Olomouc a okolí - priváty + amatérky
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 41x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Olomouc a okolí - priváty + amatérky
https://www.amateri.com/cs/lide/3032191/Bonita1996
Bonita1996
Tel : 737735353
" Ahoj bez zbytečných vypisovani a posílání fotek se pojď domluvit přes zprávy a pošlu své telefonní číslo těším se a nabízím KLASICKÝ SEX I ORÁLNÍ SEX S OCHRANOU!!!!! BEZ PŘÍPLATKŮ!!!! "
Nevydojil jsem z ni jedinou informaci krome telefonniho cisla, coz je minimalne zvlastni.
Ma nekdo zkusenost ? podle veskerych indicii to nasvedcuje tomu , ze to bude prusvih.....
Bonita1996
Tel : 737735353
" Ahoj bez zbytečných vypisovani a posílání fotek se pojď domluvit přes zprávy a pošlu své telefonní číslo těším se a nabízím KLASICKÝ SEX I ORÁLNÍ SEX S OCHRANOU!!!!! BEZ PŘÍPLATKŮ!!!! "
Nevydojil jsem z ni jedinou informaci krome telefonniho cisla, coz je minimalne zvlastni.
Ma nekdo zkusenost ? podle veskerych indicii to nasvedcuje tomu , ze to bude prusvih.....
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 54x
Spíš ať zavře hubu ten Chcijenomtebe, který tady má sotva pár příspěvků a špiní holku tím, že tady napíše naprosto nepravdivé informace a myslí si, že mu to budeme žrát! My co Adu viděli, víme svoje takže klídek. Dávat něčí pravé jméno a FB na tyto stránky zbláznil ses??? Navíc to ani není ona No asi to nebudeš mít v hlavě v pořádku a zajímavé, že neraguješ ani na soukromé zprávy!KeelCZ píše: ↑19 srp 2024 18:24Ja si stojim za tim , ze vypada do 25 let. Jestli ji je vazne tricet , tak vypada o dost mladsi. Su taky starej kokot 37 a vypadam na 25
Nechapu co tady vubec resite za picoviny. Holka chce 1500 , ma prijatelnou postavu , snazi se , kouri te bez , ojede te jak nymfomanka a to ze je trochu zvlastni a ma akne , nebo exem nehraje uz moc roli. Je cista, upravena a voni tak zavri hubu , sedni do auta a udelej si vylet do prirody
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 26x
No, pánové, byl jsem s Adou včera a musím říct, že luxus! To, že si sem tam zahuli z ní nedělá fetku! Je pravda trochu introvert, ale nestydí se a snaží se komunikovat. Strávil jsem s ní bratrů tři hodiny a kouř super, až do krku, kundicku úzkou, že jsem to do ní malém nasypal po pár přírazech, prcinu si nechá naložit dle libosti a není ji proti srsti, když ji požádám o něco mimo klasiku. Není v tom zběhlá, ale snaží se vyhovět a to velice dobře! Holka je mladičká a studuje. Víc rozebírat nebudu, ačkoliv vím dost podrobnosti. Tělo má heboučké, pravda, na tváři má sem tam nějakou tu zarudlou flokuli, což může být hormonální problém, ale nic co by se nedalo akceptovat. Za mne 10 z 10 a opakovačka na 100%!
