Jerry1234 píše: ↑10 pro 2024 10:33
pardub.pardub píše: ↑10 pro 2024 09:33
Já jim na to seru, nehodlám akceptovat nesmyslné ceny a raději nic, než přeplácet.
Taky, taky...já byl na inzerát někdy před rokem a půl. Nasrat.
Chodím za litr za číslo ke dvoum holkám z AM a ta jedna se nechá ojet v pohodě i dvakrát za sebou. Holky to jsou spolehlivé, asi 1% z AM.
Vzpomínám na ty dobré časy..., ale zlatokundy nepodporuji
Já mám jednu šikovnou už řádku let a vlastně už tak dva roky jsem snad nebyl jinde. Jednak ceny, které nehodlám podporovat, pak jsem na mladý a hodně štíhlý, takže výběr velmi úzký. V kombinaci s nesmyslem, co chtějí, tak nasrat. Ta stálá je super, má pár stálých (nové nebere) a dělá to, aby se vybabrala ze dluhů, do kterých ji dostal manžel, se kterým už nežije 10+ let. Už ví, co a jak a bonus je ten, že třeba naposled tak asi čtvrt roku s nikým nebyla. Sice taky trošku podražila, ale je to 1700,- za hodinu, která ale stojí za to. A čas je +/-, jak to je příjemné. Naposled to teda bylo za 2000,-, ale to jen kvůli mě brala za 500,- azyl. Takže fakticky z toho měla 1500,-. Naprosto famózně kouří a to si vychutnám klidně 1/2-3/4 hodiny skvělého kouření bez pláštěnky a někdy i hezky spolkne. Fakt pecka kouření, celou tu dobu jsem těsně před erupcí, bomba. A pak hezky jemně dokuřuje, až naberu novou sílu, tak ještě šukání.
Se můžu vysrat, abych zkoušel nějaké nové, předražené a ještě abych pak zjistil, že to byly vyhozené prachy. Kde jsou ty doby, kdy jsem chodil za litr na 30 i několikrát týdně. Nebo si došel s klukama na pivko a hned vedle k Martině. Pardubice byly plné českých holek na pohodu. Ceny 800 - 1000 za 1/2h. Když se nešlo dovolat jedné, vzala jiná o pár set metrů vedle. Teď jsou všude ty zasraný asiatky, předražené ukrajinky a na hovno cestovatelky. Naštěstí už jsem kategorie 50+, tak mě to nakonec asi tolik nemusí srát. Když je možnost, tak fajn, ale rozkrok mi neporoučí.
BTW, ty kočendy, kam chodíš, je to mladý, štíhlý? Když tak se poděl.