Olomouc a okolí - priváty + amatérky
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5223x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
- Recenze 2021: 0x
Re: Olomouc a okolí - priváty + amatérky
Blbounnejapny,
vždyť jste se s hankem celkem shodli.
Jak píšeš: Měl jsem silný problém s její postavou, tohle prostě nebylo šukatelné. Erekce se nedostavila,
no a hank36 to v zásadě potvrdil, že je to na
A my ostatní děkujeme za recenzi a víme, že tam nikdy nepáchneme.
Jak píšeš: Měl jsem silný problém s její postavou, tohle prostě nebylo šukatelné. Erekce se nedostavila,
- Pascal75
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 32x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
Vulcane,vulcan píše: ↑08 zář 2024 08:36Blbounnejapny,
spletl jsi citaci, recenzi jsem psal já, Blbounnejapny Prsatou blondýnku spíš bránil. Proto jeho zmínka o Bradovi a Angelině…
Ano, pointou recenze mělo být spíš varování, ale je to rozhodnutí každého soudruha, kterou princeznu podle svých preferencí vyvolí.
Nohy, nožky, nožičky
-
- Světák bonviván
Jasně, máš recht s tou citací, ale není v tomto případě podstatné kdo ji napsal.
Rozhodnutí každého soudruha nikdo nezpochybňuje, aspoň tedy já ne,
ale mch mělo by být úkolem moderátora napsat, že podobným dávat oběživo není obvyklé. A pak každý ať si s tím udělá, co chce.
- Pascal75
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 32x
Tomasin píše: ↑23 črc 2024 16:17Dnes jsem navštívil privát u slečny missy. čím rezavější střecha...
https://dobryprivat.cz/divka/viktorie-6/
Tel. 732114196
Adresa: Fischerova 9
Ceny má 30min. 1500/ 60min. 2000
Domluva po telefonu bez problémů
Fotky jsou její
Byt je nový, čistý a diskrétnost je
Sprcha před i po
Slečna je velice milá, nabízela občerstvení a celkově s ní bylo dobré povidání jak před akcí tak po.
Před akcí se zeptá co bych si představoval za služby a nabízela vše co má v inzerátu.
Samotná akce parádní, kouří luxusně a pak následovali polohy ona na mě a koníček. U koníčku jsem zůstal
jelikož jej zbožuju.Celkově můžu kladně hodnotit v rámci mích menších zkušeností
1000000188-480x600.jpg
Mám odlišný názor na resumé od Mates98.Mates98 píše: ↑25 črc 2024 00:56To určitě Koníček zbožňuješ ale nevíš, že ona na tobě a koníček je totéž jedině že si to píšeš sama a zamotala ses do toho, když ty jsi ta nahoře. Co, kšefty v OV nešly babko ? Protože na tohle tady nikdo neskočí aby nějaký nováček, když je OL plný pěkných bab napsal poprvé recenzi na hrůzu, která sotva vybalila kufry
Byl jsem u ní v rámci turné po moravských běhnách a musím říct, že "recenze" Tomasina se docela zakládá na pravdě. Nezpochybňuji, že si ji napsala ťapina sama, bylo krajně podezřelé, že už se pak neobjevil žádný další příspěvek. Info o koníčkovi beru jako překlep, mrzkou češtinu toleruji.
Takže k věci: Slečna si říká Missy 732 114 196, inzeruje následující:
https://dobryprivat.cz/divka/viktorie-6/
Čím rezavější střecha…(29 let)
…tím vlhčí sklep! Líbí se ti vlhké slečny? Tak to jsi na správné adrese.
Jsem 28mi letá zrzka se smyslem pro humor a ráda bych pozvala všechny slušné pány na erotické chvíle ve dvou. Nabízím klasiku, mazlení, oboustranný orál, 69, masáže….. Jsem spíš něžnější typ, takže žádný výprask u mně nehledej. Pokud jsi ale jako já na něžnější hrátky, zavolej a můžeme se domluvit. Mám i hračky Missy
Domluva bezproblémová, šmajchl byt se nachází na Fischerové 9. Missy ho sdílí s další harcovnicí, koupelna je společná. Odvedla mě do svého kutlochu, zatemněno jak prase, oči si musely chvíli na to šero zvykat. Nabídla nealko k pití, odmítl jsem. Po dotazu na koupelnu vyběhla svižně jak průzkumník, jestli je trasa volná (další norník byl zrovna ve vedlejší cimře). Potkat se tam, bylo by to velice úsměvné, možná i poučné s rychlým předáním informací
Po návratu k ní mi ho začala kouřit, velice umně a nečekaně předtím nasadila pusou kondom. Orál umí slušně, po chvíli jsem absolvoval klasický trojboj misio, koníček, zezadu. Nebylo to špatné, ale žádný GFE jsem při aktu nepostřehl. Na prsty na nohách si nenechá šáhnout, je prý velmi lechtivá. Pro mě jako foot fetishistu zklamání, ale v inzerátu o foot jobu nebylo zmínky, takže no problemo.
