11 Po chvíli souhlasil.
No, bylo fakt umění něco vybrat. Vybrat jednu holku, to ještě jde, ale vybrat dvě, aby byl každej spokojenej, to už je moc. Navíc jsme si řekli, že si dáme čtyřku v jedný posteli, trochu jsem se i bál, aby do toho holky šly, pro takovej případ by to chtělo určitě objednat je z jednoho podniku, ideálně i aby se znaly.
Měli jsme napřed domluvenou jen jednu na trojku, ani nevím už jakou, teď jsem už inzerát znovu nehledal, něco tuším ze sex.cz nebo z agamy. Už už měla dorazit za hodinu nebo za půl, tak jsem volal kvůli potvrzení. No, ještě že jsem jí to celý znovu přeříkal, ačkoliv všechno už bylo ujednáno. Že prej trojku nedělá (wtf?), tak proč jsme se na tom kurva teda dohodli a při prvním telefonu nic nebylo problém? xx09 No nic. Za chvíli volá zpátky, že by to teda prej jako šlo (wtf?), ale uvádí vyšší cenu, než jsme se dohodli poprvé. Říkám jí to a odmítám. Nasrat, ojeby už v telefonu, mrd by stál za hovno a akorát všechno problém, úplně to vidím, ještě že to nakonec padlo. xxx06 Tohle podporovat nebudu. xx11
První pokus teda nevyšel, ztráta času.

Hledáme, hledáme, ale už nevím. Zkoušeli jsme i pár telefonů, ale všude nějakej problém - buď nejde trojka, nebo nejsou dvě slečny abychom si oba vybrali atd. xxx12 Kdyby nás ta první neobrala o čas, možná už jsme mohli nořit. xxx57 No nic.
Nakonec přecijen narážím na web http://www.liviaescort.cz/. Web hnusnej a nabídka podezřele široká, nevěřím tomu a samozřejmě dobře dělám. Něco si vybíráme, kdyby to náhodou sedělo. Po telefonu mi říkají, že web se předělává a kvůli nabídce holek mám jít na jejich profil na sex.cz. Tam už je samozřejmě holek "jen" 9 a ta moje vybraná tam samozřejmě není. xx16 Říkám, že se ozvu za chvíli, vybíráme znovu, dobrý, vybráno, dohadujeme služby, čas, detaily - v pohodě, holky dorazej večer.