-
- Začátečník
Ještě bych snad reagoval na jeden příspěvek... Šmudla to určitě není, to bych nedal! A když k ní máš slušný a otevřený přístup, oplatí ti stejnou mincí! Souhlasím s tím, že holka měla, možná má ne zrovna ustláno na růžích. Proto ten introvert. Ale sex má ráda a umí si ho užít.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
To jsi se zase nasral do huby, jméno veřejně nikde nedávám a v soukromé zprávě prosis a brečíš jako malé děcko o něj . Neotravuj a jeď za níMates98 píše: ↑20 srp 2024 01:30Spíš ať zavře hubu ten Chcijenomtebe, který tady má sotva pár příspěvků a špiní holku tím, že tady napíše naprosto nepravdivé informace a myslí si, že mu to budeme žrát! My co Adu viděli, víme svoje takže klídek. Dávat něčí pravé jméno a FB na tyto stránky zbláznil ses??? Navíc to ani není ona No asi to nebudeš mít v hlavě v pořádku a zajímavé, že neraguješ ani na soukromé zprávy!KeelCZ píše: ↑19 srp 2024 18:24Ja si stojim za tim , ze vypada do 25 let. Jestli ji je vazne tricet , tak vypada o dost mladsi. Su taky starej kokot 37 a vypadam na 25
Nechapu co tady vubec resite za picoviny. Holka chce 1500 , ma prijatelnou postavu , snazi se , kouri te bez , ojede te jak nymfomanka a to ze je trochu zvlastni a ma akne , nebo exem nehraje uz moc roli. Je cista, upravena a voni tak zavri hubu , sedni do auta a udelej si vylet do prirody
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 19x
Vim ze hanaci moc intelektu nepobrali, ale takhle stupidni snaha o reklamu je i na me moc.Big HD píše: ↑22 srp 2024 04:40No, pánové, byl jsem s Adou včera a musím říct, že luxus! To, že si sem tam zahuli z ní nedělá fetku! Je pravda trochu introvert, ale nestydí se a snaží se komunikovat. Strávil jsem s ní bratrů tři hodiny a kouř super, až do krku, kundicku úzkou, že jsem to do ní malém nasypal po pár přírazech, prcinu si nechá naložit dle libosti a není ji proti srsti, když ji požádám o něco mimo klasiku. Není v tom zběhlá, ale snaží se vyhovět a to velice dobře! Holka je mladičká a studuje. Víc rozebírat nebudu, ačkoliv vím dost podrobnosti. Tělo má heboučké, pravda, na tváři má sem tam nějakou tu zarudlou flokuli, což může být hormonální problém, ale nic co by se nedalo akceptovat. Za mne 10 z 10 a opakovačka na 100%!
-
- Začátečník
Snaha o reklamu? Ne, jen jsem vyjádřil svůj pohled, nebo názor. Říkej tomu jak chceš. A o tom intelektu by jsme mohli dalekosáhle polemizovat. Ale být tebou, nepouštěl bych se do toho. To jen na okraj.
Takže, dnes jsem navštívil "ViVi" v Olomouci na Stiborové u Timpa. Je to asiatka (údajně číňanka, což bych jí i věřil) a to mne lákalo. Na fotkách se vystavuje hezká Asiatka, žel ona to není ani omylem. Věk udává 26, což by možná i odpovídalo. Výška tak o deset čísel míň, než udává, váha by odpovídala. Odkaz: https://dobryprivat.cz/divka/vivi-3/ Domluva přes WhatsApp sice strohá, ale účelná. Za hodinu si řekla o tři tisíce a v té hodině nabídne masáž, orál bez, líbání, společná sprcha a klasika. Nutno zdůraznit, že holka neumí česky. Komunikace probíhá v angličtině, nebo italštině. Zůstal jsem u angliny. A kdo preferuje vyholenou, tak tady neuspěje. Má tam doslova beranici! Byt 2+1, čistý v nejvyšším patře, kde je sama. V úvodu si tě svlíkne a osprchuje, načež si tě uloží na postel a vše začne masáží zad. Tady musím uznat její um. Po masáži jako takové si na tebe lehne celým tělem a začne tě dráždit jazykem a bradavkami, které má opravdu "Big"! Po otočení klasika, kouř, no takový standard. I když se snaží, přišlo mi to tak nějak bez šťávy. Na opáčko to určitě není. Možná si někdo řekne, že trojka za hodinu je hodně. Možná ano, čekal jsem víc, pravda. Ale chtěl jsem zkusit Asiatku a co se týče peněz, patřím k těm šťastnějším, co tuto otázku nemusí nijak zvlášť řešit. Takže asi tak.
