geralt_rivie píše: ↑11 pro 2025 23:07
Celovecni litani po Plzni.
Dneska jsem mohl vyzkoušet až 5 bab:). Skončila jen jedna:).
Tak to přesně znám kamaráde, mám chuť a peníze ale nikde si ani neštrejchneš, a jen hledám inzeráty, obvolávám a jezdím po plzni zbytečně.
k samotným holkám.
Lika
tel: +420 733 294 565
Kontaktoval jsem jí, také mi i poslala hlasovku a bylo poznat, že to není rodilá češka ale mluvila dobře česky. ale jakmile mi napsala adresu Husova 8, věděl jsem, že to smrdí průserem. už jednou jsem na té adresa dal otočku a od té doby se jí vyhýbám. šel jsem za krásnou 19, a otevřela mi taková ježibaba a na mojí otázku kde je ta slečna z fotek mi odpověděla přes překladač "to jsem já". tak jsem dal otočku.
Darina
tel: 774985330
Této adrese se také vyhýbám, bylo to něco podobného. Ale tam si tě slečny přehazují z jednoho baráku do druhého. Napsala mi adresu Kreuzmannova 1116/18a a než jsem k ní dojel napsala mi jinou adresu Kreuzmannova 1309/25, tak jsem stál u vchodu a volal jsem nějaké slečna a ta se mnou mluvit nechtěla a napsala mi abych se otočil šel na tu první adresu. tak jsem ze sebe nenechal dělat vola a odjel. Jsem pro fér jednání a ne si mě tam vodit a koukat jestli jo a nebo ne.
Jennifer24
adresa: Kopernikova 50
Ta se mi nelíbila nikdy moc už z fotek na Amatérech ale měl jsem jí z záloze kdyby někdy bylo třeba smočit ale nikdy taková nouze ještě nebyla abych do toho šel. A teď už asi už nebude po tom co jsi napsal
Deniska
Rodinna 1
cena: 3000/5000
tel: 723 315 784
Ano ceny jsou masakr, já jsem u ní byl když ještě měla hodinku za 2500 a to bylo super ale teď se prej zkurvila nedělá už jako dřív že to byl zážitek ale jen to šupšup a další. Dřív to byl GFE zážitek a když jsem od ní odcházel už jsem přemýšlel kdy půjdu znovu.
Silvie27
vek:26
adresa: Rychtarikova 52,Slovany
cena:1500
Silvie a Sára, už jsem tady o nich psal a jejich podnikách.

Já jsem se Silvií byl když to byla začínající kurvička která dělala u kamarádky na Dlouhé 28, kde Sára domlouvala kšefty holkám a nejenom Silvii a Ž... ale i dalším holkám. A dokonce nabízela i nějakého teplého kamaráda. Já jsem tam tenkrát byl se slečnou která to moc dlouho nedělala ale tenkrát potřebovala rychle peníze a pak zmizela. té byla škoda, s tou jsem měl velké plány.

Ještě Silvii jsem měl když byla hubená a tím pádem neměla taková prsa jako teď. Ale na fotkám má fakt krásný prsa. a ten zbytek nebudu komentovat, je škoda že se tam vyprasila. Na Tiktoku občas koukám na její live a jen ty myšlenkové pochody stojí za to.

Ještě tak před nedávnem nabízela anál za 10k

teď za 4k.
Prostitutka je pouze povolání, ale kurva to je povaha.