Nehledě na to, že jsem se u této holky jednou taky spálil, ale udivuje mě, že má na různých místech tak rozdílné ceny...
Nechal jsem se zlákat v Brodě a zkušenost nemohla být od téhle recenze dál...
Rusky/Ukrajinsky mluvící moc hezká holka, tím ale pozitivní část recenze končí. Po příchodu nepřítomný pohled, během úvodu místo očního kontaktu a starosti o klienta telefonuje, poté nechá osprchovat, sama odchází někam pryč, po návratu sama shazuje košilku, vše proběhlo ve stylu rychle se udělej a pak vypadni, hlavně ale zaplať. Čas absolutně nedodržen, i když ještě nějaká doba zbývala, tak nenabídnuto nic (povídání 0, šahání na prsa s omezením, kontakt mizerný). GFE absolutně neexistuje. Poměr cena / výkon neodpovídá ani průměru. Jediné, co jde pochválit je práce rukou a slušný byl i orál, ale to je za tu cenu a čas málo. Já teda platil "jen" 2000 za 1/2 s líbáním 1500+500), které bylo nepřítomné a neznatelné = vyhozené prachy... po akci opět sprcha, holka zase odběhla, před odchodem telefonát v ruském/ukrajinském jazyce a oschod.
Největší gól v závěru byl, že zákazník je v Brodě "zamčen" a dívka musí při odchodu "odkódovat" vstup.

Za mě absolutní nedoporučení. Vyhnout se obloukem...
Mrouskal píše: ↑11 dub 2025 19:22Kami
https://naprivat.net/divka/kami-27
Tel. číslo: 704 750 594
Zavolal jsem a zvedla to Ukrajinka. To mne celkem otrávilo, ale fotky vypadaly parádně, a v telefonu byla hodně milá. Přišel jsem, otevřela fakt krásná ženská co je na fotkách. Jako v telefonu úžasně milá. Cena domluvená 3k. Chtěl jsem ještě orál bez a líbání. Celkem za 4k. Bez ceknutí jsem to zaplatil, a můžu říct že to byla nejlepší ťapina kterou jsem za poslední 2 roky poznal. Byl jsem tam nakonec 1,5 hodiny. Pokecali jsme, dost po ČR cestuje. Připadal jsem si jako s milenkou, byla něžná, milá pozorná, GFE jaký jsem u evropanky nepoznal.