https://dobryprivat.cz/wp-content/uploa ... 408447.jpg
Takže, dnes jsem navštívil "ViVi" v Olomouci na Stiborové u Timpa. Je to asiatka (údajně číňanka, což bych jí i věřil) a to mne lákalo. Na fotkách se vystavuje hezká Asiatka, žel ona to není ani omylem. Věk udává 26, což by možná i odpovídalo. Výška tak o deset čísel míň, než udává, váha by odpovídala. Odkaz: https://dobryprivat.cz/divka/vivi-3/ Domluva přes WhatsApp sice strohá, ale účelná. Za hodinu si řekla o tři tisíce a v té hodině nabídne masáž, orál bez, líbání, společná sprcha a klasika. Nutno zdůraznit, že holka neumí česky. Komunikace probíhá v angličtině, nebo italštině. Zůstal jsem u angliny. A kdo preferuje vyholenou, tak tady neuspěje. Má tam doslova beranici! Byt 2+1, čistý v nejvyšším patře, kde je sama. V úvodu si tě svlíkne a osprchuje, načež si tě uloží na postel a vše začne masáží zad. Tady musím uznat její um. Po masáži jako takové si na tebe lehne celým tělem a začne tě dráždit jazykem a bradavkami, které má opravdu "Big"! Po otočení klasika, kouř, no takový standard. I když se snaží, přišlo mi to tak nějak bez šťávy. Na opáčko to určitě není. Možná si někdo řekne, že trojka za hodinu je hodně. Možná ano, čekal jsem víc, pravda. Ale chtěl jsem zkusit Asiatku a co se týče peněz, patřím k těm šťastnějším, co tuto otázku nemusí nijak zvlášť řešit. Takže asi tak.
https://dobryprivat.cz/wp-content/uploa ... 408447.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5223x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
Big HD,
to je opravdu hloupý názor.
Nazývat sebe šťastnějším, že jsi ji dal 3000, to je spíše známka tvé omezenosti a že jsi kavka.
-
- Začátečník
Omezenosti? Ty kreténe, řeknu ti to polopatě! Až budeš vydělávat tolik co já, taky nebudeš řešit nějaký drobný jako trojka! Takže si s takovou polemikou běž vyhonit pod most a nech tam pade! Blbe!
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 205x
Ty sebestředný debile, na světě nejsi jenom ty. Karma je zdarma.
Dobří holubi se vracejí.:-)
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
Mám pocit, že někdo, kdo vydělává tolik, že trojka pro něho nic není, to neroztrubuje na fóru o mrdáni sociálních pracovnic. Tohle spíš může napsat ubožák, který náhodou omylem přišel k nějaké koruně ... uvidíme, jak na tom budeš na konci dne. Obávám se, že to už tak valný nebude.
-
- Světák bonviván
Paradise to popsal naprosto přesně.Paradise píše: ↑24 srp 2024 10:34Mám pocit, že někdo, kdo vydělává tolik, že trojka pro něho nic není, to neroztrubuje na fóru o mrdáni sociálních pracovnic. Tohle spíš může napsat ubožák, který náhodou omylem přišel k nějaké koruně ... uvidíme, jak na tom budeš na konci dne. Obávám se, že to už tak valný nebude.
Ten omezený "Big" naprosto neví, kdo tu kolik vydělává.., a taky to není naprosto podstatné.
Obvykle ti nejschopnější a možná i nejvíce vydělávající ( i když toto není jediné kritérium), tak se s tím nevytahují, jsou spíše nenápadní.
Tzv. Big HD je smutnou epizodou tohoto fóra , už letí...
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 41x
Tak vypicujte borci kazdeho kdo zaplati devce vic nez 1500 za hodinu a budem tady zase vsichni potichu bez jakekoliv recenze , protoze se nikdo neodvazi cokoliv napsat. Pokud borec napise recenzi na buchtu o ktere nikde nic neni a honi si u toho triko ,tak ztrapnuje sam sebe , ale to podstatne je, ze je napsana recenze na buchtu.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
Tak nevím, jestli sis toho všiml, ale třeba moje reakce byla až na vytahování si trika, nikoliv na samotnou recenzí (tam jsem si jen soukromě neveřejně zakroutil hlavou) ...KeelCZ píše: ↑24 srp 2024 11:13Tak vypicujte borci kazdeho kdo zaplati devce vic nez 1500 za hodinu a budem tady zase vsichni potichu bez jakekoliv recenze , protoze se nikdo neodvazi cokoliv napsat. Pokud borec napise recenzi na buchtu o ktere nikde nic neni a honi si u toho triko ,tak ztrapnuje sam sebe , ale to podstatne je, ze je napsana recenze na buchtu.