Tělo odpovídá fotkám, zadek k nakousnutí. Vlasy měla sepnuté, což byla škoda, docela mě ta její hříva navnadila. 29 let? Může být, pravděpodobně ano.
Platil jsem 1500 za 1/2 hod.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nohy, nožky, nožičky
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
Ahoj spolek,
Jsem tu nový. Pro začátek bych podělil trosku své zkušenosti z Olomouckého kraje:
1. https://www.amateri.com/sk/ludia/2582432/Niki-olomouc
Tel: 608076884.
Adresa: Peškova, Olomouc.
Holcina okolo 30ti let, hodně hubena blondýna, ale ohebná. Celkem milá, má rada něžně. Na čas nějak někouka, snaží se vám vyhovět, vše s gumou. Cena 1500/2500.
Zatím jsou mě zkušenosti z Olomouce.
S pozdravem
Jsem tu nový. Pro začátek bych podělil trosku své zkušenosti z Olomouckého kraje:
Holcina okolo 30ti let, hodně hubena blondýna, ale ohebná. Celkem milá, má rada něžně. Na čas nějak někouka, snaží se vám vyhovět, vše s gumou. Cena 1500/2500.
S pozdravem
-
- Světák bonviván
Zacatecnik24 ,Zacatecnik24 píše: ↑13 zář 2024 16:44Ahoj spolek,
Jsem tu nový. ..
jsi hodný, žes nám sdělil, že jsi nový, jinak bychom to nepoznali.
Když jsi nový, tak sis určitě přečetl, jak má vypadat recenze. Ale nějak jsi na ty zásady zapomněl.
viewtopic.php?f=9&t=26
mj. jedna recenze na jeden příspěvek..
nahrát u každé recenze fotku dívky...
základní data u slečny , odkaz, telefon
pak má recenze smysl, chápeš ?
-
- Světák bonviván
Zacatecnik24 ,Zacatecnik24 píše: ↑13 zář 2024 16:44z Olomouckého kraje:
tebou navštívená Niky, Nikol, je dost zkušená dívka.
Já osobně jsem s ní byl poprvé v březnu 2011 v Brně, tehdy byla v Sexy Sekretářkách (spolu s Leou) .
Pak byla na Tkalcovské, v Bystrci, v Olomouci na Hamerské a nyní Peškova.
Celkem souhlasím s tím, že je milá, ráda jemný sex. Vypadá dost mladistvě, skoro se nemění. V poslední době dost zhubla.
Má zvláštní obličej, bývala spíše zrzka, měla (má) pěkný zadek.
I její chování mně bylo vždy příjemné, přirozená, fajn holka.
Co je ale na pováženou, že dosud měla vždy cenu do 1500/h, a najednou, když jí táhne na 35 járů, má 1500 / 2500. Trochu proti obvyklé logice, ale jak je vidět, najde si i tak návštěvníka.
- _pyskomil_
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 1332x
- Recenze 2017: 4x
- Recenze 2018: 2x
- Recenze 2019: 1x
- Recenze 2020: 1x
- Recenze 2021: 2x
holky zdražují, protože ynflace a hlavně zrají jako víno a to jak víme, čím starší, tím dražší.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
To zdražování je zvlášte u tich starších taktika, ví, že mají nejlepší léta za sebou a ikdyž slevní třeba na 1500kc na hod, stejne jim to více zákazníků nepřinese, jsou už okoukaný. Tak radeji budou delat za 2000kc/2500kc na hod, protože s tou vyšší cenou tolik zákazníků nepotřebují, aby si vydelaly i při menším zájmu o ne, narváno stejne s nižší cenou mít nebudou, tak proč by mely být levné. Jsou to jen kurví kecy, když se vymlouvají, že si zvetšily cenu kvůli vetšímu zájmu, mnohdy je to spíše naopak.
