Monika
Tel. 702 643 332
Cena: 1000/půl (hodinu nevím, měla dnes čas jen na půl, takže jsem se ani neptal.)
Adresa: Na Kotli, blízko fotbalového stadionu v Hradci Králové.
Věk: 40 let (tipoval bych + 5)
Váha: 60kg (opět + 5)
Prsa: inzeruje velikost 4 a já bych souhlasil
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/monika-2293/
Monice jsem se snažil dovolat již vícekrát ale nikdy nezvedala. Dneska se na potřetí podařilo s tím že by mohla na půl hodiny pak již dneska ne. Po telefonu řekla že za 1000 na půl (ve starších recenzích bylo že chtěla 800, ale litr je furt v pohodě za mě). Poslala SMS adresu a dostal jsem instrukce ať volám až budu u dveří. V telefonu příjemná a domluva rychlá a dobrá.
U hlavního vchodu volám a dostávám instrukce na který byt zazvonit, kudy do výtahu a kudy z výtahu. Je to klasický panelák ale vše diskrétní, dveře jen pootevřené a za nimi čekala. Co se týče diskrétnosti tak si na ni dává pozor i když jsem odcházel tak kukátkem obhlídla chodbu, jestli tam nikdo není.
Přivítala mě milá usměvavá milfka, pozvala mě dál ať si odložím a co si prý přeju na tu půl hodinu (orál, klasika, masáž). Šel jsem na klasiku za litr dle předchozí domluvy. Nejdřív sprcha, koupelna stará komunistická, a momentálně čekala na instalatéra, takže tam měla napůl rozebraný hajzl. Ale jinak vše čisté. Byt taktéž starý ale čistý, zdá se že to má čistě pracovní byt. V bytě nikdo další nebyl, dveře měla všechny otevřené takže člověk mohl vidět že je sám.
Po sprše se zeptala jestli mám nějaké přání nebo to nechám na ní. Dal jsem jí volnou ruku akorát jsem se zeptal na prstění, říkala jen na povrchu.
V ložnici mi ho tedy nejdřív postavila a pak zavelela na postel. Nasazení gumy a kuřba, kterou dělala opravdu dobře. Pak na mě nalezla a jela, musím říct že opravdu jela, pěkně narážela a měla tempo. Pak střídačka a šla na záda, když jsem jí bral a dal nohy do praku tak si to ještě dělala sama. Očividně preferuje živější akci, furt říkala nějaké sprosťárny a hecovala k dalšímu mrdání. Pak ještě nějaký další střídání poloh a za necelých 20 minut jsem byl. Sama nabídla postříkání koz, ale já jsem tentokrát šel do ní.
Akce super, asi by se to dalo nazvat GFE, až jsem byl překvapen jak rychle to na mě přišlo. Sama jela jak fretka, dělala si to a hecovala. Když byla na mě tak jezdila opravdu s vervou. Myslím že to nebyla moje poslední návštěva. Chtěl jsem na hodinu, ale nešlo to, příště však když bude možnost tak vezmu celou hodinu.
Poté sprcha a krátký rozhovor, je milá nenucená a nemluví hloupě. Když jsme při rozhovoru narazili že jsem měl problém se dovolat, tak říkala ať klidně příště napíšu ráno SMS a ona dá vědět kdy jí to časově vychází, což je taky plus ani jsem nepočítal že by nějaká ťapina reagovala na SMS.
Z mých zkušeností patří určitě k těm lepším. Je to jak přístupem tak i její preferencí (dost ťapin jen spíš na jemnější zacházení), tahle má ráda když do toho člověk buší a ještě hecuje, což je něco pro mě.
Opáčko bych určitě dal a mohu jenom doporučit.
Snad jsem něco nevynechal, pokud ano tak mě jistě někdo poučí. Noru zdar.
obrázek_2025-01-30_135424125.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.