Ale jinak s tebou souhlasím, spousta lidí tady dostane čočku třeba jen za to, že má jiný vkus než někdo jiný, a proto už mnozí na psaní recenzí rezignovali .. sám jsem sem psal recenze pod jiným nickem, ale dnes teď už nevidím důvod, nehledě na fakt, že nabídka je hodně slabá (a u předražených pracovnic mám navíc pocit, že je to nebaví, tak tu nechuť kompenzují zvýšenou cenou - a topiči topí, s krásným pocitem, jací jsou to frajeři, co na to, na rozdíl od ostatních, mají)
-
- Světák bonviván
Nebuď útlocitný, KeelCZKeelCZ píše: ↑24 srp 2024 11:13Tak vypicujte borci kazdeho kdo zaplati devce vic nez 1500 za hodinu a budem tady zase vsichni potichu bez jakekoliv recenze , protoze se nikdo neodvazi cokoliv napsat. Pokud borec napise recenzi na buchtu o ktere nikde nic neni a honi si u toho triko ,tak ztrapnuje sam sebe , ale to podstatne je, ze je napsana recenze na buchtu.
Pokud někdo bude psát stylem jako ten Big, s podobným komentářem, tak toho škoda není, že tady nebude.
A podobný postup bude i dalších, pokud budou takto postupovat.
Nemám strach, že by to ovlivnilo kvalitu informací , jak v tomto kraji, tak obecně.
Rozumné norníky, co budou psát rozumné recenze, tady nikdo nebude kritizovat.
A nepřeháněj, KeelCZ s tou 1500.
Tady byla řeč o dvojnásobné částce. Tak si to spočítej.
-
- Světák bonviván
Nevšiml jsem si, že by někdo tady kritizoval jiný vkus.Paradise píše: ↑24 srp 2024 11:30,,, spousta lidí tady dostane čočku třeba jen za to, že má jiný vkus než někdo jiný, a proto už mnozí na psaní recenzí rezignovali .. ,,,, nabídka je hodně slabá (a u předražených pracovnic mám navíc pocit, že je to nebaví, tak tu nechuť kompenzují zvýšenou cenou - a topiči topí,
Proboha.. a spousta lidí , kde jsou , kde je ta čočka za kritiku jiného vkusu ?
Jasně jsou tady kritizováni topiči , stejně jako v Praze anebo v jiných krajích,
a pak ti, co nedovedou napsat smysluplnou větu či recenze neobsahuje i ty naprosto základní data.
Co je ale bohužel fakt: je slabá nabídka.
- Pascal75
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 32x
Rozhodl jsem se vyzkoušet olomouckou hvězdu - prsatou blondýnu Áju.
https://dobryprivat.cz/divka/prsata-blondynka/
722 034 420, Zelená ul., Olomouc
OTEVŘENO.PO-NE 8-20H.
Mám bezva ceny od 1000 do 2000kč
Nabízím klasiku,orál bez až do konce(výstřik do pusy,anál i pánský……
Rychlé seznámení na sex u mě v bytečku v Olomouci.
Jsem tu jen jedna.
Kontakt jen telefonem!! Ne SMS
☆ Když neberu telefon tak jsem obsazená.Zavolejte později.
☆ Pěkný přístup-budu se Vám věnovat.
Na smluvenou schůzku tu budeme jen my dva.
☆ Čistý diskrétní byteček. Sex a anál jen s ochranou.