A dorazily. Kámoše ta jeho (Katka) moc neuchvátila (on je ujetej spíš na pořádný kozatý macatice a tím myslím fakt selátka/vorvaně, ale tady byl s tím že to neklapne z těch fotek už nějak smířenej, takže zas tak hrozně zklamanej nebyl), ale na tu mou (Zuzanka) jsme čuměli oba. Pěkná nabarvená blond, velký pěkný prsa (trojky nebo tak něco), postava akorát (ne až moc vychrtlá, ani sele, prostě jak má být). Fajn, jdeme nahoru.
Chvíli kecáme, platíme, probíráme naše představy. Jedinej problém, že holky nechtěly v půlce výměnu, ale ani jsem s tím nepočítal, neva. Holky jdou do sprchy. Za ten víkend to je teda ručníků jak normálně za celej měsíc, ale to si ostatně člověk z těch privátů dokáže představit. xxx11
Teď ještě trochu k popisu holek:
Katka - na sex.cz imho fotky fake, nebo z nějaký jiný doby a hodně stylizovaný, z tohohle by jí nikdo nepoznal. Víceméně ty tmavý vlasy souhlasily (ale nebyly vyžehlený). Takový fotky jsou na hovno, někteří by takovou holku možná kvůli tomu poslali domů, což při eskortu by mělo vadit i tomu podniku a po pravdě při takových fotkách bych se při potenciální otočce snad i v tý situaci zdráhal platit dopravu (není to problém klienta, že podnik neumí dát fotky, z kterých je něco reálně poznat). Holka jinak hubená, menší prsa.
Zuzanka - tohle už bylo něco jinýho - fotky by mohly asi i souhlasit. Holka pěkná blondýnka s hnědýma očima, středně dlouhý vlasy, Bříško ne plochý, ale za mě v normě (pro milovníky vychrtlejch holek hádám "moc pneu"), zadek fajn, prsa pěkný trojky, řekl bych drobet vylepšený (dofouknutý) - což obvykle vůbec nemusím, ale tady se řekl bych zadařilo. Pár tetování, ne moc rušivý. V obličeji hezká.
No, akce... chlast, nedostatek spánku a ostatně i nervozita z první čtyřky (pro nás pro oba xxx11 ) sehráli roli, takže trochu problémy s tvrdostí nás obou. xxx14 xxx50 Ale nakonec se nějak zadařilo.
Kámoš je vůl, při svojí placený premiéře se nechal jen honit apod., ani nezanořil... prostě honimír. xxx57 xxx11 Na místě jsem mu samozřejmě neříkal nic, to už by byla asi konečná, ale později jsme na to téma měli debatu, kdy jsem mu vysvětlil pár těch věcí, co se běžně řeší i tady na fóru a řekl mu, že jestli se chce nechat honit, ať příště řekne, že mu objednám thajskou masáž s happy endem za polovic, ale že to je stejně pro lůzry. Ale shodli jsme se, že lepší je mrdat, takže snad ho nakonec ještě vychovám. xx16
Pro mě zprvu trochu rozpačitý, zřejmě ta nervozita sehrála roli. Zuzanka má takovou tu malinkou kundičku, takže mrd zprvu spíš jemnější. Jinak lízání a prsty dovnitř ne, v tý chvíli mi to ani nevadilo. Za chvíli jsme se do toho mrdu víc položili, konečně se to trochu začalo rozjíždět. Chvíli jsem jí to dělal rukou, když jsem byl v ní, chvíli si to při tom dělala sama, vidím pod sebou přitom ty kozy, pěknou holku... Nakonec povedená mrdačka. Asi se jí chtělo vzdychat, ale dala si ruku před pusu, tak jí řikám "křič!". xxx45 xxx11 Jo, to se mi líbí, hlasitější holky mi vůbec nevaděj, právě naopak. A taky že začla! xxx16 To mě dostalo do varu, tak jsem jí začal pořádně nakládat, zvukově se to taky rozjíždělo čím dál víc, paráda. Vypadalo to, že se dokonce i udělala chvíli přede mnou, ze začátku to sice vypadalo bledě (zejména teda mojí vinou), ale vyvrbilo se to hezky, ani jsem to už nečekal.
Klidně bych si to zopakoval, tentokrát klidně jen ve dvou, abychom na to měli víc času a prostoru. Zuzanka mi taky říkala, že by to bylo fajn i ve dvou, že je to prej víc "osobnější", no, uvidíme, třeba to jednoho dne vyjde.
Po akci šly holky do sprchy, pak jsme si všichni šli ještě zakouřit, doplnili tekutiny a konec. Čas vyšel akorát - cca ta hodina.

Katka - není co hodnotit, kámoš vizuálně radši něco jinýho a ani jí nemrdal, já s ní nic neměl. Vizuálně by to i za mě mohlo být trochu lepší, podle reálný fotky bychom se asi poohlídli po nějaký jiný, měli by na profilu aktualizovat! xxx57 Pro Ťapky už jen z toho důvodu dávám maximálně neutrála.
Zuzanka - doporučení ano (pokud nevyžadujete nutně plochý břicho), opakování zvažuju.
Podnik Lívia Escort - tady je určitě co zlepšovat - web zlo (popsáno výše, takový weby se maj ale vypnout, případně tam dát přesměrování nebo krátkou zprávu a odkaz na profil na sex.cz aby to nemátlo lidi), fotky již zmíněný (buhví, jak by to dopadlo při jinym výběru). Píšou (na sex.cz), že sledujou Norníka, pokud to čtou náhodou i tady - dělejte s tím něco, jinak vám lidi ty holky budou vracet, budou nasraný a budou zbytečný dohady! xxx28

