Rozhodl jsem se vyzkoušet olomouckou hvězdu - prsatou blondýnu Áju.
https://dobryprivat.cz/divka/prsata-blondynka/
722 034 420, Zelená ul., Olomouc
OTEVŘENO.PO-NE 8-20H.
Mám bezva ceny od 1000 do 2000kč
Nabízím klasiku,orál bez až do konce(výstřik do pusy,anál i pánský……
Rychlé seznámení na sex u mě v bytečku v Olomouci.
Jsem tu jen jedna.
Kontakt jen telefonem!! Ne SMS
☆ Když neberu telefon tak jsem obsazená.Zavolejte později.
☆ Pěkný přístup-budu se Vám věnovat.
Na smluvenou schůzku tu budeme jen my dva.
☆ Čistý diskrétní byteček. Sex a anál jen s ochranou.
☆WhatsApp Sex videohovor(webka) 400kč
Domluva byla rychlá (1000 za 1/2 hod), telefon zvedla okamžitě a domluvili jsme se na čase. Požádala o sms připomenutí 10 minut před vypuknutím show. Vzápětí poté přisla sms s posečkáním 20 minut, bylo dodrženo. Nevadilo mi to, aspoň jsem vyhledal vhodnější místo na parkování, v lokalitě je to katastrofa.
Otevřela dveře panelákového bytu a docela ve mě hrklo.
Podivná tvář bez sex appealu s rozevlátými blond vlasy a její hlavní přednost na odiv - velké kozy. Přitom by stačilo decentní líčení a možná i vyrobit nějaký ten účes. Tak jsem sevřel rty a následoval ji do koupelny. To ve mě hrklo podruhé. Takový zadek jsem u baby ještě neviděl. On tam totiž žádný nebyl, žádné ženské boky, žádné oblé hýždě, nic.
Po sprše jsem dorazil do šuk místnosti, to už byla Ája nahá. Měl jsem silný problém s její postavou, tohle prostě nebylo šukatelné. Erekce se nedostavila, představení bylo u konce.
Na její obranu musím říct, že se snažila mi ho zvednout, ale ty její asexuální řeči to jen zhoršily.
Jak už zaznělo v dřívějších recenzích, je to taková docela milá teta od vedle. Nejsem její cílová skupina…
Inzeruje 43 let a docela bych tomu věřil.
Opáčko určitě ne.
IMG_1461.jpeg
IMG_1462.jpeg
IMG_1460.jpeg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.