☆WhatsApp Sex videohovor(webka) 400kč
Domluva byla rychlá (1000 za 1/2 hod), telefon zvedla okamžitě a domluvili jsme se na čase. Požádala o sms připomenutí 10 minut před vypuknutím show. Vzápětí poté přisla sms s posečkáním 20 minut, bylo dodrženo. Nevadilo mi to, aspoň jsem vyhledal vhodnější místo na parkování, v lokalitě je to katastrofa.
Otevřela dveře panelákového bytu a docela ve mě hrklo.
Podivná tvář bez sex appealu s rozevlátými blond vlasy a její hlavní přednost na odiv - velké kozy. Přitom by stačilo decentní líčení a možná i vyrobit nějaký ten účes. Tak jsem sevřel rty a následoval ji do koupelny. To ve mě hrklo podruhé. Takový zadek jsem u baby ještě neviděl. On tam totiž žádný nebyl, žádné ženské boky, žádné oblé hýždě, nic.
Po sprše jsem dorazil do šuk místnosti, to už byla Ája nahá. Měl jsem silný problém s její postavou, tohle prostě nebylo šukatelné. Erekce se nedostavila, představení bylo u konce.
Na její obranu musím říct, že se snažila mi ho zvednout, ale ty její asexuální řeči to jen zhoršily.
Jak už zaznělo v dřívějších recenzích, je to taková docela milá teta od vedle. Nejsem její cílová skupina…
Inzeruje 43 let a docela bych tomu věřil.
Opáčko určitě ne.
OTEVŘENO.PO-NE 8-20H.
Jsem tu jen jedna.
Domluva byla rychlá (1000 za 1/2 hod), telefon zvedla okamžitě a domluvili jsme se na čase. Požádala o sms připomenutí 10 minut před vypuknutím show. Vzápětí poté přisla sms s posečkáním 20 minut, bylo dodrženo. Nevadilo mi to, aspoň jsem vyhledal vhodnější místo na parkování, v lokalitě je to katastrofa.
Podivná tvář bez sex appealu s rozevlátými blond vlasy a její hlavní přednost na odiv - velké kozy. Přitom by stačilo decentní líčení a možná i vyrobit nějaký ten účes. Tak jsem sevřel rty a následoval ji do koupelny. To ve mě hrklo podruhé. Takový zadek jsem u baby ještě neviděl. On tam totiž žádný nebyl, žádné ženské boky, žádné oblé hýždě, nic.
Po sprše jsem dorazil do šuk místnosti, to už byla Ája nahá. Měl jsem silný problém s její postavou, tohle prostě nebylo šukatelné. Erekce se nedostavila, představení bylo u konce.
Na její obranu musím říct, že se snažila mi ho zvednout, ale ty její asexuální řeči to jen zhoršily.
Jak už zaznělo v dřívějších recenzích, je to taková docela milá teta od vedle. Nejsem její cílová skupina…
Opáčko určitě ne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nohy, nožky, nožičky
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Ve většině věci mužů potvrdit ale za mě je to jak s milenkou peníze bere až po tak si to odpracuje je milá a kozy má boží a nechá si naložit.Pascal75 píše: ↑06 zář 2024 22:49Rozhodl jsem se vyzkoušet olomouckou hvězdu - prsatou blondýnu Áju.
Domluva byla rychlá (1000 za 1/2 hod), telefon zvedla okamžitě a domluvili jsme se na čase. Požádala o sms připomenutí 10 minut před vypuknutím show. Vzápětí poté přisla sms s posečkáním 20 minut, bylo dodrženo
- hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 16250x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Postava chlap s nasitejema kozaza, ksicht si radsi ani nebudu domyslet...Pascal75 píše: ↑06 zář 2024 22:49Rozhodl jsem se vyzkoušet olomouckou hvězdu - prsatou blondýnu Áju.
OTEVŘENO.PO-NE 8-20H.
Jsem tu jen jedna.
Opáčko určitě ne.
IMG_1461.jpeg
IMG_1462.jpeg
IMG_1460.jpeg
Za tohle platite panove jo...
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Zdejší bradove pittove asi pichaj jen angelinu do zadku jinak lovu zdar fórum jsem Jakš tak pročetl ale asi máš na angelinu kontakt schvanej někde.