-
- Světák bonviván
Něco na tom pravdy je.Sladidlohořké píše: ↑16 zář 2024 15:09To zdražování je zvlášte u tich starších taktika, ví, že mají nejlepší léta za sebou a ikdyž slevní třeba na 1500kc na hod, stejne jim to více zákazníků nepřinese, jsou už okoukaný. Tak radeji budou delat za 2000kc/2500kc na hod, protože s tou vyšší cenou tolik zákazníků nepotřebují, aby si vydelaly i při menším zájmu
narváno stejne s nižší cenou mít nebudou, tak proč by mely být levné.
Jsou to jen kurví kecy, když se vymlouvají, že si zvetšily cenu kvůli vetšímu zájmu, mnohdy je to spíše naopak.
U různých dívek je to různě. Některé jsou typické vykopávky, koloťapky, jiné i při vyšším věku (myšleno pro společnice) ještě ujdou.
V každém případě je to na úvaze norníků, pokud by dali najevo, že je to overprice , šly by s cenou dolů.
Momentálně je ale ten trh s ťapkami tak rozdrbaný, že i podprůměrné žabky mají narváno.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 0x
Musím potvrdit, Nikol je milá, snaží se vyhovět i fajn pokec.....určitě opět zajduvulcan píše: ↑14 zář 2024 20:20Zacatecnik24 ,Zacatecnik24 píše: ↑13 zář 2024 16:44z Olomouckého kraje:
tebou navštívená Niky, Nikol, je dost zkušená dívka.
Já osobně jsem s ní byl poprvé v březnu 2011 v Brně, tehdy byla v Sexy Sekretářkách (spolu s Leou) .
Pak byla na Tkalcovské, v Bystrci, v Olomouci na Hamerské a nyní Peškova.
Celkem souhlasím s tím, že je milá, ráda jemný sex. Vypadá dost mladistvě, skoro se nemění. V poslední době dost zhubla.
Má zvláštní obličej, bývala spíše zrzka, měla (má) pěkný zadek.
I její chování mně bylo vždy příjemné, přirozená, fajn holka.
Co je ale na pováženou, že dosud měla vždy cenu do 1500/h, a najednou, když jí táhne na 35 járů, má 1500 / 2500. Trochu proti obvyklé logice, ale jak je vidět, najde si i tak návštěvníka.
Niky Olomouc 2024.jpg
-
- Začátečník
Deny - tel. 607822320
Tak moje první recenze zde. K Deny jsem se chystal již delší dobu, ale nemohl jsem se několik týdnů vůbec dovolat. Až asi před dvěma týdny v sobotu k večeru jsem měl štěstí. Prý můžu dojet. Tak jsem skočil do auta a jel. Bydlím u Brna, tak cesta trvala asi hodinu a půl hodiny před příjezdem jsem měl potvrdit návštěvu.
Ve dveřích mě přivítala opravdu korpulentní zralá žena a rozverné štěně (které bylo dobré na prolomení ledů, protože nikdy nevím, jak vést konverzaci). Protože navštěvuji zásadně zralé profesionálky a kila navíc mi nevadí (chodím tam brousit opak toho, co mám doma, abych měl změnu), měl jsem radost z takového úlovku. Byla sympatická a v obličeji vypadala udržovaně. Nabídnula něco k pití a pak jsme asi dvacet minut kecali v obýváku, až jsem si myslel, že na šuk nezbyde čas. Nakonec mi dala ručník a navedla do sprchy a požádala o platbu. Protože jsem byl u vytržení, že jsem se jí dovolal, úplně jsem se zapomněl zeptat na cenové relace. Za půl hodiny chtěla 1.200,-, za hodinu 1.500,-. Tak jsem zatnul zuby a vzal půl hodiny, když už jsem vážil tu cestu.
Po sprše mě zavedla do ložnice, dala taky sprchu a oblékla se do sexy oblečku. V posteli jsme se k sobě měli jako nadržení milenci a proběhla klasika. Chtěl jsem si zašukat na koníka a zezadu, ale je po operaci kolene, takže tyto polohy v současnosti nedá. Takže jsme ještě ne krátce pokecali, já pak dal sprchu a odešel. Při odchodu jsme se zase objali jako loučící se milenci.