Cena: 2000/hod. za jednu slečnu (pouze eskort)
---
Tak, a to je poslední ze série, resty splněný, snad jsem na nic nezapomněl. Povedenej prodlouženej víkend (tu čtyřku nejspíš ještě někdy zopakujem, snad už to bude s tou psychikou lepší), jen těch prázdných lahví a špinavých ručníků se tu nějak přemnožilo, takže - jdu to napravit.
katka-liviaescort.jpg
zuzanka-liviaescort.jpg
2 Obrázek 3 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
joker69
Světák úderník
Celkem hodnocení: 1945x
Recenze 2017: 22x
Recenze 2018: 15x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x
 
Příspěvky: 1913
Registrován: 05 dub 2017 17:47
Bydliště: Alcatraz Island

Příspěvek od joker69 » 11 dub 2018 23:30

Simona, Privat Lucerna, Šmilovského 5
https://www.privatlucerna.cz/slecna/simona/
Jen telegraficky, takový telátko, čerstvých osmnáct, odněkud z Vysočiny, tož semka dorazila, tvrdila že je to privátová premiéra a já její první, osobně bych za to ruku do ohně nedal, bral jsem hodinu a balíček, hned po jela na escort. Holka je opravdu vysoká, štíhlá, kozy výstavní, luxusní, na jazyku piercing, tetování na prsu, za krkem a něco na zápěstí. Odstrojil jsem si ji hned u dveří, líbání, prstění, opřená o zeď na stojáka vrněla, střihnul bych ji hned tam, ale prý půjdeme do postele. Holka na betli ve šteklích, hraju si s mušlí, hezky vzdychá i ten ksichtík pěkný. Prý neměla bych se starat o tebe, hulí, ptáka olizuje, zkouší hloubku, cítím ten cvoček na jazyku, nechal jsem si lízat koule, hezký pohled. Šukání klasický trojboj, jen je taková neskladná, zas tak moc mi to nebralo, chyběla chemie, vycákal jsem se do pusy, minutka už zvoní, říkám vydrž ještě chvilku))
Na zkoušku ano, opačko ne, závěr neutral XXT02
    simona1.jpg
    6 Obrázek
    Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
    „Be different, f*ck off the mainstream sh*t! "

    dizzy
    Začátečník
    Celkem hodnocení: 12x
    Recenze 2017: 2x
    Recenze 2018: 3x
    Recenze 2019: 0x
    Recenze 2020: 0x
    Recenze 2021: 0x
     
    Příspěvky: 6
    Registrován: 22 čer 2017 19:45

    Příspěvek od dizzy » 11 dub 2018 23:59

    Slečna Simona, privát Lucerna
    https://www.privatlucerna.cz/slecna/simona/
    704 164 164

    Moje prvni návštěva tohoto podniku. Privát má adresu na webu, přesto jsem si zprvu myslel, že to bude někde vedle Lucerny XXX36

    Slečna Simona je milá, okatá, osmnáctiletá prsatá samice z Moravy. Je i dost vysoká, na šteklích na mě koukala zhora. Zastihl jsem ji její druhý den v životě na privátu. V hlavě to má na svůj věk docela srovnané. Bere to jako práci, kterou chce dělat pořádně.

    Šukání mě se Simonou bavilo, je to typ, který se snaží vyhovět a postarat se o vás. Vystřídali jsme spoustu poloh, šukání mezi prsa, umí slušný deepthroat. Byla trochu pasivnější, na druhou stranu si myslim, že při další návštěvě by to s ní mohlo být ještě lepší.

    Na pokoji běžela televize se soft péčkem. Většinou mě tohle nijak na privátu nebere, ale tady se mi to líbilo, hlavně mezi prvním a druhým čislem, kdy jsem se koukal na hezké slečny v telce zatímco mě Simona křisila pusou.

    Platil jsem 2000 za klasiku, libání a OB.

    Zvažuji opakování slečny i podniku. Za mě xxx63
    3 Obrázek
    Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

    Zamčeno

    Zpět na „Pražské priváty“

    Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 93 hostů