Vyzkoušel jsem za vás abyste vy nemuseli vol.2
Zlín
Chtiva_Sima
https://www.amateri.com/cs/lide/2992499/Chtiva_Sima
Věk něco asi mezi 50-60 těžko identifikovat ani nevím co mě to popadlo, ale z fotek mi postava přišla dobrá a celkově se mi starší štíhlé paní líbí.
Neměl jsem večer co dělat, tak jsem si řekl že to risknu. Sraz u Lázní v Kostelci na parkovišti. Paní mi přišla lehce mimo nevím jestli bere prášky nebo lehce pije, ale přijela autem. Není úplně nejchytřejší, ale oblečená byla hezky a byla dost navoněná nějakým parfémem. Pod silonkami jsem si všiml lehce neoholené nohy, ale čert to vem. Paní mi z práce dokonce přinesla čerstvé koblížky no takže tak, působí, že je hodná. No na živo to úplně nebyl můj šálek kávy. Autem jsme přejeli do lesíku za křižovatku na Fryšták do lesa. Semtam z ní padaly nějaké divné afektované výkřiky. No sedli jsme dozadu a říkal jsem si, že si raději nechám jen vyhonit. Z toho mi začala i kouřit což nebylo vůbec špatné, hodně slin takže to pěkně klouzalo. Chtěla se i líbat, ale to mě s takovou paní moc nebere. Kouření bylo fajn, ale říkal jsem si čím to okořenit tak sem si nechal jazykem projet i spodek. Jel jsem čerstvě ze sprchy takže pohoda. Přitom mi ho honila a to byl během chvíle gejzír.

Peníze jsem si sebou nebral a poslal jí na účet, který je její matky asi 300.
Za mě opakovat nebudu, ale pokud vás nebaví vaše ruka a večer jsou koule plné dá se to.
5/10
Zuzka
https://dobryprivat.cz/divka/zuzka-1-3/
Tel.: 733 241 834
Po telefonu domluva ok. Klasický večer doma nuda a plný pytel tak jsem si podle fotek řekl, že to risknu. Poslední dům v slepé ulici Růmy. Dá se zaparkovat přímo před ním nebo si zastavte třeba u lázní a dojděte pěšky. Fotky jsou možná její, ale budou staré a dost zretušované. Otevřela mi vyšší štíhlá paní ve věku asi 55-60 let těžko identifikovat ve tmě. Žádná sex bomba, ale vzhledově ok. Líbí se mi takové starší obyčejné silonky, když se navlečou do prádelna a podvazků. :D Chtěl jsem na 30 minut a platil něco okolo litru. Zavedla mě dovnitř, někam zavedla peníze a šli jsme nahoru. Dům je dost tmavý, jen nějaké divné obrazy hodně dveří a červené světlo. Odešli jsme do pokoje kde byla postel a vana. Dal jsem sprchu, kde mě taky trošku poškádlila a šli jsme do postele. Lehce mě osahávala s následným králem s gumou a pak mi pohonila nohama což mám rád. Zvlášť když je má ženská hezky upravené. Potom nanesla trochu gelu a šlo se na věc. Různé polohy a když byla na mě tak si to na svůj věk ke konci šichty celkem pěkně odedřela. Po výstřiku mě chvíli masírovala a pak jsem dal sprchu rozloučil se a šel domů.
Na nějaké opakování to asi není, ale z toho výběru co na tom baráku je bych ji asi vkladu dal znovu. Starší paní, ale dá se s ní popovídat i vyzkoušet kde co.
6/10
Stela
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/stela-2649/
Tel.: +420 728 618 557
Stela...za svých dob asi hodně MCBP, teď paní ve věku okolo 50-55 let tipuju. Fajn přístup, udělá co vám na očích uvidí, dost vulgární když chcete. Jsem to ale kurva coo pěkná štětka pojď mě vymrdat

Má fajn velké kozy, docela pěkně udělané i hezké bradavky. Líbí se mi když je ženská opálená. Byl jsem už asi 3x za 1000 na půl hodiny vždy jsme dobře pokecali. Během návštěvy má dost telefonátu, ale nereaguje na ně při akci a věnuje se pouze vám. Má i hezké oblečky takže mě pořád rajcuje když zadek už není nic moc.
Na tu bídu ve Zlíně a Stelin pohled když vám kouří dávám 7/10
Denisa
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/denisa-3346/
Tel.: +420 776 259 989
Denise jsem napsal sms a domluva ok. Původně měla na inzerátu Jižní svahy a profilovku vyšší hubené ženy s velkýma prsy tak jsem si řekl, že to zkusím. Pokud by byla hezká postava nevadí mi i horší fasáda pokud to není nějaká fotka bez zubů nebo nvm. No nakonec z toho byl privát na dlouhé vedle Zlatého Jablka. Byt starší a řekl bych, že v dalších pokojích se odehrává taky akce, ale nevím co za holky tam je. Denisa ukrajinka něco mezi 45-50 lety. Menší lehce zrzavá, aktuálně má svoje fotky v inzercí. Má větší umělé prsa. Když jsem přišel tak mě tolik nelákala na sex. Nabídl jsem jí 500 za vyhonění a orál. Někam odnesla peníze, přišla na pokoj kde jsem se posadil na postel a vyslékl se. Denisa si klekla a začala kouřit a honit. Mačkal jsem jí přitom prsa, které nejsou úplně špatné. Kozy sem jí asi po 10 minutách postříkal, oblékl se a šel si po svém.
Postavově není štíhlá, ale ani to není úplný špunt od přehrady, ale kila navíc tam jsou. V obličeji takové "máma" ale měla nějaké podvazky a korzet a asi ok. Mě ale na zásun nepřitahovala
Dávám 5/10 a opakovat nebudu
Kacka41
https://www.amateri.com/cs/lide/2193480/Kacka41
Tel.: 731 001 447
Katka asi někde od Ostravy. Měla docela ok galerku na A tak jsem napsal. Byla zrovna na privátě naproti Shell směr Fryšták. Neměl jsem chuť na sex ale domluvili sme se na footjob za 300. Akce i prostor OK ikdyž asi né moc diskrétní. Dá se zaparkovat před hotelem nebo u benzinky a přeběhnout cestu. Ženská je fajn ukecaná asi má i děti a cestuje. Postava nic extra co by stálo za opáčko.
6/10
Rád bych ještě ve Zlíně vyzkoušel
Simonu (bývalou Janu) než jí bude 100 let, ale nedá se jí dovolat a na A si zprávy jen zobrazovala tak nevím co jí je.
A taky plánuju
Paulu Wild takže pak dám vědět jak do vypadalo tam.
Vyzkoušel jsem i nějaké holky v Brně a Olomouci, ale většina jsou prostě fake fotky nebo za ně komunikuje někdo jiný. Když jsem žil nějakou dobu v anglii tam se dali sehnat úplně jiné kousky i černošky nádherné, ale člověk se trošku plácl přes kapsu.
Myslim si ale, že pokud jste sympatický, čistý a vpohodě chlap tak s s kdejakou babou se dá na čemkoliv domluvit, kolikrát mi přijde jednodušší nějakou namotat někde na FB...tam podle toho jak vystupuje lehce poznáte i po pár prohozených větách...jestli by šla. LOVU ZDAR
Doufám, že jsem aspoň lehce pomohl. A pokud se něco objeví rád znovu zrecenzuji