Ahoj norníci, rozhodl jsem se trochu obohatit toto asi nejméně aktivní vlákno svou první recenzí. Musím uznat že dívka mě docela zaujala podle fotek a říkal jsem si že to prostě vyzkouším nikdy jsem ji v tomto regionu neviděl a na zdejší poměry vypadala opravdu solidně i když jsem se malinko bál nějakých ojebů a kulišáren ve výsledku se bude jednat o pozitivní recenzi
Aniela, (27 let) z města Svitavy
https://dobryprivat.cz/divka/aniela/
Tel.: 721 635 903
2000 celkem zajímavost holka nenapíše nic jiného čekal jsem že se jedná o nějaký scam ale stejně jsem plánoval otočku pokud to nebude holka z fotek.
Objednávka
Objednávku doporučuji rovnou pouze přes sms zkusil jsem zavolat a rovnou jsem zjistil že se jedná pravděpodobně o nějaký balkánský typ. Z telefonu se ozvalo pouze něco ve stylu pošlu sms. Ve zprávě tedy stála adresa a cena 2000. Napsal jsem že bych se stavil přibližně za 40 min a přišla kladná odpověď a tak jsem vyrazil.
Místo aktu
Ve zprávě přijde ulice Říční i s číslem domu trochu jsem se obával protože bytovka je nová asi s 6 vchody a samozřejmě číslo nikde ale dívka vás velmi solidně naviguje které dveře, patro a dveře vevnitř, které jsou označeny. Mám zpoždění 3 min protože jsem se trochu zamotal a sama píše jestli to platí. Dveře vchodové jsou odemčené a nikde kamery takže zaběhnete do bytu úplně bez povšimnutí. Byt 1+kk opravdu pěkné místo jak jsem říkal bytovka nová, vybavené že tam popravdě možná bydlí nejsou tam žádné nesmyslné barevné blikačky prostě normální byt s kuchyní, velkou postelí, gaučem a televizí.
Popis dívky
Dívka inzeruje 27 asi trochu starší bude, ale je to reálně úplně jedno protože vypadá opravdu jak na inzerátu. Je opravdu hubená velmi udržovaná na těle nic jako faldík nebo něco co by vás vyrušilo od tvrdé erekce prsa moc pěkná příjemná. Pokud je tu někdo kdo hledá cikánku tak toho asi zklamu a bude muset navštívit dívky v Přelouči. Neumí doslova ani ťuk česky dokonce když jsem řekl ano nato kde je koupelna ptala se co tím myslím ale krom balkánského žargonu umí docela anglicky takže problém s domluvou nebyl. Rozhodně není ale nijak odtažitá snaží se s vámi komunikovat usmívá se v tom taky dávám plus.
Akce a erekce
Sprcha bez dívky mezitím se připraví na posteli. Po usušení jdu do místnosti leží v posteli velmi svůdně a má připravený rituálek. Zvedne se projde se po pokoji ve vysokých bílých jehlách a pak už jde pomalu na věc. Jezdí po vás chvílku prsama poté nějaké olýznutí, malinké mínus pro milovníky GFE líbat se nechce a kouř bez taky ne, ale co stojí mi jak 16 letému panici i bez toho takže pusou nasazuje gumu chvilku kouří aby se neřeklo. Musím uznat že kouř docela solidní čistě kvůli tomu že se nechá chytnou za vlasy a zacházet sebou trochu tvrději což je asi jediná co mě na kouři vzruší. Nechá se prstit, mačkat prsa, tahat za vlasy jak zjistím později klidně i trochu škrtit v tomhle pro corruted člověka jako mě co má raději tvrdší zacházení dávám 1*. A jdeme na věc naprosto přirozeně se otáčí zády ke mně nabodne se a začne jezdit. Velmi krásný pohled na její zadek říkám si že to pustim možná trochu předčasně ale nevydržela jezdit ani dvě minuty a lehá si záda, takže klasické misio tam se přiznám že to úplně ono nebylo tak inicijuji asi po 5-7 minutách klasicky zezadu. To musím uznat že bylo výrazně lepší přiráží krásně do rytmu je krásně prohnutá takže to tam můžete prát jak jen vydržíte a posílám docela zpocen a vyčerpán do pláštěnky. Poté si lehám slečna si vás úplně očistí sama a říká že se nejdřív jde umýt sama at si odpočinu a pak já. Sprcha, obléknutí, pusa, a odchod. Dveře-Dveře 48 min.
Přiznám se že jsem k tomu přistupoval malinko s odstupem, protože po pár otočkách a ne úplně ideálních zkušenostech v poslední době to asi ani nijak nešlo. Pokud se je to váš styl rozhodně můžu návštěvu doporučit. Naložit si nechá vzhled za mě minimálně 9/10 subjektivně 8/10. Dívka recenzuje v kraji pardubicko-hradecko poprvé a celkově si myslím že je opravdu nově v Česku čistě z pocitu že neumí ani pozdravit, ale rád se případně nechám poučit od místních zkušenějších štukatérů. Rozhodně budu minimálně jednou opakovat jen abych zjistil zda je kvalita stále stejná.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.