Celkově bych to zhodnotil takto: Je to paní, která není pro každého, ať už svým věkem, nebo postavou, ceny má dost vysoké, ale asi je dost vytížená, co říkala. Přístup musím jen pochválit, takže až bude schopná šukat i v jiných polohách, zkusím dát opáčko. Jinak fotky v inzerci má samozřejmě cizí, opravdu nečekejte to, co vidíte, ale vynahradí to přístupem, žádné "udělej se a vypadni", jak tu kolikrát čtu.
Tak moje první recenze zde. K Deny jsem se chystal již delší dobu, ale nemohl jsem se několik týdnů vůbec dovolat. Až asi před dvěma týdny v sobotu k večeru jsem měl štěstí. Prý můžu dojet. Tak jsem skočil do auta a jel. Bydlím u Brna, tak cesta trvala asi hodinu a půl hodiny před příjezdem jsem měl potvrdit návštěvu.
Ve dveřích mě přivítala opravdu korpulentní zralá žena a rozverné štěně (které bylo dobré na prolomení ledů, protože nikdy nevím, jak vést konverzaci). Protože navštěvuji zásadně zralé profesionálky a kila navíc mi nevadí (chodím tam brousit opak toho, co mám doma, abych měl změnu), měl jsem radost z takového úlovku. Byla sympatická a v obličeji vypadala udržovaně. Nabídnula něco k pití a pak jsme asi dvacet minut kecali v obýváku, až jsem si myslel, že na šuk nezbyde čas. Nakonec mi dala ručník a navedla do sprchy a požádala o platbu. Protože jsem byl u vytržení, že jsem se jí dovolal, úplně jsem se zapomněl zeptat na cenové relace. Za půl hodiny chtěla 1.200,-, za hodinu 1.500,-. Tak jsem zatnul zuby a vzal půl hodiny, když už jsem vážil tu cestu.
Po sprše mě zavedla do ložnice, dala taky sprchu a oblékla se do sexy oblečku. V posteli jsme se k sobě měli jako nadržení milenci a proběhla klasika. Chtěl jsem si zašukat na koníka a zezadu, ale je po operaci kolene, takže tyto polohy v současnosti nedá. Takže jsme ještě ne krátce pokecali, já pak dal sprchu a odešel. Při odchodu jsme se zase objali jako loučící se milenci.
Celkově bych to zhodnotil takto: Je to paní, která není pro každého, ať už svým věkem, nebo postavou, ceny má dost vysoké, ale asi je dost vytížená, co říkala. Přístup musím jen pochválit, takže až bude schopná šukat i v jiných polohách, zkusím dát opáčko. Jinak fotky v inzerci má samozřejmě cizí, opravdu nečekejte to, co vidíte, ale vynahradí to přístupem, žádné "udělej se a vypadni", jak tu kolikrát čtu.
-
- Světák bonviván
Kevine2,Kevin2 píše: ↑22 zář 2024 09:55Deny - tel. 607822320
Tak moje první recenze zde. K Deny jsem se chystal již delší dobu, ale nemohl jsem se několik týdnů vůbec dovolat. A...
..... korpulentní zralá žena a rozverné štěně (..... kila navíc mi nevadí .....
....... Za půl hodiny chtěla 1.200,-, za hodinu 1.500,-. Tak jsem zatnul zuby ........
chybí odkaz na inzerci,
chybí fotka (i třeba fake, ale recenzi to udělá jasnější)
chybí údaj o věku ženy, snad i výška, váha - definuje to typ postavy.
chybí místo konání - adresa.
Jinak dobrý popis tvých subjektivních pocitů, to je OK.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 11x
Agaja111 z modrých - docela blbá domluva, ale nakonec úspěch. Byl jsem zvědavý na ten její mega poštěvák a fakt ho má. Je to asi 4. patro bez výtahu, takže důchodci nahoře popadají dech. Hulí nějaký ajkosky, a je to tam cítit. Postel vedle - nějaké upravené podkroví, nic moc. Kunda jak vjezd do pískovny - kdo nemá přes 20cm, tak jí ani nepolechtá. Naštěstí má sbírku vibrátorů, kterejma se nechá rajcovat. Fotky moc neodpovídají, je to taková babička - připočtěte si tak 20 let navíc. Cenově je v pohodě.
Šukat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábava, ale nikdo z motorkářů Tě u toho nesmí vidět!
