202505270000000020c33658ddb7099798f19ac3fc75d3511e.png
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/eleno-6960/
Privát: Dobrovského 2, Olomouc
Přesto že už jsem jednu asijskou zkušenost absolvoval (cca 6 let zpátky v Brně), přestože z Vašich informací se jedná o velký podvod, přesto jsem se to rozhodl zkusit znovu. A to 1) nikdo o tomto privátu v Olomouci nenapsal recenzi o návštěvě - já nic nenašel 2) chtěla jsem o tom napsat recenzi 3) Vietkong u nás na dědině o tom mluví velice pochvalně o pravosti fotek a úslužnost, ochotě holek na uvedených fotkách. Tak tolik na úvod.
S výše uvedenou dívkou Eleno jsem se prostřednictvím SMS domluvil na určitou hodinu. 1 h za 3.000 kč, s tím, že je v to líbání, OB, lízání.
Na uvedené adrese jsi pro mě přišla asijská dívka dolů a zavedla mě do bytu, myslím cca 3.patro staršího, zrekonstruovaného činžáku na rušné křižovatce. Ukazují fotky z mobilu a ptám se po Elen. Komunikace přes překladač. Takže klasika. Nalákání na super fotky, zřejmě neexisujících miss Vietnam. S Vietkongem u nás si to vyřídím a bingo, zřejmě jinak to tady fungovat nebude. Měl jsem v záloze další hvězdu na jiné adrese a otočka, nic by nebylo snadnější. Přesto jsem zůstal. Dotyčná se jmenovala Gina, údajně z Číny, věk tak okolo 40 ti. Menší, malá prsa, postava lehce podsaditá, sympatický obličej, dlouhé černé vlasy, zarostlý klín, milá, úsllužná.
Samotná akce - za mě na Olomouc nadstandardní ochota a přístup, téměř GFE přístup. Nic nešidila, sama si to užívala, čas dodržela, na závěr omývací, téměř obřadní a očistná procedura v koupelně.
Jen ještě myšlenka na závěr. Možná, že ty kočky z fotek tam jsou, ale ne pro českou klientelu a jen pro vietnamskou... Nebo je potřeba si je na místě vyřvat...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.