-------‐--‐----‐-----------------------------------------------‐----------------vulcan píše: ↑15 říj 2024 21:50Po formální stránce Vivienka napsal úplnou recenziVivienka píše: ↑14 říj 2024 11:36Klidně dám 2000 za krásnou mladou holku než 1000 za ošklivou holku. A v Ovy není taková která chodí za 1000. A nepojedu do Prahy 350km abych ušetřil 1000.Nikdy nejsem 30 min pokud vyloženě holka nespěchá, většinou něco přetáhnu a stejně 80% chlapů se udělá za 10 min a jdou do prdele. Vocasové na masáží platí 3000 - 3500 .- za honění ocasa rukou.FranciscoBalleani píše: ↑14 říj 2024 07:09
-------------------------------------‐-----‐----‐-------------------------------
2000 ZA 30 MINUT ?!?!? dát jakékoliv šlapce 2000 litry za 30 minut to už chce opravdu velkou míru "inteligence" absolutní absence znalosti hodnoty peněz a vlastního času, včetně fotky.. , snad jen by to chtělo více členit, aby to bylo lépe ke čtení.
Ale s jeho dalším komentářem (ohledně cen) nelze souhlasit, je hrubě zkreslující, demagogický.
Po delší době jsem byl pracovně na Ostravsku a snažil se prozkoumat tamější situaci. Pokaždé pozdní odpoledně a večer, po práci.
Vivienka nemá pravdu.![]()
Sice jsem neměl čas se více připravit informačně, vypsal jsem si asi 25 teoreticky šukatelných dívek (amatérky + Avizo), nějakou dobu jsem musel telefonovat,
ale našel jsem 2 dívky ve věku 25-26 let, z Avíza, štíhlé, pohledné (je to subjektivní, chápu) a měly ceny 1000 Kč/půlhodinu a hodina 1500.
Docela jsem se jim věnoval, nikam nespěchal, a celkem jsem taky přetáhnul.
Více o tom celém napíšu v ostravském vláknu, jak budu mít trochu čas.
Za 3 dny na Ostravsku jsem absolvoval 4 dupky, ne , že bych za každou cenu musel.. ale abych měl přehled, jak to tam chodí.![]()
Argument - jet do Prahy 350km aby ušetřil 1000Kč, je manipulativní.
Jednak v Praze není situace lepší, dá se tam najít zlatokopky, ale se znalostí věcí i dobré ceny u mladých holek. Jako všude po republice, ale musí mít člověk, norník, mindset, nevytápět ťapiny.
Taky mám málo času, to není výmluva, ale vždy se dá najít. No a taky se dá udělat otočka a kašlat na předražené krávy.
No a argument, že vocasové platí v honírnách třeba ještě víc.. je vágní. ....![]()
Když jsou blbí, tak ať cálují.To neznamená, že je budeme následovat.
K tomu bych chtěl pouze dodat že já také nebydlím v Praze , bydlím v Sokolově a tady je situace naprosto stejná , kurvy se domnívají že ceny 2-3 tisíce hod jsou normální , pak jsou tu další a ty chtějí úplně nesmyslné částky třeba 5000,-Kč/hod je to ovlivněno ( dle mého názoru ) dvěma faktory 1) Ruské/Ukrajinské šlapky kterým jejich pasáci od počátku nasadili vysoké ceny a české kurvy se toho samozřejmě chytly 2) Jejich neustále keci o inflaci a cituji "všechno se zdražuje" tím vlastně potvrzují že nejsou nic jiného než spotřební zboží , osobně sem zahájil "stávku" odmítám platit kurvám taková numera , občas se najde nějaká co zjistí že jí takové peníze nikdo nedá a pak je rada i za 1500, chlapy kurva