(psáno dodatečně v prosinci 2023, jako úvod ke vláknu)
Vlákno, kam psát příspěvky z tohoto regionu.
Připomínám zásady psaní recenzí:
1 recenze na jeden příspěvek,
jméno dívky/ženy (přezdívka)
Btw. světáci nepodporují masáže, honírny
U všech zpráv, prosím, nezapomínejte na kompletní informace.
viewtopic.php?f=9&t=26
Nejen odkaz, link na inzerci anebo na profil na amaterech,
ale vždy nahrajte fotku !
Jak nahrát fotku je zde popsáno ve všeobecných podmínkách.
viewtopic.php?f=12&t=32
Popište dívku, ženu, jaké udává údaje:
věk (inzerovaný ) případně skutečný podle názoru recenzenta
výška, váha, velikost prsou. (+ zda to odpovídá),
zda odpovídají fotky anebo jsou fake.
odkaz, telefon,
Srozumitelně napsána (nejen pro místní) adresa Kde se dívka nachází - místo působení.
Pokud neudává přesnou adresu v inzerci, pište jen orientační adresu, _ město, ulici
Ceny za služby, pište jasně a kompletně.
Jak probíhalo objednání, domluva, a jak proběhlo vlastní setkání.
původní příspěvek, psaný jako reakce k johnpuci..
johnpuci píše: ↑15 kvě 2018 00:19
@vulcan: samozrejme to sleduju na s4y (nornika uz davno ne a masher skoro nikdy), ale nemuzu kazdej jeden privat mit pod palcem, tohle mi uniklo. Nicmene na Julienku nya S4Y nic nebylo (az ode me:-) a na adresu "pod hvezdarnou" jsem taky nic nenasel... takze?
BTW kam jsem teda tady ten privat mel hodit?:-) Ostrava je dal nez Brno a Olomouc tu neni...
Asi to bude, johnpuci, tím, že jsi zvolil špatný výběr chatu, co do lokality, kde jsi chtěl zanořit.
Pokud budeš chtít podrobně Moravu, tak ji najdeš na Masheru, včetně třeba i Přerova a okolí a dalších okresů. Podobně i v dalších regionech mimo Prahu. Na Norníku taky něco najdeš, zejména české regiony, ale vliv AA je nepřehlédnutelný a je tam zmatek. Zdejší Světáci je skvělé forum, ale zaměřené na Prahu v 99,9%.
Brněnské S4Y je právě zase skoro výhradně brněnské, mimobrněnské jsou tam jen okrajově a ze značné části ode mne, protože jsem z Brna , ale pohybuji se po celé ČR.
Na tu holku od Přerova bys asi něco na Masheru našel, tuším v rámci Olomoucka a zejména kontext, kde je psáno, že tento typ privátu v Přerově a Moštěnicích je migrující, nyní je u té hvězdárny, dříve zase jinde, na Kozlovské, ale stále to vede jeden pastevec a téměř vždy je to spíše podprůměr a někdy ojebávačka.