mailto: lbabes664@gmail.com
tel: 777098613
Marschall píše: ↑29 bře 2022 09:21Lexi - zlatoťapka
32 let
777 098 613
Písek {V Portyči}
1500 / 2500, OB +500
Tak z Hradce Králové přijela rejžovat zlato další blbka, která si myslí, že jí má ze zlata.Ceny asi chytla od Nelly, která teď čumí do stropu v Táboře. Šíří se to tu jako mor. Prý bude lízaní její kundy v ceně, když si vezmu OB. Šukal jsem jí před rokem a půl v Praze za 1500 plus OB 500 a to hodinu a půl. Netopím.
![]()
Screenshot_20220329_091401_com.android.chrome.jpg

Kdo chce být za kavku, přetápěče a pračůrákaChtěl jsem po dlouhé době navštívit nějakou brňačku. Do oka mi padle tahleta. Dovolal jsem se na třetí pokus.Holka zněla v tel poměrně inteligentně . Leč problém nastal. jakmile jsme zabrousili na ceny ,za hodinu chtěla 3500 za půl hodiny 2500. Holka patrně vycítila mé zděšení a nabídla slevu pět set na 3000 za hodinu.Pravil jsem, že si to rozmyslím a zavěsil. Zápátral jsem na webu a trochu se přeptal. Lexi je cestovatelka u které se zastavil čas. Důvěryhodný zdroj mě informoval , že Lexi má minimálně o deset let víc než udává. To znamená 43, ale muže mít taky 45....Uvadající zevnějšek prý maskuje tlustou vrstvou makeupu. Do toho je prý notoricky nespolehlivá, vyjde každá třetí schůzka. Jako holce, která vypadá jak na fotkách bych ten trojzubec za špás možná i dal. Ale 45 leté paní ne. Naučil jsem se vážit svých peněz a času. Navíc ženy po 40 ví, že hodiny jejich zlatého postelového věku zběsile tikají a jsou svolné si s vámi zašpásovat i za večeři a kytku, pokud se k nim chováte slušně. Znám hodně takových. Takže Lexí škrtám ze seznamu Brno se prostě nedá. Najít tu nějakou holku tím myslím holku a ne skoropadesátku na sex je mission impossible.