Jk380 píše: ↑17 srp 2024 19:48
Ahoj kolegové, po několikaleté pauze opět začínám navštěvovat holky po Plzni... Od té doby co skončilo několik mých stálic, v čele se Sašou, je to dost bída... Falešné fotky, UA atd... Hnus...
Zaujala mě na modrém webu holka s nickem SexyDevce22. Má někdo zkušenost? Díky.
Čus, já na tebe budu hodnej. Měl jsem ji jednou v autě na rychlovku a je to mladá holka po dítěti, takže počítej s trošku povoleným bříškem, ale rozhodně to není zádná hrošice, postava je dobrá. Jeli jsme za shellku na borech mezi garáže, tam na zadní sedačky, svléknout spodek, tričko jen vyhrnula, abych se dostal na kozy. Dole měla tak pět dní starého bobříka. Pohonila, nasadila gumu, kouř strašnej, tak jsem jí položil na záda a šel do ní. Leží jak prkno, takovej ten styl hlavně ať už je konec, takže jsem řekl, že půjde na koníčka. Nejdřív se jí nechtělo, ale když jsem jí řekl, že se jinak neudělám ,tak pak svolila a to už bylo lepší. Chvíli na mě rajtovala, pak střik do gumy, kdy ještě poseděla, dokud fakt nedostříkám. Pak oblíct a odvézt zpátky na chodský náměstí a pápá. Píchal jsem jí asi dvacet minut a Jako nouzovka dobrý, ale víc bych za to nedal. Moc toho nenamluví, je to taková tichá myška.