-
- Světák bonviván
bmw.e39bmw.e39 píše: ↑29 zář 2024 04:22Agaja111 z modrých - docela blbá domluva, ale nakonec úspěch. Byl jsem zvědavý na ten její mega poštěvák a fakt ho má. Je to asi 4. patro bez výtahu, takže důchodci nahoře popadají dech. Hulí nějaký ajkosky, a je to tam cítit. Postel vedle - nějaké upravené podkroví, nic moc. Kunda jak vjezd do pískovny - kdo nemá přes 20cm, tak jí ani nepolechtá. Naštěstí má sbírku vibrátorů, kterejma se nechá rajcovat. Fotky moc neodpovídají, je to taková babička - připočtěte si tak 20 let navíc. Cenově je v pohodě.
piš příspěvky, resp "recenze" kompletně, jak mají být.
Chybí fotka,
chybí lokace, místo činu, (4.patro bez výtahu je všude možně)
chybí upřesnění ceny
možná i telefon, pokud jej dává.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
Není náhodou agaja 111 transchlap?bmw.e39 píše: ↑29 zář 2024 04:22Agaja111 z modrých - docela blbá domluva, ale nakonec úspěch. Byl jsem zvědavý na ten její mega poštěvák a fakt ho má. Je to asi 4. patro bez výtahu, takže důchodci nahoře popadají dech. Hulí nějaký ajkosky, a je to tam cítit. Postel vedle - nějaké upravené podkroví, nic moc. Kunda jak vjezd do pískovny - kdo nemá přes 20cm, tak jí ani nepolechtá. Naštěstí má sbírku vibrátorů, kterejma se nechá rajcovat. Fotky moc neodpovídají, je to taková babička - připočtěte si tak 20 let navíc. Cenově je v pohodě.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Laura
https://dobryprivat.cz/divka/laura-9/
721777511
Věk tak 30-35
1h/2000
Ulice Týlova s diskrétním vchodem do sklepa.
Fotky jsou její ale několik let zpět a tak 25-30kg před
Po delší době jsem navštívil začátkem září Lauru. Dohoda po telefonu bez problémů. Je to velice příjemná žena. Dříve byla součástí Sweet Angel. Teď tam dělá sama. Inzeruje jen někdy.
+
Milý přístup. Dobře se s ní povídalo. Krásná prsa. Výborně kouří.
-
Po sprše jsem na ní čekal 10min. Potom ještě 2x odešla pro kondomy/olej, dalších 4min. Měl jsem domluvené erotické prádlo... Nic.
1 prostěradlo pro všechny ten den. Nechtěla si moc nechat šahat na prsa. Sex průměr. Neustála oddalovala 2 kolo, tak že mě přešla chuť, neudělal se a pak mě už hnala do sprchy jelikož už mně vypršel čas. Byl jsem tam přesně 1h od zaplacení. Společnou sprchu nechtěla.
Opáčko za mě znovu ne. Holka má to nejlepší za sebou. Už to není s ní to co bývalo.
721777511
Věk tak 30-35
1h/2000
Po delší době jsem navštívil začátkem září Lauru. Dohoda po telefonu bez problémů. Je to velice příjemná žena. Dříve byla součástí Sweet Angel. Teď tam dělá sama. Inzeruje jen někdy.
+
-
Po sprše jsem na ní čekal 10min. Potom ještě 2x odešla pro kondomy/olej, dalších 4min. Měl jsem domluvené erotické prádlo... Nic.
1 prostěradlo pro všechny ten den. Nechtěla si moc nechat šahat na prsa. Sex průměr. Neustála oddalovala 2 kolo, tak že mě přešla chuť, neudělal se a pak mě už hnala do sprchy jelikož už mně vypršel čas. Byl jsem tam přesně 1h od zaplacení. Společnou sprchu nechtěla.
Opáčko za mě znovu ne. Holka má to nejlepší za sebou. Už to není s ní to co bývalo.
-
- Začátečník
Díky za užitečnou recenzi. To je vcelku zklamání, jsem na ni sázel svou zábavu v příštím týdnu :-(Lazer píše: ↑05 říj 2024 15:08Laura
721777511
Věk tak 30-35
1h/2000
+
-
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 2x
Dobry vespolek.
