Zkusím svoji první recenzi.
https://www.sex.cz/lyliprivatplzen
Cestovatelka Lyli
Když se budete bavit přes Whatsup, tak se budete bavit se sprostředlkovatelkou. Sprostředkovatelka se s Vámi bude bavit, Lyli moc ne, protože neumí moc česky. Domluva schůzky však bez problémů.
Slečna je Ukrajinka, krásná jak panenka. Má lehce botoxovaný rtíky (já moc tyhle úpravy nemusím, z Ruska tyhle paviáni prdelky na obličeji se mi přímo hnusí). Naštěstí tady u slečny je to asi na začátku, protože pusa vypadá ještě lidsky. Postava nádherná, prsa dvojky kulaťoučký, ale ten zadeček... zadeček má výstavní. Pro pány co mají širší špalík varování, holčina má velmi úzkou pipinku. Já mam ruku jak lopatu a můžu říci, jeden prstíček se měl krásně krásně, ale u dvou jsem přemýšlel jestli bych ji neublížil.
Umístění v Hradci je super, přijedete po Hradubický a hnedka zahnete na jedno sídliště. Parkování super a byty krásný, čistý.
Přivítá Vás v župánku a nečekejte GFE ani nějaký extra pokec. Česky umí opravdu asi jen pár základních slovíček, takže na slušnost pánove zapomeňte a rovnou to do ní perte. Jestli si vezmete půl-hodinku. Já jsem starý romantik a dopřál jsem si hodinku.
Teď mi můžete nadávat. Co jsem se bavil se známým tak minulý týden v Mladé Boleslavi měl Lyli za 2K na hoďku, buď týpek kecal a nebo jsem chuj já. Protože když jsem na ní vybalil, že bych chtěl hodˇku za dvojku, tak ona že za dva a půl. Nedala se ukecat. Já vím... jebat, podpořim ukrajinu, budu mít narozky a měl jsem chuť.
Taxa pro mě: 1 hod 2500kč.
Co mě trošku zarazilo, když jse přišel ze sprchy a lehnul se vedle ní. Hnedka vytáhla šprcku a jde se nasazovat. Uklidnil jsem ji a dali jsme si malou předehru. Jestli jste pánové zvyklí, že holky sténaji, hladí vám vlasy pří lízáničku. Lyli ležela, zavřela oči, pěkně se chvěla, ale výdechy se snažila vydávat potichu aby mě s tím snad neobtěžovala. Chvíli jsme si připadal, že bych měl dostat zaplacíno já. Dáme 69. Doporučuji, její tělíčko když si na vás lehne. To je muší váha a je celá sameťoučká, a ta její prdelka. Mňam. Fotku její řiťky bych si dal na noční stolek. Pipinka voněla a chutnala jak nebe.
Kouřeníčko, nebylo špatný, ale ani nebylo nejhorší. Kdo jste byl v Praze u Asian Pretty exotic girls a jestli si pamatujete Nico. Ta sála perfektně, Lyli mi přišlo že dostala žužu na pouti aby se zabavila. Nechci ji nějak hatit, já taky péra neumim sát (protože mě to neláká), ale třeba se někomu bude líbit styl téhle slečny. Taky naprd bylo, že sála přes gumu. Jestli ji někdy ukecáte bez, já jsem tedy čekal za 2,5 že bude bez, ale co už. Obličej jak Brad Pitt nemám, vy krásnější třeba dostanete bez.
Hoňka od slečny stála za hovno. Jakmile Vám ho chytne rukou, tak to si radši pomožte sami.
Sexík. Víte jak jsem Vám říkal, že je hodně úzká? Tak pro mě to bylo spíše utrpení. Bohužel k tomuhle nemohu být objektivní, protože tohle není chyba tý holky. Pokavaď máte normální přirození, bude štastni blahem. Mě to přišlo, že to rvu holouběti do krku... Pipinku má krásnou a musí být radost ji bodat, zvažte však svůj průměr a velikost žaludu, ať pak nejste zklamaný.
Anál, ani jsem se nezeptal, sorry. Hlavně anál není pro mě souzený.
Jinak celou dobu jí všechno musíte říkat. Některý český holky si s Vámi pokecaji a co by si chtěli střihnout za číslo. Lyli poctivě, kdyby jste ji řekli ať dělá stojku, bude dělat stojku. Projevy pocitu taky moc nedávala na sobě vidět. Pro ní to byla hlavně práce, ale že by si to chtěla užívat. Občas ji tělo zradilo a zasténala, ale přišlo mi, že chce mít přehled o situaci. Jinak celou dobu Vám pojedou stopky. Jakmile si lehnete na postel, zapnou se stopky a jak hodinky mi řekla, že mám poslední minutu. Tak jsem ji pohladil na prdelce, políbil kozičky a šel si dát sprchu.
Proč by jste ji měli navštívit?
Co má na fotkách, tak v reálu je opravdu krásná. Fotky nelžou, ještě jí ubírají bych řekl. Krásné dlouhé havraní vlasy.
Voňavá, chutná a velice úzka kundička.
Milovníci krásně tvarovaných prdelek si přijdou na svý.
Domluva v pohodě, nebyl žádný problém.
Proč by jste ji neměli navštívit?
Scháníte GFE experience, u týhle slečny asi ne.
Cena možná? Já vím, že nepřeplácet. V dnešní době, těžko říci co je nová slušná taxa.
Pro ní je to práce, zapne se časoměřič a dělej si se mnou co chceš.
Velice úzka kundička
Snad Vám tahle recenze nějak pomůže. Kdybych věděl tohle info co vím teď, tak bych do toho šel. Holka je vážně krásná a nelituji času s ní ve výsledku. Opakovat asi spíše ne.