Laura 721777511
vcera jsem navstivil Lauru, byl jsem pred 2 mesici a musel jsem se podivat, jestli opravdu za 2 mesice pribrala 30kilo.
musim teda sdelit ,ze nikoli.
bral jsem jako obycejne hodinu za 2000 korun. ja problem nemel, prvni kolo bylo rychle,masaz a pak kolo druhe.
byl jsem dost aktivni na nornikovi, ale tady mi to prijde jak v lagru,kdy kdyz se nejede podle mistnich pravidel,dostane hned dotycny ceres,ze preplaci a nebo proc za ni chodi apod. recenze jsou od toho aby se davalo vedet kam zajit a kolik to bude stat. tady se ani nedivim tomu,ze tu je malo recenzentu.
musel jsem se vcera smat,kdyz jsem od Laury odchazel,kdyz jsem si vzpomnel na recenzi,kde se pise ze ma 100kilo.
Laura je porad stejna,.porad stejne mila, a porad ji to jde.
uz holky za sweetu nedelaly spolecnou sprchu,tak nevim cemu se tady kdo divi.
prichod 17:15 odchod asi kolem 18:30, na pokoji jsem necekal a ani nikam neodchazela.
jediny co mi vzdy vadilo bylo jeji tetovani, ale to je asi malickost.
Laura 721777511
vcera jsem navstivil Lauru, byl jsem pred 2 mesici a musel jsem se podivat, jestli opravdu za 2 mesice pribrala 30kilo.
musim teda sdelit ,ze nikoli.
bral jsem jako obycejne hodinu za 2000 korun. ja problem nemel, prvni kolo bylo rychle,masaz a pak kolo druhe.
byl jsem dost aktivni na nornikovi, ale tady mi to prijde jak v lagru,kdy kdyz se nejede podle mistnich pravidel,dostane hned dotycny ceres,ze preplaci a nebo proc za ni chodi apod. recenze jsou od toho aby se davalo vedet kam zajit a kolik to bude stat. tady se ani nedivim tomu,ze tu je malo recenzentu.
musel jsem se vcera smat,kdyz jsem od Laury odchazel,kdyz jsem si vzpomnel na recenzi,kde se pise ze ma 100kilo.
Laura je porad stejna,.porad stejne mila, a porad ji to jde.
uz holky za sweetu nedelaly spolecnou sprchu,tak nevim cemu se tady kdo divi.
prichod 17:15 odchod asi kolem 18:30, na pokoji jsem necekal a ani nikam neodchazela.
jediny co mi vzdy vadilo bylo jeji tetovani, ale to je asi malickost.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 21x
Baví mě tady sledovat některé vlákna, ikdyž jsem norník v záloze a sám nemám moc co přinést komunitě.
Za sex jsem neplatil téměř dva roky-nemám zájem podporovat současný úpadek komerzmrdu, ale s naivní
nadějí čekám že se třeba vrátí zlaté časy které jsem sice zažil, ale nornicky nijak zvlášť nevytěžil
Lauru-výše zmíněnou třemi prvopřispěvovateli- jsem navštívil v roce 2021 a souhlasím s tím, že domluva
a i celá schůzka vstřícná, seriozní a bezproblémová, ale to by měl být naprostý standart.... Nicméně už před
těmi několika lety inzerovala s identickýma fotkama, které ikdyž jsou opravdu její, tak měly již tenkrát k
realitě dobrých 15kg daleko. Dnes bych se vůbec nedivil kdyby to bylo i víc, bo ona je somatotyp který bude
velmi snadno nabírat.
A ikdyž zmíněná komunikace-a vlastně skoro všechny další procesy - byly cajk, tak dlouhodobé inzerování s
tak odlišnýma fotkama posílají úroveň této bohulibé činnosti dál a dál do
Za sex jsem neplatil téměř dva roky-nemám zájem podporovat současný úpadek komerzmrdu, ale s naivní
nadějí čekám že se třeba vrátí zlaté časy které jsem sice zažil, ale nornicky nijak zvlášť nevytěžil
Lauru-výše zmíněnou třemi prvopřispěvovateli- jsem navštívil v roce 2021 a souhlasím s tím, že domluva
a i celá schůzka vstřícná, seriozní a bezproblémová, ale to by měl být naprostý standart.... Nicméně už před
těmi několika lety inzerovala s identickýma fotkama, které ikdyž jsou opravdu její, tak měly již tenkrát k
realitě dobrých 15kg daleko. Dnes bych se vůbec nedivil kdyby to bylo i víc, bo ona je somatotyp který bude
velmi snadno nabírat.
A ikdyž zmíněná komunikace-a vlastně skoro všechny další procesy - byly cajk, tak dlouhodobé inzerování s
tak odlišnýma fotkama posílají úroveň této bohulibé činnosti dál a dál do